Kalliniki wrote: Παρότι δεν μου άρεσε στην αρχή μιας αλλάξανε όλο το μενού του upgrade και με μπέρδεψε λίγο στην αρχή. Το μόνο που μου άρεσε ήταν που έφτιαχνες και εσύ ammο ή βέλη. Αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν που είχε σχέση εν μέρη με ελληνική ιστορία και οι Αθάνατοι Στρατιώτες όταν με βλέπανε μιλούσαν ελληνικά. Μου φάνηκε τόσο περίεργο αλλά και συναρπαστικό μιας και σε λίγα παιχνίδια ακούς ελληνικά. Ό,τι άλλη γλώσσα θες ακούς εκτός από την δική μας.
Ελληνικά ; Τι είπες τώρα ;
Να σου πω την αλήθεια,μιας που το ανέφερες,το ήξερα ήδη,όταν το είχα στην λίστα για να το αγοράσω καθώς το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο τυχαία ψάχνοντας στο google αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία.
Προτιμώ να παίζω το Tomb Raider του 2013 εδικά τώρα με την μνήμη Ram στα 8 GB στο Ultra παρά το Rise of the tomb raider στο Low και με περιορισμένα frames.
Με την ευκαιρία να πω,πως ο νέος χαρακτήρας που είχα δημιουργήσει στο Scholar of the first sin ήταν Warrior,καθώς πιστεύω είναι πιο ισχυρός συγκριτικά με άλλους στην χρήση των όπλων,τουλάχιστον αρχικά πριν την αναβάθμιση των skills (μετά τον προηγούμενο δηλαδή που είχα διαγράψει για διάφορους λόγους αφού τα βρήκα σκούρα στο Lost Bastille) και είπα να κάνω μια νέα αρχή αλλά τώρα τα έχω βρει σκούρα με τον Dragonrider τον οποίον έχω νικήσει δύο φορές.