Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
09 Nov 2015 02:32 #170872 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote:

zer0c00l wrote: να μην το ξεχασω (καθως βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας)
λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στις κονσολες αγαπητοι μου φιλοι και συνομιλητες

αλλα δεν βλεπω να λετε για τα θετικα και τα αρνητικα στα παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα "ημιτελη" και χρειαζονται αλλα λιγα αλλα πολλα updates για να στρωσουν και να μπορειτε να παιξετε αξιοπρεπως και να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι
γιατι μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει οτι αγοραζετε ενα προιον το οποιο η εταιρεια οφειλει να το εχει ολοκληρωσει και να μην ειναι BETA γιατι αν συμβαινει αυτο καμια νομοθεσια δεν την καλυπτει σε ενδεχομενη αγωγη απο καταναλωτη (βαλτε το στο μυαλο σας την επομενη φορα που θα δωσετε τα 60-70 ευρω)

δεν νομιζω να εχετε ξεχασει το BATTLEFIELD 4 της EA/DICE που για να στρωσει επρεπε να βγουν διψηφιο νουμερο updates
η το καινουργιο BATTLEFIELD HARDLINE

μην σχολιασω για την UBISOFT και την σειρα ASSASSIN CREED η για το αναμενομενο RAINBOW SIX SIEGE

να μην σχολιασω για την KONAMI και το PES η το MGS

η την EA για το FIFA

ουτε βλεπω να σχολιαζετε τα θετικα και τα αρνητικα του διαδικτυου μας και των παροχων συνδεσης στην ελλαδα

γιατι δεν νομιζω κανεις σας να μπορει να παιξει παιχνιδι ειδικα FPS με Ping 100+ms και να μην βριζει γιατι θα τον εχουν ξαπλωσει απειρες φορες καποιοι αγγλοι/γαλλοι/ισπανοι/ιταλοι ακομα και γειτονες μας που εχουν καλυτερες συνδεσεις.

Συγκρινεις 2 παντελως μα παντελως ανομοια πραγματα.
Αλλο οι κονσολες και αλλο τα pc.
Αν ηθελες ενα gaming-pc ας αγοραζες ενα τετοιο που οπως ειπες ενα αξιοπρεπες gaming-pc κοστιζει πολυ πανω απο 800 ευρω ενω μια κονσολα 400 ευρω.

Και αλλο να τρεχει ενα παιχνιδι σε ενα pc που παραλληλα τρεχουν αλλα τοσα πραγματα απο πισω και αλλο σε μια κονσολα που ειναι φτιαγμενη μονο γι' αυτο.

Για να μην λαβω υποψιν οτι το καθε παιχνιδι βγαινει μονο για μια υλοποιηση σε καθε κονσολα ενω στο pc βγαινει για απειρες υλοποιησεις.

Τα παραπανω ειναι καποιοι απο τους λογους οι οποιοι το gaming-pc δεν συγκρινετε με τιποτα με μια κονσολα.
Αν θελεις να τα συγκρινουμε τοτε θα μου συγκρινεις ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω αλλα κατι τετοιο θα εδειχνε νικητη τις κονσολες και αυτο δεν το θελεις ετσι δεν ειναι?

Αν ειναι να μου συγκρινεις ενα gaming-pc 800 και βαλε ευρω με μια κονσολα 400 ευρω νομιζω ειναι αν μη τι αλλο αδικο δεν συμφωνεις?

Οσο για τα ημιτελοι παιχνιδια που λες συμφωνω αλλα σε αυτο φταινε οι προ-παραγγελιες που κανουν το παιχνιδι να βγει ποιο γρηγορα απ' οτι πρεπει με αποτελεσμα να βγαινει μισο και να το ολοκληρωνουν με upates/patches ειτε στις κονσολες, ειτε στα pc.

στο μονο που θα συμφωνησω ειναι στο αλλο πραγμα ενας υπολογιστης που κοστιζει τα διπλα ισως και παραπανω απο μια κονσολα
και αλλο πραγμα η κονσολα που κοστιζει 400-500 ευρω

εγω δεν εκανα καμια συγκριση τετοια φυσικα (καπου μπερδευτηκες)

εγω ειπα σε εσενα και στον αλλο φιλο/ους που τσακωνεσαι για τις κονσολες

οτι περιμενω να κανετε το ιδιο για τα "ημιτελη" παιχνιδια που κυκλοφορουν στην αγορα χωρις να ειναι τελικο προιον

και δεν φταινε οι προπαραγγελιες (οπως σου αναφερα στα παραδειγματα)

το τι φταιει το αφηνω σε εσας τους ειδικους της αντιπαραθεσης να το αναλυσετε.

εκτος αν σας αρεσει να πληρωνετε τα 60-70 ευρω για εναν ημιτελη τιτλο που ισως περασει καιρος για να ολοκληρωθει
ελπιζω απλα να εχετε καλη συνδεση με το διαδικτυο για τις επερχομενες αναβαθμισεις....γιατι θα πεσει πολυ κλαμα με τους τιτλους που ερχονται και στις δυο κονσολες

καντε "προπαραγγελιες" να κανετε χαρουμενες τις εταιρειες και να γελανε με το ποσο "κοροιδα" πελατες εχουν.

Με εκτίμηση

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2015 02:38 - 09 Nov 2015 02:39 #170873 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Στο οτι τα παιχνιδια παντου(κονσολες αλλα και pc) ειναι ημιτελοι φταινε κατα κυριο λογο οι προ-παραγγελιες κατι που πολυ παλια δεν υπηρχε σε τετοιο βαθμο και γι' αυτο τα παιχνιδια παντου βγαινανε ολοκληρα και σωστα(Ειδικα στις κονσολες που δεν υπηρχε το ιντερνετ για να βγαλουν νεο patch για το οποιο παιχνιδι).

Βεβαια δεν φταινε μονο οι προ-παραγγελιες γι' αυτο ετσι.

Εγω προσωπικα ειμαι καθετα εναντίων των προ παραγγελιών και γι' αυτο δεν εχω κανει ποτε μου.

Και οχι εγω προσωπικα δεν δινω 50-70 ευρω για καθε παιχνιδι γιατι δεν τα αγοραζω με το που βγουνε αλλα περιμενω καποιους μηνες και ειδικα αν τα βρω μεταχηρισμενα τα προτειμω μιας και ειναι σε πολυ καλυτερες τιμες.
Last edit: 09 Nov 2015 02:39 by Grigoris.

More
09 Nov 2015 02:39 #170874 by Ilias Korolis

fits79 wrote: Πες μου σε παρακαλω πολυ που σε ειρωνευτικα και που ειπα οτι το ps4 ειναι καλυτερο ολων.

Διαβασε σε παρακαλω πολυ καλυτερα το ποστ μου και πες μου που ειπα αυτα που λες ποιο πανω.

Οσο αφορα για τον αποθηκευτικο χωρο που λες οτι το xbox one δεν εχει προβλημα μαλλον θα εννοεις οτι μπορεις να του κοτσαρεις εναν εξωτερικο δισκο σωστα?

Ε αυτο στο ps4 λυνεται απλα αλλαζωντας τον εσωτερικο δισκο της κονσολας αλλον μεγαλυτερο και να μην χασεις απολυτως τιποτα(Εννοειτε ουτε την εγγυηση του μηχανηματος ετσι) και ουτε θα πρεπει να κουβαλας οπου πηγαινεις και εξωτερικο δισκο μαζι με τη κονσολα αφου στην ουσια ο νεος μεγαλυτερος δισκος θα ειναι μεσα στη κονσολα κατι που στο xbox one δεν μπορεις να κανεις και πρεπει να κουβαλας συνεχως μαζι σου και τον εξωτερικο δισκο.

μπορει να κανω λαθος σε οτι αφορα τον τροπο σου

με τον τροπο παντως που υπερασπιζεσαι το ps4 αυτο δειχνεις οτι ειναι καλυτερο

μακαρι να δειξεις τον ιδιο ζηλο σε αυτο που αναφερω για τα παιχνιδια

εννοεις οτι μπορεις να αλλαξεις σκληρο δισκο στο ps4 χωρις να χασεις την εγγυηση? πως γινεται αυτο καθως απο αυτα που γνωριζω για να γινει αλλαγη σκληρου δισκου πρεπει να το ανοιξεις και αν το κανεις αυτο (ακομα και με τα ειδικα εργαλεια) χανεις την εγγυηση

σε οτι αφορα τον εξωτερικο δισκο που αναφερα δεν με απασχολει καθως η κονσολα δεν κουνιεται απο την θεση της

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 02:43 - 09 Nov 2015 02:49 #170875 by Grigoris
Για να σου δινει οδηγιες το πως να το κανεις η ιδια η sony λες να καταργει την εγγυηση της?

Εννοειτε πως οχι δεν χανεις καθολου την εγγυηση της κονσολας αν απλα αλλαξεις το δισκο της κονσολας.

Οριστε και επισημος οδηγος απο τη sony για το πως μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο της κονσολας.

Και παρακατω και ενα βιντεο για το πως μπορεις να το κανεις.

Ειδες λοιπον που χωρις να ξερεις κατι το κατακρινεις?
Last edit: 09 Nov 2015 02:49 by Grigoris.

More
09 Nov 2015 02:44 #170876 by Ilias Korolis

fits79 wrote: Στο οτι τα παιχνιδια παντου(κονσολες αλλα και pc) ειναι ημιτελοι φταινε κατα κυριο λογο οι προ-παραγγελιες κατι που πολυ παλια δεν υπηρχε σε τετοιο βαθμο και γι' αυτο τα παιχνιδια παντου βγαινανε ολοκληρα και σωστα(Ειδικα στις κονσολες που δεν υπηρχε το ιντερνετ για να βγαλουν νεο patch για το οποιο παιχνιδι).

Βεβαια δεν φταινε μονο οι προ-παραγγελιες γι' αυτο ετσι.

Εγω προσωπικα ειμαι καθετα εναντίων των προ παραγγελιών και γι' αυτο δεν εχω κανει ποτε μου.

Και οχι εγω προσωπικα δεν δινω 50-70 ευρω για καθε παιχνιδι γιατι δεν τα αγοραζω με το που βγουνε αλλα περιμενω καποιους μηνες και ειδικα αν τα βρω μεταχηρισμενα τα προτειμω μιας και ειναι σε πολυ καλυτερες τιμες.

ναι δεν φταινε μονο οι προ-παραγγελιες για τα ημι-τελη παιχνιδια

φταινε και αλλα πραγματα

ελπιζω καποτε οι ιστοσελιδες αλλα και οι χρηστες που ασχολουνται με αυτο που λεγεται GAMING να βαλουν τα πραγματα στην θεση τους και να σεβονται οι εταιρειες τον αγοραστη του προιοντος τους χωρις να χρειαστει αυτος να καταφυγει στην δικαιοσυνη (γιατι πιστεψε με ειμαι στο τσακ να το κανω για καποιες εταιρειες (ελληνικες αντιπροσωπειες/καταστηματα)) και να ανοιξω τον ασκο του αιολου γιατι καποτε πρεπει να καταλαβουν ολοι οι εμπλεκομενοι φορεις οτι αγοραζουμε ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ οχι ΗΜΙ-ΤΕΛΗ η αλλιως ΥΠΟ-ΔΟΚΙΜΗ.

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 02:46 #170878 by Grigoris
Σε αυτο συμφωνω απολυτα μαζι σου.

More
09 Nov 2015 02:48 #170879 by Ilias Korolis

fits79 wrote: Για να σου δινει οδηγιες το πως να το κανεις η ιδια η sony λες να καταργει την εγγυηση της?

Εννοειτε πως οχι δεν χανεις καθολου την εγγυηση της κονσολας αν απλα αλλαξεις το δισκο της κονσολας.

Οριστε και επισημος οδηγος απο τη sony για το πως μπορεις να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο της κονσολας.

Και παρακατω και ενα βιντεο για το πως μπορεις να το κανεις.

Ειδες λοιπον που χωρις να ξερεις κατι το κατακρινεις?

ειπα εξ αρχης οτι δεν ξερω για αυτο σε ρωτησα πως γινεται να αλλαξεις δισκο "χωρις να ανοιξεις το μηχανημα" γιατι αν το ανοιξεις ξερεις πολυ καλα οτι χανεις την εγγυηση καμια αντιπροσωπεια/καταστημα δεν θα στην αναγνωρισει.

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 03:30 - 09 Nov 2015 03:32 #170880 by Γιώργος Λόλας
Δυστυχώς έγινε μόδα το patching και των console games και βλέπουμε αυτή την κατάσταση με τα ημιτελή games και τα day-1 patches. Βέβαια, δεν είναι όλα τα games προβληματικά, αλλά όπως και να το κάνουμε συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά τα installs, είναι και αυτό ένα θέμα που το είχα θίξει πολλές φορές όταν πρωτοβγήκαν τα Xbox One/PS4. Αναγκαστικά, πρέπει να γίνονται εγκατάσταση όλα τα games γιατί η ταχύτητα μεταφοράς/ανάγνωσης δεδομένων από τον σκληρό δίσκο γίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με τα bluray drives.

Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει εώς τώρα αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κονσολών διότι τα games που έχω έως τώρα στο Xbox One είναι όλα digital ελέω games with gold και EA Access. Πού λεφτά για αγορά άλλων games τώρα. Ευελπιστώ πάντως όταν (και αν ποτέ) έχω την οικονομική δυνατότητα, να αγοράσω και τα PS4/Wii U για τα exclusives τους. Πάντως, αυτό που με ενοχλεί στην ιδέα των αναγκαστικών εγκαταστάσεων των games, δεν είναι ο χρόνος που απαιτείται, όσο το ότι γεμίζουν οι δίσκοι γρήγορα λόγω μεγάλου όγκου των παιχνιδιών. Είμαι περίεργος εγώ βέβαια, κρατάω στον δίσκο ακόμα και games που έχω ολοκληρώσει μήπως και μου την δώσει καμιά μέρα να τα ξαναπαίξω, αλλά... και για να βλέπω γεμάτο το games library χεχε :)
Last edit: 09 Nov 2015 03:32 by Γιώργος Λόλας.

More
09 Nov 2015 10:45 - 09 Nov 2015 11:01 #170886 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δίκιο έχεις αλλά είναι αναγκαστικό να γίνεται το install. Πάντως έπρεπε να έρχονται με 2ΤΒ σκληρό. WiiU γιατί να αγοράσεις αφού ήδη έχουν ανακοινώσει νέα κονσόλα;
Last edit: 09 Nov 2015 11:01 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
09 Nov 2015 14:50 #170890 by Γιώργος Λόλας
Έπρεπε να έχουν όντως μεγαλύτερο σκληρό. Το κατάλαβαν τώρα για αυτό έβγαλαν τις 1TB εκδόσεις. Για το Wii U αυτό ήθελα να γράψω μετά και το ξέχασα χαχα. Μέχρι να μαζέψω να τις πάρω και τις δύο κονσόλες, θα έχει βγει η επόμενη κονσόλα της Nintendo έτσι κι αλλιώς :P