Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
08 Nov 2015 23:15 - 09 Nov 2015 04:11 #170841 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Οπως ειπα δεν ξανασχολουμε με εσενα.
Πες οτι θες ποσος με ενδιαφερει δεν θα κατσω να σε πεισω για το αντίθετο.

Λοιπον ο καθε ενας κανει την επιλογη του και την υποστηριζει.

Αυτο που εχω πει απειρες φορες και δεν λες να το καταλαβεις ειναι οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις και τις δυο κονσολες δεν μπορεις να κρινεις κατι που δεν εχεις.

Το backward compatibility εννοειτε οτι ειναι ενα μεγαλο ατου του xbox one αρκει να δουλευει σωστα και οχι οπως στο preview program που πρεπει να εισαι συνεχως online για να κανεις save στο παιχνιδι του xbox360 που θα παιξεις στο xbox one.

Κατι που επισης δεν ξερεις γιατι δεν ανήκεις στο preview program της ms σε κατι που εγω ανήκω.

Gamertag & psn acc δεν δινω για πολλους και διαφορους λογους.
δεν θελω να ξερει καποιος που δεν παιζω μαζι του το psn acc & gamertag μου ειναι τοσο απλο.
Αλλωστε ειναι καθαρα δικαιωμα μου να τα δινω ή οχι και δεν μπορεις να μου το αφαιρεσεις αυτο επειδη εσυ θελεις να πεις το κοντο και το μακρύ σου.

Καλά οκ.... όταν πάρεις xbox one ή ps4 έλα να ξαναμιλήσουμε!!!!
Πόσο χαίρομαι που βγήκα από αυτό το Ps community!!
Δεν έχεις και αποδείξεις. Λες ότι έχεις και κονσόλα xD...Γι'αυτό άλλωστε δεν δίνεις gamertag!
Last edit: 09 Nov 2015 04:11 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2015 23:19 - 09 Nov 2015 03:59 #170842 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote: Μηπως ειχες δει καθολου τις διαφημησεις που ειχανε βγαλει για το kinekt2?

Εκει δεν παραπληροφορουσαν καθολου το κοσμο ετσι αλλα ειπαμε επειδη εισαι αντικείμενος και δικαιος βλεπεις τα κατα μονο της μιας κονσολας οχι της αλλης.

Και ποτε ειπα εγω οτι το psp vita ειναι η τελεια κονσολα και οτι η sony ειναι αλανθαστη?
.

Είπα εγώ ότι είπες ότι το ps vita είναι τέλειο και ότι η sony δεν κάνει λάθη?
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το κινεκτ και ούτε με νοιάζει να μάθω. Αλλά το κινεκτ είναι gadget και το ps vita παιχνιδομηχανή. Αυτό σημαίνει πως για το κινεκτ δίνεις 150 ευρώ και τέλειωσες.Για το vita θα δώσεις τουλάχιστον άλλα 50 ευρώ. Επομένως δεν είναι το ίδιο.

Οταν κυκλοφορησε το xbox one νομιζω ερχοτανε υποχρεωτικα με το kinect2 και η ms ελεγε οτι χωρις αυτο δεν μπορει να δουλεψει.
Οποτε με βαση αυτο ηταν βασικο κομματι της κονσολας.

Το οτι γυρισε και αυτο κωλοτουμπα μαζι με πολλα αλλα λογο κραξιματος του κοσμου δεν παυει να αναιρει το τι ειχε πει η ιδια η ms οτα κυκλοφορησε η ms τη κονσολα xbos one.

Ετσι?

Ειναι δηλαδη σαν να μου λες οτι θα κυκλοφορησει η κονσολα χωρις μοχλο.
Ετσι ηταν οταν κυκλοφορησε αρχικα τα 2 πρωτα χρονια το xbox one υποχρεωτικο με το kinect2(Μηπως και σε αυτο εχω αδικο και δεν ισχυει?)
Last edit: 09 Nov 2015 03:59 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 23:28 - 09 Nov 2015 04:10 #170844 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Μηπως να σου πω και το που μενω, τον αριθμο ταυτοτητας μου κ.τ.λ.

Προσωπικα στοιχεια ξερεις τι ειναι?

Το οτι τα δινεις οπου θελεις εσυ και οχι σε οποιον να 'ναι το ξερεις.

Λοιπον πιστευε οτι θελεις δεν με ενδιαφερει καθολου ομως.
Last edit: 09 Nov 2015 04:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 23:30 #170845 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony εχεις ps4?. Βλεπω να το κατηγορεις συνεχεια αλλα χωρις να εχεις την κονσολα δεν το θεωρω σωστο. Το οτι σου αρεσει το xbox1 ειναι φανερο αλλα κρατα και μια επιφυλαξη για το αντιπαλο δεος μιας και δεν το γνωριζεις απο πρωτο χερι. ;)
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
08 Nov 2015 23:43 #170846 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Tony εχεις ps4?. Βλεπω να το κατηγορεις συνεχεια αλλα χωρις να εχεις την κονσολα δεν το θεωρω σωστο. Το οτι σου αρεσει το xbox1 ειναι φανερο αλλα κρατα και μια επιφυλαξη για το αντιπαλο δεος μιας και δεν το γνωριζεις απο πρωτο χερι. ;)

Ούτε ο fits έχει xbox one αλλά δεν λες τίποτα για αυτο΄ν... :/
Aν δεν δώσεις gamertag δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς fits....Από εκεί και πέρα Πες ό,τι θες

More
08 Nov 2015 23:45 #170848 by Tony
ττο κινεκτ είναι κομμάτι του one επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συγκρίνεις με το vita.

More
09 Nov 2015 00:08 #170853 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Στο ps4 απ' οταν κυκλοφορησε ειχε quick installs(Κανει εγκατασταση τα βασικα αρχεια του παιχνιδιου για να μπορεις να το παιξεις στο 5-7 λεπτο και οσο παιζεις το παιχνιδι εγκαθιστατε και το υπολοιπο) και να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις να κανεις εγκατασταση το game update κατι που το xbox one λεει οτι θα προσθεσει τωρα με το update δεκεμβριου και κατα τον tonyler ειναι ανουσιο μιας και η κονσολα δεν ειναι ημιτελης.

What? Αυτό που λες το κάνει και το Xbox ήδη.

More
09 Nov 2015 00:37 #170856 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
εγω θα πω λυπαμαι γιατι κανετε σαν "μικρα παιδια" δεν ξερω την ηλικια σας ουτε με ενδιαφερει να μου πειτε αλλα ως 43χρονων που ειμαι λυπαμαι πολυ που βλεπω τετοιο φανατισμο και συμπεριφορα σε μια ιστοσελιδα (φορουμ) που ασχολειται με τα παιχνιδια και εκφραζει το gaming community στην ελλαδα (δεν απορω με την καταντια του και με το επιπεδο του) καθως δυστυχως οι συμπεριφορες σας το εκφραζουν απολυτα για αυτο δεν προκειται ποτε καμια εταιρεια να υπολογιζει την ελληνικη κοινοτητα ειτε του XBOX ειτε του PSN και μας εχουν γραμμενους στα "παλια τους τα υποδηματα".

αντι να τα χωνετε στις εταιρειες που εβγαλαν "κονσολες νεας γενιας" που στην ουσια μονο αν δεις τα χαρακτηριστικα τους θα γελας (8πυρηνος με 8gb μνημη , με καρτα γραφικων 7.x.x.x με 1gb μνημη και αποθηκευτικο χωρο 500gb η αν παρεις την βελτιωμενη εκδοση 1tb

που θα επρεπε να εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα 8πυρηνος με 8gb μνημη και καρτα γραφικων τουλαχιστον 2gb οπως και αποθηκευτικο χωρο 1tb για να τις λες κονσολες της επομενης γενιας.

οπως επισης διαφωνω και με την κοντρα σας

ο καθενας επιλεγει την κονσολα που θελει με τα δικα του κριτηρια (παιχνιδια/φιλους)

εγω τουλαχιστον με αυτα τα κριτηρια επελεξα και το XBOX 360 και το XBOX One βεβαια ειμαι τυχερος καθως εχω γειτονα που εχει το PS3 και το PS4 οπως και τα XBOX 360 και XBOX One και τα ειδα απο πρωτο χερι ολα ετσι εβγαλα ασφαλη συμπερασματα για ποια κονσολα θα αγορασω.

Με εκτίμηση

More
09 Nov 2015 00:38 #170857 by Γιώργος Λόλας
Παιδιά ηρεμία :D ξέρω ότι τέτοια topics δημιουργούν ένταση και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο ώστε να τσακώνεστε :)

Μην το γυρίζετε σε προσωπικό επίπεδο, πιστέψτε με δεν οφελεί κανέναν κάτι τέτοιο, απλά χαλιέστε.

Αγάπη μόνο <3

More
09 Nov 2015 00:55 #170858 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
εσυ αγαπητε μου φιλε και συνομιλητη καλα τα λες και εχεις απολυτα δικιο και συμφωνω 1000% μαζι σου
δυστυχως οι πιο πανω φιλοι απο την αρχη αυτου του θεματος δυστυχως εχουν ανουσια αντιπαραθεση να την πω , χωρις λογο αντιπαραθεση να την πω , ας βαλουν οτι τιτλο θελουν στην προσωπικη τους αντιπαραθεση/κοντρα για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη κατα την γνωμη τους

ισως να χρειαζονται μερικες μερες διακοπες για να ηρεμησουν

ισως να χρειαζονται κανενα τσιπουρο να πιουν και να ξεχασουν τις εικονικες τους κοντρες

γιατι κατα την δικη μου γνωμη και οι δυο ειναι τα μαυρα τους τα χαλια μονο κονσολες της επομενης γενιας δεν τις χαρακτηριζω απλα λογω κρισης ειναι πιο φτηνη επιλογη για μενα που θελω να παιξω καποιους αγαπημενους τιτλους παιχνιδιων και να μην στερηθω το gaming που αγαπω και λατρευω γιατι να φτιαξω υπολογιστη στα μετρα που θελω θα χρειαστω πολλα περισσοτερα απο τα 500 ευρω που κοστιζουν.

προσωπικα οπως εχω πει στο θεμα αυτο επελεξα το xbox one βαση δικων μου κριτηριων (παιχνιδια/φιλους)
ξερω τα θετικα του και τα αρνητικα του καθως συμμετεχω στο προγραμμα της ms xbox preview program οπως συμμετεχω και στο αναλογο προγραμμα της ms για τα windows 10 και σε αλλα πραγματα καθως η πληροφορικη καποτε ηταν το επαγγελμα μου τωρα ειναι το χομπι μου (ποτε ομως δεν χρησιμοποιησα τις γνωσεις μου/προσοντα μου/εμπειρια μου) για να στηριξω την αποψη μου σε καποιο θεμα αλλα το κανω με επιχειρηματα

ουτε θα πω φυσικα ποιος απο τους δυο πιο πανω φιλους ειναι σωστος και ποιος λαθος

αυτο θα το κρινουν οι συνομιλητες μας και κατοχοι των δυο κονσολων

Με εκτίμηση