Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
01 Sep 2016 14:18 #187009 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Τελείωσα τα Metro 2033 και Last Light Redux και μπορώ να πω οτι ήταν απο τις πιο δυνατές εμπειρίες σε παιχνίδι.Τα προβλήμματα όμως δεν έμειναν πίσω καθώς τα παιχνίδια είναι πολύ γραμμικά.Θέλουν να σου διηγηθούν μια ιστορία και το κάνουν πάρα μα πάρα πολύ καλά,όμως μέσα απο γραμμικό gameplay.
Επίσης το stealth στοιχείο δεν δουλέυει σωστά,η δουλεύει όποτε θέλει.Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είναι αδύνατον να μη σε ανακαλύψουν η να μη σκοτώσεις κανέναν για να δείς το good ending στο Last Light.Απορώ αν το έπαιξαν οι devs χωρίς να σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο εχθρό σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Και τέλος η κάκιστη Α.Ι. των ανθρώπων εχθρών που σου χαλάει το stealth και το immersion.Η Α.Ι. κάποιων τεράτων παλεύεται ενώ κάποιων άλλων είναι αρκετά καλή.Προσπαθούν να σου κάνουν flank απο τα πλάγια κλπ.
Στον τεχνικό τομέα η δουλειά που έχει γίνει με τα Redux είναι απίστευτη.Απο τις σταγόνες του νερού στη μάσκα μέχρι τη post apocalyptic κατεστραμένη Μόσχα.Ο ήχος είναι επίσης λεπτομερής,το voice acting των Ρώσων που μιλάνε Αγγλικά δεν είναι και τόσο άσχημο όσο θα περίμενε κανείς.Και η μουσική έρχεται για να σε αποτελειώσει με τον Alexey Omelchuk(S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat) να δείνει τα ρέστα του.Κάποια κομμάτια σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια,κάποια κίνδυνο,εγκατάλειψη,λύπη,χαρά,ελπίδα.
Πολύ δυνατή σαν εμπειρία το Redux πακέτο αλλά σαν παιχνίδια μπορούσαν και καλύτερα.

Πάμε για Far Cry 3 που περιμένει εδώ και καιρό! ;)

Για να κάνεις καλό τέλος στα Metro θέλει πολλά πράγματα, είναι όντως αρκετά δύσκολο να το πετύχεις. Να κάνεις καλές πράξεις, να μη σκοτώνεις χωρίς λόγο κλπ. Έχει κάτι σαν moral points χωρίς όμως να σου δείχνει πως τα πας. Όντως πολύ δυνατή εμπειρία, εγώ είχα διαβάσει τα βιβλία πρώτα και τα λάτρεψα ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Georgios Manolis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2016 20:51 #187026 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
Αφού έχω μόνο PS3 ασχολήθηκα με το πρώτο Assassin's Creed από το Assassin's Creed Heritage και μετά από πολύ καιρό το ολοκλήρωσα κατά 100%.
Για τα υπόλοιπα έχω ακόμα καιρό αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός (έτσι δεν λένε;).
Βασικά, υπήρξε και απογοήτευση που όταν συλλέχθηκαν όλα τα αντικείμενα (collectibles) δεν υπήρξε κάποια επιβράβευση (ούτε ένα trophy ρε παιδάκι μου!!!) Φαίνεται πως ο πρώτος τίτλος είναι όπως ακριβώς τότε που αρχικά κυκλοφόρησε.
Τζάμπα που κάηκαν τόσο καιρό τα εγκεφαλικά κύτταρα...
Οπότε λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω το πρώτο Assassin's Creed για εμένα είναι ένα μέτριο παιχνίδι.
Και επειδή πρώτα είχα παίξει το Assassin's Creed 2 στο PC, με κατέπληξε που οι μηχανισμοί είναι ίδιο από το 1 αλλά με την κατάλληλη βελτίωση,

Το περίεργο είναι πως το εισαγωγικό βίντεο δείχνει πως ο Altair μπορεί να χρησιμοποιήσει βαλλίστρα, αλλά δε βρίσκεται πουθενά στο παιχνίδι. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι η Ubisoft κάνει κάτι τέτοια περίεργα που και που. Θυμίζω που στο εισαγωγικό βίντεο του πρώτου Splinter Cell το εισαγωγικό βίντεο έδειχνε τον Sam Fisher να κολυμπάει αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα μέσα στο παιχνίδι.

More
02 Sep 2016 02:00 #187052 by Πιέρρος Φουστέρης
Έχω κοντά στις 20+ ώρες gameplay στο MGSV: The Phantom Pain. Η αλήθεια είναι πως έχω αλλάξει γνώμη και έχω αρχίσει να το βλέπω με άλλο μάτι, αλλά, ακόμη, δεν μου αρέσει τόσο όσο περίμενα. Διασκεδαστικό, πάντως. Περνάει ευχάριστα η ώρα. Παράλληλα, LoLάκι με τους φίλους, για να εκνευριστούμε και λίγο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Φιλίππου

More
02 Sep 2016 08:17 - 02 Sep 2016 13:01 #187055 by Blood Prince
Αποφάσισα χθες στο fifa 15 να βάλω ελληνικές ομάδες και έφτιαξα τουρνουά με παναθηναϊκό,παοκ,ολυμπιακό και μια ομάδα guest,προτίμησα τον Ajax.Ηταν απόλαυση,και μου άρεσε το γήπεδο του παοκ όπως φαίνεται στο fifa 15.

by the way με το που τερματίσω το Resident evil:Revelations που παίζω αυτές τις μέρες,θα αναφέρω τις απόψεις μου εδώ σε αυτό το topic.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Sep 2016 13:01 by Blood Prince.

More
02 Sep 2016 12:15 #187089 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συνεχίζω ακόμη με το Danganronpa 2 Goodbye Despair και το Deus Ex Revision. Το Danganronpa το έχω φτάσει κοντά στο τέλος και έχει αρχίσει να με κουράζει κυρίως λόγο του gameplay του που είναι κάπως αλλαγμένο από το πρώτο και αρκετά εκνευριστικό σε πολλά σημεία. Plot/soundtrack απλά απίστευτα όμως! Το Deus Ex Revision θα το συνεχίζω ταυτόχρονα με ότι άλλο παίζω διότι θέλει αρκετό χρόνο και πάνω από 3 playthrough για να κάνεις όλα τα achievement. Το πάω σιγά σιγά για να το απολαμβάνω κιόλας μιας και είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Πέρα από αυτά τα 2 ασχολούμαι όπως πάντα με το save μου στο manager με την Leipzig, προσπαθώ να κατακτήσω το Τσου Λου και μόλις το κάνω θα ξεκινήσω νέο με την Έβερτον.

More
03 Sep 2016 22:38 #187142 by Γιώργος Φιλίππου
Σήμερα συνέχισα το Witcher 3.Πραγματικά το story εξελίσσεται και γίνεται πολύ ενδιαφέρον.Είναι επικό παιχνίδι μέχρι στιγμής!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
03 Sep 2016 23:18 - 03 Sep 2016 23:19 #187145 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το main story του Danganronpa 2 Goodbye Despair, πέρα από λίγα προβλήματα, έπος, τρομερό στόρυ! Τώρα βλέπω και τα 2 parts του ongoing anime της σειράς(12 το κάθε part) το ένα part είναι πριν τα γεγονότα των παιχνιδιών και το 2ο μετά τα γεγονότα των παιχνιδιών.
Ο κόσμος του Danganronpa έχει απλά τρομερό setup και plot. Θα συνεχίζω χαλαρά και τα extra modes που έχει το παιχνίδι.

Θα ξεκινήσω το Bordelands: The pre-sequel να δω τι λέει.
Last edit: 03 Sep 2016 23:19 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
04 Sep 2016 09:27 #187152 by Μάρκος Ασκανιάν
Τελείωσα τα Darius Burst (PSP) και G-Darius (PS1) για 1000στη φορά, Sega Rally (PSP), Ratchet & Clank: A crack in time (PS3) και ασχολούμαι τώρα με το μετριότατο Aliens Colonial Marines (PS3) και μετά μάλλον θα έρθει η ώρα του Tales from the Borderlands (PS4). Ή Walking Dead Season 2 (Xbox One).

Adododo!!!

More
04 Sep 2016 10:36 #187156 by Νικολής Ασημάκης
Τσίμπησα το GTA V και έχω λιώσει. Καταπληκτικό παιχνίδι.

More
05 Sep 2016 21:08 #187206 by Γιάννης Μοσχονάς
Ασχολούμαι φουλ με το Grand Kingdom και έχω πωρωθεί άγρια γιατί είναι κολοσσιαίο και ξεκλειδώνει αδιάκοπα νέα classes προς δοκιμή στο πεδίο της μάχης, μέχρι να το διαλύσω δεν προβλέπω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.