Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
09 Nov 2015 01:00 #170859 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.

What? Αυτό που λες το κάνει και το Xbox ήδη.

Σοβαρά για πες μου λοιπόν σε πόση ώρα από την ώρα που θα βάλεις το δισκάκι μπορείς να παίξεις το halo 5;
Αν είναι πάνω από 5 με 6 λεπτά τότε όχι δεν έχει quick installs το xbox one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2015 01:04 #170860 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One
Οντως φιλαρακια..ξεφυγε λιγο η διαμαχη.
Ολα ειναι υποκειμενικα,οτι γουσταρει ο καθενας..

More
09 Nov 2015 01:13 #170861 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
να μην το ξεχασω (καθως βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας)
λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στις κονσολες αγαπητοι μου φιλοι και συνομιλητες

αλλα δεν βλεπω να λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στα παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα "ημιτελη" και χρειαζονται αλλα λιγα αλλα πολλα updates για να στρωσουν και να μπορειτε να παιξετε αξιοπρεπως και να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι
γιατι μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει οτι αγοραζετε ενα προιον το οποιο η εταιρεια οφειλει να το εχει ολοκληρωσει και να μην ειναι BETA γιατι αν συμβαινει αυτο καμια νομοθεσια δεν την καλυπτει σε ενδεχομενη αγωγη απο καταναλωτη (βαλτε το στο μυαλο σας την επομενη φορα που θα δωσετε τα 60-70 ευρω)

δεν νομιζω να εχετε ξεχασει το BATTLEFIELD 4 της EA/DICE που για να στρωσει επρεπε να βγουν διψηφιο νουμερο updates
η το καινουργιο BATTLEFIELD HARDLINE

μην σχολιασω για την UBISOFT και την σειρα ASSASSIN CREED η για το αναμενομενο RAINBOW SIX SIEGE

να μην σχολιασω για την KONAMI και το PES η το MGS

η την EA για το FIFA

ουτε βλεπω να σχολιαζετε τα θετικα και τα αρνητικα του διαδικτυου μας και των παροχων συνδεσης στην ελλαδα

γιατι δεν νομιζω κανεις σας να μπορει να παιξει παιχνιδι ειδικα FPS με Ping 100+ms και να μην βριζει γιατι θα τον εχουν ξαπλωσει απειρες φορες καποιοι αγγλοι/γαλλοι/ισπανοι/ιταλοι ακομα και γειτονες μας που εχουν καλυτερες συνδεσεις.

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 01:22 #170863 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.

Σοβαρά για πες μου λοιπόν σε πόση ώρα από την ώρα που θα βάλεις το δισκάκι μπορείς να παίξεις το halo 5;

Ποιος ορίζει ποιο install είναι quick και ποιο όχι; Εμένα μπορεί να μη με πειράζει να κανει και 15 λεπτά το install. Δε ξέρω για το Halo 5 αλλά υπάρχουν παιχνίδια που στο 10λεπτο παίζεις και νομίζω το MCC είναι ένα από αυτά. Και εν πασει περιπτώσει προτιμώ να έχω backwards compatibility και ας κάνουν και 15 λεπτά παραπάνω τα installs. Αυτό δεν καθιστά μια κονσόλα ημιτελή. Λες και δε θυμόμαστε στην αρχή τι προβλήματα είχε το 360. Όλα αυτά είναι υποκειμενικά και ανούσια να τα συζητάμε λες και θα δικάσουμε. Είναι καθαρά τι features θέλει να χει ο καθένας. Πλήρεις είναι και οι 2 κονσόλες, η προσθήκη features δεν είναι ένδειξη ημιτελούς κονσόλας αλλά διεύρυνσης των δυνατοτήτων τους.

More
09 Nov 2015 01:23 - 09 Nov 2015 01:26 #170864 by Ilias Korolis
θα σου πω κατι που δεν εχει το ps4 χωρητικοτητα αποθηκευτικου χωρου
κοινως σκληρο δισκο απο την ωρα που θα το αγορασεις εχεις 500GB η 1 TB και τελος

ενω στο xbox one εχεις τα 500GB η το 1 TB αλλα σου δινει το δικαιωμα να βαλεις εξωτερικο σκληρο δισκο οσα GB/TB θες μεσω USB 3.0 και αν εχει και εξωτερικη τροφοδοσια (πεταει) στο λεω γιατι το εχω ετσι και παιζω ακομα και παιχνιδια απο τον εξωτερικο (αν και καλυτερα ειναι αυτα που παιζεις να ειναι στον εσωτερικο της κονσολας)

λες για τα παιχνιδια (πολυ ομορφα αυτα που λες) αλλα ξεχνας κατι αγοραζεις ενα παιχνιδι και πας να το κανεις εγκατασταση και σου λεει οτι θελει αναβαθμιση κατι GB για να μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος (γιατι διορθωνει ατελειες που οφειλε η εταιρεια να τις εχει διορθωσει στο τελικο προιον πριν την κυκλοφορια του στην αγορα) δεν βλεπω εκει να κραζεις κανεναν που σε κοροιδευει και σου παιρνει τα 60-70 ευρω που αγοραζεις τον οποιο τιτλο ειτε ηλεκτρονικα απο τα store ειτε απο φυσικο καταστημα η τα κανεις προπαραγγελια

πραγμα που για μενα που εχω π.χ VDSL δεν με πειραζει αλλα σκεψου καποιον φιλο απο εδω μεσα που εχει απλη ADSL2+ ξερεις την γνωστη "εως 24Mbps" που μπορει να συγχρονιζει για διαφορους λογους π.χ 4 η 6 η 10 ξερεις ποτε αυτος θα κανει την αναβαθμιση των καποιων GB.... μην πω γιατι θα ειναι απρεπες.

στα λεω φιλικα και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης αφορμη μου εδωσες με το HALO 5
οπως η διαφημιση του COD Black Ops 3 αλλα και του FALLOUT 4 που διαφημιζουν εδω
θυμαμαι επισης το GTA V που ακομα "αναβαθμιζεται".... και αλλα πολλα....

Με εκτίμηση
Last edit: 09 Nov 2015 01:26 by Ilias Korolis.

More
09 Nov 2015 01:23 #170865 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

Αν εχει update το κανει ταυτοχρονα και θελει πολυ ωρα το install.Και στο ps4 νομιζεις πιο γρηγορα γινεται?Απλα εκει κατεβαζει το update ξεχωριστα.Τωρα στα install χωρις updates κανει κανα 10λεπτο το πολυ τεταρτο ενω το ps4 5 λεπτακια.

More
09 Nov 2015 01:48 - 09 Nov 2015 01:54 #170866 by Grigoris
Ειδες που τελικα απαντας μονος σου στην ερωτηση σου.

Απο τη στιγμη που και χωρις καθολου ιντερνετ κανει πανω απο 5-6 λεπτα δεν εχει quick installs.

Η διαφορα με το ps4 ειναι ναι οτι κατεβαζει αν την εχεις στο νετ το game update ξεχωριστα αλλα και οταν κανει εγκατασταση ενα παιχνιδι κανει το πολυ 5-6 λεπτα και ενω παιζεις το παιχνιδι συνεχιζει την εγκατασταση του υπολοιπου παιχνιδιου στο background.

Ειδες λοιπον που καλο ειναι αν δεν ξερουμε κατι να μην λεμε στον αλλον οτι το εχει η κονσολα ενω στην πραγματικοτητα δεν το εχει,

Και αυτο που μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι ακομα και αν δεν κανεις εγκατασταση το update στο ps4 δεν το εχει ουτε αυτο το xbox one.

H ms ειπε οτι θα τα προσθεσει στο update δεκεμβριου.

Οριστε και μερικα συγκριτηκα για το ποσο κανει καθε παιχνιδι install στη καθε κονσολα.
1 site
2 site
3 site
4 site

Και μετα μου λες οτι το xbox one εχει quick installs....
Αν λοιπον το xbox one εχει quick installs τοτε το ps4 τι εχει?
Super quick installs?

Οπως σου ειπα και ποιο πανω αν δεν ξερεις κατι καλυτερα να μην μιλας.
Last edit: 09 Nov 2015 01:54 by Grigoris.

More
09 Nov 2015 02:07 - 09 Nov 2015 09:14 #170868 by Grigoris

zer0c00l wrote: να μην το ξεχασω (καθως βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας)
λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στις κονσολες αγαπητοι μου φιλοι και συνομιλητες

αλλα δεν βλεπω να λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στα παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα "ημιτελη" και χρειαζονται αλλα λιγα αλλα πολλα updates για να στρωσουν και να μπορειτε να παιξετε αξιοπρεπως και να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι
γιατι μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει οτι αγοραζετε ενα προιον το οποιο η εταιρεια οφειλει να το εχει ολοκληρωσει και να μην ειναι BETA γιατι αν συμβαινει αυτο καμια νομοθεσια δεν την καλυπτει σε ενδεχομενη αγωγη απο καταναλωτη (βαλτε το στο μυαλο σας την επομενη φορα που θα δωσετε τα 60-70 ευρω)

δεν νομιζω να εχετε ξεχασει το BATTLEFIELD 4 της EA/DICE που για να στρωσει επρεπε να βγουν διψηφιο νουμερο updates
η το καινουργιο BATTLEFIELD HARDLINE

μην σχολιασω για την UBISOFT και την σειρα ASSASSIN CREED η για το αναμενομενο RAINBOW SIX SIEGE

να μην σχολιασω για την KONAMI και το PES η το MGS

η την EA για το FIFA

ουτε βλεπω να σχολιαζετε τα θετικα και τα αρνητικα του διαδικτυου μας και των παροχων συνδεσης στην ελλαδα

γιατι δεν νομιζω κανεις σας να μπορει να παιξει παιχνιδι ειδικα FPS με Ping 100+ms και να μην βριζει γιατι θα τον εχουν ξαπλωσει απειρες φορες καποιοι αγγλοι/γαλλοι/ισπανοι/ιταλοι ακομα και γειτονες μας που εχουν καλυτερες συνδεσεις.

Συγκρινεις 2 παντελως μα παντελως ανομοια πραγματα.
Αλλο οι κονσολες και αλλο τα pc.
Αν ηθελες ενα gaming-pc ας αγοραζες ενα τετοιο που οπως ειπες ενα αξιοπρεπες gaming-pc κοστιζει πολυ πανω απο 800 ευρω ενω μια κονσολα 400 ευρω.

Και αλλο να τρεχει ενα παιχνιδι σε ενα pc που παραλληλα τρεχουν αλλα τοσα πραγματα απο πισω και αλλο σε μια κονσολα που ειναι φτιαγμενη μονο γι' αυτο.

Για να μην λαβω υποψιν οτι το καθε παιχνιδι βγαινει μονο για μια υλοποιηση σε καθε κονσολα ενω στο pc βγαινει για απειρες υλοποιησεις.

Τα παραπανω ειναι καποιοι απο τους λογους οι οποιοι το gaming-pc δεν συγκρινετε με τιποτα με μια κονσολα.
Αν θελεις να τα συγκρινουμε τοτε θα μου συγκρινεις ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω αλλα κατι τετοιο θα εδειχνε νικητη τις κονσολες και αυτο δεν το θελεις ετσι δεν ειναι?

Αν ειναι να μου συγκρινεις ενα gaming-pc 800 και βαλε ευρω με μια κονσολα 400 ευρω νομιζω ειναι αν μη τι αλλο αδικο δεν συμφωνεις?

Οσο για τα ημιτελοι παιχνιδια που λες συμφωνω αλλα σε αυτο φταινε οι προ-παραγγελιες που κανουν το παιχνιδι να βγει ποιο γρηγορα απ' οτι πρεπει με αποτελεσμα να βγαινει μισο και να το ολοκληρωνουν με upates/patches ειτε στις κονσολες, ειτε στα pc.
Last edit: 09 Nov 2015 09:14 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Nov 2015 02:20 #170869 by Ilias Korolis
βλεπω παντως οτι συνεχιζεις με το εριστικο/ειρωνικο υφος σου να απαντας σε καθε συνομιλητη εδω περα
υπερασπιζοντας την αποψη σου οτι το ps4 ειναι καλυτερο του xbox one.

αλλα δεν απαντησες σε εμενα που σου ειπα ενα μεγαλο μειονεκτημα του ps4 (αποθηκευτικος χωρος) που δεν το εχει το xbox one

ουτε φυσικα μου απαντησες γιατι δεν λες τα θετικα/αρνητικα για τα παιχνιδια που αγοραζουμε πληρωνοντας 60-70 ευρω το καθενα

αντε να σε δω τι επιχειρηματα θα πεις γιατι αν αγοραζεις παιχνιδια ειτε για το ps4 ειτε για το xbox one και πληρωνεις 60-70 ευρω για προιον που δεν ειναι στο τελικο σταδιο πριν την κυκλοφορια του αλλα θελει αναβαθμισεις πρωτα για να στρωσει μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο
"κοροιδο" (δεν εξαιρω τον εαυτο μου φυσικα)

στα παιχνιδια εννοω ολα και αυτα που κυκλοφορουν ηδη και αυτα που θα κυκλοφορησουν

ελπιζω να εχετε καλες συνδεσεις με το διαδικτυο για να κατεβαζετε τις αναβαθμισεις τους (μηπως και καποτε στρωσουν)

συνεχιστε να τσακωνεστε σαν "πιτσιρικια" για το ποια κονσολα την εχει "πιο μεγαλη"

καλη συνεχεια να εχετε

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 02:26 - 09 Nov 2015 02:34 #170871 by Grigoris
Πες μου σε παρακαλω πολυ που σε ειρωνευτικα και που ειπα οτι το ps4 ειναι καλυτερο ολων.
Και αν ειχες διαβασει λιγο το ποστ μου θα εβλεπες οτι οσο αφορα τα ημιτελοι παιχνιδια ειπα οτι συμφωνω με την αποψη σου αλλα μαλλον δεν διαβασες καθολου το ποστ μου και βιαστηκες απλα να μου πεις οτι σε ειρωνευτικα κ.τ.λ.

Επισης ποιος σου ειπα οτι τα ημιτελοι παιχνιδια ειναι μονο στις κονσολες?
Και στο pc υπαρρχουν τετοια με τρανταχτο παραδειγμα το batman the dark knight που ακομα και τωρα που ξανακυκλοφορησε σε pc εχει προβληματα.

Διαβασε σε παρακαλω πολυ καλυτερα το ποστ μου και πες μου που ειπα αυτα που λες ποιο πανω.

Οσο αφορα για τον αποθηκευτικο χωρο που λες οτι το xbox one δεν εχει προβλημα μαλλον θα εννοεις οτι μπορεις να του κοτσαρεις εναν εξωτερικο δισκο σωστα?

Ε αυτο στο ps4 λυνεται απλα αλλαζωντας τον εσωτερικο δισκο της κονσολας αλλον μεγαλυτερο και να μην χασεις απολυτως τιποτα(Εννοειτε ουτε την εγγυηση του μηχανηματος ετσι) και ουτε θα πρεπει να κουβαλας οπου πηγαινεις και εξωτερικο δισκο μαζι με τη κονσολα αφου στην ουσια ο νεος μεγαλυτερος δισκος θα ειναι μεσα στη κονσολα κατι που στο xbox one δεν μπορεις να κανεις και πρεπει να κουβαλας συνεχως μαζι σου και τον εξωτερικο δισκο.
Last edit: 09 Nov 2015 02:34 by Grigoris.