Divine Raiden wrote:
Shikabane_Hime7 wrote:
Divine Raiden wrote: Άρχισα πάλι το Dishonored
Το είχα αφήσει παλιότερα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη να τα κάνω όλα όπως ήθελα οπότε το παράτησα
Full stealth θα το βγάλω αν τα καταφέρω.
Είναι δύσκολο το full stealth-χωρίς δυνάμεις και χωρίς να σκοτώσεις και να μη σε δει κανένας(υπάρχει achievement στο steam για όλα αυτά). Το είχα κάνει, αλλά είχα 2-3 save slots γιατί σε κάτι σημεία είχε τύχει να με δουν, δεν το πήρα χαμπάρι και όταν τελείωσα την αποστολή και είδα στα αποτελέσματα ότι με είχα δει αναγκάστηκα να την αρχίσω από την αρχή. Θέλει και προσοχή και υπομονή για να πας με full stealth playthrough.
Θα χρησιμοποιώ δυνάμεις κανονικά αλλά κυρίως το blink για να τους αποφεύγω ή θα τους κάνω knock out και θα τους κρύβω.Απλά θα αποφεύγω να τους σκοτώνω αν δεν είναι 105% απαραίτητο
Θα το καταφέρω πιστεύω. Και εγώ κάνω κάθε λίγο και λιγάκι save σε περίπτωση που με δουν ή με σκοτώσουν και ο κάνω load πάλι....Το Splinter Cell Blacklist να δεις τι θα πει να βγάλεις το 80% των αποστολών FULL STEALTH.Εκεί σου έδινε extra points στο stealth άμα τους δεν ακουμπούσες και απλά τους προσπερνούσες.Αν δηλαδή τους έκανες όλους knock out ή πάνω απο το 50% δεν έβγαζες full points....Τρέχα γύρευε...
Με δυνάμεις το έχεις άνετα dont worry. Χωρίς τίποτα το είχα κάνει εγώ, μόνο με blink, για να κάνω το achievement και ήταν δύσκολο και ήθελε πολύ υπομονή. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είχες πολλούς τρόπους να ολοκληρώσεις μια αποστολή!
Έχει και διαφορετικούς τερματισμούς, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.