Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
31 Oct 2016 19:27 #189065 by Georgios Manolis

Zaratoth wrote: Έχει αμάξια στο Shadow of Chernobyl; Δεν το έφτασα πολύ μακριά.

Το SOC δεν είχε αμάξια αλλά το mod έχει κάποια διάσπαρτα στον χάρτη και κάποια που αγοράζεις απο τον trader στο 100 rads bar.
Έχουν σχετικά καλό handling εκτός απο ένα αμάξι-set piece που ήταν unplayable.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2016 00:36 #189074 by Angel
Μιας και τελείωσα το Dishonored προχώρησα στην ιστορία του Daud(dlc).Και μόλις τελειώσω και αυτό λέω να πάω στο Far Cry 3 που πρότειναν δικά μας παιδιά ^_^

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
01 Nov 2016 11:50 #189085 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα και το Portal (επιτέλους) το οποίο το είχα παρατήσει στο chapter 17, πάρα πολύ καλό παιχνίδι!!!(the caaaaaaaaaaaaake). Τώρα ξεκίνησα το "To the Moon" ένα όμορφο avdenture φτιαγμένο με το RPG Maker XP.

Το λιώσιμο με το FIFA 17 Ultimate Team συνεχίζεται και μετά από την αποτυχία την περασμένη εβδομάδα θα προσπαθήσω να ξανά κερδίσω πρόκριση για το FUT Champions αν και είναι παλούκι, όχι μόνο γιατί έχει δύσκολους αντιπάλους αλλά και επειδή έχουν εμφανιστεί πολλοί cheaters με το "lag cheating".

More
01 Nov 2016 18:41 #189095 by A
Απόψε θα ξεκινήσω gears of war 4 σε co op. Θα γίνει σφαγή

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
02 Nov 2016 03:51 - 02 Nov 2016 03:59 #189110 by Blood Prince

DimutriKs wrote: Η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα καλή άποψη για το campaing στην αρχή όμως στην συνέχεια η εξέλιξη και το φινάλε ήταν κατ'εμε απογοητευτικά. Είναι ικανοποιητικό σε διάρκεια και σε δυσκολία αλλά χάνει σε άλλους τομείς. Όταν το ολοκληρώσεις περιμένω την άποψη σου

Στις πρώτες 9 αποστολές τις οποίες έχω ολοκληρώσει,δηλαδή έχω τερματίσει το 50 % είναι αρκετά απολαυστικό το παιχνίδι.Καλύτερο απο το Black Ops 2 το οποίο έχω τερματίσει πολλές φορές.

Ειδικά στην όγδοη αποστολή είναι ότι καλύτερο έχω δει σε Call of Duty,μια μάχη με ελικόπτερα που μου θύμισε αρκετά το Medal of Honor:Pacific Assault και παράλληλα στην ίδια αποστολή να βρίσκομαι και πεζός.

Επιπλέον έχω παρατηρήσει πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο περιβάλλον ανά αποστολή καθώς ταξιδεύω σε διάφορες χώρες και δεν είναι καθόλου μονότονο.

Για την διάρκεια πιστεύω πρέπει να είναι πάνω απο 6 ώρες συνολικά λόγω του αριθμού των αποστολών. Οταν το τερματίσω,θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Το σενάριο εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα κατανόησης του τι συμβαίνει. Εχω βάλει αγγλικούς υπότιτλους,και μαζεύω και τα Rorke files και έτσι έχω μια σφαιρική κατανόηση του σεναρίου.

Οταν το τερματίσω θα γράψω περισσότερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Nov 2016 03:59 by Blood Prince.

More
02 Nov 2016 15:01 #189116 by Blood Prince
Δεν άντεξα πάντως σήμερα στην δέκατη αποστολή στο Call of Duty:Ghosts μέχρι και υποβρύχιο,βρήκα.Πραγματικά για μένα προσωπικά είναι απόλαυση και μάλιστα θα το χαρακτήριζα καλύτερο και απο το Modern Warfare με τα πολλά βραβεία.

Κάψιμο λοιπόν με το Cod:Ghosts αυτές τις μέρες αν και δεν σκοπεύω να το τερματίσω γρήγορα. Εχω άλλες 8 αποστολές ακόμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Nov 2016 10:25 #189135 by The Zexster
Μιας και δεν είχα πιάσει το Blood & Wine πότε στα χέρια μου παρότι το έχω κατεβασμένο εδώ κ μήνες είπα να ξαναμπώ στον κόσμο του Witcher III. Αυτήν την φορά όμως σε death march δυσκολία. Στην αρχή η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά γίνεται αρκετά ευκολότερο όσο προχωράει το game. Προερχόμενος από Dark Souls δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα challenging ως τώρα :(

Απομένουν μερικές ώρες ακόμα, ίσως ζόρισει ιδιαίτερα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Nov 2016 01:07 #189170 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανέβηκα division 5 στο FUT 17 και στα πρώτα 3 παιχνίδια έκανα τρεις ισοπαλίες με 1-1 αν και τα 2 ματς έπρεπε να τα κερδίσω. Παίζω το υπέροχο μέχρι στιγμής To the Moon(έχει στοιχεία από Inception) και λιώσιμο στο Hearthstone. Πήγα 500 wins και το Hunter Class και τώρα παίζω Warrior.

More
09 Nov 2016 15:39 - 09 Nov 2016 17:20 #189280 by Blood Prince
Πριν λίγο ολοκλήρωσα το single player campaign του Call of Duty:Ghosts

Ισχύουν όσα ανέφερα σε προηγούμενα ποστ μου.Αυτό το οποίο θέλω να προσθέσω είναι πως η αποστολή που εμένα προσωπικά μου άρεσε καλύτερα ήταν η αποστολή με τα Tank στην Chile και λιγότερο οι δύο αποστολές που διαδραματίζονταν στο διάστημα.

Τώρα όσον αφορά τον τρόπο που τελείωσε το παιχνίδι πιστεύω πως θα μπορούσε να τελειώσει με έναν καλύτερο τρόπο.

Warning: Spoiler!

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Nov 2016 17:20 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
10 Nov 2016 19:34 - 10 Nov 2016 19:38 #189320 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Transformers Devastation, σύντομο(περίπου 6 ώρες) αλλά γεμάτο δράση. Καλό ήταν και τελειώνει με cliffhanger. Τώρα θα συνεχίσω το Transistor που το είχα αφήσει στη μέση.

Στο FIFA Ultimate Team φαρμάρω όποτε μπορώ coins μέσω του web ap του παιχνιδιού και μέσα στο Σ/Κ θα προσπαθήσω να ανέβω μερικά divisions.
Last edit: 10 Nov 2016 19:38 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.