Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 Dec 2016 00:24 #190386 by Βασιλης Γαλανος
Εγω απο την αλλη σταματησα για λιγο το Valkyria Chronicles που επαιζα στο chapter 16-17(απο τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους του)και εχω λιωσει οσο προλαβενω το War in the North.
Παρα τα παρα πολλα ελλατωματα που εχει τοσο σε τεχνικο και γραφιστικο τομεα,ειναι πολυ ευχαριστο και πορωτικο.
Που και που επισης παιζω και μερικες παρτιδες Risk of Rain.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2016 02:22 - 06 Dec 2016 02:23 #190392 by Blood Prince
Καθώς συνέχισα να παίζω το Dark Souls:Scholar of the first sin έκανα βόλτα στην περιοχή Huntsman's Corpse και δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο.

Στόχος μου είναι να κερδίσω το Boss Scorpioness Najka στην περιοχή Shaded Ruins ώστε να προχωρήσω το παιχνίδι.Πρέπει να είναι το πιο όμορφο boss (Γκόμενα) αλλά ζόρικη.

Η μόνη βλακεία που έκανα είναι πως ενώ θα μπορούσα να αγοράσω το Ring of Life protection αγόρασα το Name-Engraved Ring το οποίο μου είναι άχρηστο στην ουσία καθώς χρησιμοποιείται απο όσους παίζουν online οπότε είναι σαν να πέταξα τα souls που μάζεψα αλλά μικρό το κακό.Θα ξαναμαζέψω souls για να αποκτήσω το Ring of Life Protection.

Οπότε είμαι σε καλό δρόμο για να το τερματίσω,15 locations απο το τέλος. (35 locations είναι όλες αλλά αρκετές προαιρετικές)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Dec 2016 02:23 by Blood Prince.

More
06 Dec 2016 13:49 - 06 Dec 2016 14:00 #190399 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Οπότε είμαι σε καλό δρόμο για να το τερματίσω,15 locations απο το τέλος. (35 locations είναι όλες αλλά αρκετές προαιρετικές)

Διαπίστωσα σήμερα πως προκειμένου να προχωρήσω στην περιοχή Shrine of Winter θα πρέπει να κερδίσω υποχρεωτικά 4 bosses τα οποία κατέχουν old souls οπότε δεν τα γλιτώνω όπως πίστευα.Το ένα μάλιστα βρίσκεται στην περιοχή Sinner's Rise.Τουλάχιστον πάντως το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη ποικιλία απο ότι στην αρχή καθώς μπορώ να παίζω πολλές locations παράλληλα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Dec 2016 14:00 by Blood Prince.

More
06 Dec 2016 22:45 - 06 Dec 2016 23:44 #190456 by Blood Prince
Κάτι που θέλω να αναφέρω απο την εμπειρία μου στο Scholar of the first sin

Μιλάμε έπαθα πλάκα...
Warning: Spoiler!
όπως δηλαδή συμβαίνει στο Dark Souls 2 όπως έχω διαβάσει,στο Scholar of the first sin
Warning: Spoiler!

Edit:Λάθος,τελικά δεν πήγα καθόλου στην περιοχή Belfry Luna,απλά με το Antiquated Key και το Pharros Lockstone έφτασα στην περιοχή Sinner's Rise μέσω της Twinblade Location αποφεύγοντας δύο Bosses !! Τον Belfry Gargoyles και τον Ruin Sentinels.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Dec 2016 23:44 by Blood Prince.

More
07 Dec 2016 13:06 - 07 Dec 2016 13:08 #190479 by Blood Prince
Σήμερα κέρδισα το τέταρτο boss στο Dark Souls 2:Scholar of the first sin.

Το boss αυτό λέγεται Skeleton Lords στην περιοχή Huntsman's Corpse.

Το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται.Μάλιστα δεν είχα καμία βοήθεια απο το Phantom.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Dec 2016 13:08 by Blood Prince.

More
08 Dec 2016 00:10 - 08 Dec 2016 00:20 #190522 by Blood Prince
Εκεί που έλεγα πως το Scholar of the first sin είναι ένα πολύ δύσκολο RPG και έχω μετανιώσει που το αγόρασα,πραγματικά έχω κολλήσει και έχω εθιστεί.Μιλάμε όταν δεν διαβάζω είμαι κολλημένος σε αυτό το παιχνίδι.Σήμερα κέρδισα και το Covetous Demon και κατευθύνομαι στην περιοχή Earthen Peak και στην Mytha The Baneful Queen.Μέχρι στιγμής έχω 140 ώρες σε αυτό το παιχνίδι συνολικά.

Την άλλη εβδομάδα το αργότερο που θα μου έρθει το Skyrim θα έχω δύο φοβερά RPG στην κατοχή μου και αυτές τις μέρες στο uplay δίνεται free το Assassin's Creed 3 οπότε απο παιχνίδια είμαι μια χαρά.Δεν χρειάζομαι άλλα. :cheer:

Η πλάκα είχε πάντως πως με κατάπιε κάποια στιγμή και το κέρδισα χωρίς ρούχα. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Dec 2016 00:20 by Blood Prince.

More
08 Dec 2016 15:11 #190549 by Blood Prince
Χθές έχασα όλα τα Human Effigies με το προαιρετικό boss Royal Rat Vanguard αλλά αυτό δεν με πτόησε. :P

Σήμερα έχοντας μόνο δύο και ενώ την πρώτη φορά έχασα στο τσάκ και εκεί που άρχισα να βρίζω την δεύτερη φορά με το τελευταίο Human Effigie που σημαίνει full αντοχή,κατάφερα και κέρδισα την γκόμενα στην περιοχή Shaded Woods χωρίς βοήθεια πάλι απο το Phantom.

Την Scorpioness Najka δηλαδή. xD

Μετά αγόρασα σκάλα για να πάω στην περιοχή The Gutter πιο κάτω απο την Saints of Graves αλλά βρέθηκα μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα.Θα το ψάξω.

Πάντως ένιωσα ανακούφιση που κέρδισα την Scorpioness Najka γιατί με ζόρισε αρκετά.Αλλά θα πρέπει να βρω Human Effigies γιατί σπανίζουν.

[IMG

Peter Baylish

More
09 Dec 2016 22:03 #190652 by Καλλινίκη
Συνέχισα το Shadows of the Damned αλλά δεν αντέχω άλλο την γκόμενα του. Είναι πολύ σπαστικιά. Τρεις και πέντε με κυνηγάει. Αφού κατάφερα και την πέρασα και παίρνοντας την φράουλα για να ανοίξω μια πόρτα (ναι στο παιχνίδι ανοίγεις τις πόρτες με φράουλες ή μάτια ή εγκεφάλους... απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό) έχασα και δεν κατάλαβα και πως. Όταν ξαναπάω θα το συνεχίσω. Μιας και το Uplay έδωσε και το τελευταίο παιχνίδι που ήταν το Assassin's Creed 3 το κατέβασα και το παίζω σιγά-σιγά. Σκέφτομαι πρώτα να ανοίξω τον χάρτι και να κάνω τις μικρό αποστολές και αργότερα να συνεχίσω το main story.

Blood Prince@ Από αυτά που έχεις γράψει για το Dark Souls φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι. Ίσως να το δοκιμάσω στο μέλλον.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
10 Dec 2016 12:50 #190678 by Νικολής Ασημάκης
Τερματίσαμε πριν 2 μέρες με παρέα το campaign του Card Hunter και πιάσαμε το Vermintide.

More
11 Dec 2016 11:48 #190716 by A
Αυτή την στιγμή παίζω Forza Horizon, το εξαιρετικο Ori and the Blind forest και λέω να παίξω απο την αρχή το ReCore να το ευχαριστηθώ, καθώς το είχα παραμελήσει.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.