Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
28 Sep 2016 12:21 #188172 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Tropico το άφησα γιατί απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και για να το μάθεις και για να παίξεις και αυτή τη στιγμή προτιμώ λίγο πιο άμεσα παιχνίδια. Ξεκίνησα χθες βράδυ το The Detail, ένα episodic crime noir adventure στο οποίο ελέγχεις έναν μεσήλικα ντετέκτιβ που προσπαθεί να διαλευκάνει μια δολοφονία και ένα κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. Σου δίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τη δυνατότητα επιλογών οι οποίες αλλάζουν το πως εξελίσσεται η ιστορία. Από γραφικά και ήχο δε λέει και πολλά αλλά η πλοκή του είναι εκπληκτική, τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο που τελείωσα χθες. Όταν το ολοκληρώσω θα έχω καλύτερη άποψη, λογικά θα το ξεκινήσω από την αρχή γιατί κάποιες επιλογές που έκανα δε μου άρεσαν τελικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2016 18:15 #188189 by The Zexster
Παρότι στο steam είχα ζητήσει refund (λόγω των απαιτήσεων συστήματος που ήταν ανακριβής) λέω να δοκιμάσω σήμερα οπότε και υποτίθεται θα κυκλοφορήσει μία βελτιωμένη έκδοση του Necropolis για consoles. Φαίνεται ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα αλλά αυτό θα φανεί σύντομα.

Το έχει δοκιμάσει κανείς να δώσει καμμία εντύπωση; Νομίζω ότι το γενικά χαμηλό του score οφείλεται πιο πολύ στο hype που δημιουργήθηκε από fans του Dark Souls και κακού μάρκετινγκ, παρά στο ότι πραγματικά είναι κακό παιχνίδι για το κόστος του.

More
02 Oct 2016 01:36 #188307 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λιώσιμο μόνο με FIFA 17 από χθες, journey mode και φυσικά FIFA Ultimate team, ήδη έχω χτίσει την μισή αρχική ομάδα, πάντα από Premier League που είναι πάντα η καλύτερη λίγκα για να φτιάξεις ομάδα.

More
02 Oct 2016 07:49 #188311 by Γιώργος Δημητρούλης
Τελείωσα το εκπληκτικό Deux Ex Mankind Divided και ξεκίνησα το Assassin Creed Syndicate εν αναμονή των κυκλοφοριών Οκτωβρίου απο τις οποίες περιμένω Mafia 3 ,Gears of War 4 και Battlefield 1.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
02 Oct 2016 12:43 #188323 by Μάρκος Ασκανιάν
Ολοκλήρωσα το Bayonetta στο Wii U και έβαλα μπρος το Fast Racing Neo. Δεν υπάρχει! Είναι τόσο γ@μ@το, γρήγορο και εθιστικό! Από τα καλύτερα games στο Wii U που έχω παίξει, μη πω γενικά το τελευταίο καιρό και σε next-gen γενικά.

Adododo!!!

More
02 Oct 2016 12:53 #188324 by Δημήτρης Φιλίππου
Παίζω το Fifa 17 demo και uncharted 4. Σε λίγες μέρες παίρνω και το κανονικό Fifa 17.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
02 Oct 2016 13:39 #188328 by Γιώργος Φιλίππου
Αυτές τις μέρες παίζω Witcher 3 Contracts και Side Quests.Έχω φτάσει στις 60 ώρες και σκοπεύω να το πάω 100%.Επίσης παίζω κάποια online games στο Internet.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
02 Oct 2016 16:38 - 02 Oct 2016 17:13 #188338 by Blood Prince
Αυτές τις μέρες δεν παίζω τίποτα αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω το Pes 2017 το οποίο κέρδισα στους users του μήνα τον Αύγουστο καθώς το Fifa 15 το έχω βαρεθεί..αν έχω όρεξη για κανένα Career τότε θα το συνεχίσω.Παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο θα παίζω και το Total War:Warhammer.Αν και strategy έχει αρχίσει και μου αρέσει.Προτιμάω το faction των Dwarves.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Oct 2016 17:13 by Blood Prince.

More
04 Oct 2016 20:31 #188402 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το The Detail, πολύ μέτριο παιχνίδι. Συνεχίζω με FIFA 17, ανά διαστήματα με Hearthstone και τώρα άρχισα το Shadow Warrior, μέχρι στιγμής καλό είναι, απίστευτη δράση και απίστευτα βίαιο, πραγματικό μακέλεμα, πόδια, χέρια, εντόσθια, κεφάλια, δαίμονες, γιάκουζα, χαμός!

Επίσης έκανα το achievement στο Left 4 Dead 2 όπου τελειώνεις ένα campaign μόνο με melee weapon, στο expert επίπεδο.

More
05 Oct 2016 12:40 #188425 by Νικολής Ασημάκης
Αυτές τις μέρες έχω λιώσει το Wasteland 2: Director's Cut. Υπεργαμάτο