Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
23 Oct 2015 22:15 - 24 Oct 2015 12:48 #170080 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 δεν μπορεις να ξερεις οτι μπορεις πολυ ανετα να φτιαξεις και ελληνικο, και αμερικανικο και γιαπωνεζικο λογαριασμο.

Π.χ. στη δικη μου κονσολα εχω εναν αμερικανικο και ενα ελληνικο λογαριασμο και αυτο γιατι το ελληνικο psn store δεν εχει τη ποικιλια αλλα ουτε τις προσφορες του αμερικανικου psn store αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 πως να το ξερεις αυτο.
Και εδω κολλαει αυτο που σου λεω οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις μια κονσολα δεν μπορεις να τσεκαρεις το οτιδηποτε διαβαζεις κατα ποσο ισχυει ή οχι.

Δεν ισχυει αυτο που λες.Ειτε βαλεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου οτι εισαι απο Ασια ειτε απο Αμερικη ειτε απο Ανταρκτικη , η sony γνωριζει απο που πραγματικα εισαι.Χαρακτηριστικο παραδειγμα για τους ελληνες το spotify στο ps3.Απο αμερικανικο λογαριασμο δεν γινεται να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη αν εισαι απο ελλαδα.Το λεω επειδη το εχω δοκιμασει...
Φαντασου πως το ps now που ειναι πολυ πιο βαρυ προγραμμα-υπηρεσια τι γινεται....ειδικα απο τη στιγμη που το δικτυο παιζει πολυ σημαντικο ρολο(γιατι αραγε μονο USA και UK και ασια)??
Last edit: 24 Oct 2015 12:48 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2015 22:45 - 24 Oct 2015 12:49 #170082 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Εγώ δηλαδή πως έχω και αμερικάνικο λογαριασμό και ελληνικό;
Και μια χαρά μπαίνω και στο αμερικανικό psn store δηλαδή;
Last edit: 24 Oct 2015 12:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 22:55 - 24 Oct 2015 12:49 #170083 by Tony

fits79 wrote: Εγώ δηλαδή πως έχω και αμερικάνικο λογαριασμό και ελληνικό;
Και μια χαρά μπαίνω και στο αμερικανικό psn store δηλαδή;

1)Μπορείς να έχεις και ελληνικό και αμερικανικό και πακιστανικό και ό,τι θες εσύ!Μπορείς να μπαίνεις σε όποιο store Θες και να αγοράζεις ό,τι θες~Δεν είπα ποτέ κάτι διαφορετικό.
2)Εχω Ps3.Το ίδιο πράγμα είναι και στα δύο μηχανήματα αφού η υπηρεσία είναι streaming.Οπότε ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με το Ps Now.

More
23 Oct 2015 22:59 - 24 Oct 2015 12:49 #170084 by Grigoris
Εγώ σου είπα κάποια πράγματα που έχω και τις 2 κονσόλες.
Και όχι δεν έιναι το ίδιο ps3 & ps4.

More
23 Oct 2015 23:17 - 24 Oct 2015 12:50 #170085 by Tony

fits79 wrote: Εγώ σου είπα κάποια πράγματα που έχω και τις 2 κονσόλες.
Και όχι δεν έιναι το ίδιο ps3 & ps4.

Γνωρίζεις πολλά για το Ps4 Και το xbox one και αυτό υποδεικνύεται με τα τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα στοιχεία σου.
Last edit: 24 Oct 2015 12:50 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 23:26 - 24 Oct 2015 12:51 #170086 by Grigoris
Δεν σε υποχρέωσα να δεχτείς τίποτα απλά λέω την άποψή μου μιας και έχω και τις δύο κονσόλες που εσείς οι δύο δεν έχετε και παρόλα αυτά λέτε συγκεκριμένα πράγματα για αυτές.
Last edit: 24 Oct 2015 12:51 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Oct 2015 11:05 #170097 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
επειδη εχουν ειπωθει μερικες ανακριβειες απο καποιους φιλους και συνομιλητες που θελουν να στηριξουν την αγαπη τους για την κονσολα που εχουν και πιστευουν οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες.

οτι αφορα τον λογαριασμο ειτε εχεις ελληνικο ειτε εχεις αμερικανικο ειτε εχεις αγγλικο ειτε οτιδηποτε (εννοειται οτι εχεις και την αναλογη διευθυνση χρεωσης για τις αγορες)
το λεω γιατι στο MS Store (XBOX One/XBOX 360) εχω λογαριασμο σε αμερικη/αγγλια/ελλαδα.

δεν εχει καμια σημασια στο Store ειτε του PLAYSTATION ειτε του XBOX

η εφαρμογη που θα κατεβασεις π.χ spotify , netflix κτλ κοιταει την IP διευθυνση σου η οποια φυσικα θα δειξει ελλαδα (ευρωπη) αρα αν ειναι σχεδιασμενη να τρεχει σε συγκεκριμενες χωρες δεν θα τρεχει σε εσενα εκτος αν μετακομισεις στις ΗΠΑ η αλλου.

Με εκτίμηση

More
24 Oct 2015 15:36 #170103 by Tony

zer0c00l wrote: επειδη εχουν ειπωθει μερικες ανακριβειες απο καποιους φιλους και συνομιλητες που θελουν να στηριξουν την αγαπη τους για την κονσολα που εχουν και πιστευουν οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες.

οτι αφορα τον λογαριασμο ειτε εχεις ελληνικο ειτε εχεις αμερικανικο ειτε εχεις αγγλικο ειτε οτιδηποτε (εννοειται οτι εχεις και την αναλογη διευθυνση χρεωσης για τις αγορες)
το λεω γιατι στο MS Store (XBOX One/XBOX 360) εχω λογαριασμο σε αμερικη/αγγλια/ελλαδα.

δεν εχει καμια σημασια στο Store ειτε του PLAYSTATION ειτε του XBOX

η εφαρμογη που θα κατεβασεις π.χ spotify , netflix κτλ κοιταει την IP διευθυνση σου η οποια φυσικα θα δειξει ελλαδα (ευρωπη) αρα αν ειναι σχεδιασμενη να τρεχει σε συγκεκριμενες χωρες δεν θα τρεχει σε εσενα εκτος αν μετακομισεις στις ΗΠΑ η αλλου.

Ακριβως αυτο προσπαθω να πω και εγω, αλλα απ'ο,τι φαινεται καποιοι δεν το καταλαβαινουν.

More
30 Oct 2015 11:52 - 09 Nov 2015 04:04 #170408 by Παντελής Δασκαλέλος
- Αυτό που αναφέρθηκε ότι το βασικό format ανάπτυξης είναι το PS4 είναι απλά λάθος και δεν έχει καμία υπόσταση. Κάποια games έχουν ως βασικό format το PS4, κάποια το Xbox One, όπως το The Division και κάποια τα PC. Αυτό επίσης ισχύει μόνο στις μεγάλες παραγωγές, καθώς το 90% των indie games της κονσόλας έχει ως βασικό format ανάπτυξης το Xbox One λόγω της υπηρεσίας ID@Xbox.

- Το θέμα των αναλύσεων έχει κουράσει. Όταν το 1080p έρχεται με παραχωρήσεις στο texture filtering, το 900p είναι by default καλύτερο. Έγραψε και το Eurogamer ένα άρθρο πρόσφατα, επιβεβαιώνοντας με δηλώσεις από developers αυτά που λεώ εδώ και μήνες τώρα.
Όσοι δεν θέλουν να διαβάσουν το σεντόνι η αλήθεια συνοψίζεται στο κομμάτι: "Generally PS4 titles go for 1080p and Xbox One for 900p," he says. "Anisotropic filtering is very expensive, so it's an easy thing for the PS4 devs to drop (due to the higher resolution) to gain back performance, as very few of them can hold 1080p with AF. Xbox One, as it is running at lower res, can use the extra GPU time to do expensive AF and improve the image." To θέμα είναι ότι υπάρχουν και games που τρέχουν στα 1080p και στις δύο κονσόλες, στο PS4 δεν έχουν anisotropic filtering όμως.

Κάποτε οι Darkthrone είχαν αυτοαποκαλεστεί "the most hated band in the world", πλέον ξέρουμε ποια είναι η πιο hated κονσόλα στον πλανήτη...
Last edit: 09 Nov 2015 04:04 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Oct 2015 16:36 #170415 by Αντώνης Ανδρονικάκης
Eγώ πάλι βλέπω ότι είτε PS4 είτε Xbox One fanboys είμαστε ευχαριστημένοι με 3-4 AAA τίτλους μέσα στην χρονιά. Μήπως έχει πέσει ο πήχυς (λέω εγώ τώρα) και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να βγαίνουν περισσότερα καλά / πρωτότυπα games και όχι στο ποια κονσόλα έχει τις περισσότερες πωλήσεις ;