Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
28 Oct 2016 02:58 - 28 Oct 2016 03:15 #189025 by Blood Prince
Στο Lost Bastille τα βρήκα σκούρα επειδή έψαχνα συνέχεια να βρω το Boss Ruin Sentinel,με ενόχλησε επιπλέον που το Silvercat Ring δεν με βοηθούσε και ξόδεψα 14.000 souls να το αποκτήσω και επειδή είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει κάποιος να ασχολείται πάρα μα πάρα πολλές ώρες το βαρέθηκα και το παράτησα το Dark Souls 2:Scholars of the First Sin.

Δεν είναι ότι είναι δύσκολο,θα μπορούσα να πω αν κάποιος ακολουθεί την κατάλληλη τακτική,είναι πολύ εύκολο,απλά είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να ασχολούμαι με τις ώρες για μέρες για να το τερματίσω κάααποια στιγμή και καταντά βαρετό και κουραστικό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Oct 2016 03:15 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2016 03:13 - 29 Oct 2016 03:24 #189033 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μόλις τελείωσα το Fahrenheit the Indigo Prophecy Remastered edition. Δεν το είχα παίξει ολόκληρο παλιά, όταν είχε πρωτο βγει, αν και το ήθελα πολύ. Είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτό αλλά ότι είχε περίεργο τέλος.
Anyway, λίγα λόγια για το παιχνίδι αυτό μιας και το ολοκλήρωσα:

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; :P Τι CLOWNFIESTA ήταν αυτό; Πραγματικός αχταρμάς η πλοκή! Μου φαίνεται είχε 4-5 ιδέες για παιχνίδι και τις ανακάτεψε όλες μαζί και βγήκε αυτό το...δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω! Πραγματικό συνονθύλευμα! Άφησε ένα σωρό πράγματα ανεξήγητα. Παρόλα αυτά μου άρεσαν τα interactive και action/adventure στοιχεία του και τα γεμάτα δράση QTE. Μετά το φινάλε(με καλό τέλος το τελείωσα) με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έπρεπε να βαθμολογήσω την εμπειρία από αυτό το παιχνίδι θα έβαζα ένα 6. Πολύ περίεργο παιχνίδι.
Last edit: 29 Oct 2016 03:24 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
29 Oct 2016 13:10 #189035 by Χρήστος Αρχοντάκης
αυτη τη περιοδο παιζω fallout 3
και final fantasy 8 στο psp με eboot του ps1

More
29 Oct 2016 13:15 #189036 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Μόλις τελείωσα το Fahrenheit the Indigo Prophecy Remastered edition. Δεν το είχα παίξει ολόκληρο παλιά, όταν είχε πρωτο βγει, αν και το ήθελα πολύ. Είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτό αλλά ότι είχε περίεργο τέλος.

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; :P Τι CLOWNFIESTA ήταν αυτό; Πραγματικός αχταρμάς η πλοκή! Μου φαίνεται είχε 4-5 ιδέες για παιχνίδι και τις ανακάτεψε όλες μαζί και βγήκε αυτό το...δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω! Πραγματικό συνονθύλευμα! Άφησε ένα σωρό πράγματα ανεξήγητα. Παρόλα αυτά μου άρεσαν τα interactive και action/adventure στοιχεία του και τα γεμάτα δράση QTE. Μετά το φινάλε(με καλό τέλος το τελείωσα) με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έπρεπε να βαθμολογήσω την εμπειρία από αυτό το παιχνίδι θα έβαζα ένα 6. Πολύ περίεργο παιχνίδι.

Για μένα από την αρχή μέχρι και τη φάση που αρχίζει να "δίνει εξηγήσεις" είναι ένα βαρβάτο 8 που φτάνει μέχρι 9 στις πιο creepy mindfuck σκηνές. Όταν άρχισε να ρίχνει "φως" στα κομμάτια τις πλοκής που το έκαναν creepy, έγινε με τόσο χαζό τρόπο και με τόσο underwhelming πληροφορίες που έπεσε σε επίπεδα 4-5. Η εμπειρία μου με το Fahrenheit ήταν ένα ωραίο 8αράκι, ακόμα και όταν κάνει τις Super Saiyan-ιές. Αλλά το "τέλος" (από τη στιγμή που αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο από πληροφορίες) είναι ίσως το χειρότερο τέλος στην εμπειρία μου ως gamer.

More
29 Oct 2016 16:14 #189037 by Πιέρρος Φουστέρης
Κατεβάσα και άρχισα το Borderlands: The Pre-Sequel, μιας και διατίθεται δωρεάν από χθες, μέχρι και αύριο στο Xbox One! Επίσης, ξεκίνησα καριέρα στο WWE2K16, μία σειρά που δεν έχω παίξει ποτέ και είπα να δοκιμάσω!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
29 Oct 2016 16:36 - 29 Oct 2016 16:38 #189038 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Μόλις τελείωσα το Fahrenheit the Indigo Prophecy Remastered edition. Δεν το είχα παίξει ολόκληρο παλιά, όταν είχε πρωτο βγει, αν και το ήθελα πολύ. Είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτό αλλά ότι είχε περίεργο τέλος.

Για μένα από την αρχή μέχρι και τη φάση που αρχίζει να "δίνει εξηγήσεις" είναι ένα βαρβάτο 8 που φτάνει μέχρι 9 στις πιο creepy mindfuck σκηνές. Όταν άρχισε να ρίχνει "φως" στα κομμάτια τις πλοκής που το έκαναν creepy, έγινε με τόσο χαζό τρόπο και με τόσο underwhelming πληροφορίες που έπεσε σε επίπεδα 4-5. Η εμπειρία μου με το Fahrenheit ήταν ένα ωραίο 8αράκι, ακόμα και όταν κάνει τις Super Saiyan-ιές. Αλλά το "τέλος" (από τη στιγμή που αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο από πληροφορίες) είναι ίσως το χειρότερο τέλος στην εμπειρία μου ως gamer.

Όταν το είχα παίξει παλιά είχα φτάσει μέχρι εκεί που γίνεται το breakdown στο γραφείο για πρώτη φορά. Πραγματικά μέχρι να αρχίσει να δίνει τις...όποιες τρελές εξηγήσεις ήταν πολύ μυστήριο και ωραίο. Οι Super Saiyan-ιες-Ματριξιες ούτε εμένα με χάλασαν τόσο αλλά περίμενα καλύτερη εξήγηση. Στο τέλος σου έδινε τις εξηγήσεις την μία μετά την άλλη με πολύ πρόχειρο τρόπο χωρίς να σου δίνει σημαντικές λεπτομέρειες. Πραγματικά έγινε wasted, νομίζω είχε τα φόντα να γίνει πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο μισό του παιχνιδιού πάντως ήταν εξαιρετικό σαν εμπειρία και για αυτό έχω ανάμεικτα συναισθήματα.
Last edit: 29 Oct 2016 16:38 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
30 Oct 2016 08:32 #189041 by Georgios Manolis
Super-Saiyan-ες κλαίω παιδιά!Έχετε δίκιο για το Fahreneit προχωρούσε πολύ ωραία και με μυστύριο μέχρι που σου τα εξηγάει όλα και μένεις μ@λ@κ@ς.

Εγώ αυτόν το καιρό παίζω S.T.A.L.K.E.R Lost Alpha ένα standalone mod που είναι κάτι σαν remaster του αρχικού Shadow of Chernobyl.Κυκλοφόρησε free of charge το 2014 αν δε κάνω λάθως με καλύτερα γραφικά και φωτισμό αλλά τα ίδια μοντέλα χαρακτήρων και physics.
Έχει αρκετά bugs κάποια απο τα οποία patch-αρίστηκαν βέβαια αλλά σε κάποια σημεία πέφτουν καντήλια.Αλλά η συνολική εμπειρία αξίζει,είναι το πιο "survival" cmpaign που μπορείς να παίξεις μόνος σου σε παιχνίδι.Τρώς,πίνεις,κοιμάσαι,βάζεις βενζίνη στο όχημα σου,το επισκυάζεις,παίρνεις loot,κάνεις trade,side quests,πολεμάς τέρατα,bandits.Συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα απο απλές καταιγίδες μέχρι emissions ραδιενέργιας που πρέπει να βρείς καταφύγιο αμέσως αλλιώς τη γ@μησες.Ο χάρτης του Chernobyl zone είναι αρκετά μεγάλος και χωρίζεται σε sectors όπως περιοχή με ραδιενεργά σκουπίδια,δάση,λιμάνια,πεδιάδες και η πόλη του Pripyat που θα γνωρίζεται οι περισσότεροι απο τo Modern Warfare.Αν και τα μουσικά κομάτια που παίζουν είναι τα κλασικά του MooZe απο το SOC και του Alexey Omelchuk απο τα Call of Pripyat και Clear Sky,οι modders έχουν προσθέσει και κάποια καινούρια.
Είναι ότι πιο σάπιο,ραδιενεργό,σκουριασμένο,εγκαταλειμένο,σκοτεινό και μυστήριο υπάρχει. :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Oct 2016 10:35 #189042 by Νικολής Ασημάκης
Έχει αμάξια στο Shadow of Chernobyl; Δεν το έφτασα πολύ μακριά.

Εγώ αυτές τις μέρες λιώνω το Civilization VI και χτες άρχισα από την αρχή το Project Zero: Maiden of Black Water στο U.

More
30 Oct 2016 10:45 #189043 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Χθες βράδυ ξεκίνησα και τελείωσα το The Darkness 2.(το 1ο δεν το έχω παίξει) Ευτυχώς που το είχα πάρει με τεράστιο discount στα summer sales. 30 ευρώ full price για παιχνίδι που το main story κρατάει 5 ώρες ε δεν λέει. Πάντως ήταν πολύ καλό παιχνίδι, συνδυάζει μαφία με δυνάμεις και δαίμονες και βγήκε μια ωραία μίξη, μάλιστα είχε πολύ δυνατό σενάριο. Πολύ δράση, πιστολίδι και πάρα πάρα πολύ βία στα ίδια επίπεδα με Shadow Warrior. Θα μπορούσε να έχει συνέχεια αλλά δεν βλέπω να βγαίνει 3 δυστυχώς.

More
31 Oct 2016 14:45 #189052 by Μάρκος Ασκανιάν
Πήρα με τη σειρά τα Gears of War και τελείωσα το Ultimate edition και μόλις χτες το 2ο. Θα κάνω ένα διάλειμμα για κάτι χαλαρό αν και έπαιξα το 1ο επεισόδιο του MineCraft: Story mode. Μάλλον για Telltale game με κόβω... Σε handheld παίζω το Pokemon Trozei στο DS Lite και το Sonic & Sega All-stars racing στο DSi. Και έχω αφήσει λίγο παραπέρα το Fast Racing: NEO του U.

Adododo!!!