fits79 wrote:
zer0c00l wrote: να μην το ξεχασω (καθως βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας)
λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στις κονσολες αγαπητοι μου φιλοι και συνομιλητες
αλλα δεν βλεπω να λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στα παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα "ημιτελη" και χρειαζονται αλλα λιγα αλλα πολλα updates για να στρωσουν και να μπορειτε να παιξετε αξιοπρεπως και να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι
γιατι μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει οτι αγοραζετε ενα προιον το οποιο η εταιρεια οφειλει να το εχει ολοκληρωσει και να μην ειναι BETA γιατι αν συμβαινει αυτο καμια νομοθεσια δεν την καλυπτει σε ενδεχομενη αγωγη απο καταναλωτη (βαλτε το στο μυαλο σας την επομενη φορα που θα δωσετε τα 60-70 ευρω)
δεν νομιζω να εχετε ξεχασει το BATTLEFIELD 4 της EA/DICE που για να στρωσει επρεπε να βγουν διψηφιο νουμερο updates
η το καινουργιο BATTLEFIELD HARDLINE
μην σχολιασω για την UBISOFT και την σειρα ASSASSIN CREED η για το αναμενομενο RAINBOW SIX SIEGE
να μην σχολιασω για την KONAMI και το PES η το MGS
η την EA για το FIFA
ουτε βλεπω να σχολιαζετε τα θετικα και τα αρνητικα του διαδικτυου μας και των παροχων συνδεσης στην ελλαδα
γιατι δεν νομιζω κανεις σας να μπορει να παιξει παιχνιδι ειδικα FPS με Ping 100+ms και να μην βριζει γιατι θα τον εχουν ξαπλωσει απειρες φορες καποιοι αγγλοι/γαλλοι/ισπανοι/ιταλοι ακομα και γειτονες μας που εχουν καλυτερες συνδεσεις.
Συγκρινεις 2 παντελως μα παντελως ανομοια πραγματα.
Αλλο οι κονσολες και αλλο τα pc.
Αν ηθελες ενα gaming-pc ας αγοραζες ενα τετοιο που οπως ειπες ενα αξιοπρεπες gaming-pc κοστιζει πολυ πανω απο 800 ευρω ενω μια κονσολα 400 ευρω.
Και αλλο να τρεχει ενα παιχνιδι σε ενα pc που παραλληλα τρεχουν αλλα τοσα πραγματα απο πισω και αλλο σε μια κονσολα που ειναι φτιαγμενη μονο γι' αυτο.
Για να μην λαβω υποψιν οτι το καθε παιχνιδι βγαινει μονο για μια υλοποιηση σε καθε κονσολα ενω στο pc βγαινει για απειρες υλοποιησεις.
Τα παραπανω ειναι καποιοι απο τους λογους οι οποιοι το gaming-pc δεν συγκρινετε με τιποτα με μια κονσολα.
Αν θελεις να τα συγκρινουμε τοτε θα μου συγκρινεις ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω αλλα κατι τετοιο θα εδειχνε νικητη τις κονσολες και αυτο δεν το θελεις ετσι δεν ειναι?
Αν ειναι να μου συγκρινεις ενα gaming-pc 800 και βαλε ευρω με μια κονσολα 400 ευρω νομιζω ειναι αν μη τι αλλο αδικο δεν συμφωνεις?
Οσο για τα ημιτελοι παιχνιδια που λες συμφωνω αλλα σε αυτο φταινε οι προ-παραγγελιες που κανουν το παιχνιδι να βγει ποιο γρηγορα απ' οτι πρεπει με αποτελεσμα να βγαινει μισο και να το ολοκληρωνουν με upates/patches ειτε στις κονσολες, ειτε στα pc.
στο μονο που θα συμφωνησω ειναι στο αλλο πραγμα ενας υπολογιστης που κοστιζει τα διπλα ισως και παραπανω απο μια κονσολα
και αλλο πραγμα η κονσολα που κοστιζει 400-500 ευρω
εγω δεν εκανα καμια συγκριση τετοια φυσικα (καπου μπερδευτηκες)
εγω ειπα σε εσενα και στον αλλο φιλο/ους που τσακωνεσαι για τις κονσολες
οτι περιμενω να κανετε το ιδιο για τα "ημιτελη" παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα χωρις να ειναι τελικο προιον
και δεν φταινε οι προπαραγγελιες (οπως σου αναφερα στα παραδειγματα)
το τι φταιει το αφηνω σε εσας τους ειδικους της αντιπαραθεσης να το αναλυσετε.
εκτος αν σας αρεσει να πληρωνετε τα 60-70 ευρω για εναν ημιτελη τιτλο που ισως περασει καιρος για να ολοκληρωθει
ελπιζω απλα να εχετε καλη συνδεση με το διαδικτυο για τις επερχομενες αναβαθμισεις....γιατι θα πεσει πολυ κλαμα με τους τιτλους που ερχονται και στις δυο κονσολες
καντε "προπαραγγελιες" να κανετε χαρουμενες τις εταιρειες και να γελανε με το ποσο "κοροιδα" πελατες εχουν.