Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Nov 2016 19:46 #189321 by Νικολής Ασημάκης
Κυρίως Overwatch ματσάκια και Card Hunter με παρέα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2016 21:17 #189326 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Έκατσα μέσα στο ΣK και τελείωσα το Rise of the tomb raider που το είχα αφήσει καιρό τώρα στην μέση και το inside . Και τώρα μέσα στην βδομάδα όταν βρίσκω καιρό και έχω διάθεση για ξύλο βάζω dark souls . Αν πάλι θέλω να χαλαρώσω με κάποιο παιχνιδι προτιμώ κάποιο από τα πολλά μικρά indies που έχω.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Nov 2016 17:48 - 12 Nov 2016 17:06 #189351 by Blood Prince
Αφού απογοητεύτηκα με τον τρόπο που τελείωσε η ιστορία στο call of duty ghosts ενώ σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι,ξεκίνησα μετά απο καιρό να παίζω πάλι το πρώτο Mirror's Edge το οποίο το έχω τερματίσει παλιότερα.

Παρόλα αυτά τα βρήκα σκούρα στην πέμπτη στις εννιά αποστολές και τελικά σκέφτομαι όταν αγοράσω άλλο παιχνίδι να αγοράσω το Rise of the Tomb Raider και όχι το Mirror's Edge Catalyst γιατί φαντάζομαι θα έχει την ίδια δυσκολία με το πρώτο και απο το review του Mirror's Edge Catalyst που έχω διαβάσει παλιότερα δεν παρουσιάζει και ουσιαστικές διαφορές παρά μόνο κατά την γνώμη μου στον σχεδιασμό της Faith και στο πως σε ορισμένες αποστολές είναι και βράδυ εκτός απο μέρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Nov 2016 17:06 by Blood Prince.

More
11 Nov 2016 20:51 - 11 Nov 2016 20:53 #189357 by Blood Prince
Πριν λίγο έφτασα στην έκτη αποστολή στις 9 στο Mirror's Edge.

Btw Τελευταία φορά που το τερμάτισα το παιχνίδι ήταν πριν τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Τώρα που το ξαναξεκίνησα το παίζω με τα γραφικά στο Highest καθώς την πρώτη φορά το έπαιζα στο παλιό PC οπότε είναι σαν να παίζω remaster του πρώτου.

Για το Catalyst επειδή έχω δει βίντεο απο gameplay μ'αρέσει ο σχεδιασμός της Faith αρκετά συγκριτικά με το πρώτο.Πάντως όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου δύσκολο να ξοδέψω πολλά αυτή την στιγμή για να αγοράσω το Catalyst,ίσως μελλοντικά αλλά σκέφτομαι να αγοράσω το Rise of the tomb raider καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Nov 2016 20:53 by Blood Prince.

More
12 Nov 2016 17:00 - 12 Nov 2016 17:07 #189367 by Blood Prince
1.Κατέκτησα την Bundesliga στο Career Mode του Fifa 15 με το Αμβούργο.

2.Το Mirror's Edge τελικά είναι πολύ εύκολο.Είμαι στην έβδομη αποστολή στις εννιά και μάλιστα το εγκατέστησα προχτές.Απορώ γιατί είχα δυσκολευτεί την πρώτη φορά.

3.Εγκαθιστώ το Multiplayer στο Cod:Ghosts γιατί θέλω να δοκιμάσω το Extinction Mode με τους εξωγήινους.Δεδομένου πως δεν θα παίζουν πολλοί Multiplayer στο Ghosts τουλάχιστον έχει το θετικό πως θα μπορώ να παίξω solo.

Αυτά xD

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Nov 2016 17:07 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
12 Nov 2016 20:35 #189376 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote: 1.Κατέκτησα την Bundesliga στο Career Mode του Fifa 15 με το Αμβούργο.

2.Το Mirror's Edge τελικά είναι πολύ εύκολο.Είμαι στην έβδομη αποστολή στις εννιά και μάλιστα το εγκατέστησα προχτές.Απορώ γιατί είχα δυσκολευτεί την πρώτη φορά.

3.Εγκαθιστώ το Multiplayer στο Cod:Ghosts γιατί θέλω να δοκιμάσω το Extinction Mode με τους εξωγήινους.Δεδομένου πως δεν θα παίζουν πολλοί Multiplayer στο Ghosts τουλάχιστον έχει το θετικό πως θα μπορώ να παίξω solo.

Αυτά xD

Έλα μωρή τρέλα Αμβούργο, Δεινόσαυροι <3 Κρίμα που πάνε, ξανά, για φούντο στη πραγματικότητα. Να δω αν θα ξανά σωθούν ή θα πέσουν για πρώτη φορά.

Το Transistor το έχω φτάσει σχεδόν στο φινάλε και ξεκίνησα το Amnesia: Memories ένα visual novel με στοιχεία romance και supernatural, έχει 20 λέει διαφορετικούς τερματισμούς.

Έπαιξα και λίγο Rocket League μετά από καιρό, τρελό γέλιο το παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Nov 2016 15:24 - 13 Nov 2016 16:16 #189392 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:
Έλα μωρή τρέλα Αμβούργο, Δεινόσαυροι <3 Κρίμα που πάνε, ξανά, για φούντο στη πραγματικότητα. Να δω αν θα ξανά σωθούν ή θα πέσουν για πρώτη φορά.

Δεν φανατίζομαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα στην Γερμανία,παλιότερα είχα επιλέξει την Σάλκε. Απλά την επέλεξα γιατί μου αρέσει το γήπεδο στο Fifa 15 και είναι απο τα καλύτερα στην Bundesliga στο παιχνίδι.Μου αρέσει και της Hertha Berlin αλλά δεν την επέλεξα καθώς είναι πιο αδύναμη.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως στο Fifa 15 δεν υπάρχουν official γήπεδα απο ομάδες αξίας όπως Bayer Leverkusen ή Werder Bremen.

Της Dortmund ωραίο είναι το γήπεδο στο Fifa 15 αλλά μου θυμίζει αρκετά την ΑΕΚ και δεν ήθελα να επιλέξω ούτε την Bayern Munich.

Μάλιστα το πρωτάθλημα το κατέκτησα τελευταία αγωνιστική καθώς με αγώνα παραπάνω η Bayern ήταν μπροστά 1 βαθμό και μιλάμε συνέτριψα 5-0 τελευταίο αντίπαλο και αν έχανα θα είχα χάσει τον τίτλο xD

Τώρα για την πραγματικότητα το Αμβούργο είχε αξιόλογους παίκτες όπως ο Olic την σεζόν 2015-16 και δεν τα είχε πάει καθόλου καλά.Μου κάνει εντύπωση.Μάλιστα είναι και η πρώην ομάδα του Berg.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2016 16:16 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
15 Nov 2016 13:14 #189441 by The Zexster
Αφού τερμάτισα και το Blood & Wine του Witcher 3 σε Death March δυσκολία - να πω εδώ ότι πέρα από το τελευταίο δίωρο του main quest, το υπόλοιπο είναι κάπως χλιαρό ειδικά αν συγκρίνω με το Hearts of Stone - είπα να δοκιμάσω το Necropolis για Xbox One.

Κατάρα! Γιατί βγάζουνε ένα game με perma-death και γενικά απαιτητικό χειρισμό και δεν σιγουρεύονται ότι όλα δουλέυουν ως πρέπει; Την τέταρτη φορά που ξανάρχισα από την αρχή το παράτησα αφού και πάλι πέθανα από χτύπημα που έφαγα περίπου 20'' μετά την εκτέλεσή του και το κολλημένο UI που δεν με άφηνε να πιω potions. ΠΦΦΦΦΦ, τσάμπα ταλαιπωρία ειλικρινά.

Πίσω στο Vainglory και μερικά ματσάκια.

More
15 Nov 2016 14:05 #189444 by Blood Prince

The Zexster wrote: Αφού τερμάτισα και το Blood & Wine του Witcher 3 σε Death March δυσκολία - να πω εδώ ότι πέρα από το τελευταίο δίωρο του main quest, το υπόλοιπο είναι κάπως χλιαρό ειδικά αν συγκρίνω με το Hearts of Stone - είπα να δοκιμάσω το Necropolis για Xbox One.

Ε ναι σαν τον Dark Souls δεν υπάρχει πιο δύσκολο RPG

Εγώ εντωμεταξύ τερμάτισα το Mirrors Edge του 2008 με τα γραφικά στο Highest και ξεκίνησα να παίζω πάλι κάποιες αποστολές στο Call of Duty Ghosts.Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το ξαναβάλω απο την αρχή να χρονομετρήσω τον χρόνο που θα χρειαστώ να το τερματίσω. xD

Επιπλέον το Rise of the tomb raider είναι σίγουρη αγορά αλλά περιμένω μήπως το βρω κάπου λίγο φτηνότερα ας πούμε στο eshop το έχει 41 € αυτή την στιγμή,εγώ σκέφτομαι να το πάρω σε τιμή στα 30-35 €

Αναμένεται κάψιμο.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Nov 2016 01:26 - 18 Nov 2016 01:28 #189507 by Blood Prince
Αποφάσισα να ξεκινήσω το Call of Duty Ghosts απο την αρχή στο Veteran επίπεδο δυσκολίας με στόχο να το τερματίσω ώστε να πετύχω και το αντίστοιχο achievement. xD

Τώρα για το Rise of the tomb raider διαβάζοντας το review του gameworld διαπίστωσα πως αν και είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια απο το prequel παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 30-40 € για ένα παιχνίδι. Το σκέφτομαι.Πάντως θα το αγοράσω κάποια στιγμή απλά δεν θέλω να την πατήσω όπως την πάτησα με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin που πλήρωσα 50 € και μετά δεν ξετρελάθηκα τόσο αν και έχω περάσει 100 over ώρες παίζοντας.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Nov 2016 01:28 by Blood Prince.