Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 Sep 2016 18:08 #187224 by Ανθή Ιωαννίδου
Σημερα επαιξα Batman Arkham City και τωρα θα παιξω lol!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2016 21:14 #187228 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λιώσιμο στο FM 2016 με το save μου με την Red Bull Leipzig, ξεκινάω την 5η χρονιά και σκοπός είναι να κατακτήσω το Τσου Λου όσο το δυνατόν συντομότερο. Δυνατή ομάδα έχω χτίσει αλλά δεν κατάφερνα να προχωρήσω πέρα από τους 8, ήρθε η ώρα για την υπέρβαση!

More
06 Sep 2016 21:50 #187231 by Παντελής Δασκαλέλος
Με δεδομένο ότι οι servers της Ubisoft για κάποια παλιά games θα κλείσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, αυτό το διάστημα ασχολούμαι με Ghost Recon Advanced Warfighter 2, H.A.W.X 2 και με το Disney Infinity 3.0 στα Windows 8/10 που επίσης θα κλείσει αυτό τον μήνα.

More
07 Sep 2016 02:29 - 07 Sep 2016 05:19 #187242 by Blood Prince
Αυτές τις μέρες έλιωσα το Resident Evil : Revelations στον ελεύθερο χρόνο.Είναι θα μπορούσα να πω η πιο ικανοποιητική αγορά ενός pc game που έχω κάνει.Το αναφέρω αυτό γιατί παλιότερα είχα αγοράσει το Battlefield:Hardline το οποίο μου άφησε πικρή γεύση για διάφορους λόγους.To Resident Evil:Revelations πραγματικά το απόλαυσα.

Οπως έχω πει παλιότερα όταν το τερματίσω θα γράψω εδώ την αποψή μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Και επειδή δεν μου αρέσει όταν λέω κάτι να μην το κάνω αποφάσισα να γράψω για τις εντυπώσεις μου.

Το σενάριο το βρήκα ενδιαφέρον σε τέτοιο βαθμό ώστε αφού το τερμάτισα αποφάσισα να το ξεκινήσω πάλι απο την αρχή και το ολοκλήρωσα μέσα σε δύο μέρες χωρίς να βαρεθώ σε κανένα σημείο. Ηθελα να ξανακούσω όλους τους διαλόγους αλλά και να διαβάσω διάφορα σημειωματάρια στο παιχνίδι ώστε να καταλάβω όσο το δυνατόν καλύτερα το σενάριο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Οσον αφορά το horror στοιχείο του παιχνιδιού πιστεύω πως απο την μια διαθέτει τα χαρακτηριστικά του dead space 3 στο οποίο ο παίκτης κινείται σε ανοιχτούς εξωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο τρομακτικό απο όσο θα μπορούσε να είναι απο την άλλη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης κινείται σε κλειστούς αλλά και στενούς χώρους πλοίων ενώ οι αντίπαλοι εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις όπως συμβαίνει στο Dead Space 2 ένα στοιχείο που ορισμένες φορές με ξάφνιασε ακόμα και μένα που δεν τρομάζω συνήθως ενώ ακόμα και το παρουσιαστικό ορισμένων αντιπάλων ήταν ικανό να μου προκαλέσει ανατριχίλα.

Τώρα για το action ενώ το είχα βάλει στο casual το βρήκα αρκετά ζόρικο ειδικά στο τελευταίο boss -αν και δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα αλλά για casual ήταν ζόρικο- και ακόμα και σε αυτό το επίπεδο υπήρχαν φορές που ξέμενα απο σφαίρες.Δεν πιστεύω πως θα είχα την δυνατότητα σε πιο δύσκολο επίπεδο να το τερματίσω.

Το Raid Mode για μένα έχει ενδιαφέρον καθώς θέλω να ξεκλειδώσω μια σπάνια ενδυμασία της Jill Valentine αλλά για να το καταφέρω θα πρέπει να περάσω μια πίστα στην οποία το ιδανικό επίπεδο είναι το level 50.Οπότε αναμένεται κάψιμο και σε αυτό το Mode.Βέβαια παίζω solo αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω.

Αυτά ήθελα να γράψω για το παιχνίδι. :P

Επιπλέον θέλω να αναφέρω ένα παιχνίδι που παίζω στο windows phone εδώ και χρόνια και ακόμα δεν το έχω απεγκαταστήσει και το βρίσκω πολύ ωραίο.Λέγεται Pirates Don't Run.Αν και θα προτιμούσα μεγαλύτερη ποικιλία στο περιβάλλον για free είναι εξαιρετικό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Sep 2016 05:19 by Blood Prince.

More
07 Sep 2016 20:39 #187269 by Γιώργος Φιλίππου
Συνέχισα το Witcher 3 και είναι απλά απίστευτο! Το Story του είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει σε video game με πάρα πολλές ανατροπές. Τελειώνω το βασικό campaign αλλά δεν σκοπεύω να το αφήσω αφού έχω δεκάδες side quests να κάνω. Σύντομα θα γράψω και user review για το έπος αυτό.
Περίμενω να δω τι θα γίνει στο τέλος τελικά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
07 Sep 2016 21:02 #187270 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
5 ώρες κλεισμένες L2 περιμένοντας Baium Spawn (toi 13) με μουσικουλα γιατι αλλιώς δεν περνάει η ώρα πλεον.

More
07 Sep 2016 21:22 #187273 by Κατερίνα Μαρίνου
Τωρα τελευταια παιζω μονο λιγο Marvel puzzle quest με την μουσικη στο φουλ, τους Insomnium που με βαζουν στην πριζα η και λιγο punk rock για αλλαγη ρυθμου ενιοτε. Θελω να αρχισω παλι το Skyrim που εχω αφησει κατι μηνες αλλα περιμενω να δροσισει αρκετα ο καιρος για να μπω δυνατα στο κλιμα του παιχνιδιου. :lol:

More
07 Sep 2016 21:30 #187274 by Γιάννης Μοσχονάς
Λειώνω με Plantera, ένα τρομερά απλοικό αλλά αηδιαστικά εθιστικό indie, αξίζει τα λεφτά του.

More
08 Sep 2016 23:02 #187368 by Δημήτρης Φιλίππου
Τελείωσα το επικό uncharted 4 στο Ps4.Πραγματικά τρελάθηκα με αυτό το game.Συγχαρητήρια στη Naughty Dog.

More
09 Sep 2016 00:42 - 09 Sep 2016 00:45 #187375 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λιώσιμο με το FM 2016, 7η σεζόν με την Red Bull Leipzig. Πλέον έχω την καλύτερη ομάδα στη Γερμανία και στην 6η σεζόν έφτασα τελικό Τσου Λου και έχασα 3-2 με γκολ στο 118 από τη Γιουβέντους. Στόχος η άμεση κατάκτηση του πλέον. Επίσης το πρωί έλιωσα το "Γίνε Πρόεδρος" Ελληνικό παιχνίδι του 1997, απίστευτα εθηστικό και τρελό γέλιο! Είσαι πρόεδρος Ελληνικής ομάδας, πουλάς και στήνεις παιχνίδια και ένα σωρό άλλα. Σωκράτης Μαρινάκης ήταν το όνομα που έδωσα στο πρόεδρο μου :p
Last edit: 09 Sep 2016 00:45 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.