fits79 wrote: Αφου οπως λες δεν ειναι ημιτελης κονσολα για ποιο λογο δεν εχει quick installs και θα τα προσθεσει στο update δεκεμβριου?
Αν οπως λες δεν ηταν ημιτελης κονσολα και ολα ηταν οκ για ποιο λογο να προσθεσει κατι "αχρηστο"
Και το οτι το ui ειναι "πολυ γρηγορο" για να το δεις ουτε αυτο ειναι ημιτελεις γι' αυτο και αυτο θα το αλλαξει στο update δεκεμβριου.
Ειναι που δεν εχω xbox one και οτι εχω πει ειναι αερολογιες και ψεματα.
Ενω εσυ που εχεις και τις δυο κονσολες ξερεις τα συν και μειον της καθε κονσολας.
Καλά με το κουράζεις άλλο.όλοι έχουμε κατλάβει ότι έχεις μονο ps4. Δώσε Gmaertag διαφορετικά.
Λοιπον στο ξαναλεω πολυ ασχοληθηκα μαζι σου θα σε παρακαλεσω να μην με ξαναρωτησεις κατι γιατι βαρεθηκα να κανω διαλογο μαζι σου μιας και εχεις την μονοπλευρη αποψη σου και δικαιωμα σου και εγω εχω τη δικη μου αποψη(Αλλα εχωντας δει και τις δυο πλευρες απο προσωπικη πειρα και οχι μονο τη μια)
Eίναι άχρηστο να έχει μια κονσόλα Bakcwards compatibility , είναι άχρηστο να είναι μια κονσόλα 4 φορές γρηγορότερη από τον ανταγωνιστή τη στιγμή που κάνει 1002 πράγματα ταυτόχρονα? Το ότι λείπουν κάποια features δεν σημαίνει ότι είναι ημιτελής.
Αν έχεις one δώσε gamertag να δούμε αν λες αλήθεια.