DimutriKs wrote: Η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα καλή άποψη για το campaing στην αρχή όμως στην συνέχεια η εξέλιξη και το φινάλε ήταν κατ'εμε απογοητευτικά. Είναι ικανοποιητικό σε διάρκεια και σε δυσκολία αλλά χάνει σε άλλους τομείς. Όταν το ολοκληρώσεις περιμένω την άποψη σου
Στις πρώτες 9 αποστολές τις οποίες έχω ολοκληρώσει,δηλαδή έχω τερματίσει το 50 % είναι αρκετά απολαυστικό το παιχνίδι.Καλύτερο απο το Black Ops 2 το οποίο έχω τερματίσει πολλές φορές.
Ειδικά στην όγδοη αποστολή είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Call of Duty,μια μάχη με ελικόπτερα που μου θύμισε αρκετά το Medal of Honor:Pacific Assault και παράλληλα στην ίδια αποστολή να βρίσκομαι και πεζός.
Επιπλέον έχω παρατηρήσει πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο περιβάλλον ανά αποστολή καθώς ταξιδεύω σε διάφορες χώρες και δεν είναι καθόλου μονότονο.
Για την διάρκεια πιστεύω πρέπει να είναι πάνω απο 6 ώρες συνολικά λόγω του αριθμού των αποστολών. Οταν το τερματίσω,θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Το σενάριο εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα κατανόησης του τι συμβαίνει. Εχω βάλει αγγλικούς υπότιτλους,και μαζεύω και τα Rorke files και έτσι έχω μια σφαιρική κατανόηση του σεναρίου.
Οταν το τερματίσω θα γράψω περισσότερα.