Shikabane_Hime7 wrote:
Έλα μωρή τρέλα Αμβούργο, Δεινόσαυροι
Κρίμα που πάνε, ξανά, για φούντο στη πραγματικότητα. Να δω αν θα ξανά σωθούν ή θα πέσουν για πρώτη φορά.
Δεν φανατίζομαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα στην Γερμανία,παλιότερα είχα επιλέξει την Σάλκε. Απλά την επέλεξα γιατί μου αρέσει το γήπεδο στο Fifa 15 και είναι απο τα καλύτερα στην Bundesliga στο παιχνίδι.Μου αρέσει και της Hertha Berlin αλλά δεν την επέλεξα καθώς είναι πιο αδύναμη.
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως στο Fifa 15 δεν υπάρχουν official γήπεδα απο ομάδες αξίας όπως Bayer Leverkusen ή Werder Bremen.
Της Dortmund ωραίο είναι το γήπεδο στο Fifa 15 αλλά μου θυμίζει αρκετά την ΑΕΚ και δεν ήθελα να επιλέξω ούτε την Bayern Munich.
Μάλιστα το πρωτάθλημα το κατέκτησα τελευταία αγωνιστική καθώς με αγώνα παραπάνω η Bayern ήταν μπροστά 1 βαθμό και μιλάμε συνέτριψα 5-0 τελευταίο αντίπαλο και αν έχανα θα είχα χάσει τον τίτλο xD
Τώρα για την πραγματικότητα το Αμβούργο είχε αξιόλογους παίκτες όπως ο Olic την σεζόν 2015-16 και δεν τα είχε πάει καθόλου καλά.Μου κάνει εντύπωση.Μάλιστα είναι και η πρώην ομάδα του Berg.