Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
04 Aug 2016 20:58 #185824 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Διάλειμμα από το Wolfenstein Old Blood, το οποίο έφτασα στο 3ο chapter, για να λιώσω λίγο το save μου στο Football Manager 2016 με την Red Bull Leipzig που είμαι 3η χρονιά, παίζω τσου λου και έχω γίνει 2η δύναμη στη Γερμανία και έχω χτίσει νεανική ομάδα για να τα σαρώσει όλα. Το λιώνω λοιπόν σήμερα το manager διότι αύριο φεύγω για 2 εβδομάδες διακοπές όπου θα είμαι χωρίς PC και θα μπαίνω ιντερνετ μόνο από το κινητό που κλατάρει. Έχει βέβαια η ξαδέρφη μου ipad οπότε θα παίζω εκεί που και που Hearthstone.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2016 21:59 #185829 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: Συνεχίζω τα ranked στο League of Legends, ελπίζοντας να φτάσω το Diamond πριν το τέλος της σεζόν. Mainάρω Support, οπότε, αν υπάρχει κάποιος, από Platinum V και πάνω, που παίζει καλό ADC, θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί. Όποιος θέλει, κάνει add: DoUzOs
Xbox One: Όπου να 'ναι, τελειώνω το "The Following DLC" του Dying Light (θα ακολουθήσει σχετικό User review ή Blog), ενώ, παράλληλα, καίω το multiplayer του Halo 5. Όποιος θέλει, κάνει add: DoUzOsGR
Windows Phone: Παίζω το Star Wars: Commander (παρόμοιο με Clash of Clans, Age of Sparta κτλ.). Το προτίμησα λόγω του theme, γιατί, όπως και να 'χει, αγαπάμε Star Wars. Επίσης, έχω κάψει το Flow Free (φαίνεται και από την εικόνα). Το έχω λιγότερο από εβδομάδα και ξεπετάω τις πίστες 5-5! Επιπλέον, έχω τα Traffic Racer και Arkkanoid 7, τα οποία, αν και δεν πολυπαίζω, έχω για εναλλακτικές.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Aug 2016 00:54 #185840 by Βασιλης Γαλανος
Αυτη την περιοδο παιζω WoW,κανα match-ακι HotS και υπερβολικα πολυ αραια και που λιγο LoL.
Οσο για το Flow Free,μπραβο ρε Ντουζο και νομιζα ειμαι ο μονος στην Ελλαδα που το ηξερα!
Ειναι οτι πρεπει για λεωφορεια και τρενα.Ειχα κολλησει αγρια και ειχα περασει ολες τις πιστες με εξαιρεση μεχρι την μεση την τελευταια.
Αλλα δυστηχως τωρα δεν μπορω να συνεχισω γιατι το κινητο μου πεθανε αδοξα και υπουλα αφου βραχηκε και δεν το πειρα χαμπαρι για ωρα :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
05 Aug 2016 15:58 #185876 by Marios Ntallaris
Εγώ γενικά μέσα στο καλοκαίρι παίζω Smite, και από χθες έβαλα και το Marvel Ultimate Alliance 2 που επιτέλους βγήκε για PC.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
05 Aug 2016 19:23 - 05 Aug 2016 19:25 #185880 by Blood Prince
Εγώ θα ξεκινήσω μετά απο πολύ καιρό να παίζω το Tomb Raider:Legend για το οποίο σκέφτομαι μέσα στον Αύγουστο να γράψω κάποιο blogs ή user review ανάλογα.Σκέφτηκα να θυμηθώ την Lara όπως ήταν πριν την νέα μηχανή γραφικών,την παραδοσιακή Lara. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Aug 2016 19:25 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
05 Aug 2016 19:42 #185889 by Γιώργος Φιλίππου
Προσωρινά περιμένω να πουλήσω το Ps3 για να πάρω το 4.Θέλω να ξεκινήσω να λιώνω Uncharted 4.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
06 Aug 2016 13:15 #185913 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βρίσκομαι για διακοπές σε χωριο χωρίς PC, οποτε το μόνο παιχνίδι που θα παίζω τις επόμενες μέρες ειναι το Hearthstone σε iPad.

More
07 Aug 2016 18:35 #185991 by Blood Prince
Λιώσιμο με το Tomb Raider Legend και Τρίτη ή Τετάρτη ανεβάζω το δεύτερο blog για τον Αύγουστο συνέχεια του blog η Ιστορία του Tomb Raider που το ψηφίσατε για blog του μήνα Απριλίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είμαι τόσο συχνά στο site τις τελευταίες ώρες. btw Εννοείται πάω βόλτα κ.λ.π Δεν είμαι όλη μέρα μπροστά στο PC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης, Καλλινίκη

More
10 Aug 2016 20:59 #186156 by Blood Prince
Μιας που τερμάτισα το Tomb Raider:Legend σκέφτομαι να ξεκινήσω εκτός απο το Fifa 15 να παίζω μετά απο καιρό πάλι το πρώτο F.E.A.R

Παράλληλα τον τελευταίο καιρό λιώνω το Dream League Soccer στο κινητό.Παίζω στην Elite Division.

[IMG

Peter Baylish

More
10 Aug 2016 21:35 #186160 by Χάρης
Αυτές τις μέρες παίζω ένα mmorpg game το Blade and soul θα συνεχίσω να παίζω τουλάχιστον μέχρι να γίνει και το final update ώστε να τελειώσω το story και μετά βλέπουμε.