Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Jan 2017 19:36 #191898 by Νικολής Ασημάκης
Έπιασα σήμερα το God Eater: Resurrection στο Steam. Πολύ καλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2017 20:28 #191899 by Blood Prince
Αποφάσισα να κάνω διάλειμμα απο το Skyrim μιας που ολοκλήρωσα τον εμφύλιο πόλεμο με τον θρίαμβο των Stormcloaks και τις τελευταίες μέρες λιώνω το Fifa 15.

Δεύτερη σεζόν στην Bundesliga με Αμβούργο,απέκτησα και τον Berg και απο εθνικές ομάδες έχω την Αυστραλία και διέλυσα το Μεξικό με 6-0 σε φιλικό.

Παίζω στο fast με professional επίπεδο δυσκολίας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Jan 2017 20:40 #191901 by Blood Prince

Kalliniki wrote: @Blood Prince Δεν έχω ξεκινήσει κανένα Dark Souls και σκέφτομαι να το ξεκινήσω, μιας και έχει βαθμό δυσκολίας. Σκέφτομαι να αρχίσω να τα παίξω όλα με την σειρά ξεκινώντας με το πρώτο.

Πιστεύω πως αυτό που αναφέρεις είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις προκειμένου να προσαρμοστείς καλύτερα στις απαιτήσεις της σειράς Dark Souls.Εγώ βέβαια έχω ασχοληθεί μόνο με το Scholar of the first sin και παρόλο που στην αρχή τα βρήκα σκούρα μετά απο κάποιες ώρες προσαρμόστηκα και μάλιστα ήταν αρκετά απολαυστικό.Επιπλέον σκέφτομαι να ασχοληθώ και με το Dark Souls 3 μελλοντικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Jan 2017 11:23 #191931 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Batman της Telltale έχει θέμα στο 3 επεισόδιο και δεν μου γίνεται download, δεν ξέρω γιατί, έτσι ξεκίνησα το Assasin's Creed 2 αφού πρώτα διάβασα το plot του απαίσιου πρώτου που το είχα παρατήσει παλιά. Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει το plot αλλά σίγουρα το όλο θέμα με τις αναμνήσεις και το animus είναι ωραίο. Στην αρχή του παιχνιδιού είμαι ακόμα αλλά υπάρχουν ήδη θέματα στο gamplay. Μου δείχνει τι να πατήσω και αντί για πλήκτρα είναι κάτι περίεργα εικονίδια και πρέπει να ξέρω εγώ σε τι αντιστοιχούν. Θα το συνεχίσω και βλέπουμε.

More
03 Jan 2017 11:58 #191936 by A
Χθες βράδυ βρήκα επιπλέον χρόνο και έπαιζα το Batman: A telltale series.
Δεν είχα θέμα με το download αλλα να προσθέσω πως παίζω απο Xbox one. Το σενάριο είναι πραγματικά καθηλωτικό, απόψε έχει συνέχεια!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
03 Jan 2017 20:42 #191950 by Πιέρρος Φουστέρης
Μέσα σε ενάμιση σχεδόν μήνα, έπαιξα (όλα στο Xbox One) τα:
Metro 2033 Redux: 2ο playthrough (το πρώτο ήταν στο Xbox 360, αυτό ήταν στο Xbox One) για ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο, το οποίο βρίσκεται στα Top 5 που έχω διαβάσει. Δεν κυνήγησα achievements, μιας και το έπαιξα καθαρά για να το θυμηθώ και ξαναπολαύσω, αλλά σκοπεύω να το ξαναπαίξω για τα achievements.
Saints Row IV Re-Elected: Αν και το είχα τερματίσει στο PC, αποφάσισα να το αγοράσω στις χειμερινές προσφορές του Xbox Store και να το ξαναπαίξω. Κατάφερα και το έκανα 100% μέσα σε 25-30 ωρίτσες και μου έχουν μείνει 2-3 achievements για να το τελειώσω.
Rocket League: Λίγα ranked ματσάκια 1v1 και το πολύ ωραίο "Hoops" mode.
Sleeping Dogs Definitive Edition: Μου πήρε κοντά στις 30-32 ώρες να κάνω 100% σε progression και achievements (εκτός από ένα) τόσο το main story, όσο και τα 2 DLCs (Year of the Snake και Nightmare on North Point). Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και το απόλαυσα δεόντως.
Outlast: Αν και δεν είμαι τεράστιος fan των horror παιχνιδιών, το κατέβασα και το έπαιξα παρέα μ' έναν φίλο μου, μιας και ήταν δωρεάν από τα Games with Gold. Μας πήρε κοντά στις 2μιση ωρίτσες να το τερματίσουμε, χωρίς να ψάξουμε για τα collectibles του παιχνιδιού. Από τα λίγα παιχνίδια τρόμου που έχω παίξει και έχω απολαύσει.
Batman: A Telltale Series: Κατέβασα και έπαιξα λίγο από το Episode 1, το οποίο πήρα δωρεάν. Σίγουρα, οι Telltale σειρές έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά εγώ το βαρέθηκα. Έπαιξα κοντά στο ένα μισάωρο και μετά το έκανα uninstall. :P
Borderlands The Pre-Sequel: Ως τεράστιος fan της σειράς Borderlands, εκμεταλλεύτηκα άμεσα την προσφορά που είχε το Handsome Collection (Borderlands 2 και Pre-Sequel), περισσότερο για αυτό το παιχνίδι, μιας και δεν το έχω παίξει. Φυσικά και το λάτρεψα, όπως και τα άλλα 2 προηγούμενα. Παίζει και να έκανα όλες τις αποστολές (main και secondary) σε 4-5 μέρες. Κάψιμο!
Σειρά έχουν τα: Metro Last Light Redux, Saints Row Gat out of Hell και GoW: Ultimate Edition (co-op με τον μεγάλο αδερφό). Τελείωσε ο παλιός και ξεκινάει ο καινούριος χρόνος πολύ ωραία για μένα, όσον αφορά το gaming κομμάτι. :)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Jan 2017 21:39 #191953 by Angel
Μιας και πήρα επιτέλους PC παίζω Overwatch και Rise of The Tomb Raider.Εχω γουσταρήσει την ζωάρα μου!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
03 Jan 2017 22:02 #191954 by Βασιλης Γαλανος
Τελειωσα το Undertale και το To the Moon,τρομερα στον τομεα τους και τα 2 και εχω αρχισει το Ori and the Blind Forest το οποιο,απο τις πρωτες 2 ωρες ολες ολες που εχω προλαβει να το παιξω,φαινεται υπεροχο.
Αραια και που κανενα match HotS με μουσικη με τις ωρες :)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
06 Jan 2017 13:26 - 06 Jan 2017 13:32 #192033 by Blood Prince
Κόλλημα με το Skyrim όπως φαίνεται και απο τα στατιστικά.

Βέβαια ενώ συμπλήρωσα 58 miscellaneous objectives,μου βγάζει έχω μόνο 4 side quests :lol: ενώ στην ουσία οι τυχαίες αποστολές είναι side quests.

Εχω ξεκινήσει και Fifa 15 και αν θέλω παίζω NBA 2K17,αλλά και Assassin's Creed 3,Far Cry 3:Blood Dragon καθώς τα έχω ήδη στο uplay.

Αλλά κάτι με έχει πιάσει με το Skyrim τώρα τελευταία. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Jan 2017 13:32 by Blood Prince.

More
06 Jan 2017 14:22 #192035 by Πιέρρος Φουστέρης

Blood Prince wrote: Βέβαια ενώ συμπλήρωσα 58 miscellaneous objectives,μου βγάζει έχω μόνο 4 side quests :lol: ενώ στην ουσία οι τυχαίες αποστολές είναι side quests.

Τα miscellaneous quests είναι διαφορετικά, όπως διευκρινίζει και το wiki . Ουσιαστικά, όσα quests δεν μπαίνουν στο quest log, θεωρούνται misc και όχι side, τα οποία μπαίνουν ως entries στο quest log. Γι'αυτό και τα μετράνε διαφορετικά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince