Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
21 Oct 2016 10:52 #188832 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Hearthstone και πολύ FIFA 17 Ultimate Team γιατί αύριο ξανά έχει FUT CHAMPIONS και οι προκρίσεις είναι μέχρι σήμερα το βράδυ. Το Shadow Warrior το έχω φτάσει στο chapter 13 αλλά επειδή παίζω πολύ FIFA δεν το προχωράω συχνά, 18 chapter είναι σύνολο πάντως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2016 12:39 #188834 by Georgios Manolis
Τελείωσα και το The Evil Within.Καλό παιχνίδι,παρεξηγημένο΄.Πιστεύω οτι έχει φάει πολύ "ξύλο" άδικα.Έχει τα θεματάκια του αλλά τίποτα σοβαρό που θα αποτρέψει κάποιον που του αρέσει το παιχνίδι να ασχοληθεί μαζί του.
Στην αρχή μου φάνηκε μονότονο αλλά έχει μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα και εχθρούς.Πολύ λεπτομερής σχεδίαση,απίστευτος φωτισμός,ικανοποιητική A.I.Κάποια τέρατα είναι original και με φοβερά animations που κάνουν τις μάχες μαζί τους αξιομνημόνευτες,καθώς η δυσκολία δεν το κάνει.Όμως σίγουρα στο δύσκολο Mode θα είναι πολύ πιο ικανοποιητικές οι μάχες.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
21 Oct 2016 21:08 #188844 by Καλλινίκη
Σήμερα τερμάτισα το Silent Hill Downpour και ομολογώ ότι είναι ο πιο απογοητευτικός τίτλος του Silent Hill. Το σενάριο είχε πισωγυρίσματα και φαινόταν λες και ήταν όλο παιχνίδι του μυαλού και όχι πραγματικότητα, ελλειπή τέρατα, και μια βλακεία σαν τεράστια μαύρη τρύπα (μόνο που ήταν κοκκινωπή) που κάθε φορά που έμπαινες στο άλλον κόσμο σε κυνηγούσε. Για να μην αναφέρω τον χειρισμό, πολλές φορές έχανα σε βλακείες λόγω του ηλίθιου χειρισμού. Επίσης, το έπαιξα στο easy και δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Καμία σχέση με τους προηγούμενους τίτλους.

Όποτε βρίσκω χρόνο και όρεξη συνεχίζω το Tomb Raider 9 στο hard mode αλλά προς το παρόν δεν με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Μόνο οι επανεμφανίσεις των λύκων μου σπάσανε τα νεύρα.

More
22 Oct 2016 03:09 #188854 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote: Σήμερα τερμάτισα το Silent Hill Downpour και ομολογώ ότι είναι ο πιο απογοητευτικός τίτλος του Silent Hill. Το σενάριο είχε πισωγυρίσματα και φαινόταν λες και ήταν όλο παιχνίδι του μυαλού και όχι πραγματικότητα, ελλειπή τέρατα, και μια βλακεία σαν τεράστια μαύρη τρύπα (μόνο που ήταν κοκκινωπή) που κάθε φορά που έμπαινες στο άλλον κόσμο σε κυνηγούσε. Για να μην αναφέρω τον χειρισμό, πολλές φορές έχανα σε βλακείες λόγω του ηλίθιου χειρισμού. Επίσης, το έπαιξα στο easy και δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Καμία σχέση με τους προηγούμενους τίτλους.

Όποτε βρίσκω χρόνο και όρεξη συνεχίζω το Tomb Raider 9 στο hard mode αλλά προς το παρόν δεν με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Μόνο οι επανεμφανίσεις των λύκων μου σπάσανε τα νεύρα.

Το χειρότερο για μένα είναι το Homecoming. Το Downpour είχε αρκετά προβλήματα αλλά μου άρεσε σε κάποια σημεία στο plot κυρίως αλλά και σε κάποιες τοποθεσίες. Αλλά ναι δεν ήταν και ότι καλύτερο, είχε θέματα στο τεχνικό κομμάτι, όπως όλα τα Silent Hill. Και το soundtrack του δεν ήταν τόσο καλό όσο στα άλλα.

More
22 Oct 2016 23:45 #188868 by Angel
Ξεκίνησα πάλι να παίζω το Trine, το οποίο είχα ξεχάσει και παρατήσει και τώρα το μετανιώνω. :D

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
23 Oct 2016 01:07 #188869 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadow Warrior, ωραίο ήταν, γεμάτο δράση μέχρι το φινάλε. Τώρα θα αρχίσω την remastered έκδοση του Fahrenheit: Indigo Prophecy.

Στο FIFA 17 στο FUT CHAMPIONS δεν κατάφερα να πάρω πρόκριση ξανά, θα προσπαθήσω από εβδομάδα πάλι.

More
23 Oct 2016 02:37 #188873 by Παναγιώτης Τσιάτσος

Divine Raiden wrote: Ξεκίνησα πάλι να παίζω το Trine, το οποίο είχα ξεχάσει και παρατήσει και τώρα το μετανιώνω. :D

Παιχνιδάρες τα δύο πρώτα Trine. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι το δεύτερο θα ήταν ακόμη καλύτερο, μαζί και με το expansion. Αλλά το μπάσιμο στον κόσμο αυτό με το πρώτο game ήταν ό,τι καλύτερο. Το Trine 3 ήταν απογοητευτικό.

More
23 Oct 2016 08:41 #188874 by Δημήτρης Φιλίππου
Πήρα το Fifa 17 χτες και το έλιωσα φυσικά. Το Journey είναι το κάτι άλλο και το gameplay είναι το καλύτερο που έχω παίξει σε Fifa. Επίσης τα γραφικά είναι πανέμορφα και το A.I έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα το καλύτερο Fifa που έχω παίξει με διαφορά.Συγχαρητήρια στην E.A
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
23 Oct 2016 11:26 #188876 by Βασιλης Γαλανος
Εχω αρχισει να παιζω το Dragons Dogma εδω και κατι μερες και σε λιγο θα ξεκινησω να παιζω και το Valkyria Chronicles,βλεποντας το ανιμε παραλληλα.Στην αρχη δεν ημουν σιγουρος κατα ποσο αξιζε να παιξω και το παιχνιδι αλλα με τα τοσα καλα λογια που εχω ακουσει αμφιβαλω αν θα με απογοητευσει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
23 Oct 2016 11:50 - 23 Oct 2016 11:59 #188877 by Angel

Professor_Severus_Snape wrote:

Divine Raiden wrote: Ξεκίνησα πάλι να παίζω το Trine, το οποίο είχα ξεχάσει και παρατήσει και τώρα το μετανιώνω. :D

Παιχνιδάρες τα δύο πρώτα Trine. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι το δεύτερο θα ήταν ακόμη καλύτερο, μαζί και με το expansion. Αλλά το μπάσιμο στον κόσμο αυτό με το πρώτο game ήταν ό,τι καλύτερο. Το Trine 3 ήταν απογοητευτικό.

Και εγώ διάβασα οτι το 3 δεν ήταν τόσο καλό οπότε όταν τα βρήκα σε έκπτωση πήρα μόνο τα 2 πρώτα :D Είναι πολύ ωραία φτιαγμένα και διασκεδαστικά.Περνάει πολύ ωραία και γρήγορα ο χρόνος μου. :)

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 23 Oct 2016 11:59 by Angel.