Με λίγα λόγια για μένα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα μπορούσε να απογειωθεί αλλά έχει κάποιες αδυναμίες που το χαρακτηρίζουν απλώς ευχάριστο game.

Read More...

Blood Prince wrote: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Τι πιστεύεις πως λείπει από το Vampyr ;


Λείπουν τα bosses που ξεχωρίζουν και οι μάχες από ένα σημείο και μετά είναι επαναλαμβανόμενες. Όσο αίμα και να πιείς οι εχθροί σου θα είναι τουλάχιστον ισοδύναμοι όσο και να ανεβάσεις τα skill σου. Μου έπαιρνε πολύ χρόνο, κυριολεκτικά σπατάλη, για να βρω κάποια quests που έδειχναν ενδιαφέρον, δηλαδή ο χάρτης είναι ότι να ναι.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' in the forum. 19 hours 57 minutes ago

Με έπιασε νοσταλγία για halo και παίζω το the master chief collection, έχω πλησιάσει στο 70% στο Legendary level, δυσκολεύει πολύ και το heroic μου φαίνεται παιχνιδάκι. Το τερματίσω απόψε λογικά

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)' in the forum. 20 hours 2 minutes ago

Έχω ενεργοποιήσει το Netflix αλλά έχω ελάχιστο χρόνο. Είπα να δω ένα ψυχολογικό θρίλερ, Στα ψιλά χορτάρια, ούτε θρίλερ ούτε καλή ταινία είναι, παράδειγμα προς αποφυγήν... μείνετε μακριά.

Read More...

Το just cause 4 είναι αδιάφορο, καλύτερο το 3, το 4 το παράτησα και φαντάσου το έχω δωρεάν στο gamepass, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το πανηγύρι των εκρήξεων...! Το Life is strange before the storm, το αγόρασα το έπαιξα, μικρό σε διάρκεια όπως ήταν αναμενόμενο και δεν θα το ξαναπαίξω.

Read More...

Από τα παιχνίδια που σκέφτεσαι :
Red Dead redemption ii με διαφορά από τα υπόλοιπα, ναι μπορείς να κάνεις fast travel αλλά αργότερα στο παιχνίδι. Είναι πανέμορφο και πολύ καλή εμπειρία. Το Dying light εξίσου καλό αν σου αρέσει το παρκούρ φυσικά. Δυσκολεύει αν δεν χειριστείς καλά τα skill σου. Ανοιχτού κόσμου και τα δύο. Το vampyr πιστό στο περιβάλλον της εποχής, καλή ατμόσφαιρα αλλά κάτι του λείπει...συν τα προβλήματα στα γραφικά του. Το Shadow of the tomb raider δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο, είναι καλό αν δεν έχεις παίξει το rise.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' in the forum. 2 weeks ago

Μπήκε το φθινόπωρο και πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά...

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Prey' in the forum. 2 weeks ago

Μην εγκαταλείπεις, θέλει βελτίωση στο Stealth στοιχείο. Σε δυσκολεύει αλλά είναι μια υπέροχη single player εμπειρία.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Blog του μήνα: Σεπτέμβριος 2019' in the forum. 2 weeks ago

Το blog του Professor με τίτλο Sam Fisher νομίζω ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Read More...

Χριστιάνα Θάνου για την παρουσία της στο Τόκιο.

Read More...

Notification