Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
23 Oct 2016 11:58 #188878 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Τελείωσα το Shadow Warrior, ωραίο ήταν, γεμάτο δράση μέχρι το φινάλε. Τώρα θα αρχίσω την remastered έκδοση του Fahrenheit: Indigo Prophecy.

Στο FIFA 17 στο FUT CHAMPIONS δεν κατάφερα να πάρω πρόκριση ξανά, θα προσπαθήσω από εβδομάδα πάλι.

Το Shadow Warrior απλά παιχνιδάρα. Το γούσταρα όσο δε πάει.Μακάρι να πάρω PC σύντομα να παίξω και το 2. ^_^

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2016 13:40 #188879 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχίζω όταν έχω χρόνο να παίζω ματσάκια στο Overwatch. Δεν μπορώ να επενδύσω σε κάποιο άλλο παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

More
24 Oct 2016 11:58 - 24 Oct 2016 12:00 #188897 by Blood Prince
Παίζοντας χθες τις πρώτες δύο αποστολές απο το Call of Duty:Ghosts διαπίστωσα τα εξής :

1.Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσους Haters.Ειδικά η δεύτερη αποστολή μου θύμισε αρκετά το πολυβραβευμένο Modern Warfare σε ένα Post-Apocalyptic σκηνικό και έχοντας την βοήθεια σκύλου.

Ισως πείραξε ορισμένους που το Campaign δεν διαδραματίζεται μόνο στο διάστημα όπως θα πίστευαν παίζοντας την πρώτη αποστολή και αυτό τους χάλασε ή επειδή έχουν ξαναπαίξει διάστημα σε άλλα παιχνίδια και δεν θα ήθελαν να ξαναπαίξουν και στο Ghosts.Βέβαια εγώ έχω ξαναπαίξει μόνο στο Dead Space 3 και στο Halo το 2004.

2.Το Menu μια χαρά μελωδία είχε (το αναφέρω γιατί απο διάφορα reviews που έχω διαβάσει,περίμενα να μην υπάρχει καθόλου ήχος κατά την περιήγηση στο Menu) και η οποία μου άρεσε αρκετά.Μάλιστα σκέφτομαι να ψάξω στο youtube,cover αυτής της μελωδίας,απο Violin πρέπει να ήταν μάλλον.Επιπλέον ακόμα και στην διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχε η κατάλληλη μουσική επένδυση σε σημεία κομβικά στα οποία κορυφωνόταν η ένταση.

3.Εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα κανένα bug στις πρώτες δύο αποστολές.

Επιπλέον επειδή μου φάνηκαν μικρές δεν βιάζομαι να το συνεχίσω για να το τερματίσω σε μια δύο μέρες αλλά θα το προχωράω με αργό ρυθμό.

Στο μοναδικό σημείο το οποίο πιστεύω ότι πάσχει όπως όλα τα Call of Duty άλλωστε είναι η διάρκεια του single-player campaign.

4. Οσοι περιμένανε Ζόμπι για Multiplayer τι να πει κανείς.Ζόμπι έχουμε δει στα Black Ops οπότε καιρός για αλλαγή.Οι εξωγήινοι μια χαρά ταιριάζουν στο σκηνικό του παιχνιδιού.

Για την ώρα πιστεύω πως δεν παρέλειψα κάτι απο τα όσα ήθελα να αναφέρω απο τις εμπειρίες μου παίζοντας Call of Duty:Ghosts

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Oct 2016 12:00 by Blood Prince.

More
24 Oct 2016 13:49 #188899 by Angel
Άρχισα πάλι το Dishonored :D Το είχα αφήσει παλιότερα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη να τα κάνω όλα όπως ήθελα οπότε το παράτησα :P Full stealth θα το βγάλω αν τα καταφέρω.

More
24 Oct 2016 14:31 #188902 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Άρχισα πάλι το Dishonored :D Το είχα αφήσει παλιότερα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη να τα κάνω όλα όπως ήθελα οπότε το παράτησα :P Full stealth θα το βγάλω αν τα καταφέρω.

Είναι δύσκολο το full stealth-χωρίς δυνάμεις και χωρίς να σκοτώσεις και να μη σε δει κανένας(υπάρχει achievement στο steam για όλα αυτά). Το είχα κάνει, αλλά είχα 2-3 save slots γιατί σε κάτι σημεία είχε τύχει να με δουν, δεν το πήρα χαμπάρι και όταν τελείωσα την αποστολή και είδα στα αποτελέσματα ότι με είχα δει αναγκάστηκα να την αρχίσω από την αρχή. Θέλει και προσοχή και υπομονή για να πας με full stealth playthrough.
The following user(s) said Thank You: Angel

More
24 Oct 2016 15:49 #188904 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote:

Divine Raiden wrote: Άρχισα πάλι το Dishonored :D Το είχα αφήσει παλιότερα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη να τα κάνω όλα όπως ήθελα οπότε το παράτησα :P Full stealth θα το βγάλω αν τα καταφέρω.

Είναι δύσκολο το full stealth-χωρίς δυνάμεις και χωρίς να σκοτώσεις και να μη σε δει κανένας(υπάρχει achievement στο steam για όλα αυτά). Το είχα κάνει, αλλά είχα 2-3 save slots γιατί σε κάτι σημεία είχε τύχει να με δουν, δεν το πήρα χαμπάρι και όταν τελείωσα την αποστολή και είδα στα αποτελέσματα ότι με είχα δει αναγκάστηκα να την αρχίσω από την αρχή. Θέλει και προσοχή και υπομονή για να πας με full stealth playthrough.

Θα χρησιμοποιώ δυνάμεις κανονικά αλλά κυρίως το blink για να τους αποφεύγω ή θα τους κάνω knock out και θα τους κρύβω.Απλά θα αποφεύγω να τους σκοτώνω αν δεν είναι 105% απαραίτητο :P Θα το καταφέρω πιστεύω. Και εγώ κάνω κάθε λίγο και λιγάκι save σε περίπτωση που με δουν ή με σκοτώσουν και ο κάνω load πάλι....Το Splinter Cell Blacklist να δεις τι θα πει να βγάλεις το 80% των αποστολών FULL STEALTH.Εκεί σου έδινε extra points στο stealth άμα τους δεν ακουμπούσες και απλά τους προσπερνούσες.Αν δηλαδή τους έκανες όλους knock out ή πάνω απο το 50% δεν έβγαζες full points....Τρέχα γύρευε...

More
24 Oct 2016 16:17 #188906 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Θα χρησιμοποιώ δυνάμεις κανονικά αλλά κυρίως το blink για να τους αποφεύγω ή θα τους κάνω knock out και θα τους κρύβω.Απλά θα αποφεύγω να τους σκοτώνω αν δεν είναι 105% απαραίτητο :P Θα το καταφέρω πιστεύω. Και εγώ κάνω κάθε λίγο και λιγάκι save σε περίπτωση που με δουν ή με σκοτώσουν και ο κάνω load πάλι....Το Splinter Cell Blacklist να δεις τι θα πει να βγάλεις το 80% των αποστολών FULL STEALTH.Εκεί σου έδινε extra points στο stealth άμα τους δεν ακουμπούσες και απλά τους προσπερνούσες.Αν δηλαδή τους έκανες όλους knock out ή πάνω απο το 50% δεν έβγαζες full points....Τρέχα γύρευε...

Με δυνάμεις το έχεις άνετα dont worry. Χωρίς τίποτα το είχα κάνει εγώ, μόνο με blink, για να κάνω το achievement και ήταν δύσκολο και ήθελε πολύ υπομονή. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είχες πολλούς τρόπους να ολοκληρώσεις μια αποστολή!
Έχει και διαφορετικούς τερματισμούς, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.

More
24 Oct 2016 16:38 #188907 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote:

Divine Raiden wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Με δυνάμεις το έχεις άνετα dont worry. Χωρίς τίποτα το είχα κάνει εγώ, μόνο με blink, για να κάνω το achievement και ήταν δύσκολο και ήθελε πολύ υπομονή. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είχες πολλούς τρόπους να ολοκληρώσεις μια αποστολή!
Έχει και διαφορετικούς τερματισμούς, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.

Yep yep.Απλά παίρνει ώρα και έτσι και το οτι δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος να προχωρήσεις επίσης μου αρέσει πάρα πολύ.Είναι παιχνιδάρα.

More
24 Oct 2016 22:17 #188919 by Δημήτρης Κάτσης
Η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα καλή άποψη για το campaing στην αρχή όμως στην συνέχεια η εξέλιξη και το φινάλε ήταν κατ'εμε απογοητευτικά. Είναι ικανοποιητικό σε διάρκεια και σε δυσκολία αλλά χάνει σε άλλους τομείς. Όταν το ολοκληρώσεις περιμένω την άποψη σου
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
27 Oct 2016 03:14 #189006 by Blood Prince
Σήμερα επιτέλους κέρδισα το Flexile Sentry Boss στο Dark Souls II:Scholar of the First Sin. xD

Το πόσο χάρηκα δεν λέγεται. :P Ξεκίνησα με νέο χαρακτήρα απο το μηδέν πριν λίγες μέρες και μέσα σε κάποιες ώρες έφτασα Level 54 και κέρδισα και τρία Bosses.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish