Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Nov 2016 15:10 #189520 by Μάρκος Ασκανιάν
Πάει το Halo 4 και Halo 3 ODST στο 360 καθώς και το Sonic & Sega AllStars Racing (DS). Για WC με κρατά το Ben 10: Protector of Earth στο DS και στο One είμαι στο 4ο επεισόδιο του Walking Dead Season 2. Στο 360 ζω μεγαλειώδεις στιγμές με τις περιπέτειες του Δούκα στο Duke Nukem Forever.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2016 18:53 #189527 by Νικολής Ασημάκης
Ξανάβαλα και παίζω Morrowind. Άντε να δούμε πως θα τα πάμε αυτή τη φορά.

More
18 Nov 2016 20:20 - 18 Nov 2016 20:22 #189529 by Blood Prince
Οι εντυπώσεις μου απο το Veteran επίπεδο δυσκολίας στο Call of Duty:Ghosts είναι άκρως θετικές.

Το παιχνίδι μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό,και το απολαμβάνω καλύτερα συγκριτικά με το Recruit ακόμα και ο χρόνος που θα χρειαστώ να το τερματίσω θα είναι φυσικά μεγαλύτερος,καθώς χρειάζεται να κάνω πιο προσεκτικές κινήσεις. (το προτείνω σε όσους διαμαρτύρονται για την διάρκεια του campaign στα call of duty να το βάζουν στο Veteran,εκεί θα τους φανεί τεράστιο το campaign)

Σήμερα το έχω φτάσει στο Homecoming (πέμπτη αποστολή) και διαπίστωσα πως είναι εφικτό να το τερματίσω όλο το campaign στο Veteran αλλά φυσικά είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το Recruit και θα μου πάρει περισσότερο χρόνο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Nov 2016 20:22 by Blood Prince.

More
23 Nov 2016 23:43 #189669 by Blood Prince
Λοιπόν το παιχνίδι τρέχει εντυπωσιακά γρήγορα στο laptop μου, στα low settings με ανάλυση 1366 x 768 αλλά μου παρουσίασε αρκετά graphics glitches με αποτέλεσμα να μην φαίνονται διάφορα αντικείμενα και τρόμαξα.

Αλλά μετά είδα απο το uplay πως για να είναι playable το παιχνίδι θα πρέπει να κατεβούν διάφορα update τα οποία είναι 1 G.B απ'ότι είδα.

Επιπλέον με είχε ενημερώσει απο χθες ο τύπος σε αυτό το site λέγοντας μου στα αγγλικά πως είναι playable στα 25-30 fps αλλά θα υπάρχουν κάποια graphics glitches τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν με update και δεν έδωσα σημασία.Σήμερα το είδα στην πράξη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Nov 2016 23:52 #189670 by The Zexster
Παίζω...Warframe (?). Το είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν χωρίς να εντυπωσιαστώ (όντως είναι free to play, οπότε έχει κάποια μειονεκτήματα), αλλά στη σημερινή του κατάσταση άνετα αξίζει και για f2p είναι πολύ καλή επιλογή.

Έντονη δράση, επαρκές customization και γενικά καλά γραφικά/animations το καταστούν τουλάχιστον ευχάριστο για να σκοτώσει κανείς μερικές ώρες. Περιμένω να βρεθώ στα quests του The War Within (πρόσφατο DLC) για να εκφράσω επιπλέον απόψεις.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Nov 2016 03:14 - 25 Nov 2016 03:20 #189711 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Ενώ σήμερα τερμάτισα την πρώτη αποστολή και ολοκλήρωσα ένα μεγάλο μέρος απο την δεύτερη,η εμπειρία με το Assassin's Creed Syndicate δεν ήταν καθόλου ευχάριστη και η αιτία δεν ήταν η ταχύτητα (ή τα FPS να το πω αλλιώς) καθώς δεν είναι καθόλου αργό και τρέχει μια χαρά αλλά τα Graphics Glitches τα οποία μου εμφάνιζε κατά διαστήματα.

Ο τύπος που ανέφερα χθες σε προηγούμενο ποστ μου που παραθέτω δεν μου διευκρίνισε όταν μου είπε πως θα πρέπει να διορθωθούν τα Graphics Glitches μετά απο update τι εννοούσε αλλά υποψιάζομαι πως αναφερόταν στους Drivers.

Ετσι πριν λίγο εγκατέστησα μια εφαρμογή που εντοπίζει τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών που μου λείπουν και μετά αφού κατεβούν τις εγκαθιστώ.

Μου εντόπισε μια έκδοση drivers που λείπει και ευελπιστώ πως μετά την εγκατάσταση θα λυθεί το πρόβλημα με τα Graphics Glitches

Πάντως απο βίντεο που είχα δει όλοι συζητούσαν για Frames Rates και δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα.Στο τέλος κατέληξα απο ταχύτητα να είμαι μια χαρά και να μου προκύψει το φαινόμενο "Graphics Glitches"

Τι να πει κανείς.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Nov 2016 03:20 by Blood Prince.

More
25 Nov 2016 11:28 #189715 by Μάρκος Ασκανιάν
Πάει ο Δούκας και το Walking Dead season 2. Turok στο 360 τώρα.

Adododo!!!

More
25 Nov 2016 14:33 #189723 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν είχα πολύ χρόνο τις τελευταίες μέρες, τελείωσα 1 playthrough στο Heart World του Amnesia: Memories, καλούτσικο ήταν αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Συνέχισα έπειτα από πολλούς μήνες το Valkyria Chronicles γιατί αν και μου άρεσε με είχε κουράσει. Chapter 13 είμαι τώρα και γίνεται χαμός στο story.(22+ οι ώρες και νομίζω είναι 18 chapters με πάρα πολλά side missions) Μέσα στο Σ/Κ θα δω τι θα παίξω αλλά λογικά θα ασχοληθώ αρκετά με φαρμάρισμα στο FIFA 17 λόγο των προσφορών στα packs.

More
25 Nov 2016 14:59 #189724 by Νικολής Ασημάκης
Δοκίμασα τα demo των Orwell και Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Αμφότερα μου φάνηκαν πολύ καλά παιχνίδια.

More
26 Nov 2016 03:23 - 26 Nov 2016 03:43 #189748 by Blood Prince
Λοιπόν σήμερα ,μετά τα μεσάνυχτα έβαλα και έπαιξα κάνα τρίωρο Assassin's Creed Syndicate.

Ακόμα και με Drivers παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.Είτε Graphics Glitches είτε μείωση των Frames.

Γενικότερα είναι ασταθές.Παρόλα αυτά είναι playable και σήμερα ολοκλήρωσα το πρώτο μέρος της τρίτης αποστολής στις εννιά αποστολές.

Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω αποκλειστικά τις βασικές αποστολές εκτός αν μελλοντικά αγοράσω καλύτερο Laptop.

Πάντως πιστεύω πως με την κάρτα γραφικών που έχω ακόμα και με μνήμη Ram 16 GB ένα απο τα ίδια θα ήταν.

Και στα Laptop δεν μπορεί κάποιος να βάλει άλλη κάρτα.Παίρνεις καινούργιο Laptop απο εκεί και μετά.

By the way μετά την εμπειρία μου με το Asssassin's Creed δεν ξαναγοράζω σύγχρονο απαιτητικό παιχνίδι.

Την άλλη φορά θα αγοράσω το Skyrim του 2011 και πολύ καλά έκανα που δεν αγόρασα το Rise of the Tomb Raider.Θα μου κόστιζε περισσότερα,θα το έβαζα στο Low (ενώ το αντίστοιχο του 2013 το είχα στο Ultra) και θα μου έκανε διάφορα καθώς απαιτεί την ίδια σχεδόν κάρτα γραφικών με το Assassin's Creed Syndicate για να τρέξει χωρίς προβλήματα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2016 03:43 by Blood Prince.