Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Sep 2016 09:31 #187381 by Μάρκος Ασκανιάν
Coded Arms (PSP) και τελείωσα το μετριότατο Aliens Colonial Marines (PS3). Τώρα είμαι ανάμεσα σε Walking Dead: Season 2 (Xbox One), Tales from the Borderlands (PS4) ή Bayonetta (Wii U).

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2016 17:50 #187410 by Γιώργος Φιλίππου
Χθες τερμάτισα το βασικό campaign του παιχνιδιού. Τρομερό τέλος πραγματικά! Σήμερα έκανα 7-8 side quests και ένα contract. Σκοπεύω να το τερματίσω ολοκληρωτικά γιατί δεν ξεκολλάς.User review coming soon!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
11 Sep 2016 11:14 #187474 by Γιώργος Φιλίππου
Χθες έπαιξα κάποια side quests στο witcher 3 και λίγο Pes 2017.
Σήμερα σκοπεύω να παίξω πάλι witcher 3.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
11 Sep 2016 13:55 - 11 Sep 2016 14:24 #187479 by Blood Prince
Λιώσιμο με Fifa 15 αυτές τις μέρες...έχω πάρει την Notts County στο Career και την έχω ανεβάσει απο την τρίτη κατηγορία Αγγλίας στην premier league και τώρα πάω για πρωτάθλημα Αγγλίας.

Εχω κτίσει καινούργια ομάδα μέσα απο τις αγοραπωλησίες παικτών και είναι άκρως εθιστικό. Επόμενος στόχος το Champions League.Απλά θα ήθελα όταν ανεβαίνει κατηγορία μια ομάδα να υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται η ένδειξη και στις φανέλες η κατηγορία στην οποία βρίσκεται.Τώρα ας πούμε παίζω με την Notts County στην premier league και στις φανέλες φαίνεται η ένδειξη πως παίζω στην football league 1.

Αυτά ήθελα να αναφέρω για το Fifa 15.Επιπλέον σκέφτομαι να βάλω καμία διαδρομή στο Flight Simulator.Από Battlefield:Hardline που ξαναέβαλα κάποια επεισόδια παρατήρησα πως το γεγονός πως οι αντίπαλοι σκοτώνονται πιο εύκολα με το ρόπαλο παρά με τα όπλα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που δεν μου άρεσε στο παιχνίδι.Παρόλα αυτά το απόλαυσα παίζοντας πολλές ώρες οπότε τα χρήματα που ξόδεψα για να το αγοράσω δεν πήγαν στράφι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Sep 2016 14:24 by Blood Prince.

More
11 Sep 2016 15:48 #187482 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το λιώσιμο με το football manager 2016 συνεχίζεται και τώρα παίζω και Hearthstone μετά από διάλειμμα 2 εβδομάδων.

More
11 Sep 2016 15:56 #187483 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: Εκτός από το κλασσικό LoL, κατέβασα, χθες, το Stronghold Crusader HD (το είχα πάρει στα Steam Summer Sales του '15 και αποτελεί μία από τις καλύτερες αγορές μου) και ρίχνω ΤΟ κάψιμο!
Xbox One: Έχω φτάσει στις 100 ώρες gameplay στο MGSV: The Phantom Pain και βρίσκομαι, μόνο, στο 50% του overall completion! Παράλληλα, παίζω το WWE 2K16 (τσαμπέ με τα Games with Gold) με τον αδερφό μου και περιμένω το demo του FIFA 17 για να δω τι λέει!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Sep 2016 16:00 #187484 by Βασιλης Γαλανος
Ξεκινησα χτες,το Deus Ex:Human Revolution και εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις.Γενικα,ειναι η πρωτη μου επαφη με το franchise deux ex και απορω γιατι ειχα αργησει.
Το gameplay ειναι σχετικα αρτιο με κατι μικρο εξαιρεσεις στο συστημα του jump και οι χαρακτηρες φαινονται αρκετα ενδιαφερον.
Αποτι ειδα ειναι prequel των παλιοτερων παιχνιδιων,οποτε αρχισα απο αυτο :)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
11 Sep 2016 16:21 #187486 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Ξεκινησα χτες,το Deus Ex:Human Revolution και εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις.Γενικα,ειναι η πρωτη μου επαφη με το franchise deux ex και απορω γιατι ειχα αργησει.
Το gameplay ειναι σχετικα αρτιο με κατι μικρο εξαιρεσεις στο συστημα του jump και οι χαρακτηρες φαινονται αρκετα ενδιαφερον.
Αποτι ειδα ειναι prequel των παλιοτερων παιχνιδιων,οποτε αρχισα απο αυτο :)

Παρότι είναι prequel ίσως σου αφήσει απορίες. Παίξε και το Deus Ex του 2000, παρότι είναι παλιό παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Ειδικά τώρα με το Revision Mod γίνεται ακόμα καλύτερο. Θα καταλάβεις πολύ περισσότερα για το τι ακριβώς γίνεται στο Human Revolution και το πως εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα στο πρώτο Deus Ex.

More
11 Sep 2016 16:31 #187487 by Χάρης
Στο PC μου παίζω πιο πολύ Blade and Soul και GTA V.

Δυστυχώς από κονσόλες έχω μόνο το PS 2 που έχω καμία 70 με 80 παιχνίδια.
Κάποια από αυτά είναι το God of war, Prince of Percia, NBA 2k 11 κ.α.π.

More
12 Sep 2016 10:00 #187505 by Νικολής Ασημάκης
Μέσα στο ΣΚ κάηκα με Xenoblade Chronicles X, συνεχίζοντας το save μου από το "μακρινό" Ιανουάριο. Επίσης, ξαναεγκατέστησα το πρώτο Deus Ex, επηρεασμένος από το user review του Παναγιώτη.

Shikabane_Hime7 wrote: Παίξε και το Deus Ex του 2000, παρότι είναι παλιό παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Ειδικά τώρα με το Revision Mod γίνεται ακόμα καλύτερο.

Και εγώ αρχικά είχα στο μυαλό μου το Revision mod. Όμως, βρήκα αυτό και μου φάνηκε καλύτερο. Δεν βελτιώνει μόνο τα γραφικά, αλλά αλλάζει και σημεία του gameplay και γενικά του design που γέρασαν πολύ άσχημα.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης