Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Aug 2016 20:22 - 19 Aug 2016 20:32 #186492 by Blood Prince
Μιας που επιτέλους ολοκλήρωσα το blog μου για το Fear,θα βάλω να παίξω κάποιο επεισόδιο απο το campaign του Battlefield:Hardline καθώς είχα ξοδέψει 20 € για να το αγοράσω και είναι κρίμα να το έχω στο ράφι.Μάλλον το όγδοο θα βάλω που μου άρεσε καλύτερα καθώς συμμετείχε και η ωραία Alexandra Daddario παράλληλα με το gameplay που περιλάμβανε απο οδήγηση αυτοκινήτου μέχρι οδήγηση τανκ και χειρισμό οπλικού συστήματος αεροπλάνου. Επειτα θα συνεχίσω το Total War:Warhammer το οποίο είχα κερδίσει ως user του μήνα τον Μάιο. xD

Kalliniki wrote: Prince of Persia 30@ Θα το παίξω όλο στο Hard πόσο δύσκολο είναι. Θέλω να δω αν θα καταφέρω να το νικήσω.

Περιμένω εντυπώσεις.Εγώ πάντως απο το Shanty Town και μετά ζορίστικα πολύ και το έβαλα στο easy για να το συνεχίσω. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Aug 2016 20:32 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2016 21:35 #186497 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα το Diablo 3 και έπιασα το Reaper of Souls. Αν και έχω αρκετά θέματα με τον τίτλο σε σύγκριση με το 2, πρέπει να ομολογήσω ότι το gameplay είναι pure fun.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
19 Aug 2016 23:44 #186503 by Γιώργος Φιλίππου
Σήμερα απέκτησα το PS4 με το Uncharted 4.Το έλιωσα κανένα πεντάωρο.Γραφικάρες !
Περίμενα λίγο περισσότερη δράση αλλά πιστεύω ότι πιο μετά θα έχει πολλές επικές στιγμές.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Aug 2016 10:22 #186506 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα χθες το Wolfenstein The Old Blood, παρά την καταιγιστική δράση και τα ωραία σκηνικά θα ήταν σχετικά μέτριο, λόγο και της μικρής διάρκειας, αν προς το τέλος δεν άλλαζε τελείως το σκηνικό. Ενδιαφέρον ήταν αλλά δεν μου άρεσε όσο το New Order. Χθες βράδυ ξεκίνησα το Danganronpa 2: Goodbye Despair. Για να δούμε αν θα κινηθεί στα επίπεδα του επικού πρώτου.

More
20 Aug 2016 14:16 #186509 by Blood Prince
Χθες ξεκίνησα να παίζω το Battlefield Hardline έχοντας ως στόχο να παίξω μόνο το όγδοο επεισόδιο.Τελικά το όγδοο μου άρεσε τόσο πολύ και μετά έβαλα και τον πρόλογο που ήταν πολύ ωραίος καθώς περιλάμβανε και κινηματογραφική δίωξη φυγά με αυτοκίνητο της αστυνομίας,όμως μου τα χάλασε στο επεισόδιο ένα.

Ο λόγος είναι πως ενώ είναι ένα πολύ ωραίο επεισόδιο,στο τέλος της αποστολής όταν πρέπει υποχρεωτικά με περίστροφο μόνο να σκοτώσω κάποιους αντιπάλους,το περίστροφο όσο τους πυροβολάω έχω την εντύπωση πως είτε δεν έχει σφαίρες είτε πως φορούν αλεξίσφαιρα και στο κεφάλι.Ακόμα και απο κοντινή απόσταση δεν μπορώ να σκοτώσω όλους τους αντιπάλους ειδικά στην τελευταία παρτίδα.

Μια φορά τα κατάφερα μόνο και είναι το πιο δύσκολο σημείο του battlefield:hadline γενικότερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Aug 2016 23:26 #186526 by Γιάννης Μοσχονάς
Ασχολούμαι με το Hearts of Iron IV για τις ανάγκες του αντίστοιχου review, μιλάμε για την αποθέωση του micromanagement και της εθιστικότητας.

More
21 Aug 2016 23:29 - 22 Aug 2016 00:20 #186550 by Blood Prince
Σήμερα εκτός απο το Fifa 15 με το οποίο έπαιξα κάποια παιχνίδια,πέτυχα στο steam free το demo του Resident Evil:Revelations και μου άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις. Ηταν φοβερό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Aug 2016 00:20 by Blood Prince.

More
22 Aug 2016 01:32 #186563 by Πιέρρος Φουστέρης

DoUzOs wrote: Επίσης, έχω κάψει το Flow Free (φαίνεται και από την εικόνα). Το έχω λιγότερο από εβδομάδα και ξεπετάω τις πίστες 5-5! Επιπλέον, έχω τα Traffic Racer και Arkkanoid 7, τα οποία, αν και δεν πολυπαίζω, έχω για εναλλακτικές.

Δεν έπαιξα πολύ, ρε παιδιά, σας το ορκίζομαι....

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Aug 2016 11:16 #186583 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μαζί με το Danganronpa 2 ξεκίνησα ακόμα ένα playthourgh στο πρώτο Deus Ex αλλά αυτή τη φορά με το Deus Ex Revision, ένα τεράστιο mod που κυριολεκτικά αλλάζει πάρα πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Πρώτη φορά το παίζω το συγκεκριμένο mod, σχετικά πρόσφατο είναι και έχω μείνει άφωνος από το πόσο καλύτερο έχει κάνει το παιχνίδι. Αν το original Deus Ex ήταν ένα αριστούργημα τότε με αυτό το mod περνάει σε άλλο επίπεδο. Διόρθωση σε bug, ανανεωμένα γραφικά, ανανέωση στο soundtrack του(δεν αλλάζουν τα τραγούδια απλά τα έχουν βάλει σε καλύτερη ανάλυση και έχουν προσθέσει άλλες versions των ίδιων των τραγουδιών) έχουν προσθέσει περισσότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι από αντικείμενα μέχρι NPC, νέες περιοχές και αλλαγμένο gameplay. Το καλύτερο για μένα είναι ότι έβαλαν achievements, 196 στον αριθμό με πολλά να είναι Hidden και πολύ δύσκολα. Ένα που έκανα μόλις το 0,05% από όσους το έχουν παίξει το έχουν κάνει. Έχουν προσθέσει και achievement για να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς να έχεις κάνει upgrade σε skill και augmentations και χωρίς να χρησιμοποιήσεις Lockpicks ή hacking(ΠΑΛΟΥΚΙ). Κάτι παρόμοιο δηλαδή με το Dishonored που υπήρχε achievement να το τελειώσεις χωρίς δυνάμεις και χωρίς kills. Θα κάτσω να τα κάνω όλα αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 playthrough για να γίνει.

Όσοι δεν το έχετε παίξει ή όσοι θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι στο κόσμο του Deus Ex τώρα που θα βγει και το Mankind Divided(σάρωσε στις κριτικές, μένει να δούμε αν είναι έτσι) τότε είναι ευκαιρία να το κάνετε με το Deus Ex Revision!

More
22 Aug 2016 17:20 #186604 by Γιώργος Φιλίππου
Σήμερα τερμάτισα το Uncharted 4.Σε 17 ώρες.Παιχνιδάρα απλά! Σύντομα θα γράψω user review.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Γιάννης Μοσχονάς