Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
12 Sep 2016 10:45 #187508 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Μέσα στο ΣΚ κάηκα με Xenoblade Chronicles X, συνεχίζοντας το save μου από το "μακρινό" Ιανουάριο. Επίσης, ξαναεγκατέστησα το πρώτο Deus Ex, επηρεασμένος από το user review του Παναγιώτη.

Shikabane_Hime7 wrote: Παίξε και το Deus Ex του 2000, παρότι είναι παλιό παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Ειδικά τώρα με το Revision Mod γίνεται ακόμα καλύτερο.

Και εγώ αρχικά είχα στο μυαλό μου το Revision mod. Όμως, βρήκα αυτό και μου φάνηκε καλύτερο. Δεν βελτιώνει μόνο τα γραφικά, αλλά αλλάζει και σημεία του gameplay και γενικά του design που γέρασαν πολύ άσχημα.

Το ξέρω αυτό το mod αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, φαίνεται όμως ότι το αλλάζει προς το καλύτερο. Το Revision αλλάζει το design σε πολλά μέρη, τη μουσική, με πιο ανανεωμένες εκδόσεις των παλιών κομματιών και έχουν προσθέσει και νέα σημεία μέσα στο παιχνίδι. Επίσης έχει και τα achievements. Το revision τώρα που το παίζω είναι πιο πολύ για να δεις περισσότερο και ανανεωμένο content. Για τα γραφικά και το γενικότερο design, που όντως έχουν γεράσει μιας και μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε πριν 16 χρόνια, το mod που λες είναι αρκετά καλό. Προς το παρόν έχω κολλήσει με το Revision για να κάνω τα achievements που έχουν βάλει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2016 11:17 - 12 Sep 2016 11:21 #187510 by Blood Prince
Dark Souls 2:Scholar of the First Sin

Αποφάσισα να το συνεχίσω επειδή είχα ξοδέψει 40 € για το παιχνίδι μπας και περάσω το level Νο man's Wharf.Αρκετά ζόρικο.Αν σκεφτώ να τα βάλω με τους αντιπάλους με σκοτώνουν αμέσως.Πρέπει να τρέχω συνέχεια και παρόλα αυτά ο χαρακτήρας κουράζεται κατά διαστήματα και με την παραμικρή επαφή με αντίπαλο You're Dead.

Ξαναλέω για άλλη μια φορά.Πολύ ωραίο περιβάλλον έχει το παιχνίδι,ωραίους χαρακτήρες και συναρπαστικούς διαλόγους συνυφασμένους με το κλίμα που επικρατεί αλλά τρομερά δύσκολο. Επρεπε να υπήρχε η δυνατότητα να το βάλω σε πιο εύκολο επίπεδο που δυστυχώς δεν υπάρχει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Sep 2016 11:21 by Blood Prince.

More
12 Sep 2016 11:32 #187512 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Το ξέρω αυτό το mod αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, φαίνεται όμως ότι το αλλάζει προς το καλύτερο. Το Revision αλλάζει το design σε πολλά μέρη, τη μουσική, με πιο ανανεωμένες εκδόσεις των παλιών κομματιών και έχουν προσθέσει και νέα σημεία μέσα στο παιχνίδι. Επίσης έχει και τα achievements. Το revision τώρα που το παίζω είναι πιο πολύ για να δεις περισσότερο και ανανεωμένο content. Για τα γραφικά και το γενικότερο design, που όντως έχουν γεράσει μιας και μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε πριν 16 χρόνια, το mod που λες είναι αρκετά καλό. Προς το παρόν έχω κολλήσει με το Revision για να κάνω τα achievements που έχουν βάλει.

Εμένα με χαλάει κάπως στο Revision που έχουν αλλάξει πράγματα. Π.χ. ήδη στο αρχικό βίντεο είναι σε τελείως άλλο χώρο. Προτιμώ σε αυτά τα σημεία να είναι ίδιο (πίστες, ιστορία κλπ) και απλά να έχει πιο σύγχρονα γραφικά και κανένα tweak στα mechanics.

@Blood Prince
Μήπως πρέπει να φαρμάρεις πριν προχωρήσεις;

More
12 Sep 2016 11:58 #187516 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι όντως έχουν αλλάξει πολλές πίστες. Έχουν προσθέσει και κάποια νέα σημεία, κάποιες αλλαγές μου άρεσαν, άλλες όχι. Σε ένα σημείο κόλλησα επειδή το θυμόμουν αλλιώς και δεν ήξερα τι να κάνω για να προχωρήσω αλλά το βρήκα μετά από ψάξιμο. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι, πάντως από ότι είδα σε κάποια σχόλια και σε άλλους τους χάλασαν μερικές αλλαγές στα μέρη.
Εγώ το βλέπω με καλό μάτι γιατί το vanilla το είχα κάνει αρκετά playthrough και μου αρέσει που βλέπω κάτι λίγο διαφορετικό και ανανεωμένο. Μου αρέσει που δείχνει μια περισσότερη ζωντάνια. Έχουν βάλει σε κάποια σημεία και NPC σε μπαλκόνια ή να φαίνονται μέσα στο σπίτι τους, πίσω από παράθυρα. Γούστο είναι βέβαια όλο αυτό, καταλαβαίνω το γιατί σε χαλάει και εμένα πολλές φορές τέτοιες αλλαγές δεν μου αρέσουν.

More
12 Sep 2016 12:00 - 12 Sep 2016 12:01 #187517 by Blood Prince

Zaratoth wrote: @Blood Prince
Μήπως πρέπει να φαρμάρεις πριν προχωρήσεις;

Εχω σκοτωθεί πολλές φορές και τώρα δεν έχω Human Effigy και η ενέργεια αυξάνεται μέχρι την μέση.Επειδή το σκέφτηκα αυτό που λες ταξίδεψα στην περιοχή Majula και μέσα απο διάλογο με χαρακτήρα απέκτησα ένα Ring το οποίο δίνει μεγαλύτερη αντοχή.Βοήθησε κάπως την κατάσταση αλλά εξακολουθεί να είναι ζόρικο καθώς ο χάρτης είναι τόσο περίπλοκος που στην ουσία κάνω κύκλους κάθε φορά.Πάλι καλά που υπάρχει δυνατότητα για αύξηση της αντοχής αλλιώς δεν θα το τερμάτιζα ποτέ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Sep 2016 12:01 by Blood Prince.

More
12 Sep 2016 12:57 #187526 by Γιώργος Φιλίππου
Έπαιξα το NBA2K17 prelude και το Witcher 3 ώρες treasure hunts και side quests.Λογικά Παρασκευή ή Σάββατο έρχεται το user review για το Wild Hunt.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
12 Sep 2016 12:59 #187527 by Blood Prince

GeoRaragh wrote: Έπαιξα το NBA2K17 prelude και το Witcher 3 ώρες treasure hunts και side quests.Λογικά Παρασκευή ή Σάββατο έρχεται το user review για το Wild Hunt.

Ανυπομονώ να το γράψεις για να διαβάσω τις απόψεις σου για το Witcher 3.

[IMG

Peter Baylish

More
12 Sep 2016 17:11 #187537 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
Πάει χθες το Life is Strange episode 1.
Ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Τουλάχιστον η Square Enix έδωσε τη δυνατότητα σε όσους και όσες δεν το είχαν παίξει, να δοκιμάσουν το πρώτο επεισόδιο δωρεάν και μετά αν τελικά τους/τις αρέσει να το αγοράσουν ή να το νοικιάσουν.
Όπως "η ζωή είναι παράξενη", έτσι παράξενα εύκολα μπορούν να βρεθούν όλα τα trophies του πρώτου επεισοδίου. Δεν είναι αναγκαία κακό.
Τώρα, μέσα στο παιχνίδι φαίνεται να έχει πολλές επιλογές, αλλά δεν ξέρω (και μπορεί να μη μάθω και ποτέ) πόσο πολύ επηρεάζουν το παιχνίδι στη συνέχεια. :)

More
13 Sep 2016 02:02 #187552 by Blood Prince
Σήμερα παίζοντας το Dark Souls 2:Scholar of the First Sin άλλαξα τακτική και αντί να τρέχω άρχισα να σκοτώνω έναν έναν τους αντιπάλους.Με αυτόν τον τρόπο οι αντίπαλοι εξαφανίζονται σιγά σιγά και παύουν να αποτελούν εμπόδιο όμως δεν θα το τερματίσω "ούτε σε 10 χρόνια" :lol:

Πέρα απο την πλάκα τουλάχιστον προοδεύω και δεν μένω στάσιμος καθώς η τακτική με το να τρέχω μόνο δεν βοηθούσε την κατάσταση.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Sep 2016 01:49 - 14 Sep 2016 03:53 #187584 by Blood Prince
Παίζοντας σήμερα πολλές ώρες Dark Souls 2:Scholar of the First Sin παρατήρησα κάποια πράγματα:

Πρώτον όταν σκοτώνω αντιπάλους μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόντους που μαζεύω για να ανεβώ level κάτι που είναι απαραίτητο καθώς χρησιμοποιώ πιο βαριά όπλα κ.λ.π Αυτό δεν το ήξερα αρχικά και έτσι έχασα την ευκαιρία να ανεβώ αρκετά level όταν σκότωσα το boss the last giant καθώς είχα μαζέψει πολλούς πόντους.

Δεύτερον εκτός του ότι είναι δύσκολο παιχνίδι στην αντιμετώπιση των αντιπάλων υπάρχουν και κάποιοι γρίφοι...όπως για παράδειγμα θα πρέπει ας πούμε να χτυπήσω κάποια καμπάνα στο level Νo Man's Warf απ'ότι έχω διαβάσει σε ξένο forum ψάχνοντας στο google προκειμένου να πλησιάσει το πλοίο ώστε να μπορέσω να μπω για να αντιμετωπίσω το Boss του level No Man's Warf και να συνεχίσω..για να τα καταφέρω θα πρέπει να ανεβώ επίπεδα για να χρησιμοποιήσω το τόξο...

Τρίτον ενώ σκοτώνω αντιπάλους και μετά απο κάποιες φορές εξαφανίζονται σήμερα προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως ενώ ήταν εξαφανισμένοι για πολλές ώρες ξαφνικά ξαναεμφανίστηκαν...edit:Διαπίστωσα πως οι αντίπαλοι είχαν ξαναεμφανιστεί επειδή μπήκα σε νέο Covenant....όταν βγήκα πάλι με την επιλογή Abandon Covenant ξαναεξαφανίστηκαν.Πάλι καλά.

Από εκεί και πέρα άντε να βρει κανείς όρεξη να το συνεχίσει.

Μια λύση είναι να δημιουργήσω νέο χαρακτήρα απο την αρχή να σκοτώσω το the last giant και να χρησιμοποιήσω τους πόντους για να ανεβώ επίπεδα και έτσι ίσως είναι πιο εύκολο στην συνέχεια.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Sep 2016 03:53 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης