Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

1 hour 16 minutes ago
Ξεκίνησαν οι προσλήψεις για την technical alpha του Microsoft Flight Simulator 1 hour 16 minutes ago

Έχετε μια εβδομάδα για να υποβάλετε την αίτηση σας.

Το Microsoft Flight Simulator αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020, ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε πιο νωρίς μέσω της external technical alpha. Εάν το επιθυμείτε, και πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Insider. Πέραν αυτού, το μόνο το οποίο θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας είναι ένα Microsoft Account και να πατήσετε εδώ. Έχετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να υποβάλετε τις αιτήσεις σας

Σε περίπτωση που επιλεγείτε, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε στην alpha αλλά και στην beta του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα θα έχετε πρόσβαση μεταξύ άλλων σε exclusive βίντεο και screenshots. Πρέπει όμως να αναφερθεί το γεγονός ότι το να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα δεν είναι κάτι εύκολο, αφού η Microsoft δίνει προτεραιότητα σε πραγματικούς πιλότους. Ωστόσο αυτό δεν χρειάζεται να σας αποθαρρύνει μιας και όσο προχωράει η ανάπτυξη του game, οι θέσεις θα αυξάνονται. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όσοι επιλεγούν θα πρέπει να υπογράψουν ένα συμφωνητικό εχεμύθειας προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Microsoft Flight Simulator. Το αναλυτικό χρονοδιάγραμα της technical alpha αναμένεται να δημοσιευθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου αναμένεται και το χρονοδιάγραμα της της δεύτερης alpha.

Τo Microsoft Flight Simulator αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Διαβάστε περισσότερα για το Microsoft Flight Simulator και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Παναγιώτης Μπόρος replied to the topic 'Παναθηναϊκός 2019/2020' in the forum. 1 hour 16 minutes ago

Που τους βρήκαμε αυτούς γαμώτο.

Read More...

2 hours 5 minutes ago
Nioh 2: Gameplay video 2 hours 5 minutes ago

Νέο βίντεο απο το TGS 2019.

To Nioh 2 είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα games του φετινού Tokyo Game Show. Η Koei Tecmo αποφάσισε να ξεκινήσει την παρουσίαση της δίνοντας στην δημοσιότητα ένα demo το οποίο απεικονίζει μια περιοχή με το όνομα Village of Cursed Blossoms. Αν και όλο το demo είναι στα ιαπωνικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την γλώσσα για να απολαύσετε το gameplay καθώς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις μάχες παρά στους διαλόγους.

http://www.youtube.com/watch?v=p_qwQ5SdvCg

Αν και υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες από άποψη gameplay, όπως η δυνατότητα να μεταμορφώνεστε σε Yokai, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή όσον αφορά τα γραφικά. Το gameplay demo μας δίνει επίσης μια γεύση από τα επερχόμενα boss fights αλλά και από το πως ο πρωταγωνιστής μπορεί να αξιοποιήσει στη μάχη τις νέες ικανότητες που έχει.

Το Nioh 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PS4, ενώ η beta θα κυκλοφορήσει 1-11 Νοεμβρίου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nioh 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

2 hours 43 minutes ago
Η Capcom καθησυχάζει τους fans για το Project Resistance 2 hours 43 minutes ago

Ο producer του game στηρίζει το νέο project και ανακοινώνει την ημερομηνία της beta. 

Το νέο εγχείρημα της Capcom με το Project Resistance φαίνεται να έχει διχάσει το κοινό, αφού αρκετοί fans της σειράς Resident Evil έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια τους. Όπως αποκαλύφθηκε στο Tokyo Game Show 2019 το εν λόγω game θα είναι ένα multiplayer spin-off της σειράς Resident Evil το οποίο θα θέτει τέσσερις παίκτες ενάντια σε έναν.

Παρά το γεγονός ότι το Project Resistance θα έχει σαν βάση το Resident Evil 2 Remake, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, οι fans πιστεύουν ότι η ιαπωνική εταιρεία παραγωγής δεν τους προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλουν. Ωστόσο, ο Matt Walker δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη. Αν και ο producer της σειράς γνωρίζει ότι το κοινό δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη από το περιορισμένο υλικό που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, ισχυρίζεται ότι το Project Resistance παραμένει ένα horror game το οποίο όμως έχει νέο και καινοτόμο gameplay.

Πιο συγκεκριμένα ο Walker δήλωσε μέσω Twitter: "Αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα παραδοσιακό survival-horror, θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Νομίζω ότι πολλές φορές συγχέουμε κάποια πράγματα. Όταν προσπαθούμε να κάνουμε κάποια καινούργια πράγματα με βάση μια ήδη υπάρχουσα IP δεν σημαίνει ότι δεν φροντίζουμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία της που την έκαναν μοναδική. Ευτυχώς το Project Resistance δεν πέφτει σε αυτή τη παγίδα". Ο ίδιος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του δηλώνοντας ότι το κοινό θα αλλάξει γνώμη όταν ξεκινήσει η open beta, μιας και θα συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται μεν για ένα survival-horror το οποίο όμως φέρνει καινούργια πράγματα για το genre.

Η αντίδραση των fans είναι δικαιολογημένη μέχρι έναν βαθμό, κυρίως αν αναλογιστούμε ότι οι προηγούμενες προσπάθειες της Capcom να εντάξει multiplayer στο Resident Evil δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένες. Όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να πτοεί τον Walker ο οποίος έκανε κάποια επιπρόσθετα σχόλια μέσω Twitter δηλώνοντας: "Αν συνεχίσουμε να φτιάχνουμε παρόμοια games ξανά και ξανά, τότε το κοινό θα χάσει το ενδιαφέρον του. Θέλουμε να παρέχουμε νέες εμπειρίες και να διορθώνουμε τυχόν σφάλματα που υπήρχαν σε προηγούμενα games". Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι η closed beta θα είναι μια δοκιμή, ώστε να βελτιωθούν προβλήματα και δεν θα είναι απλά ένα marketing demo.

Η beta του Project Resistance θα είναι διαθέσιμη 4-7 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Project Resistance και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Γιώργος Βασιλικάρης created a new topic ' Νέο game στη σειρά Mega Man' in the forum. 3 hours 49 minutes ago

Η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα νέο Mega Man.
To επερχόμενο game μπορεί να μην είναι sequel.

mega-man-x-hd-wallpapers-33361-216443.jpg


Αυτή τη στιγμή, η Capcom έχει επικεντρωθεί στο να επανακυκλοφορήσει όλα τα Mega Man games που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής, ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της εργάζεται και πάνω σε ένα ακόμα game της σειράς.

Έπειτα από τέσσερις Legacy Collections, οι οποίες έφεραν όλα τα προηγούμενα Mega Man και Mega Man X στις νέες πλατφόρμες, η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε και το Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, ολοκληρώνοντας έτσι τα remaster της σειράς. Ωστόσο, πολλοί είναι οι fans, οι οποίοι αναρωτιούνται τι μέλει γενέσθαι αφού η Capcom όλοκλήρωσε τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν να κυκλοφορήσει ξανά όλα τα games με τον εμβληματικό Mega Man στις νεότερες πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τον Kazuhiro Tsuchyia, τον παραγωγό της σειράς, ένας νέος τίτλος βρίσκεται ήδη στα σκαριά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι το Mega Man 12. Πιο συγκεκριμένα: "Προσωπικά, υπάρχουν πολλοί τίτλοι πάνω στους οποίους θέλω να δουλέψω, όμως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το επόμενο game της εταιρείας έχει ήδη αποφασιστεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής". Η σειρά Mega Man έχει δεχτεί πολλές αλλαγές και έχει περάσει από διάφορα genres, μιας και διαθέτει στο ενεργητικό, μεταξύ άλλων,της τίτλους οι οποίοι είναι RPG ή ακόμη και Third-person Shooters. Ποιό πιστεύετε οτι θα είναι το genre του επόμενου game της Capcom;

Read More...

Γιώργος Βασιλικάρης replied to the topic 'Πωλήσεις σε games και κονσόλες' in the forum. 3 hours 51 minutes ago

Top 10 UK Games Chart 9-14/09/2019
Tο Borderlands 3 στην κορυφή των charts.Αναπάντεχες ανατροπές αυτή την εβδομάδα, αφού το Borderlands 3 είναι πρώτο σε πωλήσεις, παρά τα παράπονα των χρηστών. Ακολουθεί το πολυαναμενόμενο Gears 5 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ενώ την τριάδα συμπληρώνει το eFootball PES 2020. Λίγο πιο κάτω, στην τέταρτη θέση βλέπουμε το NBA 2K20 το οποίο ήταν πρώτο σε πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε αναλυτικά το top 10:

Borderlands 3
Gears 5
eFootball PES 2020
NBA 2K20
Greedfall
Mario Kart 8 Deluxe
Spyro Reignited Trilogy
Grand Theft Auto V
Crash Team Racing: Nitro-Fueled
Super Mario Maker 2

Read More...

4 hours 22 minutes ago
Top 10 UK Games Chart 9-14/09/2019 4 hours 22 minutes ago

Tο Borderlands 3 στην κορυφή των charts.

Αναπάντεχες ανατροπές αυτή την εβδομάδα, αφού το Borderlands 3 είναι πρώτο σε πωλήσεις, παρά τα παράπονα των χρηστών. Ακολουθεί το πολυαναμενόμενο Gears 5 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες  ενώ την τριάδα συμπληρώνει το eFootball PES 2020. Λίγο πιο κάτω, στην τέταρτη θέση βλέπουμε το NBA 2K20 το οποίο ήταν πρώτο σε πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε αναλυτικά το top 10:

 1. Borderlands 3
 2. Gears 5
 3. PES 2020
 4. NBA 2K20
 5. Greedfall
 6. Mario Kart 8 Deluxe
 7. Spyro Reignited Trilogy
 8. Grand Theft Auto V
 9. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
 10. Super Mario Maker 2

Δείτε ακόμα τις πωλήσεις των προηγούμενων εβδομάδων και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Παναθηναϊκός 2019/2020' στο φόρουμ. 4 hours 51 minutes ago

Αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού,ο Δώνης και ο Νταμπίζας θα είχαν αποχωρήσει χθές,αλλά όταν στην διοίκηση είναι ο Γαύρος ο Αλαφούζος,όχι μόνο θα μείνουν αλλά θα λάβουν και τα εύσημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 5 hours ago

Το Call of Duty Ghosts μου άρεσε αρκετά και θα ήθελα να βλέπαμε το Ghosts 2..από τα Modern Warfare έχω ασχοληθεί μόνο με το πρώτο.

Διαβάστε περισσότερα...

5 hours 6 minutes ago
Η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα νέο Mega Man. 5 hours 7 minutes ago

To νέο game μπορεί να μην είναι sequel.

Αυτή τη στιγμή, η Capcom έχει επικεντρωθεί στο να επανακυκλοφορήσει όλα τα Mega Man games που έχει δημιουργήσει, ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της εργάζεται και πάνω σε ένα ακόμα game της σειράς.

Έπειτα από τέσσερις Legacy Collections, οι οποίες έφεραν όλα τα προηγούμενα Mega Man και Mega Man X στις νέες πλατφόρμες, η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε και την κυκλοφορία του Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, ολοκληρώνοντας έτσι την σειρά. Ωστόσο, πολλοί είναι οι fans της σειράς οι οποίοι αναρωτιούνται τι μέλει γενέσθαι αφού η Capcom όλοκλήρωσε τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν να κυκλοφορήσει ξανά όλα τα games της σειράς.

Σύμφωνα με τον Kazuhiro Tsuchyia, τον παραγωγό της σειράς, ένας νέος τίτλος βρίσκεται ήδη στα σκαριά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι το Mega Man 12. Πιο συγκεκριμένα: "Προσωπικά, υπάρχουν πολλοί τίτλοι πάνω στους οποίους θέλω να δουλέψω, όμως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το επόμενο game της εταιρείας έχει ήδη αποφασιστεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής". Η σειρά Mega Man έχει δεχτεί πολλές αλλαγές και έχει περάσει από διάφορα genres, μιας και διαθέτει, μεταξύ άλλων, στο ενεργητικό της τίτλους οι οποίοι είναι RPG, Third-person Shooters.
Διαβάστε περισσότερα για το Mega Man 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Κωστας Σουφλακος απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: World War 2' στο φόρουμ. 5 hours 47 minutes ago

Χθες έπαιξα αρκετές ώρες την beta του call of duty mw 2019 , και έχω να πω πως το χάρηκα πιο πολύ απ ότι περίμενα . Αρχικά θέλω να πω πως το gameplay του είναι αρκετά επηρεασμένο από άλλα games και πως το μόνο στοιχείο του call of duty είναι τα killstreaks . Πράγμα που δεν αποτελεί θεωρώ σοβαρό πρόβλημα , μιας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει , στο σύνολο του . Επίσης ο χρόνος που πεθαίνεις είναι πολύ μικρός μιας και τα όπλα είναι πολύ overpowered . Έπιασα τον εαυτό μου λιγοστές φόρες να μπορώ να αντιδράσω τα πυρά των εχθρών , και να μπορέσω να τους σκοτώσω , ενώ ξεκίνησαν να μου ρίχνουν πρώτοι . Τα όπλα είναι εξαιρετικά και ρεαλιστικά και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα attachments που έχουν . Τέλος , από την beta έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το multiplayer και είναι ένα cod που μετά από χρονιά αξίζει την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

brinto shalin added a new event 6 hours

health care service

We are proudly announce the date of this event . We conduct this event on 16th September. As an individual decent well being and great sense are two...

 • Monday, 16 September 2019 12:00 AM
 • Tampa

Ibongda tv là địa chỉ xem bóng đá trực tiếp hàng đầu hiện nay. Tại đây bạn có thể xem trực tiếp bóng đá chất lượng, hình ảnh sắc nét, tường thuật... Show more

alex thaimor added a new event 9 hours

Lubricant products

This event is conducted for those people who related to various industries. We arrange this event on 16th September. The primary and major objective...

 • Monday, 16 September 2019 12:00 AM
 • Dubai
Notification