Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
30 Aug 2015 15:30 #168247 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Μην το λες. Σε αρκετά παιχνίδια το Xbox one τρέχει πιο σταθερά στα fps.Και η beta του black ops 3 έτρεχε πιο σταθερά στο χβοχ.Αυτό και,λόγο αναλύσεις αλλά όπως βλέπεις και το ps4 Δεν είναι παντοδύναμο. Και το uncharted 4 απο 60 fps που έλεγαν το πήγαν 30fps.Οι σκανδαλώδες στο one είναι πιο χαλαρές. Και όταν πυροβόλας δονουνται

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Aug 2015 22:31 #168260 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

nikolaidis_v wrote: To ps4 βγαζει περισσότερα frames per sec εαν δεν κανω λαθος. η διαφορα ειναι αισθητη εκει?

Αυτο εξαρταται κυριως απο τους δημιουργους των παιχνιδιων.Βεβαια απ'οσα εχω διαβασει και ακουσει,το ps4 λογω της υψηλοτερης αναλυσης (απ'το xo),εχει και περισσοτερα framedrops(τρανταχτο παραδειγμα το the witcher 3).

More
11 Oct 2015 22:37 #169616 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One

More
23 Oct 2015 19:31 - 24 Oct 2015 02:13 #170069 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote: Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Ελληνικό συντακτικό. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!
Plus, για ακόμα μια φορά είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και όπως λες να ήταν (που δεν είναι), δεν έχει ευρεθεί καλύτερος τρόπος για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καθόλου σύνδεση. Το PlayStation χρειάζεται διαρκή σύνδεση και μάλιστα όταν πέσει λίγο η ταχύτητα του internet υπάρχει input lag χειριστηρίου-απόκρισης. Γι'αυτό και δεν έχουν δει ακόμα το feature οι Ευρωπαίοι! Επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν το έκαναν, τότε θα το συζητούσαμε. Είναι σαν να μου λες δεν μ'αρέσει το να παίζω retail παιχνίδια γιατί πρέπει να σηκωθώ να βάλω το δισκάκι, λες και θα μπορούσε να μπαίνει αυτόματα.

Βαζω στοιχημα οτι στανταρ δεν εχεις ps4.

Γιατι οτι λες ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε και εννοειτε οτι δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μερη και μεχρι σημερα?

Εγω μια χαρα παιζω στο ps4 ακομα και χωρις καθολου συνδεση στο νετ μα καθολου και αυτο για input lag μεταξυ κονσολας και χειρηστηριου ειναι απο τις τραγικοτερες αερολογιες που εχω ακουσει που μαλλον προσπαθουν να πεισουν οι xbox one fans γιατι μαλλον δεν εχουν να αναδειξουν κατι αλλο υπερ της κονσολας τους με αποτελεσμα να ριχνουν λασπη στα του ps4.

Οσο τωρα αφορα το backwards compadibility στο xbox one να σου πω γιατι εχω κολλητο ο οποιος ανήκει στο preview program της κονσολας(μιας και οπως εχω πει απειρες φορες εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια εκ των δυο) δεν μπορεις να κανεις save ενός xbox360 παιχνιδιου αν εισαι offline γιατι ολα τα saves των xbox360 παιχνιδιων γινωνται μονο στο cloud και πουθενα αλλου(Οπως π.χ. στον εσωτερικο δισκο της κονσολας) επομενως μπορεις ανετα να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι που υποστηριζεται στη κονσολα xbox one αλλα χωρις save αν εισαι offline.
Last edit: 24 Oct 2015 02:13 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 21:08 #170072 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Ελληνικό συντακτικό. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!
Plus, για ακόμα μια φορά είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και όπως λες να ήταν (που δεν είναι), δεν έχει ευρεθεί καλύτερος τρόπος για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καθόλου σύνδεση. Το PlayStation χρειάζεται διαρκή σύνδεση και μάλιστα όταν πέσει λίγο η ταχύτητα του internet υπάρχει input lag χειριστηρίου-απόκρισης. Γι'αυτό και δεν έχουν δει ακόμα το feature οι Ευρωπαίοι! Επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν το έκαναν, τότε θα το συζητούσαμε. Είναι σαν να μου λες δεν μ'αρέσει το να παίζω retail παιχνίδια γιατί πρέπει να σηκωθώ να βάλω το δισκάκι, λες και θα μπορούσε να μπαίνει αυτόματα.

Σε βαζω στοιχιμα οτι στανταρ δεν εχεις ps4.

Γιατι οτι λες ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε και εννοειτε οτι δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου μα καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μεροι και μεχρι σημερα??????

PlayStation Now FAQ

What kind of internet connection do I need?
We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps. Also, the lower ping that your connection has, the better streaming experience you will have. PS Now supports both Wi-Fi and wired (Ethernet) connections, and we recommend a wired connection for the best possible experience.

Άλλος λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μάλλον. Στην απάντησή μου αναφερόμουν ξεκάθαρα στην υπηρεσία PlayStation Now που προσφέρει backward compatibility.

More
23 Oct 2015 21:24 - 24 Oct 2015 12:46 #170073 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

Αλλο το τι προτεινετε και αλλο το τι χρειαζεται για να δουλεψει μια υπηρεσια ξερεις.
Το οτι προτεινετε να εχεις καλη συνδεση δεν σημαινει οτι αν δεν εχεις την προτεινομενη συνδεση δεν θα μπορεις να παιξεις σωστα ξερεις.

Γιατι οτι λες δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου μα καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μεροι και μεχρι σημερα?

PlayStation Now FAQ

What kind of internet connection do I need?
We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps. Also, the lower ping that your connection has, the better streaming experience you will have. PS Now supports both Wi-Fi and wired (Ethernet) connections, and we recommend a wired connection for the best possible experience.

Στην απάντησή μου αναφερόμουν ξεκάθαρα στην υπηρεσία PlayStation Now που προσφέρει backward compatibility.

Στο ξαναειπα απο τη στιγμη που δεν έχεις PS4 δεν μπορεις να ξερεις αν οτι διαβαζεις απο οπουδηποτε ειναι αληθεια ή οχι.
Εγω παλι μπορω γιατι εχω και τις δυο κονσολες και οτιδηποτε διαβασω μπορω να το τεσταρω απο πρωτο χερι και οχι να εμπιστευομαι το τι λεει ο οποιοσδηποτε.

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι input lag στη κονσολα του ps4 δεν υφιστατε ουτε σαν ορος και το ξερω απο πρωτο χερι και οχι απο καποιο τυχαιο αρθρο που διαβασα.

Και για να 'χουμε καλο ρωτημα για πες μου που μπορω να δω τι απαιτησεις γραμμης θελει το xbox one backward compatibility?
Last edit: 24 Oct 2015 12:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 21:29 - 24 Oct 2015 12:47 #170074 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το input lag, δεν είναι δικιά μου έκφραση αλλά του ίδιου του engineer της υπηρεσίας PlayStation Now, ο οποίος είπε ότι αν το internet πέσει κάτω από τη συγκεκριμένη ταχύτητα υπάρχει lag, και ότι κάνουν ότι είναι δυνατό έτσι ώστε το lag να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο. Εφόσον δε το έχεις δοκιμάσει λοιπόν, ούτε εσύ ούτε εγώ, άκου τη γνώμη του engineer που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω!
Last edit: 24 Oct 2015 12:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 21:36 - 24 Oct 2015 12:47 #170075 by Grigoris
Για πες μου απο που εβγαλες το πορισμα οτι δεν το εχω δοκιμασει?

Μηπως ξεχασες οτι εχω κολλητο που πραγματικα ειναι κολλημενος με το ps4 και εχει τα παντα στη κονσολα του και ναι εχει και το psn now και στην adsl 2+ γραμμη ιντερνετ που εχει και εχουμε δοκιμασει να παιξουμε 4-5 παιχνιδια μια χαρα επαιζαν οταν δεν κατεβαζε κατι απο το pc.
Οταν κατεβαζε απο το pc κατι παραλληλα λογικο ειναι να λαγκαρε κ.τ.λ. αφου ετρωγε αρκετο bandwith γραμμης το pc.

O καθε ενας εχει την αποψη του για την οποια κονσολα με μια πολυ μεγαλη διαφορα οτι εγω εχω αποψη με βαση αυτα που εχω δει με τα ιδια μου τα ματια(Ειπα εχω και τις δυο κονσολες) ενω εσυ εχεις αποψη απο αυτα που διαβαζεις απο τον οποιοδηποτε που λεει οτι ειναι ο οποιοσδηποτε.

Πιστευε οτι θελεις με τα αρθρα που διαβαζεις χωρις να τα εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια και ασε με εμενα να πιστευω οτι θελω με βαση οτι εχω δει με τα ιδια μου τα ματια και οχι απο τα οποια αρθρα διαβασα.
Last edit: 24 Oct 2015 12:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Oct 2015 21:38 - 23 Oct 2015 21:38 #170076 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το PSNow δεν υπάρχει στην Ευρώπη σαν υπηρεσία, μόνο στην Αμερική, Ασία και Ηνωμένο Βασίλειο, μήπως μπερδεύεις αυτό που λέω με κάτι άλλο; (Δεν σε ειρωνεύομαι)
Last edit: 23 Oct 2015 21:38 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
23 Oct 2015 21:41 - 24 Oct 2015 12:48 #170077 by Grigoris
Απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 δεν μπορεις να ξερεις οτι μπορεις πολυ ανετα να φτιαξεις και ελληνικο, και αμερικανικο και γιαπωνεζικο λογαριασμο.

Π.χ. στη δικη μου κονσολα εχω εναν αμερικανικο και ενα ελληνικο λογαριασμο και αυτο γιατι το ελληνικο psn store δεν εχει τη ποικιλια αλλα ουτε τις προσφορες του αμερικανικου psn store αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις ps4 πως να το ξερεις αυτο.
Και εδω κολλαει αυτο που σου λεω οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις μια κονσολα δεν μπορεις να τσεκαρεις το οτιδηποτε διαβαζεις κατα ποσο ισχυει ή οχι.
Last edit: 24 Oct 2015 12:48 by Μάνος Γρυπάρης.