Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
05 Oct 2016 12:57 #188426 by Georgios Manolis
Αυτόν το καιρό παίζω The Division που πήρα σε digital στο Ps4.Πολύ καλό για να παίζεις co op αλλά η δομή της πόλης και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού σου επιτρέπουν να κάνεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα όπως cover to cover,χρήση συγκεκριμένων upgrades κλπ.Η Α.Ι. κάποιες φορές είναι καλή κάποιες γελοία.Απίστευτη λεπτομέρια στα περιβάλλοντα και στον ήχο.Δεν έχω πάει στην Darkzone ακόμα και δεν ξέρω πως δουλεύει το PvP,αλλά θα ξέρω σύντομα.
Αν κάποιος έχει το παιχνίδι στο Ps4 ας με κάνει add.
Psn ID: OUTSIDER_78

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2016 01:09 #188540 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το μακέλεμα με το Shadow Warrior συνεχίζεται, στο chapter 8 είμαι τώρα και είναι σύνολο 17. Το story έχει μυστήριο αλλά σίγουρα το δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού είναι το gameplay και η απίστευτη βία. Κλασσικά το λιώσιμο με FIFA συνεχίζεται!

Τώρα παίζω και save στο manager με την Everton, την έκανα ομάδα σε 3 χρόνια, έχω πάρει 2 σερί πρωταθλήματα αλλά στους τελικούς των κυπέλλων δεν τα πάω τόσο καλά, ειδικά στο τσου λου που πήγα πρώτη φορά το 2019 και έχασα πάλι από τη Juventus(όπως και σε άλλα save με άλλες ομάδες) και πάλι με γελοίο τρόπο, από μακρινό σουτ από τα 30 μέτρα και με πέναλντι και κλασσικά μου έδωσε και κόκκινη σε παίκτη. Πάντα όλα στραβά πάνε στους τελικούς στα τελευταία save που κάνω, ώρες ώρες σου σπάει τα νεύρα.

More
09 Oct 2016 08:08 #188542 by Γιώργος Φιλίππου
Αυτή την εβδομάδα παίζω φυσικά Witcher 3 αλλά και Fifa 17 demo με παρέα. Επίσης δοκίμασα και το Outlast 2 σε demo.

Στο Witcher 3 συνεχίζω με side quests, contracts και treasure hunts.Σχεδόν έχω τελειώσει με όλα αυτά στο velen,στο novigrad και στο White Orchard.Αρα μου μένει να κάνω το skellige το οποίο θέλει πολύ δουλειά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
09 Oct 2016 21:17 - 10 Oct 2016 09:01 #188565 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κατέκτησα στο Football Manager 2016 και με την Everton το Champions League, στην 5η μου σεζόν στην ομάδα, στον δεύτερο σερί τελικό που πήγα, 3-1 τη Barcelona! Καιρός ήταν να την πάθει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που με τιμωρούσε σε ένα σωρό τελικούς, αυτογκολ ο Alba και έκανε και πέναλτι! Το συγκεκριμένο save θα το συνεχίσω γιατί έχει βγει μεγάλη φουρνιά παικτών από τις ακαδημίες και με έχει ενθουσιάσει.
Warning: Spoiler!
Last edit: 10 Oct 2016 09:01 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
14 Oct 2016 02:04 #188675 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Έχω παρατήσει εδώ και αρκετές μέρες το MGSV: TPP, μιας και, αν συνέχιζα με τον ίδιο ρυθμό, θα το τελείωνα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οπότε, το αντικατέστησα με το Earthlock: Festival of Magic, το οποίο και πήρα από τα Games with Gold, και λίγο Warzone στο Halo 5: Guardians.
PC: Εγκατέστησα και πάλι το Warframe (είχα κοντά στις 415 ώρες gameplay πριν το διαγράψω), όπου έχει να πέσει τρελό κάψιμο! Επίσης, Stronghold και Rise of Nations για offline και League of Legends για online!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
14 Oct 2016 08:05 #188677 by draminos4
neverwinter προσπαθω να παρω την twisted armor και φαρμαρω demonic ichor σαν τρελος(πηρα 2 κομματια απο τα 4 που ειναι σετ για να παρω το bonus!!!).και μολις θολωσει το μυαλο απο την φαρμα σβηνω με μπαλιτσα λιγο fifa λιγο pes!!

More
14 Oct 2016 09:16 - 14 Oct 2016 13:19 #188678 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προχθές πήρα πρόκριση στο FIFA 17 για το FUT Champions το Σαββατοκύριακο νικώντας σε προκριματικό online cup(αυτή τη φορά με την πρώτη αν και ήταν δύσκολοι αντίπαλοι). Στο FUT Champions όσοι πάρουν πρόκριση παίζουν κατά τη διάρκεια του Σ/Κ μέχρι 40 παιχνίδι και όσο περισσότερες νίκες κάνουν τόσο ψηλότερα θα ανέβουν σε brackets με το καθένα να έχει διαφορετικά και πλούσια δώρα. Έχει βέβαια κανόνες, ζητάει δηλαδή στην βασική 11αδα να έχεις μέχρι 6 παίκτες από το ίδιο πρωτάθλημα και έτσι τώρα κάνω αλλαγές και προσθήκες για να φτιάξω την ομάδα. Είχα κάποια πράγματα στο νου μου αλλά ήταν πολύ ακριβά και έτσι κατέληξα σε αυτήν την hybrid ομάδα πάνω στην Αγγλική που ήδη έχω:
Warning: Spoiler!

Οπότε από χθες και σήμερα παίζω μόνο FIFA 17 και φυσικά μέσα στο Σ/Κ θα πέσει λιώσιμο γιατί 40 παιχνίδια είναι πάρα πάρα πολλά και δεν νομίζω να τα προλάβω όλα.
Last edit: 14 Oct 2016 13:19 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
14 Oct 2016 09:44 #188679 by Νικολής Ασημάκης
Λόγω πηξίματος στη δουλειά, άφησα το Wasteland 2, παρόλο που ακόμα θέλω να το παίξω, καθώς το στόρυ θέλει σκέψη που δεν μπορώ να διαθέσω. Είδα τα νέα skins στο Overwatch και πορώθηκα και στον ελεύθερο χρόνο μου ξανάρχισα να παίζω για να ξεκλειδώσω ότι προλάβω.

More
15 Oct 2016 00:57 #188691 by Ioannis Chatzitournos
Μετά την μετακομισή μου και το στήσιμο των μηχανημάτων μου (επιτέλους) άρχισα χθες το Kingdoms of Amalur στο 360! Στο Pc παίζω Company of Heroes και στο PS4 θα λιώσω σύντομα στο Fifa!

More
21 Oct 2016 03:00 - 21 Oct 2016 03:07 #188828 by Blood Prince
Μιας που αγόρασα καινούργια μνήμη Ram 8 G.B (2 slots x 4 G.B το Slot) για το Laptop μου,αποφάσισα να δοκιμάσω στον ελεύθερο χρόνο κάποια απο τα παιχνίδια που έχω.

Καταρχήν έλιωσα το Tomb Raider 2013 στο Ultimate Settings και ενώ παρουσίαζε αρκετή βελτίωση το gameplay σε αυτές τις ρυθμίσεις μετά το Shanty Town που μαζεύονται ένα σωρό αντίπαλοι το βαρέθηκα και το παράτησα καθώς ήδη το έχω τερματίσει δύο φορές.

Επιπλέον δοκίμασα να παίξω κάποια παιχνίδια στο Fifa 15 βάζοντας το settings στο High και πραγματικά πετάει και δεν μου παρουσίασε τις διακοπές που παρουσίαζε ο ήχος κατά την περιγραφή του αγώνα.

Τέλος πριν λίγο στο Dark Souls 2:Scholar of the First Sin δημιούργησα νέο χαρακτήρα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κέρδισα τόσο το The Last Giant όσο και τον Dragonrider και αυτή την φορά χρησιμοποίησα τις ψυχές απο τα δύο Bosses για να ανέβω επίπεδα.

Αυτό πάντως το οποίο παρατήρησα με τον Dragonrider είναι πως τον σκότωσα ρίχνοντας τον στο κενό.Προφανώς έτσι είχε σκοτωθεί και την πρώτη φορά και εγώ πίστευα πως σκοτώθηκε απο τις πολλές φορές που το χτυπούσα πριν σκοτωθώ. Οτι να'ναι δηλαδή.

Τώρα με τα επίπεδα που ανέβηκα απο τα δύο Bosses θα είναι πιο εύκολο στην συνέχεια καθώς θα μπορώ να ανέβω πολύ περισσότερα επίπεδα απο τον προηγούμενο χαρακτήρα που είχα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Oct 2016 03:07 by Blood Prince.