Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
25 Dec 2016 03:00 #191538 by Blood Prince
Πέτυχα στο steam free το πρώτο επεισόδιο απο το Batman:the telltale series.

Απ'ότι ξέρω έχει διάρκεια δύο ώρες.Λίγο που έπαιξα ενθουσιάστηκα αλλά δεν βιάζομαι να το τερματίσω.

Επιπλέον σκέφτομαι να τσεκάρω και το Resident Evil:Revelations πάλι μετά απο καιρό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2016 03:15 #191539 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Blood Prince@ Από αυτά που έχεις γράψει για το Dark Souls φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι. Ίσως να το δοκιμάσω στο μέλλον.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι,ειδικά το Scholar of the first sin.Αρχικά πίστευα πως είναι ακατόρθωτο αλλά άμα ξέρεις τα βασικά είναι πολύ ωραίο.Κάποια bosses όμως είναι αρκετά ζόρικα.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με την σειρά,θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις το Dark Souls 3.Είναι ένα παιχνίδι πιο απαιτητικό και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας απο το Scholar of the first sin.Επιπλέον ακολουθείς καθορισμένη πορεία και δεν θα έχεις την δυνατότητα να παραβλέψεις κάποια optional bosses ή να ακολουθήσεις διάφορες διαδρομές παράλληλα όπως συμβαίνει με το Scholar of the first sin.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
25 Dec 2016 09:58 #191543 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το GTA: Vice City, για την εποχή του αρκετά καλό, αλλά είχε κάποια θεματάκια, κυρίως στο grinding που απαιτούσε για να μαζέψεις λεφτά για να πάρεις τα assets, στη δυσκολία στο χειρισμό των σκαφών αλλά και μερικές εκνευριστικές αποστολές. Θεικό soundtrack και η πόλη απίστευτη, ήταν πραγματικά ζωντανή.
Αν το ήξερα από την αρχή ότι τα assets χρειάζονται για να το τερματίσεις δεν θα χαλούσα τα λεφτά σε όπλα, αλλά δυστυχώς δεν το ήξερα και έτσι έκανα τον ταξιτζή :p για να μαζέψω σιγά σιγά.

Άρχισα το Just Cause, αρκετά εντυπωσιακό στην αρχή μέχρι στιγμής, φανταστικό και το νησί που διαδραματίζεται. Επίσης ξεκίνησα και το Shadowrun Returns, σταθερή αξία τα Shadowrun.

More
28 Dec 2016 00:07 - 28 Dec 2016 00:08 #191676 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Just Cause, τελικά πέρα από τα υπέροχα τοπία που έχει τίποτε το ιδιαίτερο. Μετριότητα. Το Shadowrun Returns αν και είμαι στην αρχή με έχει κερδίσει τόσο με την αισθητική του, το gameplay και φυσικά την μυστήρια πλοκή. Τελείωσα και τα πρώτα 2 επεισόδια του Batman της Telltale με πολλά προβλήματα στο τεχνικό κομμάτι. Ωραίο πάντως το story μέχρι στιγμή, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα με τον αγαπημένο μου ήρωα και μας δείχνει κάτι καινούργιο.
Last edit: 28 Dec 2016 00:08 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
29 Dec 2016 16:21 #191752 by Βασιλης Γαλανος
Ξεκινησα σημερα μολις το Undertale.Μονο 2 λεξεις μου ερχονται στο μυαλο για την ωρα:Πανεμορφο και εξυπνο.
Η αισθητικη και οι διαλογοι καθως και το πρωτοτυπο συστημα μαχης το κανουν πολυ απολαυστικο και εθιστικο.Εχω γραψει μολις 1 ωρα και κατι στο παιχνιδι και εχω ακομα αρκετο για να το τερματησω,αλλα με τα οσα εχω ακουσει δεν παιζει να με απογοητευσει

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 Jan 2017 08:19 #191884 by A
Τερμάτισα το εξαιρετικό Ori and the blind forest και συνεχίζω με gears of war 3, ReCore και σήμερα θα ξεκινήσω το Mad Max...αρκετά περίμενε στην άκρη. Για online δεν ξέρω αν ασχοληθώ σήμερα με Gears of War 4

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
02 Jan 2017 12:08 #191886 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Τελείωσα το Walking Dead Season 1. Τώρα παίζω το DLC του Bloodborne, Dark Souls 3 και Life is Strange.

More
02 Jan 2017 14:21 #191888 by Αγγελική Γοργορίνη
Τελείωσα χθες το Dark Souls - παιχνιδάρα και πάλι παιχνιδάρα, τίποτα άλλο- και ξεκίνησα Bloodborne και Fran Bow, έτσι για να κάνουν μεγάλη αντίθεση.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
02 Jan 2017 15:32 #191891 by The Zexster
Πέρασα τις διακοπές παρέα με The Division - μπορεί παλαιότερα να έχει φάει κράξιμο από τους παίκτες, αλλά το game πλέον βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο και το Survival είναι ένα άρτιότατο DLC που αξίζει τα λεφτά του. Επίσης η BETA της Gwent μου έχει αφήσει ως τώρα τις καλύτερες των εντυπώσεων, αν και θέλει αρκετή δουλειά αν θέλει να κοντράρει μεγάλα card games (balancing προβλήματα, μικρός αριθμός καρτών ανα deck, λίγα decks/factions).

More
02 Jan 2017 19:06 #191897 by Καλλινίκη
@Blood Prince Δεν έχω ξεκινήσει κανένα Dark Souls και σκέφτομαι να το ξεκινήσω, μιας και έχει βαθμό δυσκολίας. Σκέφτομαι να αρχίσω να τα παίξω όλα με την σειρά ξεκινώντας με το πρώτο.

Τερμάτισα το shadows of the damned. Αν και το σενάριο δεν λέει πολλά (γενικώς τίποτα) μου άρεσε πολύ το gameplay του αλλά οι ατάκες του Garcia ή του Johnson. Ήταν διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά η γκόμενα του σπαστικιά μέχρι τέλους.
Σήμερα ξεκίνησα το The Last of Us και είναι παιχνιδάρα. Άργησα πάρα πολύ για να το παίξω.
Έτσι πρέπει να είναι τα survival horror game.
Τελικά η Naughty Dog φτιάχνει παιχνιδάρες.