Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
08 Nov 2015 22:24 - 08 Nov 2015 22:26 #170827 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote:

fits79 wrote:

tonyler wrote: όλα τα προβλήματα που αναφέρει ο fits79 έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το OS του one. Υπομονή μέχρι τις 12. Βέβαια το πιο λογικό είναι όλα τα θέματα(bugs,errors κλπ) να λυθούν στα 2-3 updates που θα ακολουθήσουν.
Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ η κονσόλα σε σημείο να το βγάλω από την πρίζα και να το ξανά-ανοίξω.
Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρά! Σκέφτομαι να πουλήσω το xbox. Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια ,αναφέροντάς μου αυτά τόσο σοβαρά προβλήματα.

Παλι σχολιαζεις κατι που ειπα και ειρωνευεσαι κατι που δεν εχω κανει για εσενα.

Ναι οκ αγοραζουμε μια κονσολα για να κολλαει και να περιμενουμε κατη μηνες για να την φτιαξει και να δουλευει απλα αξιοπρεπως.
Τουλαχιστον να μην κολλαει εντελως και να χρειαζεται να βγει/μπει στο ρευμα ξανα.

Και το ξαναλεω για πολλοστη φορα και οι δυο κονσολες εχουν προβληματα αλλα δες χωρις παρωπιδες(Προς το xbox one) που ειναι σιγουρο οτι εχεις τι ειδους προβληματα εχει η καθε κονσολα και ποσο δυσκολο κανουν στον απλο χρηστη να τη χρησιμοποιήσει ή οχι.

Eίπα ότι δεν έχει προβλήματα? Είπα ότι είναι τέλειο?
Που είδες ότι κολλάει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπαίνεις σε forum να γράφεις κι όλας ,μόνο ένας θεός ξέρει!
Και λογικό είναι συγκριτικά με το ps4 μιας και το one έχει πολλές άλλες δυνατότητες εκτός από Gaming(π.χ snap).
Περίμενε λίγο καιρό και μόλις δεις ότι το Ui του one γίνει 2-4 φορές γρηγορότερο θέλω να δω τι θα λες.

Καλα μην ορκιζεσαι κιολας.
Κρατα και μικρο καλαθι γιατι ετσι εχει πει και αλλες φορες η ms και ενω εφτιαχνε ενα χαλαγε 10.

Αλλα αν εσυ εισαι οκ που αγορασες μια ημιτελη κονσολα που δεν δουλευει σωστα για να στην φτιαξει μετα απο 3 χρονια τοτε εγω παω πασο.
Last edit: 08 Nov 2015 22:26 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2015 22:37 #170828 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Μια χαρά δουλεύει η κονσόλα και δεν είναι ημιτελής!
Όταν αγοράσεις xbox one θα μπορείς να μιλάς για το τι ακριβώς γίνεται με την κονσόλα(γτ από αυτά τα ψέματα που λες κάνει μπαμ ότι δεν έχεις ιδέα απο xbox one!).

More
08 Nov 2015 22:41 - 08 Nov 2015 22:44 #170832 by Grigoris
Επειδη εγω εχω και xbox one αλλα και ps4.

Σε προκαλω να μου πεις με επιχειρηματα ενα ψεμα που εχω πει για το xbox one.

Γιατι εσυ η αποψη που εχεις για το ps4 ειναι απο οτι εσυ ο ιδιος βλεπεις απο τη κονσολα ps4 που κατεχεις ετσι?
Last edit: 08 Nov 2015 22:44 by Grigoris.

More
08 Nov 2015 22:42 - 09 Nov 2015 04:16 #170833 by Tony

fits79 wrote: Μηπως ειχες δει καθολου τις διαφημησεις που ειχανε βγαλει για το kinekt2?

Εκει δεν παραπληροφορουσαν καθολου το κοσμο ετσι αλλα ειπαμε επειδη εισαι αντικείμενος και δικαιος βλεπεις τα κατα μονο της μιας κονσολας οχι της αλλης.

Και ποτε ειπα εγω οτι το psp vita ειναι η τελεια κονσολα και οτι η sony ειναι αλανθαστη?

Λοιπον πολυ ασχοληθηκα μαζι σου απο εμενα πλεον τρως ενα ωραιτατο ignore και δεν προκειτε να απανταω σε ποστ σου εκτος αν με βριζεις και ειρωνευεσαι που τοτε θα πραξω αναλογα.

Είπα εγώ ότι είπες ότι το ps vita είναι τέλειο και ότι η sony δεν κάνει λάθη?
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το κινεκτ και ούτε με νοιάζει να μάθω. Αλλά το κινεκτ είναι gadget και το ps vita παιχνιδομηχανή. Αυτό σημαίνει πως για το κινεκτ δίνεις 150 ευρώ και τέλειωσες.Για το vita θα δώσεις τουλάχιστον άλλα 50 ευρώ. Επομένως δεν είναι το ίδιο.
Last edit: 09 Nov 2015 04:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 22:46 #170834 by Tony

fits79 wrote: Επειδη εγω εχω και xbox one αλλα και ps4.

Σε προκαλω να μου πεις με επιχειρηματα ενα ψεμα που εχω πει για το xbox one.

Γιατι εσυ η αποψη που εχεις για το ps4 ειναι απο οτι εσυ ο ιδιος βλεπεις απο τη κονσολα ps4 που κατεχεις ετσι?

To xbox one είναι ημιτελής κονσόλα. Ένα τεραστιότατο ψέμα που μόνο ενα fanboy θα έλεγε.
Δεν έχω πει κάτι που δεν ισχύει για το ps4.Εσύ είσαι αυτός που κάνει flame στην κονσόλα!

More
08 Nov 2015 22:52 - 09 Nov 2015 04:15 #170835 by Grigoris
Αφου οπως λες δεν ειναι ημιτελης κονσολα για ποιο λογο δεν εχει quick installs και θα τα προσθεσει στο update δεκεμβριου?

Αν οπως λες δεν ηταν ημιτελης κονσολα και ολα ηταν οκ για ποιο λογο να προσθεσει κατι "αχρηστο"

Και το οτι το ui ειναι "πολυ γρηγορο" για να το δεις ουτε αυτο ειναι ημιτελεις γι' αυτο και αυτο θα το αλλαξει στο update δεκεμβριου.

Ειναι που δεν εχω xbox one και οτι εχω πει ειναι αερολογιες και ψεματα.

Ενω εσυ που εχεις και τις δυο κονσολες ξερεις τα συν και μειον της καθε κονσολας.
Last edit: 09 Nov 2015 04:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 22:58 - 08 Nov 2015 23:03 #170836 by Tony

fits79 wrote: Αφου οπως λες δεν ειναι ημιτελης κονσολα για ποιο λογο δεν εχει quick installs και θα τα προσθεσει στο update δεκεμβριου?

Αν οπως λες δεν ηταν ημιτελης κονσολα και ολα ηταν οκ για ποιο λογο να προσθεσει κατι "αχρηστο"

Και το οτι το ui ειναι "πολυ γρηγορο" για να το δεις ουτε αυτο ειναι ημιτελεις γι' αυτο και αυτο θα το αλλαξει στο update δεκεμβριου.

Ειναι που δεν εχω xbox one και οτι εχω πει ειναι αερολογιες και ψεματα.

Ενω εσυ που εχεις και τις δυο κονσολες ξερεις τα συν και μειον της καθε κονσολας.
Καλά με το κουράζεις άλλο.όλοι έχουμε κατλάβει ότι έχεις μονο ps4. Δώσε Gmaertag διαφορετικά.

Λοιπον στο ξαναλεω πολυ ασχοληθηκα μαζι σου θα σε παρακαλεσω να μην με ξαναρωτησεις κατι γιατι βαρεθηκα να κανω διαλογο μαζι σου μιας και εχεις την μονοπλευρη αποψη σου και δικαιωμα σου και εγω εχω τη δικη μου αποψη(Αλλα εχωντας δει και τις δυο πλευρες απο προσωπικη πειρα και οχι μονο τη μια)

Eίναι άχρηστο να έχει μια κονσόλα Bakcwards compatibility , είναι άχρηστο να είναι μια κονσόλα 4 φορές γρηγορότερη από τον ανταγωνιστή τη στιγμή που κάνει 1002 πράγματα ταυτόχρονα? Το ότι λείπουν κάποια features δεν σημαίνει ότι είναι ημιτελής.
Αν έχεις one δώσε gamertag να δούμε αν λες αλήθεια.
Last edit: 08 Nov 2015 23:03 by Tony.

More
08 Nov 2015 23:06 - 09 Nov 2015 04:15 #170837 by Grigoris
Πες οτι θες ποσος με ενδιαφερει δεν θα κατσω να σε πεισω για το αντίθετο.
Λοιπον ο καθε ενας κανει την επιλογη του και την υποστηριζει.
Αυτο που εχω πει απειρες φορες και δεν λες να το καταλαβεις ειναι οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις και τις δυο κονσολες δεν μπορεις να κρινεις κατι που δεν εχεις.

Το backward compatibility εννοειτε οτι ειναι ενα μεγαλο ατου του xbox one αρκει να δουλευει σωστα και οχι οπως στο preview program που πρεπει να εισαι συνεχως online για να κανεις save στο παιχνιδι του xbox360 που θα παιξεις στο xbox one.

Κατι που επισης δεν ξερεις γιατι δεν ανήκεις στο preview program της ms σε κατι που εγω ανήκω.

Gamertag & psn acc δεν δινω για πολλους και διαφορους λογους.
δεν θελω να ξερει καποιος που δεν παιζω μαζι του το psn acc & gamertag μου ειναι τοσο απλο.
Αλλωστε ειναι καθαρα δικαιωμα μου να τα δινω ή οχι και δεν μπορεις να μου το αφαιρεσεις αυτο.
Last edit: 09 Nov 2015 04:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 23:06 #170838 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχει δικιο που λεει ο fits για το ημιτελες στοιχειο του xbox1 αν ειναι ετσι πραγματι. Μου θυμιζει κατι απο early access στο steam και τα δεκαδες games που βγαινουν με ατελειες (bugs) που τις διορθωνουν με την παροδο του χρονου και οχι ολα βεβαιως. Μια κονσολα θεωρειται τελεια αν απ'την αρχη αποδιδει τα μεγιστα χωρις αναβαθμισεις. ;) Δεν ξερω τι παιζει με το ps4 και κατα ποσο ειναι αυτο 100% ετοιμο απ'την αρχη βεβαια.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
08 Nov 2015 23:11 - 08 Nov 2015 23:13 #170839 by Grigoris
Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.
Last edit: 08 Nov 2015 23:13 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου