Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Aug 2016 10:46 #186885 by Γιώργος Δημητρούλης
Ξεκίνησα το Deus Ex Mankind Divided.Must buy αγορά για όλους τους gamers.Είναι μοναδικό και χάνεσαι στον κόσμο του.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis, Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2016 12:17 #186886 by Θανάσης Καρασίμος
Ξεκίνησα το Obduction και από ότι φαίνεται οι δημιουργοί του Myst & Riven έχουν πραγματικά κέφια.

More
29 Aug 2016 12:49 #186888 by Νικολής Ασημάκης
Τις τελευταίες μέρες λιώνω στο save μου στο Football Manager 2015. Για πρώτη φορά είχα φτιάξει save ως άνεργος και έψαχνα την ευκαιρία μου. Μου την έδωσε η Νίκη Βόλου και έπρεπε να φτιάξω ομάδα από...γκρίζους παίκτες και μηδενικό budget. Πρακτικά έλιωσα σε free transfers αλλά στα πρώτα 7 ματς δεν σταύρωσα ούτε ισοπαλία και έκανα resign. Μετά έδωσα τα χαρτιά μου σε διάφορες μικρές ομάδες, προσπαθώντας να μπω στο λατρεμένο μου πρωτάθλημα Αγγλίας. Με προσλάβανε στη Luton τελικά στην League Two (τέταρτη κατηγορία Αγγλίας). Η πρώτη χρονιά παραλίγο να γίνει καταστροφική. Ενώ ήμουν για top-table finish, κατέληξα να αποφύγω αποβιβασμό. Στην αρχή της δεύτερης χρονιάς απαίτησαν να φέρω 4 νίκες στα πρώτα πέντε ματς. Με λίγη τύχη και ένα load τις έφερα και παρέμεινα. Το είχα αφήσει το save και το ξανάπιασα τώρα. Συνέχισα πολύ καλά και ήμουν στη ζώνη για άνοδο και για πολύ καιρό φιγουράριζα την πρώτη θέση. Προς το τέλος του πρωταθλήματος φιγουράριζα στην πρώτη θέση, χωρίς να έχω καθαρίσει ποτέ τον τίτλο (ισοβαθμία, στον ένα πόντο ή στους τέσσερις). Τελικά, με τη βοήθεια μερικών κρίσιμων load τα κατάφερα και το πήρα το πρωτάθλημα. Τώρα, στη νέα σεζόν, έκανα μια ενίσχυση αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά. Βέβαια ο στόχος είναι απλά παραμονή. Για να δούμε. Από την άλλη απέκλεισα ομάδα της Premier League για ένα κύπελλο, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ακριβώς.

More
29 Aug 2016 17:08 - 29 Aug 2016 17:12 #186895 by Blood Prince
Αυτές τις μέρες στον ελεύθερο χρόνο παίζω το Total War:Warhammer και έχω επιλέξει τo faction Empire.Βρίσκομαι στο 71 έτος.
Παράλληλα σκέφτομαι να συνεχίσω το Resident Evil Revelations για άλλα τρία επεισόδια μέχρι το έκτο,τουλάχιστον να ολοκληρώσω το 50 % καθώς δεν βιάζομαι να το τερματίσω.Μέχρι στιγμής πάντως μου άρεσε αρκετά αν εξαιρέσουμε τον πονοκέφαλο που μου δημιούργησε στο Normal επίπεδο δυσκολίας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2016 17:12 by Blood Prince.

More
29 Aug 2016 19:22 #186902 by A
Λιώνω στο Forza motorsport 6 και είμαι 114lv, θέλω να βγάλω το car culture achievement που απαιτεί να τρέξεις με ολα τα αυτοκίνητα της Ferrari ,έμειναν μόνο 4 :) :lol:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
29 Aug 2016 23:09 #186919 by Πιέρρος Φουστέρης
Έβαλα το Forza να κατεβαίνει, όταν βγήκε free για 3-4 μέρες. Τελείωσαν αυτές οι μέρες και το forza είναι ακόμα στο 86%. :P
Προχθές, έκανα install το MGSV: The Phantom Pain και, σήμερα, το GoW: Ultimate Edition. Στο πρώτο έχω ξοδέψει, ήδη, 1-2 ωρίτσες και δε μπορώ να πω πως με έχει ενθουσιάσει και πολύ. Μπορεί να φταίει ότι δεν έχω παίξει κανένα από τα προηγούμενα της σειράς και δεν γνωρίζω καλά το story, ή ότι δεν έχω παίξει, ακόμα, αρκετά. Θα του δώσω 10-20 ωρίτσες και, αν βαρεθώ, με βλέπω να το παρατάω. Όσον αφορά το δεύτερο, προβλέπεται τρελό κάψιμο, στην αρχή, με τον αδερφό μου για το campaign, ενώ, μετά, το multiplayer θα πιάσει φωτιά. Όσοι παίζετε Online στο Xbox One, κάντε add: DoUzOsGR

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Aug 2016 01:15 #186922 by Γιώργος Φιλίππου
Σήμερα έλιωσα το Witcher 3 7 ώρες.Παιχνιδάρα με τα όλα του μέχρι στιγμής!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
01 Sep 2016 11:31 #187001 by Γιώργος Φιλίππου
Χθες έπαιζα Witcher 3 για κανένα 6άωρο πάλι.Σήμερα έχει πάλι Witcher 3 από ότι βλέπω.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
01 Sep 2016 12:35 - 02 Sep 2016 12:56 #187002 by Blood Prince
Πριν λίγο έλιωνα με το Fifa 15. Εχω την Everton και παίζω στο tournament FA Cup.Χθες έφτασα στο τελικό του US open Cup σε άλλο tournament αλλά έχασα στα πέναλτι.Μετά σκέφτομαι να βάλω το Career Mode και να επιλέξω ομάδα απο την Football League 2 με στόχο να την ανεβάσω στην Premier League.

Παράλληλα αυτές τις μέρες παίζω το Resident Evil:Revelations.Οταν ολοκλήρωσα τα 6 στα 12 επεισόδια το είδα τόσο ενδιαφέρον το σενάριο που είχα την επιθυμία να το συνεχίσω οπωσδήποτε.Οπότε αναμένεται αρκετό κάψιμο και σε αυτό το παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Sep 2016 12:56 by Blood Prince.

More
01 Sep 2016 13:36 #187008 by Georgios Manolis
Τελείωσα τα Metro 2033 και Last Light Redux και μπορώ να πω οτι ήταν απο τις πιο δυνατές εμπειρίες σε παιχνίδι.Τα προβλήμματα όμως δεν έμειναν πίσω καθώς τα παιχνίδια είναι πολύ γραμμικά.Θέλουν να σου διηγηθούν μια ιστορία και το κάνουν πάρα μα πάρα πολύ καλά,όμως μέσα απο γραμμικό gameplay.
Επίσης το stealth στοιχείο δεν δουλέυει σωστά,η δουλεύει όποτε θέλει.Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είναι αδύνατον να μη σε ανακαλύψουν η να μη σκοτώσεις κανέναν για να δείς το good ending στο Last Light.Απορώ αν το έπαιξαν οι devs χωρίς να σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο εχθρό σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Και τέλος η κάκιστη Α.Ι. των ανθρώπων εχθρών που σου χαλάει το stealth και το immersion.Η Α.Ι. κάποιων τεράτων παλεύεται ενώ κάποιων άλλων είναι αρκετά καλή.Προσπαθούν να σου κάνουν flank απο τα πλάγια κλπ.
Στον τεχνικό τομέα η δουλειά που έχει γίνει με τα Redux είναι απίστευτη.Απο τις σταγόνες του νερού στη μάσκα μέχρι τη post apocalyptic κατεστραμένη Μόσχα.Ο ήχος είναι επίσης λεπτομερής,το voice acting των Ρώσων που μιλάνε Αγγλικά δεν είναι και τόσο άσχημο όσο θα περίμενε κανείς.Και η μουσική έρχεται για να σε αποτελειώσει με τον Alexey Omelchuk(S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat) να δείνει τα ρέστα του.Κάποια κομμάτια σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια,κάποια κίνδυνο,εγκατάλειψη,λύπη,χαρά,ελπίδα.
Πολύ δυνατή σαν εμπειρία το Redux πακέτο αλλά σαν παιχνίδια μπορούσαν και καλύτερα.

Πάμε για Far Cry 3 που περιμένει εδώ και καιρό! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore