Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
09 Nov 2015 15:43 #170892 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει γκρινιάξει καθόλου για την χωρητικότητα των νέων κόνσολών...
έχω εγκατεστημένα τα :
MCC
Warframe , Gigantic, Fable Legends , , Pes 2016 Demo , Fifa 2016 Demo , Battle Islands , Frozen Snowball fight(κάπως έτσι λέγεται),
Metal gear ground zeroes,smite , killer instinct ,pneuma breath of life , walking dead Season 1 ,so many me
Assassin's creed Black flag
Tomb raider
Happy wars και εγκατεστημένα διασκάκια forza motosport 5 Και destiny

πολλά από αυτά δεν τα παίζω καν ή τα έχω τερματίσει(tomb raider,pneuma κλπ)
όλα αυτά πιάνουν το 80% περίπου των 500gb. Αν αρχίσω να διαγράφω ό,τι δεν παίζω θα μου μείνουν άνετα 250 gb.
Και στο κάτω κάτω με 50 ευρώ παίρνεις εξωτερικό σκληρό 1TB.
Θα δούμε και ΄τωρα με το backwards compatibility τι ΄χωρος θα μένει( R.I.P free space).
Σε αυτή τη γενιά πάντως δε δίνω καμία σημασία πια για το αν θα πάρω digital ή retail - όπου πιο φθηνά εκεί είναι και καλύτερα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2015 16:14 #170894 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One

geololj wrote: Δυστυχώς έγινε μόδα το patching και των console games και βλέπουμε αυτή την κατάσταση με τα ημιτελή games και τα day-1 patches. Βέβαια, δεν είναι όλα τα games προβληματικά, αλλά όπως και να το κάνουμε συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά τα installs, είναι και αυτό ένα θέμα που το είχα θίξει πολλές φορές όταν πρωτοβγήκαν τα Xbox One/PS4. Αναγκαστικά, πρέπει να γίνονται εγκατάσταση όλα τα games γιατί η ταχύτητα μεταφοράς/ανάγνωσης δεδομένων από τον σκληρό δίσκο γίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με τα bluray drives.

Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει εώς τώρα αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κονσολών διότι τα games που έχω έως τώρα στο Xbox One είναι όλα digital ελέω games with gold και EA Access. Πού λεφτά για αγορά άλλων games τώρα. Ευελπιστώ πάντως όταν (και αν ποτέ) έχω την οικονομική δυνατότητα, να αγοράσω και τα PS4/Wii U για τα exclusives τους. Πάντως, αυτό που με ενοχλεί στην ιδέα των αναγκαστικών εγκαταστάσεων των games, δεν είναι ο χρόνος που απαιτείται, όσο το ότι γεμίζουν οι δίσκοι γρήγορα λόγω μεγάλου όγκου των παιχνιδιών. Είμαι περίεργος εγώ βέβαια, κρατάω στον δίσκο ακόμα και games που έχω ολοκληρώσει μήπως και μου την δώσει καμιά μέρα να τα ξαναπαίξω, αλλά... και για να βλέπω γεμάτο το games library χεχε :)

δεν εισαι ο μοναδικος μην ανησυχεις και εγω απο τα δωρεαν που δινει το xbox live gold (καθως ειμαι χρονια συνδρομητης) + απο την EA Access που πληρωνω ανα χρονο

κανονικα παιχνιδια τα παιρνω μετα απο λιγο καιρο που πεφτει η τιμη (ας ειναι καλα το skroutz)

ολα τα λεφτα μου (απο το μεροκαματο) πανε στην κονσολα , στα τσιγαρα και στα τσιπουρα.

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 16:17 #170895 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει γκρινιάξει καθόλου για την χωρητικότητα των νέων κόνσολών...
έχω εγκατεστημένα τα :
MCC
Warframe , Gigantic, Fable Legends , , Pes 2016 Demo , Fifa 2016 Demo , Battle Islands , Frozen Snowball fight(κάπως έτσι λέγεται),
Metal gear ground zeroes,smite , killer instinct ,pneuma breath of life , walking dead Season 1 ,so many me
Assassin's creed Black flag
Tomb raider
Happy wars και εγκατεστημένα διασκάκια forza motosport 5 Και destiny

πολλά από αυτά δεν τα παίζω καν ή τα έχω τερματίσει(tomb raider,pneuma κλπ)
όλα αυτά πιάνουν το 80% περίπου των 500gb. Αν αρχίσω να διαγράφω ό,τι δεν παίζω θα μου μείνουν άνετα 250 gb.
Και στο κάτω κάτω με 50 ευρώ παίρνεις εξωτερικό σκληρό 1TB.
Θα δούμε και ΄τωρα με το backwards compatibility τι ΄χωρος θα μένει( R.I.P free space).
Σε αυτή τη γενιά πάντως δε δίνω καμία σημασία πια για το αν θα πάρω digital ή retail - όπου πιο φθηνά εκεί είναι και καλύτερα!

οντως εισαι ο μοναδικος που δεν γκρινιαζει και εχει χωρο στον εσωτερικο γιατι εγω εχω μονο 30gb ελευθερα σε αυτον

ευτυχως εχω εξωτερικο δισκο 2TB που θα αντικατασταθει η με 3TB η με 4ΤΒ οι οποιοι φυσικα θα μπουν στον αποθηκευτικο χωρο του εσωτερικου μου δικτυου (καθως οσα TB και να εχω δεν μου φτανουν....)

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 16:26 #170896 by Tony
Εννοείται πως θα φτάσει η στιγμή που θα πάρω εξωτερικό σκληρό.

More
12 Nov 2015 21:16 #171049 by Ioannis Chatzitournos
Εγώ προβληματίζομαι ακόμη :unsure: Xbox One ή Ps4? Είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένος για την αγορά νέας κονσόλας. Είμαι κάτοχος 2 Xbox 360 και είμαι ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως που ακούω και διαβάζω γνώμες για τις κονσόλες νέας γενιάς, είμαι προβληματισμένος ποια να προτιμήσω. Πείτε μου την γνώμη σας όσοι είστε κάτοχοι Xbox One και PS4 και τις εντυπώσεις σας.

More
12 Nov 2015 21:35 #171050 by Κατερίνα Μαρίνου
Λογικο ειναι να προβληματιζεσαι με την αγορα νεας κονσολας. Και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με το παλιο πιστο μου 360 να μου κρατα συντροφια 4 χρονια τωρα. Αν διαβασεις τι λενε τα παιδια παραπανω μαλλον θα μπερδευτεις περισσοτερο γιατι οι γνωμες ειναι αντικρουωμενες. Ο καθενας (και λογικο ειναι) θεωρει την κονσολα του the best thing βλεποντας τα αρνητικα της αντιπαλης αλλα οχι τα δικα της. ;)
Εγω ειμαι πιο κοντα στο ps4 κυριως λογω των καλυτερων -κατα την αποψη μου- τιτλων χωρις να παραβλεπω τις τυχον μικρολεπτομερειες που τονισαν και τα παιδια οσον αφορα την κονσολα.
Με τα συνεχομενα updates που γινονται λογικο ειναι να βελτιωθουν οι ατελειες που ηδη υπαρχουν στις κονσολες οποτε οσο καθυστερουμε να τις αγορασουμε τοσο το καλυτερο. Ειναι και οι γιορτες τωρα που ερχονται και με δελεαζει η αποκτηση της. Χμμμ ο καιρος θα δειξει (κα το μπατζετ που θα διαθετω).

More
12 Nov 2015 22:19 #171053 by Tony

Mystique wrote: Ο καθενας (και λογικο ειναι) θεωρει την κονσολα του the best thing βλεποντας τα αρνητικα της αντιπαλης αλλα οχι τα δικα της. ;)

Δεν ισχύει αυτό που λες.
Ο καθένας αγοράζει την κονσόλα του από πριν επειδή την θεωρεί και καλύτερη. Π.χ εγώ θεωρούσα το xbox one Καλύτερο από το ps4 πριν καν πάρω xbox one ή ps4.

More
12 Nov 2015 22:35 #171055 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Αποκλειστικα>Controller>Multiplatforms(αναλυσεις κλπ)>Συναισθηματικος λογος με καποια εταιρια>Αλλος λογος.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
12 Nov 2015 22:39 #171057 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony, δεν σου εχει συμβει να αγορασεις κατι που διαβαζοντας τις προδιαγραφες του φαινοταν αξιολογο αλλα μετα απογοητευτηκες οταν ειδες οτι η διαφημιση δεν ηταν ακριβοδικαιη?. ;) Την εχω παθει παρα πολλες φορες με μουσικα cd που ενω ο reviewer ελεγε οτι ηταν τελειο album κ.τ.λ βγηκε μια απογοητευση αλλο πραγμα. Σαν να πηρα αλλο προιον ηταν. Βεβαια εδω παιζει ρολο η υποκειμενικη αποψη του συντακτη και οχι τα τεχνικα στοιχεια αλλα πηρες περιπου μια ιδεα τι εννοω.
Και σε τηλεορασεις εχω δει διαφημιση και προδιαγραφες αριστες και οταν την πηρα (Panasonic για την ακριβεια) μου βγηκε β' διαλογης προιον που χαλασε σ'ενα χρονο (ευτυχως μεσα στην εγγυηση της). Και σε κινητο μου εχει συμβει (ενα Sony ηταν) και απο τοτε μονο αν δω κατι με τα ματια μου το αγοραζω, δεν πιστευω σε τιποτα. ;)