Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Μένουμε σπίτι οπότε πήρα και το πακετακι :

Read More...

Υπαρχει ακόμα

Read More...

1 hour 9 minutes ago
2 hours 28 minutes ago
4 hours 6 minutes ago
Minecraft: Το Open Pit είναι ένα in-game φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ 4 hours 6 minutes ago

Τα έσοδα θα σταλούν στην ενίσχυση της καταπολέμισης του κορωνοϊού.

Τα in-game μουσικά festival έχουν γίνει μόδα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Χαρακτηριστική είναι η εισβολή του Marshmello στο Fortnite, όμως το συγκεκριμένο Festival είναι λίγο διαφορετικό. Θα φιλοξενηθεί μέσα στο Minecraft και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα σταλούν για την καταπολέμηση του COVID-19.

Οι American Football και Anamaguchi ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν ένα μουσικό Festival το Σάββατο 12 Απριλίου και θα γίνει στο region του Minecraft Nether Meant. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από American Football και Anamaguchi Baths μέχρι ΗΑΝΑ και πολλά άλλα. Το region μπορείτε να το βρείτε στο realm Elsewither.

c06423be5ed3850ca3703c95e7520972 GalleryONEA

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στη 01:00 μετά τα μεσάνυκτα στις 12 Απριλίου και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι παίκτες μπορούν να βρουν τον τόπο του Festival ακολουθώντας τα guidelines που έχουν τοποθετήσει οι διοργανωτές ενώ όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο game μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία μέσω Twitch. Είναι διαθέσιμα επίσης τα Special VIP passes τα οποία πωλούνται και δίνουν πρόσβαση σε κάποια σημεία του game για να παρακολουθήσετε την συναυλία ενώ υπάρχει επίσης και διαθέσιμο merchandise για αγορά από τους παίκτες και τα έσοδα από τις αγορές θα σταλούν στην ενίσχυση της καταπολέμησης της πανδημίας μέσω των προσπαθειών της Good360.

Οι διοργανωτές του Open Pit έχουν διοργανώσει στο παρελθόν παρόμοια festival μέσα στο Minecraft όπως το Coalchella, το Firefest και το Mine Gala. O Mike Kinsella της American Football αναφέρει σε δήλωση του “Περιμένω τη στιγμή που θα καταφέρω να αποδείξω στον 7χρονο γιο μου ότι έχω όντως δουλειά.”

c691cedae09f06cc12623295bb7f4ba7 Header

Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων μέσα στο Minecraft δίνει την ελπίδα για ένα ομαλό festival χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε για το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry και συζητήστε για το Minecraft στο σχετικό foru topic.

5 hours 9 minutes ago
Sony: "Σύντομα θα αποκαλυφθεί ο σχεδιασμός του PS5" 5 hours 10 minutes ago

H ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αλλάξει.

Ως μέρος της ανακοίνωσης από την Sony για το νέο χειριστήριο του PS5, DualSense, η Ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει την περίοδο που προγραμματίστηκε αρχικά.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για καθυστέρηση από ότι φαίνεται, όμως υπάρχει η απορία στα μυαλά όσων περιμένουν τον ερχομό της νέας γενιάς κονσόλων, αφού οι καραντίνες έχουν περιορίσει αρκετά την παραγωγή και την λειτουργία των εταιρειών όπως ξέρουμε. Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Jim Ryan επιβεβαίωσε ξανά ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. Πρόσθεσε επίσης, ότι η Sony θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την κονσόλα νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού της, αυτό θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Αναφέρει επίσης ότι το PS5 θα έχει μερικές "πρωτοποριακές λειτουργίες που θα μεταμορφώσουν την βιομηχανία του gaming", δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνοδευτεί με το χειριστήριο DualSense.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

5 hours 40 minutes ago
Apex Legends Solos Mode 5 hours 40 minutes ago

Η Respawn αποφάσισε να μην ενσωματώσει μόνιμα το mode.

To Duos Mode επέστρεψε για να μείνει όμως η Electronic Arts αναφέρει ότι τα Solos απλά δεν λειτουργούν.

Η Respawn πρόσφατα έφερε τo Duos ξανά στην επικαιρότητα του Apex Legends, ως ένα μόνιμο game mode, μετά από μερικές δοκιμαστικές περιόδους το 2019. Το Solos mode από την άλλη που είστε μόνος εναντίων όλων, δεν θα έχει την ίδια πορεία στο game σύμφωνα με την εταιρεία και αυτό επειδή δεν ταιριάζει στα co-op στοιχεία του διάσημου Battle Royale.

Το Apex Legends κανονικά παίζεται σε ομάδες των τριών, όμως η ομάδα ανάπτυξης ανακάλυψε ότι το να μικρύνει τον αριθμό στα δύο άτομα είχε θετική εξέλιξη όσον αφορά τους χρόνους αναμονής και τα συστήματα του gameplay όπως εξήγησε και σε σχόλιο του ο community manager EA_David. Αυτό όμως δε συμβαίνει και με το Solos mode, το οποίο ακυρώνει το co-op στοιχείο κάτι που αμέσως δημιουργεί πρόβλημα. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Όταν εισάγαμε το Solos για περιορισμένο χρόνο πέρυσι, παρατηρήσαμε ότι επιδρούσε αρνητικά  στο game και ειδικότερα στους νέους παίκτες. Έχουμε σχεδιάσει εσκεμμένα τους χαρακτήρες και το gameplay με τρόπο που όταν αφαιρείς το co-op στοιχείο μερικά abilities γίνονται τελείως άχρηστα. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε το Solos στο update.”

Ακόμα ένας από τους λόγους ήταν οι αναφορές παικτών για περιστατικά όπου παίκτες συνεργαζόντουσαν στα Solos και αυτό συνέβαινε επειδή οι φίλοι που περιμένανε μαζί στο queue, συνήθως έπαιζαν στο ίδιο game. Πρόκειται για ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι προτεραιότητα της Respawn κάτι τέτοιο. Τα καλά νέα για όσους δεν αρέσκονται στο να παίζουν σε ομάδες, είναι ότι η EA δεν εγκαταλείπει εξ ολοκλήρου την ιδέα, αφού η ανάρτηση κάνει αναφορά στην συνέχεια πειραματισμών για την εύρεση της ισορροπίας για την εισαγωγή ενός Solos mode αλλά και της crossplay λειτουργίας.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Duos mode και συζητήστε για το Apex Legend στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

6 hours 33 minutes ago
Το DualSense του PlayStation 5 θα έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 6 hours 33 minutes ago

Η διάρκεια ζωής του χειριστηρίου απασχόλησε την Sony.

Η Sony αποκάλυψε το χειριστήριο του PlayStation 5 εχθές και ονομάζεται DualSense.

Καθώς το όνομα και το σχέδιο έχουν μετατραπεί σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, ένα πράγμα παραμένει ίδιο ανάμεσα στο DualShock 4 και το DualSense, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο PlayStation Blog ότι το DualSense θα χρησιμοποιεί τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες όπως οι προηγούμενες εκδόσεις και ότι η ομάδα σχεδιασμού εστίασε πολύ στην διατήρηση του χρόνου ζωής των μπαταριών. Η συγκεκριμένη προσέγγιση διαφέρει από αυτή της Microsoft η οποία ανακοίνωσε πως το χειριστήριο του Xbox Series X θα χρησιμοποιεί ΑΑ μπαταρίες διότι πρόκειται για την πιο ευέλικτη επιλογή.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνοδευτεί με το χειριστήριο DualSense.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

7 hours 7 minutes ago
Cyberpunk 2077: Αποκαλύφθηκαν τα λογότυπα των συμμοριών 7 hours 8 minutes ago

Η CD Project Red δημοσίευσε τα designs από τις 7 συμμορίες.

Ως μέρος ενός διαγωνισμού case modding του Cyberpunk 2077, η CD Project κυκλοφόρησε ένα φάκελο με designs, όπου περιέχουν τα λογότυπα και από τις 7 συμμορίες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν έχουμε λογότυπα για τις εξής συμμορίες: 6th Street, Animals, Maelstrom, Moxes, Tyger Claw, Valentinos και Voodoo Boys.

6th cyberpunk

V cyberpunk

Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα λογότυπα εδώ

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

Ηλιας replied to the topic 'PlayStation 5' in the forum. 7 hours 51 minutes ago

Φευγει απο τον κλασσικο σχεδιασμο που εχουμε αγαπησει τοσα χρονια, αλλα ετσι ηταν το σωστο.

Παει σε κατι πιο εργονομικο. Το gaming εχει προχωρησει και δεν μπορουσε η σονυ να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο.

Read More...

Ηλιας replied to the topic 'PlayStation 5' in the forum. 7 hours 56 minutes ago
BarryBZane created a new group 8 hours 7 minutes ago

Get Simple Love problem solution astrologer

Is it genuine that you are encountering issues in your affection life? Have you lost your adoration? Has your sweetheart left you for another young...
BarryBZane has a new avatar. 8 hours 18 minutes ago
BarryBZane has a new avatar. 8 hours 18 minutes ago
9 hours 8 minutes ago
Notification