Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Nov 2016 16:32 #189875 by A
Εδώ και λίγες ημέρες παίζω far cry primal , το καλύτερο απο τα τέσσερα προηγούμενα. Θα προσπαθήσω να μαζέψω όλα τα achievements και μετά θα ασχοληθώ με άλλο game.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2016 15:06 #189896 by The Zexster
Έλιωσα στο Shadow Warrior 2 ένα τριήμερο και μπορώ να πω ότι τόσο μα τόσο αίμα και άμυαλο ξύλο (με την καλή έννοια) είχα καιρό να απολαύσω.

Λέω να συνεχίσω με Skyrim τώρα, που ποτέ δε του έδωσα την αναγκαία προσοχή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Dec 2016 23:38 - 02 Dec 2016 00:41 #189945 by Blood Prince
Εν αναμονή του Skyrim ασχολούμαι λίγο με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin

Αλλά αυτό το οποίο θέλω να πω είναι πως πριν λίγο πέτυχα στο uplay δωρεάν το Far Cry 3:Blood Dragon αν και δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα,αλλά το σημαντικότερο σε λίγες ώρες θα μπορώ απο το uplay να αποκτήσω δωρεάν το Assassin's Creed 3.Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως ξόδεψα τα λεφτά μου για το Assassin's Creed Syndicate το οποίο δεν με ικανοποίησε καθώς μου δημιουργούσε διάφορα προβλήματα με Graphics Glitches κ.λ.π

edit:Από 7 Δεκεμβρίου απ'ότι είδα. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Dec 2016 00:41 by Blood Prince.

More
03 Dec 2016 18:57 - 03 Dec 2016 18:58 #190143 by Blood Prince
Στο Dark Souls 2:Scholar of the first sin μια χαρά τα πήγα σήμερα.

Κέρδισα τον Dragonrider επιτέλους (για τρίτη φορά με τρίτο χαρακτήρα), αγόρασα το Silvercat Ring και έπεσα στην τρύπα στην Majula όπου πήρα το Pharros Lockstone το οποίο θα με βοηθήσει αρκετά στην συνέχεια.

Οπότε με άλλα λόγια έχω όσα διεκδικούσα με τον προηγούμενο χαρακτήρα που είχα φτάσει στην Lost Bastille με την διαφορά ότι τώρα είμαι στην No man's Wharf.Πάντως δεν πιστεύω να δυσκολευτώ να περάσω το level καθώς τα έχω καταφέρει και άλλη φορά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Dec 2016 18:58 by Blood Prince.

More
04 Dec 2016 00:14 - 04 Dec 2016 00:14 #190177 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Στο Dark Souls 2:Scholar of the first sin μια χαρά τα πήγα σήμερα.

Κέρδισα τον Dragonrider επιτέλους (για τρίτη φορά με τρίτο χαρακτήρα), αγόρασα το Silvercat Ring και έπεσα στην τρύπα στην Majula όπου πήρα το Pharros Lockstone το οποίο θα με βοηθήσει αρκετά στην συνέχεια.

Οπότε με άλλα λόγια έχω όσα διεκδικούσα με τον προηγούμενο χαρακτήρα που είχα φτάσει στην Lost Bastille με την διαφορά ότι τώρα είμαι στην No man's Wharf.Πάντως δεν πιστεύω να δυσκολευτώ να περάσω το level καθώς τα έχω καταφέρει και άλλη φορά.

Τελικά σήμερα απέκτησα πρόσβαση και σε μια νέα μυστική περιοχή την οποία δεν είχα ανακαλύψει νωρίτερα και στην οποία για να αποκτήσω πρόσβαση χρειάστηκε να κερδίσω μόνο τον Dragonrider.Οπότε νέες προοπτικές δημιουργούνται στο παιχνίδι. xD

Η περιοχή λέγεται Huntsman's Corpse

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Dec 2016 00:14 by Blood Prince.

More
05 Dec 2016 03:04 - 05 Dec 2016 03:10 #190329 by Blood Prince
Σήμερα κέρδισα τον Flexile Sentry για δεύτερη φορά με τον νέο χαρακτήρα και τώρα έχω δύο διαθέσιμες περιοχές για να συνεχίσω !!

Η μια είναι η Lost Bastille την οποία δεν προτιμάω καθώς θα με ζαλίζει ο Pursuer και επειδή με τον προηγούμενο χαρακτήρα μου άλλαξε τα φώτα και η άλλη είναι η Huntsman's Corpse την οποία ανακάλυψα χθες.

Οι περιοχές Lost Bastille,Belfry Luna και Sinner's Rise είναι προαιρετικές όπως ήταν και η No Man's Wharf την οποία έπαιξα για να ανέβω επίπεδα καθώς όλες οι περιοχές με βγάζουν στην Huntsman's Corpse !!

Οπότε τώρα συνεχίζω απο την Huntsman's Corpse.Από την έκτη τοποθεσία πάω κατευθείαν στην δέκατη!!

Το μόνο μελανό σημείο είναι πως χρησιμοποίησα το ένα απο τα δύο διαθέσιμα Pharros Lockstone στην περιοχή No Man's Wharf και στην ουσία δημιούργησα πρόβλημα καθώς οι τοξότες με εντόπιζαν ευκολότερα.Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω σε άλλη περιοχή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Dec 2016 03:10 by Blood Prince.

More
05 Dec 2016 18:06 - 05 Dec 2016 18:09 #190351 by Blood Prince
Τελικά είναι πολύ εύκολο το Dark Souls 2:Scholars of the first sin.

Κατάφερα να λιώσω το άγαλμα που στήριζε την πόρτα στην περιοχή Majula και να φτάσω στην Shaded Woods ! Τόσο απλά ! Ούτε Boss ούτε τίποτα ! :whistle: Από Level είμαι στο 57.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Dec 2016 18:09 by Blood Prince.

More
05 Dec 2016 18:10 #190353 by The Zexster
Προοδεύεις ταχύτατα! Μου ακούγεται ότι πάιζεις τυφλά χωρίς guides, εύγε. Και εγώ το ίδιο είχα κάνει και έκανε την εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Ένα tip: Ψάξε καλά εκεί στο Huntman's Corpse, αξίζει! :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
05 Dec 2016 21:13 - 05 Dec 2016 21:21 #190366 by Blood Prince

The Zexster wrote: Προοδεύεις ταχύτατα! Μου ακούγεται ότι πάιζεις τυφλά χωρίς guides, εύγε. Και εγώ το ίδιο είχα κάνει και έκανε την εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Ένα tip: Ψάξε καλά εκεί στο Huntman's Corpse, αξίζει! :)

Καταρχήν ευχαριστώ για το tips και για το σχόλιο.

Κάποια πράγματα τα διαβάζω απο wiki καθώς απο μόνος μου δύσκολο να είχα ανακαλύψει για παράδειγμα πως
Warning: Spoiler!

Κάποια άλλα τα έχω ανακαλύψει απο μόνος μου ερευνώντας τις περιοχές και κάνοντας διάφορους πειραματισμούς.Ειδικά μετά απο 120 ώρες παιχνιδιού και επαναδημιουργία διαφόρων χαρακτήρων.

Επιπλέον μου αρέσει να βλέπω και τον χάρτη.

By the way για μένα προτεραιότητα είναι η γκόμενα-σκορπιός στην περιοχή Shaded Woods την οποία θέλω να την κερδίσω για να περάσω στην Doors of Pharros όπου θα αντιμετωπίσω τον τεράστιο αρουραίο και ενδιάμεσα θα ερευνήσω και την Huntsman's Corpse μιας που μου την προτείνεις.

Ενδεικτικά πάντως η Huntsman's Corpse είναι η δέκατη περιοχή κατά σειρά και η Shaded Woods η εικοστή,δεκαπέντε πριν τον τερματισμό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Dec 2016 21:21 by Blood Prince.

More
05 Dec 2016 22:25 #190375 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα το GTA: Vice City το οποίο δεν είχε τύχει να παίξω!
Συνεχίζω και το Valkyria Chronicles το οποίο έχει πάρει μια επική τροπή στο τέλος του chapter 14 που έφτασα! Επίσης παίζω όποτε μπορώ Hearthstone με Reno Priest και φυσικά Pirate Warrior(απίστευτα δυνατό, θυμίζει το παλιό face hunter)