Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
26 Nov 2016 14:32 #189761 by Χάρης
Παίζω ένα mmorpg game με όνομα blade and soul.Πολύ ωραίο game και σε λίγο καιρό θα έρθει νέο patch με max lvl 55 από 50 κ.α.π.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2016 15:41 #189767 by DavCr1
Εγω σημερα τελειωνω το Bf1 και θα ξεκινησω το titanfall 2

More
26 Nov 2016 21:27 #189779 by Βασίλης Σπετσιέρης
Παίζω το Kingdom Hearts Birth by Sleep σε critical mode για να το τελειώσω στο 100%. Άντε να τελειώνω για να λιώσω το Witcher 3 GOTY που πήρα χτες.Can't wait!!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Nov 2016 01:29 #189825 by Νικολής Ασημάκης
Ξανάπαιξα σήμερα τα πρώτα δυο επεισόδια του Life is Strange και έπιασα για πρώτη φορά το επεισόδιο 3.

More
28 Nov 2016 13:28 #189832 by Βαγγέλης Καρίμαλης
Football Manager 2017 με Διαγόρα Ραχών Ικαρίας. Χθες ανεβήκαμε Football League και ο στόχος είναι να παλέψουμε παληκαρίσια για την σωτηρία.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
28 Nov 2016 14:17 - 28 Nov 2016 14:56 #189840 by Blood Prince
Εχω παραγγείλει το Skyrim Legendary Edition και το περιμένω πως και πως αλλά επειδή δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο και ίσως περιμένω κάποιες μέρες σκέφτομαι στον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin.

Πάντως ανυπομονώ να παίξω το Skyrim και ψάχνω για διάφορους χάρτες ώστε να αποκτήσω κάποια εικόνα.Πέρα απο τα πιο όμορφα τοπία σε σχέση με το Dark Souls 2 : Scholar of the first sin και την πολύ ωραία μουσική επένδυση η οποία είναι καλύτερη με διαφορά απο αυτή του Dark Souls ο λόγος που με πωρώνει είναι και η δυνατότητα να επιλέξω το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμώ το οποίο σκέφτομαι να το βάζω στο Normal.Στο Medium λογικά θα παίζει άνετα στο Laptop μου όσων αφορά τα settings στα γραφικά και μπορεί και στο High.Επιπλέον το σενάριο του Skyrim μου θυμίζει αρκετά την σειρά Game of Thrones, καθώς και πάλι διεκδικούν διάφοροι τον θρόνο αλλά και υπάρχει απειλή δράκων,πρόκειται για ένα παιχνίδι του πάγου και της φωτιάς ή του χειμώνα και των δράκων. Κάτι παρόμοιο με Game of Thrones δηλαδή.

Σίγουρα όμως και το Scholar of the first sin αποτελεί ένα απο τα κορυφαία RPG και θα πρέπει να νιώθω ικανοποιημένος που μαζί με το Skyrim που περιμένω θα έχω στην κατοχή μου δύο απο τα κορυφαία RPG.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Nov 2016 14:56 by Blood Prince.

More
28 Nov 2016 19:20 #189853 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Άντε να τελειώνω για να λιώσω το Witcher 3 GOTY που πήρα χτες.Can't wait!!!

Πω ρε φίλε...πάλι καλά που περιμένω το Skyrim και με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου παρά το γεγονός πως έχει ήδη κυκλοφορήσει απο το 2011 ή και 2013 με τα DLC. Το αναφέρω αυτό γιατί το Witcher 3 είναι φοβερό παιχνίδι (RPG και αυτό) αλλά δυστυχώς θα σέρνεται στο Laptop μου.Σε νιώθω πραγματικά..και εγώ περιμένω το Skyrim πως και πως..

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Nov 2016 00:41 #189864 by Καλλινίκη
Τερμάτισα το Uncharted 2 στο PS3 και χθες τερμάτισα το Rise of the Tomb Raider.
Παρότι δεν μου άρεσε στην αρχή μιας αλλάξανε όλο το μενού του upgrade και με μπέρδεψε λίγο στην αρχή. Το μόνο που μου άρεσε ήταν που έφτιαχνες και εσύ ammο ή βέλη. Αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν που είχε σχέση εν μέρη με ελληνική ιστορία και οι Αθάνατοι Στρατιώτες όταν με βλέπανε μιλούσαν ελληνικά. Μου φάνηκε τόσο περίεργο αλλά και συναρπαστικό μιας και σε λίγα παιχνίδια ακούς ελληνικά. Ό,τι άλλη γλώσσα θες ακούς εκτός από την δική μας.

Προς το παρόν παίζω το Shadows of the damned PS3 όπου είμαι σε μια πολύ ηλίθια πίστα που με κυνηγάει η γκόμενα του και κατά τα άλλα πήγα να την σώσω.
Σκέφτομαι να αρχίσω ακόμα ένα παιχνίδια αλλά είμαι ακόμα σε σκέψεις γιατί έχω πολλά κατά νου και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω....
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
29 Nov 2016 03:14 - 29 Nov 2016 03:17 #189866 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Παρότι δεν μου άρεσε στην αρχή μιας αλλάξανε όλο το μενού του upgrade και με μπέρδεψε λίγο στην αρχή. Το μόνο που μου άρεσε ήταν που έφτιαχνες και εσύ ammο ή βέλη. Αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν που είχε σχέση εν μέρη με ελληνική ιστορία και οι Αθάνατοι Στρατιώτες όταν με βλέπανε μιλούσαν ελληνικά. Μου φάνηκε τόσο περίεργο αλλά και συναρπαστικό μιας και σε λίγα παιχνίδια ακούς ελληνικά. Ό,τι άλλη γλώσσα θες ακούς εκτός από την δική μας.

Ελληνικά ; Τι είπες τώρα ;

Να σου πω την αλήθεια,μιας που το ανέφερες,το ήξερα ήδη,όταν το είχα στην λίστα για να το αγοράσω καθώς το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο τυχαία ψάχνοντας στο google αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Προτιμώ να παίζω το Tomb Raider του 2013 εδικά τώρα με την μνήμη Ram στα 8 GB στο Ultra παρά το Rise of the tomb raider στο Low και με περιορισμένα frames.

Με την ευκαιρία να πω,πως ο νέος χαρακτήρας που είχα δημιουργήσει στο Scholar of the first sin ήταν Warrior,καθώς πιστεύω είναι πιο ισχυρός συγκριτικά με άλλους στην χρήση των όπλων,τουλάχιστον αρχικά πριν την αναβάθμιση των skills (μετά τον προηγούμενο δηλαδή που είχα διαγράψει για διάφορους λόγους αφού τα βρήκα σκούρα στο Lost Bastille) και είπα να κάνω μια νέα αρχή αλλά τώρα τα έχω βρει σκούρα με τον Dragonrider τον οποίον έχω νικήσει δύο φορές. :lol:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Nov 2016 03:17 by Blood Prince.

More
29 Nov 2016 14:33 #189872 by Καλλινίκη

Blood Prince wrote: Ελληνικά ; Τι είπες τώρα ;

Να σου πω την αλήθεια,μιας που το ανέφερες,το ήξερα ήδη,όταν το είχα στην λίστα για να το αγοράσω καθώς το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο τυχαία ψάχνοντας στο google αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Προτιμώ να παίζω το Tomb Raider του 2013 εδικά τώρα με την μνήμη Ram στα 8 GB στο Ultra παρά το Rise of the tomb raider στο Low και με περιορισμένα frames.
:

Ναι όμως άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το ακούς στο παιχνίδι. Αργότερα πολεμάς και μαζί τους και σκοτώνονται πιο δύσκολα με τους Oni του 2013. Και όταν τους ακούς να φωνάζουν
"Εκεί, είναι σκοτώστε την" "Επίθεση" "Έφοδος" και "Εμπρός", είναι άλλη φάση.
Γι' αυτό το λόγο μου άρεσε γιατί τους καταλάβανε. Είναι ωραίο συναίσθημα να ακούς την γλώσσα σου σε ένα videogame.
Του 2013 το προτιμώ περισσότερο από το καινούργιο. Χίλιες φορές. Μπορεί να οφείλεται γιατί το περίμενα εγώ και η αδερφή μου 4 χρόνια. Και η ιστορία διαδραματίστηκε ικανοποιητικά μιας και ναυάγησαν σε ένα νησί όπου δεν μπορούσαν να φύγουν. Ήταν και η πρώτη της αποστολή ας πούμε και πεθάναν και άτομα για να καταφέρουν να ξεφύγουν από το νησί.
Και τώρα που το θυμήθηκα έχω να το τερματίσω στην Hard Έκδοση.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης