Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
11 Dec 2016 12:24 #190717 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
στο pc παίζω διαφορα όπως spec ops και το how to survive 2 θέλοντας να ολοκληρώσω μερικά παιχνιδια όσο έχω χρόνο πλέον.
Μετα την νέα μου αγορά (ps4 ) παίζω το the last of us θέλοντας σιγά σιγά να παιξω καποια παιχνιδια που είναι must play.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Dec 2016 21:26 #190746 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα χθες βράδυ το Valkyria Chronicles και έχω να πω ότι νιώθω γεμάτος τελειώνοντας αυτό το παιχνίδι. Τα είχε κυριολεκτικά όλα από άποψη πλοκής και δράσης, πολύ καλό παιχνίδι παρά τα κάποια θεματάκια στο gameplay. Τώρα παίζω το πρώτο Witcher.

More
11 Dec 2016 22:02 #190751 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Έχω κατεβάσει εδώ και κάτι μέρες το Sleeping Dogs (Definitive edition, δωρεάν με τα Games with Gold) και την έχω καταβρεί. Πολύ ωραίο παιχνίδι, ενδέχεται να γραφτεί ένα επικό user review, όταν το τελειώσω. Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες, θα λάβω ένα εκ των Battlefield 1, FIFA 17 ή The Division. Υπάρχει, όμως, και 4η επιλογή (και πιο ενδιαφέρουσα, η αλήθεια είναι) : να γίνω συνδρομητής στο EA Access, πράγμα που σημαίνει ότι στην εξεταστική θα πάω φουλ αδιάβαστος. :P
PC: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II (+ Rise of the Witch-king expansion) και Warhammer 40K: Dawn of War - Dark Crusade. Όπως καταλάβατε, το RTS ζει στο σπίτι μας. :D
Windows Phone: Κατέβασα τα Subway Surfer (για 136236η φορά) και Wordament, για τις απάλευτες ώρες καθοδόν και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Dec 2016 22:04 #190752 by Δημήτρης Πλιάκης
assasin's creed |||...το κατέβασα επειδή το έχει free η ubisoft... #ubi30

More
12 Dec 2016 00:43 #190775 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα το Rise of the Tomb Raider. Θα ακολουθήσει ελπίζω review μέσα σε αυτές τις μέρες, μαζί με του πρώτου παιχνιδιού σαν σύγκριση.

More
17 Dec 2016 14:02 #191073 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θα στεναχωρήσω τους φίλους του πρώτου Witcher αλλά το πρώτο παιχνίδι δεν μου αρέσει καθόλου. Δεύτερη φορά που προσπαθώ να το παίξω και δεν με συγκινεί. Μετριότατα γραφικά ακόμα και για παιχνίδι του 2007, μονότονο σύστημα μάχης, ΑΘΛΙΟ voice acting. Το κλίμα του πάντως μου αρέσει και ειδικά το πως τα NPC αντιδρούν σε αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Με δυσκολία θα το συνεχίσω αν το συνεχίσω πάντως.

Στο GTA Vice City πέρασα με την 3η προσπάθεια την σατανική και εκνευριστική αποστολή με το ελικοπτεράκι και τις βόμβες. Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο είχα ακούσει, απλά θέλει υπομονή. Συνεχίζω να το παίζω και είναι πολύ διασκεδαστικό όπως όλα τα GTA φυσικά.

Κλασσικά συνεχίζεται το λιώσιμο στο FIFA Ultimate Team. Πήρα πρόκριση για το Weekend league και έπαιξα μερικά παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Μέχρι στιγμής έχω 2 νίκες 3 ήττες.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

More
18 Dec 2016 00:56 #191088 by Νικολής Ασημάκης
Λυπάμαι που δεν σου αρέσει το Witcher 1. Αν και πλέον είναι ορατή η ηλικία του, συνεχίζει να έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Εγώ παίζω παράλληλα τρία παιχνίδια. Το φρέσκο Space Hulk: Deathwing, το επίσης φρέσκο Shadow Tactics: Blades of the Shogun και με ξαναέπιασε όρεξη και καίω το προχωρημένο save μου στο Shin Megami Tensei IV.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 Dec 2016 01:54 #191089 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Κι εμένα μ' άρεσε το πρώτο Witcher. Το έπαιξα μόλις πέρυσι και του αφιέρωσα περίπου 60 ώρες, κάνοντας ουσιαστικά όλα τα side quests. Ο χειρισμός ήταν λίγο δύστροπος, αλλά συνηθιζόταν στην πορεία. Τα γραφικά του, όντως, δεν ήταν για παιχνίδι του 2007. Η ιστορία θυμάμαι ότι μου άρεσε, αλλά δε με ξετρέλανε. Γενικότερα, πιστεύω ότι τέτοια games που διαρκούν αρκετές δεκάδες ώρες είναι δύσκολο να έχουν μια υπόθεση που θα χαρακτηριστεί top. Εν τούτοις το παιχνίδι είχε μεγάλο βάθος και η αλληλεπίδραση με τους NPC ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Σκοπεύω να ασχοληθώ με το Witcher 2 κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017.

Το Vice City ήταν για μένα η κατάλληλη συνέχεια του GTA III, το οποίο έκανε βέβαια το μεγάλο "μπαμ". Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι μόνο σκόρπιες εικόνες από το πρώτο και ότι ο πρωταγωνιστής... μιλούσε, σε αντίθεση με το δεύτερο. Παιχνιδάρα, σε κάθε περίπτωση.

Όσο για το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, είναι σταμπαρισμένο από την πρώτη στιγμή που το είδα στο βίντεο με τις κυκλοφορίες του μήνα. Έχοντας παίξει πρόσφατα το Robin Hood: The Legend of Sherwood και ολοκληρώσει επιτέλους το Commandos 3: Destination Berlin πριν από περίπου δύο χρόνια, με εξιτάρει ενδεχόμενη αναγέννηση του συγκεκριμένου genre. Βλέπω ότι οι κριτικές του είναι ήδη εξαιρετικές.

Για την ώρα, τελειώνω σιγά-σιγά το πρώτο Dark Souls έχοντας φτύσει πολύ αίμα...

More
18 Dec 2016 14:28 #191112 by Παναγιωτης Παπαδοπουλος
Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησα το Deus Ex Mankind Divided, και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ ως τώρα.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
19 Dec 2016 10:13 #191152 by The Zexster
Παρότι είμαι fan της σειράς Witcher και ειδικά του τρίτου μέρους, θα συμφωνήσω ότι στο πρώτο, το σύστημα μάχης ήταν επαναλαμβανόμενο - ίσως ένα δύσκολο εγχείρημα για την εποχή του; Παρόλα αυτά είναι ένα εξαιρετικό, μεστό game που έθεσε γερά θεμέλια για τη δημιουργία της επικής τριλογίας.

Το ΣΚ παραδόθηκα στο The Division, με το free weekend του και έχοντας παρακολουθήσει τις εξελίξεις και την πρόσφατη γενική επικρότηση των αλλαγών που έγιναν σε αυτό... τελικά το αγόρασα :P Οπότε τώρα είμαι ανάμεσα σε Division, Dying Light και τη σειρα Batman. Καλά Χριστούγεννα λεπον.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης