Μέσα σε ενάμιση σχεδόν μήνα, έπαιξα (όλα στο Xbox One) τα:
Metro 2033 Redux: 2ο playthrough (το πρώτο ήταν στο Xbox 360, αυτό ήταν στο Xbox One) για ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο, το οποίο βρίσκεται στα Top 5 που έχω διαβάσει. Δεν κυνήγησα achievements, μιας και το έπαιξα καθαρά για να το θυμηθώ και ξαναπολαύσω, αλλά σκοπεύω να το ξαναπαίξω για τα achievements.
Saints Row IV Re-Elected: Αν και το είχα τερματίσει στο PC, αποφάσισα να το αγοράσω στις χειμερινές προσφορές του Xbox Store και να το ξαναπαίξω. Κατάφερα και το έκανα 100% μέσα σε 25-30 ωρίτσες και μου έχουν μείνει 2-3 achievements για να το τελειώσω.
Rocket League: Λίγα ranked ματσάκια 1v1 και το πολύ ωραίο "Hoops" mode.
Sleeping Dogs Definitive Edition: Μου πήρε κοντά στις 30-32 ώρες να κάνω 100% σε progression και achievements (εκτός από ένα) τόσο το main story, όσο και τα 2 DLCs (Year of the Snake και Nightmare on North Point). Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και το απόλαυσα δεόντως.
Outlast: Αν και δεν είμαι τεράστιος fan των horror παιχνιδιών, το κατέβασα και το έπαιξα παρέα μ' έναν φίλο μου, μιας και ήταν δωρεάν από τα Games with Gold. Μας πήρε κοντά στις 2μιση ωρίτσες να το τερματίσουμε, χωρίς να ψάξουμε για τα collectibles του παιχνιδιού. Από τα λίγα παιχνίδια τρόμου που έχω παίξει και έχω απολαύσει.
Batman: A Telltale Series: Κατέβασα και έπαιξα λίγο από το Episode 1, το οποίο πήρα δωρεάν. Σίγουρα, οι Telltale σειρές έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά εγώ το βαρέθηκα. Έπαιξα κοντά στο ένα μισάωρο και μετά το έκανα uninstall.

Borderlands The Pre-Sequel: Ως τεράστιος fan της σειράς Borderlands, εκμεταλλεύτηκα άμεσα την προσφορά που είχε το Handsome Collection (Borderlands 2 και Pre-Sequel), περισσότερο για αυτό το παιχνίδι, μιας και δεν το έχω παίξει. Φυσικά και το λάτρεψα, όπως και τα άλλα 2 προηγούμενα. Παίζει και να έκανα όλες τις αποστολές (main και secondary) σε 4-5 μέρες. Κάψιμο!
Σειρά έχουν τα: Metro Last Light Redux, Saints Row Gat out of Hell και GoW: Ultimate Edition (co-op με τον μεγάλο αδερφό). Τελείωσε ο παλιός και ξεκινάει ο καινούριος χρόνος πολύ ωραία για μένα, όσον αφορά το gaming κομμάτι.