Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 Aug 2016 00:41 #186656 by Blood Prince

GeoRaragh wrote: Σήμερα τερμάτισα το Uncharted 4.Σε 17 ώρες.Παιχνιδάρα απλά! Σύντομα θα γράψω user review.

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον,να το διαβάσω.

Εγώ απο την άλλη με το που κατέκτησα το πρωτάθλημα Γαλλίας με την Lyon στο tournament του Fifa 15 έμεινα έκπληκτος καθώς δεν είδα καθόλου βράβευση και πανηγυρισμό όπως συμβαίνει συνήθως.

Και επειδή σκέφτηκα μήπως έγινε η βράβευση απο προτελευταίο παιχνίδι μιας που έπαιζα στην έδρα μου και είχε κριθεί ο τίτλος και την αφαίρεσα κατά λάθος, ξανά έβαλα να παίξω το προτελευταίο παιχνίδι και διαπίστωσα πως ούτε εκεί έγινε καμία βράβευση.

Φοβερά πράγματα για Fifa 15.Παράλληλα έχω παραγγείλει σε προσιτή τιμή το Resident Evil:Revelations το κορυφαίο σύγχρονο game της σειράς απο το κατάστημα Astron Game Club το οποίο ανακάλυψα μέσω Skroutz και αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα το έχω στα χέρια μου καθώς μου το έχουν στείλει ήδη ώστε να μπορέσω να το λιώσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς, Γιώργος Φιλίππου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2016 22:15 #186691 by Γιώργος Φιλίππου
Λοιπόν χθες έπαιξα το Fifa 16 demo ,το Doom σε demo και το Resident Evil του 2017 σε demo.
Σήμερα έπαιξα Fifa15 tournament με την Μπάγερν και Pes 2017 demo.Σε λίγες μέρες θα γράφω μόνο για Witcher 3!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
24 Aug 2016 23:00 #186694 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: Άρχισα τα normals στο League of Legends, για να αρχίσω να συνηθίζω πάλι, πριν ξεκινήσω το laddering. Επίσης, έκανα update το Hearthstone και ξεκίνησα να παίζω πιο τακτικά, για να μαζέψω κάρτες και να φτιάξω κανά deck της προκοπής.
Xbox One: Το μενού έχει Dying Light, όπου θέλω να τελειώσω ό,τι έμεινε (πήρα το Achievement για όλα τα Side Quests, σειρά έχουν τα Quarantine Zones), Halo 5 multiplayer και, φυσικά, το demo του PES 2017!
Windows Phone: Έχοντας τελειώσει όλα τα levels του Flow Free, δίνω βάση στο Traffic Racer και το Arkkanoid 7, ίσα-ίσα για να περάσει η ώρα. Αν υπάρχει κανένας που να γνωρίζει και μπορεί να προτείνει ωραία και free παιχνιδάκια για Windows 10 Phone, ας στείλει κανά ΠΜ ή ας απαντήσει εδώ. Θενξ :)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
25 Aug 2016 00:42 - 25 Aug 2016 00:43 #186696 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Διάλειμμα από Deus Ex Revision και Dangaronpa 2 και στο Football Manager κατέκτησα το Γερμανικό πρωτάθλημα με την Red Bull Leipzig στη 3η μόλις χρονιά, στη τελευταία αγωνιστική. Στο Τσου Λου αποκλείστηκα στους 16 από την Παρί και στο Κύπελλο στα ημιτελικά από την Καϊζερσλάουτερν στα πέναλτι.
Last edit: 25 Aug 2016 00:43 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης, Γιάννης Μοσχονάς

More
26 Aug 2016 02:12 - 26 Aug 2016 02:14 #186765 by Blood Prince
Σήμερα τελείωσα τα πρώτα δύο επεισόδια απο το παιχνίδι Resident Evil:Revelations που αγόρασα πρόσφατα.

Παρατήρησα πως θυμίζει τηλεοπτική σειρά όπως το Battlefield:Hardline καθώς πριν αρχίσει το κάθε επεισόδιο με ενημερώνει για το τι είδα απο το προηγούμενο.

Αυτό πάντως το οποίο δεν μου άρεσε είναι πως κάθε φορά που τραυματίζομαι η ορατότητα δεν είναι καθόλου καλή αν δεν υπάρχει δυνατότητα να θεραπευτώ.Θα μπορούσαν να μην το περιλάβουν αυτό το χαρακτηριστικό.Δηλαδή ο τραυματισμός να επηρεάζει και το πως βλέπω τον γύρω χώρο.

Πάντως είναι ωραίο παιχνίδι και έχω 10 επεισόδια ακόμα,καθώς είμαι μόλις στην αρχή.Στο normal επίπεδο δυσκολίας το παίζω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Aug 2016 02:14 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
26 Aug 2016 02:21 #186767 by Δημήτρης Φιλίππου
Τερματισα το resident evil revelations και παιζω το pes 17 demo . Εχω εντυπωσιαστει και απο τα δυο games

More
26 Aug 2016 20:52 #186806 by Marios Ntallaris
Εγώ τώρα κατεβάζω το Blade and Soul, το οποίο το είχα και παλαιότερα αλλά το έσβησα μιας και είχε γεμίσει ο σκληρός :P . Οπότε μπαίνει στη λίστα με τα Smite και Marvel Ultimate Alliance 2 που παίζω αυτό τον καιρό.

More
27 Aug 2016 01:48 #186815 by Blood Prince
Παίζοντας το τρίτο επεισόδιο του Resident Evil Revelations στο normal επίπεδο δυσκολίας βρέθηκα αντιμέτωπος με έναν όχλο απο εχθρούς (οι οποίοι έμοιαζαν με τους αντίστοιχους απο Silent Hill) παρέα με έναν ξεχωριστό αντίπαλο-boss (που έμοιαζε με Necromorph που εισέβαλε μέσα απο το Dead Space) και έτσι το έβαλα στο Casual και το ξεκίνησα απο την αρχή.Ελπίζω αυτή την φορά να μπορέσω να περάσω το εμπόδιο στο τρίτο επεισόδιο γιατί στο normal με ζόρισε αρκετά.

Συνήθως τέτοιου είδους παιχνίδια τα προτιμάω λόγω της ατμόσφαιρας -του survival horror χαρακτήρα- για την οποία διακρίνονται και λιγότερο λόγω του action.Γι'αυτό προτιμάω να τα παίζω στο casual αλλιώς σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας με πονοκεφαλιάζουν.

Πάντως δεν βιάζομαι να το τερματίσω και προβλέπεται κάψιμο για πολύ καιρό.

[IMG

Peter Baylish

More
27 Aug 2016 17:31 #186843 by Blood Prince
Στο Casual πέρασα το εμπόδιο στο οποίο είχα κολλήσει στο Resident Evi Revelations οπότε τώρα έχω πιθανότητες να το τερματίσω κάποια στιγμή γιατί στο Normal μου θύμισε Dark Souls.

Από την άλλη στο Dark Souls II : Scholar of the First Sin έχω κολλήσει στην πίστα No Man's Wharf οπότε βρήκα walkthrough απο το youtube μπας και μπορέσω να το συνεχίσω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Aug 2016 21:04 #186878 by Γιάννης Μοσχονάς
Ξεκίνησα το Grand Kingdom, ένα tactical role playing game που υπόσχεται δεκάδες ώρες παιχνιδιού ειδικά στην multiplayer μορφή του η οποία επιτρέπει εισβολές σε άλλα έθνη με πολλούς παίκτες να συγκρούονται ταυτόχρονα.