Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
11 Aug 2016 12:17 #186187 by Georgios Manolis
Συνεχίζω το Metro 2033 που είχα αφήσει στη μέση και ύστερα έχει σειρά το Last Light.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2016 13:22 - 12 Aug 2016 14:15 #186219 by Blood Prince
Fifa 15 και επειδή είχα πολλά saves στο Career Mode και ήθελα να τα αφαιρέσω,έσβησα όλα τα saves και τώρα θα πρέπει να ρυθμίσω και τα controllers απο την αρχή και μου την έχει δώσει.

Απ'ότι κατάλαβα μόνο το Tournament αξίζει να παίζει κανείς στο Fifa 15 και κυρίως Premier League καθώς όλα τα γήπεδα είναι προσομοίωση των αληθινών.

Το Career Mode το βρίσκω εντελώς βαρετό καθώς θα πρέπει να προχωρώ σε αγοραπωλησίες παικτών,να διαβάζω γκρίνιες και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά είμαι υποχρεωμένος να έχω την ίδια ομάδα καθώς άμα φύγω θα πηγαίνω σε μικρούς συλλόγους.Το Career Mode στο Fifa 10 ήταν καλύτερο καθώς μπορούσα να αλλάξω σύλλογο όποτε ήθελα.Ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσω μια ομάδα απο την Football League 2 στην Premier League αν δεν παίζω career mode ενώ στο Fifa 10 υπήρχε αυτή η δυνατότητα μέσα απο το season.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Aug 2016 14:15 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
12 Aug 2016 14:38 #186224 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παίζω στο iPad το νέο adventure του hearthstone, one night in Karazhan. Πολυ διασκεδαστικό! Ανυπομονώ να γυρίσω απο το χωριο και να αρχίσω το αχανές No Man's Sky και να ετοιμαστώ για το Deus Ex Mankind Divided που περιμένω την collectors edition που είχα παραγγείλει.

More
13 Aug 2016 12:14 #186261 by Georgios Manolis
Τσίμπησα τα The Evil Within,How to Survive και το Rebel Galaxy που ήταν free μέσω ps plus.
To The Evil Within ακόμα κατεβαίνει,το How to Survive το έπαιξα με έναν φίλο online και φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό αλλά και με αρκετά bugs.Είναι το Broforce των survival horror! :P
Με το Rebel Galaxy κόλησα άσχημα γιατί μου αρέσει που είσαι μεν ελεύθερος να πας όπου θέλεις όμως δε ξεφεύγει το παιχνίδι,κάνεις συγκεκριμένα πράγματα.Και τα wild west-country-rock soundtrack του με έχουνε πορώσει! :woohoo:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
13 Aug 2016 12:34 #186264 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Τσίμπησα τα The Evil Within,How to Survive και το Rebel Galaxy που ήταν free μέσω ps plus.
To The Evil Within ακόμα κατεβαίνει,το How to Survive το έπαιξα με έναν φίλο online και φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό αλλά και με αρκετά bugs.Είναι το Broforce των survival horror! :P
Με το Rebel Galaxy κόλησα άσχημα γιατί μου αρέσει που είσαι μεν ελεύθερος να πας όπου θέλεις όμως δε ξεφεύγει το παιχνίδι,κάνεις συγκεκριμένα πράγματα.Και τα wild west-country-rock soundtrack του με έχουνε πορώσει! :woohoo:

Το how to survive στο PC που το έπαιξα το εκανα refund. Άθλιος χειρισμός και πολλα bug οπως είπες. Το rebel Galaxy το είχα σταμπάρει καιρό και το εχω στα υπόψιν γιατί φαίνεται πολυ ωραίο. Βγήκε βέβαια και το no mans sky τωρα οποτε θα κολλήσω εκεί μάλλον, εχει ουσιαστικά άπειρο μέγεθος για να εξερευνήσεις.

More
13 Aug 2016 13:22 #186267 by Γιώργος Φιλίππου
Τελευταία φορά σήμερα έπαιξα το PS3.Ξεχωριστή ημέρα για εμένα. Fifa 15 ήταν το παιχνίδι που έπαιξα. 5 χρόνια είχα το PS3 μου.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
13 Aug 2016 17:46 - 13 Aug 2016 17:47 #186271 by Blood Prince
Παίζω το πρώτο F.E.A.R και παράλληλα παίζω Premier League tournament στο Fifa 15.Το πρόβλημα που είχα με τα controllers το έλυσα αλλά το έχω βάλει στο world class και είναι σπαστικό κάποιες φορές απο άποψη δυσκολίας.Χάνω ευκαιρίες για γκολ και με εκνευρίζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Aug 2016 17:47 by Blood Prince.

More
13 Aug 2016 17:59 #186272 by Δημήτρης Κάτσης
Μόλις τερμάτισα το gravity rush στο ps4 αλλά μάλλον θα ασχοληθώ ακόμα καθώς έχει διάφορα αλλά να κάνεις και μετά τον τερματισμό. Ήταν προτώτυπο σαν ιδέα και gameplay και μου άρεσε το όλο κλίμα που είχε και το gameplay αν και κούραζε μερικές φόρες ήταν διασκεδαστικό. Στο pc παίζω spec ops the line (είδα που το έπαιξε ένας φίλος εδώ μέσα και μου κίνησε το ενδιαφέρον) το οποίο μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει και ένα ενδιαφέρον στόρι πέρα από το shooting και επιτέλους ξεκίνησα το Rise of the tomb raider. Το reboot του 2013 μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις όμως αυτό μέχρι στιγμής με ψιλοαπογοητεύει. Στόρι χωρίς κάποια πρωτοτυπία και αρκετά κλίσε μου φάνηκε μέχρι στιγμής και στο normal που παίζω μέχρι στιγμής (21% είμαι) οι αντίπαλοι είναι γελιωδώς πανεύκολοι. Ειδικά στην αρχή που ήμουν με τόξο μόνο που δεν είχαν φωτεινή ένδειξη από πάνω να πάω να τους σκοτώσω. Μονίμος με γυρισμένη την πλάτη, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και στις μάχες είναι σε εύκολα σημεία η και σε τεράστια κόκκινα βαρέλια. Θαρρώ πως θα δυσκολέψει στην συνέχεια όμως όταν από την απόλυτη παιχνιδάρα (uncharted 4) πας σε κάτι έτσω καλό η ακόμα και μέτριο τότε η πτώση είναι απότομη. Όσοι το έχετε παίξει στο normal ρε παιδιά ανεβαίνει καθόλου το challenge? Αν είναι να το ανεβάσω επίπεδο τώρα που είναι ακόμα νώρις...

More
13 Aug 2016 19:51 #186278 by Πιέρρος Φουστέρης

DimutriKs wrote: Όσοι το έχετε παίξει στο normal ρε παιδιά ανεβαίνει καθόλου το challenge? Αν είναι να το ανεβάσω επίπεδο τώρα που είναι ακόμα νώρις...

Συνηθίζω να παίζω όλα τα καινούρια παιχνίδια (δηλαδή, παιχνίδια που δεν έχω ξαναπαίξει) στο normal, για να παίξω χαλαρά, χωρίς να εκνευρίζομαι με το μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το ίδιο έκανα και με το Rise of the Tomb Raider και μπορώ να πω πως ήταν κάπως... εύκολο. Αν θέλεις να είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο, θα μπορούσες να το ανεβάσεις ένα επίπεδο δυσκολίας.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Aug 2016 22:56 #186283 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Now Playing...
Blade and soul