Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
25 Aug 2015 09:39 #167983 by Γιωργος Ευστατογλου
παιδια κατα 99% εγω επιλεγω κονσολα λογω των exclusives , πρωσοπικα ακομα δεν βρισκω τον λογω για αγορα ps4 (μολις θυμηθικα το killzone , παιδια παω λιγο μεχρι τα public :-/ ), μπορει μετα το uncharted , αλλα ειναι κατι πολυ υποκειμενικο . αλλα τωρα το να επιλεγει καποιος μια κονσολα επειδη παιζει σε 900p και οχι 1080p και 59,9fps και οχι 60 ειναι πραγματικα θλιβερο . αν ειναι να σκεφτεσαι ετσι παντως , μπορεις να κανεις και ενα τουμπανο pc . και επισης ειχα δει video που εδειχνε το batman στο xbox (900p) και στο ps4 (1080p) και παιδια ηταν ολοιδιο. και φανταστειται οτι προσπαθουσα να δω τις διαφορες , τελος παντων απλα μν αρχιζετε να κανετε ολοκληρη διαμαχη , και επισης κατι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι , ειναι οτι η sony προσπαθει να προωθησει την κονσολα με νυχια και με δοντια ενω η microsoft δεν φαινεται να την ενδιαφερει και πολυ . τι εννοω! ,οταν σε πωλησεις εισαι περιπου στα μισα απ'οτι η sony , θα ηθελα να δω και μια κοινητοποιηση . οταν πας σε ενα playroom στα seven και εχει 10 ps4 και κανενα xbox one , δεν ειναι λιγο περιεργο ? οταν στα περισσοτερα giveaways δινεται ps4 και οχι xbox one δεν ειναι επισης περιεργο ? δεν ξερω , τι να πω, ισως να πρεπει να κανει αυτες τις πωλησεις γιατι γενικα η sony δεν τα παει και πολυ καλα , και στον χωρο των κινητων , και στις τηλεορασεις ,και στις καμερες και γενικα . ενω απο την αλλη η microsoft καλα κρατα . καλημερες ,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2015 11:37 #167987 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Φίλε μην κοιτάς τι γίνεται Ελλάδα γιατι είμαστε όλοι κολλημένοι. Έχουμε την νοοτροπία με PlayStation μεγάλωσα και δεν αλλάζω. Απλά δες πως ήταν η κονσόλα το 2013 και πως είναι σήμερα. Έχει κάνει πολλές αλλαγές η ms σε αντίθεση με την Σονυ η οποία αφού πουλάει δεν σκάει. Ειδικά φέτος ανακοίνωσε ένα κάρο αποκλειστικά και συμβατότητα με παιχνίδια 360 (και ίσως και original xbox).

More
25 Aug 2015 11:42 #167988 by Pankar94

tonyler wrote: Τι λετε ρε παιδια?? Εγω 32αρα εχω και νοιωθω ο βασιλιας του κοσμου!!!
Ακομη και με 50 αρα τηλεοραση...ποσο μεγαλες ειναι οι διαφορες ???Η μαλλον ποσες ειναι οι διαφορες??Η ακομη καλυτερα σε ποσα παιχνιδια αυτες οι διαφορες ορατες και θα τις δεις με την πρωτη ματια και οχι κοιταζοντας για καναπενταλεπτο για να βγαλεις συμπερασμα??Μαλλον(σιγουρα δηλαδη) σε κανενα...να λεγα πως συγκρινες γραφικα 4k pc με 1080p κονσολας,οκ,εκει υπαρχουν διαφορες,αλλα ποιος θα δει διαφορες 900-1080p/720p- 1080p με την πρωτη και τη δευτερη ματια??

Ρε εγώ για να τις δω παγώνω το βίντεο στο youtube Και κάθομαι κανα 5λεπτό για να τις καταλάβω. Πραγματικά είναι σχεδόν ανύπαρκτες

More
25 Aug 2015 14:34 #167991 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Φίλε μην κοιτάς τι γίνεται Ελλάδα γιατι είμαστε όλοι κολλημένοι. Έχουμε την νοοτροπία με PlayStation μεγάλωσα και δεν αλλάζω. Απλά δες πως ήταν η κονσόλα το 2013 και πως είναι σήμερα. Έχει κάνει πολλές αλλαγές η ms σε αντίθεση με την Σονυ η οποία αφού πουλάει δεν σκάει. Ειδικά φέτος ανακοίνωσε ένα κάρο αποκλειστικά και συμβατότητα με παιχνίδια 360 (και ίσως και original xbox).

Στα videο στo youtube πευτει αρκετα η αναλυση...Τις περισσοτερες φορες τα γραφικα στις κονσολες απεχουν πολυ απο αυτα στο video...
Ps4 θα επαιρνα επειδη ειχα psX,ps2,ps3 και ps vita. Το μονο Μηχανημα που δεν ηταν sony που ειχα ηταν το nintendo ds lite...
Μετα την παταγωδης αποτυχια του ps vita ειχα καποιες επιφυλαξεις για τη sony..Το οτι δεν εκανε τιποτα και δεν εδειξε τιποτα καινουριο αλλα και δυνατο exclusve με πειραξε(ps4) .Τι να το κανω το shenmue- made in japanoπαοχνιδο οταν ο αντιπαλος παει για quantum break??
To ποιο σημαντικο exclusive του ps4 αυτη τη στιγμη ειναι μακραν το uncharted 4,το οποιο φαινεται πολυ καλο.Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε κονσολα για ενα παιχνιδι( εξαιρουνται τα batman arkham αν ηταν exclusives)..Bloodborne κι αυτο φαινεται πολυ ωραιο,αλλα δυστυχως ειναι ενας ωραιοτατος κλωνος.Αν εδειχναν tlou,gow πιο πριν ισως να μην εχανε με τετοια διαφορα τον πολεμο του game line- up( ειδικα το 2015-2016).Περα απο τα exclusives ηρθαν κι αλλα οπως backlwards compatibility και windows 10.Χαιρομαι παρα πολυ για την επιλογη του xbox one.

More
25 Aug 2015 14:53 #167992 by Pankar94
Εγώ θυμάμαι ότι οι διάφορες στο 360 vs ps3 έκαναν μπαμ στο YouTube.

More
30 Aug 2015 13:57 #168241 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One
Εχω μια ευκαιρια να ανταλαξω το ps4. Αξιζει η θα το μετανιωσω. μου αρεσει που ειναι ποιο δυνατό σαν μηχάνημα εχει καλύτερη ραμ ddr5 ενω το xbox ddr3. θα επηρεάσει αυτο παιχνιδια του μετα η γενικως θα πεζει οπως το ps4? Επισης η gpu του ειναι καλητερη ποιο δυνατή.

More
30 Aug 2015 14:28 - 30 Aug 2015 14:34 #168243 by Pankar94
Εγω παντως που ειχα ps4 και το εδωσα για one θεωρω πως εκανα την καλυτερη επιλογη.Γιατι τα αποκλειστικα του one μου αρεσουν πιο πολυ,το ιδιο και το controller.Το μενου επισης και το γεγονος οτι το xbox live ειναι καλυτερο service απο το psn.Παιζοντας multiplatforms δεν εχω δει καμια μεγαλη διαφορα.Σχεδον ανυπαρτκη.Τωρα το οτι το ενα ειναι στα χαρτια πιο δυνατο δεν μου λεει κατι.Αν ειναι ετσι αγοραζω pc και εχω τα καλυτερα specs και γραφικα.Για τις ram που λες το xbox one εχει και 32 mb eSRam που αν αξιοποιηθει πληρως προσφερει και λιιιιγο καλυτερες επιδοσεις απο την gddr5 του ps4.Αλλα δεν πρεπει να σε νοιαζει αυτο γιατι μετα υπαρχει και το software στο οποιο η MS υπερτερει.Ασε τα specs και δες τα παιχνιδια.Τι γουσταρεις.Και το driveclub εχει απιστευτα γραφικα αλλα το forza horizon ειναι πιο διασκεδαστικο σαν παιχνιδι.Το ιδιο και με το the order ,ryse(το οποιο μου αρεσε για καποιο λογο).Γενικα gameplay>graphics.
Last edit: 30 Aug 2015 14:34 by Pankar94.

More
30 Aug 2015 14:41 - 30 Aug 2015 22:19 #168244 by vasilis
Βλέπω παιχνιδια οπως το until dawn και το hellblade που πρόκειται να βγει exclusive εαν δεν κανω λαθος και σίγουρα στα παιχνιδια για μενα εχει προβάδισμα το ps4. και αυτο για τι μου αρεσουν τα σκοτεινου ιδους παιχνιδια.[Βασικα το hellblade θα ειναι για ps4 και windows] Αυτο που ξεχωριζει φοβερα ειναι το χειριστήριο στο xone. Εκει εχω κολλήσει.... και αυτο γιατι στα racing οσο πατας το R2 τοσο ποιο πολυ πονας. δεν μπορω να παιξω nfs ας πουμε για 30λεπτα, ποναει το δάχτυλο, κόβει.
Last edit: 30 Aug 2015 22:19 by vasilis.

More
30 Aug 2015 14:49 #168245 by Pankar94
Καλα οι σκανδαλες του one δεν υπαρχουν.Εχουν και το feedback(δονειται και η αντιστοιχη σκανδαλη αναλογα με το αν πατας πολυ γκαζι ή πολυ φρενο).Εμενα με κουραζε και η θεση των αναλογικων στο ds4.Ενταξη το until dawn πιο πολυ σαν ταινια ειναι παρα σαν παιχνιδι αλλα αν γουσταρεις δεν υπαρχει θεμα.Οταν λες σκοτεινα εννοεις θριλερ?Γιατι και το gears of war ειναι λιγο "σκοτεινο" παιχνιδι.

More
30 Aug 2015 14:59 - 30 Aug 2015 15:08 #168246 by vasilis
Δλδ δεν εχει αντισταση πχ στα FPS οταν πυροβολας εχει rumple. θριλερακια εννοω ναι.
To ps4 βγαζει περισσότερα frames per sec εαν δεν κανω λαθος. η διαφορα ειναι αισθητη εκει?
Last edit: 30 Aug 2015 15:08 by vasilis.