snikefriend wrote: Και εγώ που είπα ότι είπες ότι τα παιχνίδια δε παίζουν offline; Έβαλα τελεία, η τελεία διαχωρίζει δύο προτάσεις. Ελληνικό συντακτικό. Είπα, αυτό που είπε ο fits79 δεν ισχύει (δηλ. τα saves αποθηκεύονται τοπικά στην κονσόλα). Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά offline. Άλλη πρόταση το ένα άλλη το άλλο, δεν το είπα για σένα το δεύτερο!
Plus, για ακόμα μια φορά είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και όπως λες να ήταν (που δεν είναι), δεν έχει ευρεθεί καλύτερος τρόπος για να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς καθόλου σύνδεση. Το PlayStation χρειάζεται διαρκή σύνδεση και μάλιστα όταν πέσει λίγο η ταχύτητα του internet υπάρχει input lag χειριστηρίου-απόκρισης. Γι'αυτό και δεν έχουν δει ακόμα το feature οι Ευρωπαίοι! Επομένως, είναι ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν το έκαναν, τότε θα το συζητούσαμε. Είναι σαν να μου λες δεν μ'αρέσει το να παίζω retail παιχνίδια γιατί πρέπει να σηκωθώ να βάλω το δισκάκι, λες και θα μπορούσε να μπαίνει αυτόματα.
Βαζω στοιχημα οτι στανταρ δεν εχεις ps4.
Γιατι οτι λες ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε και εννοειτε οτι δεν ισχυουν ετσι.
Δεν υπαρχει καθολου η αναγκη για διαρκη συνδεση στο νετ στο ps4(Μηπως τα μπερδευεις λιγο με το τι ειχε ανακοινώσει η ms εν έτη E3 2013) και ισως ισχυει εν μερη και μεχρι σημερα?
Εγω μια χαρα παιζω στο ps4 ακομα και χωρις καθολου συνδεση στο νετ μα καθολου και αυτο για input lag μεταξυ κονσολας και χειρηστηριου ειναι απο τις τραγικοτερες αερολογιες που εχω ακουσει που μαλλον προσπαθουν να πεισουν οι xbox one fans γιατι μαλλον δεν εχουν να αναδειξουν κατι αλλο υπερ της κονσολας τους με αποτελεσμα να ριχνουν λασπη στα του ps4.
Οσο τωρα αφορα το backwards compadibility στο xbox one να σου πω γιατι εχω κολλητο ο οποιος ανήκει στο preview program της κονσολας(μιας και οπως εχω πει απειρες φορες εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια εκ των δυο)  δεν μπορεις να κανεις save ενός xbox360 παιχνιδιου αν εισαι offline γιατι ολα τα saves των xbox360 παιχνιδιων γινωνται μονο στο cloud και πουθενα αλλου(Οπως π.χ. στον εσωτερικο δισκο της κονσολας) επομενως μπορεις ανετα να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι που υποστηριζεται στη κονσολα xbox one αλλα χωρις save αν εισαι offline.