Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
13 Aug 2016 23:12 #186284 by Δημήτρης Κάτσης
Και εγώ συνήθως στο normal παίζω όλα τα παιχνίδια πρώτη φόρα όμως το συγκεκριμένο στο normail φαίνεται ποιο εύκολο σε σχέση με άλλα normal σε παιχνίδια. Πχ στο uncharted μέχρι το 3 το normal ήταν της πλάκας (ειδικά στο 1) ενώ στο 4 είχε πολύ ικανοποιητικό challenge. Με βάση και αυτά που μου λες θα το πάω στο hard και αν ανεβαίνει πάνω από τα θέλω και μπορώ μου τότε θα πέσω πάλι στο normal. Το tomb raider 2013 πάντως το θυμάμαι λίγο ποιο δύσκολο η είναι ιδέα μου?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2016 12:18 #186293 by Καλλινίκη
DimutriKs

Το tomb raider 2013 πάντως το θυμάμαι λίγο ποιο δύσκολο η είναι ιδέα μου?

Εγώ πάντως που το τερμάτισα σχετικά πρόσφατα στο normal δεν μου φάνηκε ποιο δύσκολο από το easy. Δεν με δυσκόλεψε όσο περίμενα γι' αυτό και θα το ξανά παίξω στο hard για να δω τι λέει και εκεί.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Aug 2016 19:18 - 14 Aug 2016 19:19 #186297 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Παίζω το πρώτο F.E.A.R και παράλληλα παίζω Premier League tournament στο Fifa 15.Το πρόβλημα που είχα με τα controllers το έλυσα αλλά το έχω βάλει στο world class και είναι σπαστικό κάποιες φορές απο άποψη δυσκολίας.Χάνω ευκαιρίες για γκολ και με εκνευρίζει.

Είχα γράψει τις προάλλες quote ´αλλα μάλλον μπαγκαρε το iPad και δεν πέρασε.
Ξαναγράφω λοιπόν. Το FEAR ειναι απο τα αγαπημένα μου παιχνιδια και απο τα πιο τρομακτικά που εχω παιξει. Λατρεύω την Άλμα! Θυμάμαι που είχες γράψει κάπου ότι δεν τρομάζεις εύκολα και ότι ένα απο τα FEAR που είχες παίξει δε σε τρόμαξε τοσο. Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις. Εχει καλό και μυστήριο στορυ.
Last edit: 14 Aug 2016 19:19 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
14 Aug 2016 23:40 - 14 Aug 2016 23:41 #186306 by Blood Prince
Το Σαββατοκύριακο έλιωσα το Fifa 15 και ολοκλήρωσα τo πρωτάθλημα της Premier League στο Tournament.Είχα την Sunderland και τερμάτισα έβδομος στο world class επίπεδο δυσκολίας.Τώρα σκέφτομαι να βάλω να παίξω στην δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και συγκεκριμένα στην Championship.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Aug 2016 23:41 by Blood Prince.

More
14 Aug 2016 23:47 - 14 Aug 2016 23:54 #186307 by Blood Prince

Kalliniki wrote: DimutriKs

Το tomb raider 2013 πάντως το θυμάμαι λίγο ποιο δύσκολο η είναι ιδέα μου?

Εγώ πάντως που το τερμάτισα σχετικά πρόσφατα στο normal δεν μου φάνηκε ποιο δύσκολο από το easy. Δεν με δυσκόλεψε όσο περίμενα γι' αυτό και θα το ξανά παίξω στο hard για να δω τι λέει και εκεί.

Εγώ στην αρχή το είχα βάλει στο Hard και μετά το level Shanty Town αναγκάστηκα να το βάλω στο Easy και μου ήταν πολύ πιο εύκολο.Από το Shanty Town και μετά που αυξάνονται οι αντίπαλοι είναι αρκετά ζόρικο στο Hard.

Shikabane_Hime7 wrote: Είχα γράψει τις προάλλες quote ´αλλα μάλλον μπαγκαρε το iPad και δεν πέρασε.
Ξαναγράφω λοιπόν. Το FEAR ειναι απο τα αγαπημένα μου παιχνιδια και απο τα πιο τρομακτικά που εχω παιξει. Λατρεύω την Άλμα! Θυμάμαι που είχες γράψει κάπου ότι δεν τρομάζεις εύκολα και ότι ένα απο τα FEAR που είχες παίξει δε σε τρόμαξε τοσο. Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις. Εχει καλό και μυστήριο στορυ.

Σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό το topic απο το Σάββατο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Aug 2016 23:54 by Blood Prince.

More
15 Aug 2016 17:46 #186327 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Damn, sorry είμαι χωριο χωρίς PC με μουφα σύνδεση και μπαίνω απο iPad που κολλάει. Νόμιζα ότι το είχα ποστάρει εδω.

More
15 Aug 2016 19:01 #186330 by Blood Prince
Τελικά αποφάσισα αντί να παίξω β'κατηγορία Αγγλίας να παίξω Γαλλικό Πρωτάθλημα. Εχω την Lyon και είμαι πρώτος μέχρις στιγμής.Πάω για τίτλο σίγουρα.Πάντως έχω εθιστεί με το Fifa 15 τελευταίες μέρες.

[IMG

Peter Baylish

More
15 Aug 2016 20:40 #186334 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Στον λιγοστό χρόνο που έχω πλέον:
No Man's Sky για μένα, παιχνίδι που μου άφησε γλυκόπικρη γεύση... Περιμένω τα update του
και Destiny - ολα στο PS4

More
18 Aug 2016 14:47 #186414 by Καλλινίκη
Prince of Persia 30@ Θα το παίξω όλο στο Hard πόσο δύσκολο είναι. Θέλω να δω αν θα καταφέρω να το νικήσω.

Στο Silent Hill Downpour μάλλον το τερματίζω γιατί ψάχνω να βρω την βάρκα για να φύγω. Πραγματικά αν ήταν όλο και όλο αυτό ήταν πολύ μικρό παιχνίδι του Franchise και καθόλου τρομακτικό. Μάλλον θα φταίει που δεν ασχολήθηκαν Ιάπωνες αλλά ξένοι για την δημιουργία του παιχνιδιού.

More
18 Aug 2016 20:02 #186426 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Επιστροφή στη πόλη και την καθημερινότητα και θα ασχοληθώ για λίγο με το save μου στο manager 16 με την Leipzig και μετά ίσως προσπαθήσω να τελειώσω το Wolfenstein Old Blood που είχα αφήσει στη μέση.