tonyler wrote:
fits79 wrote: Μηπως ειχες δει καθολου τις διαφημησεις που ειχανε βγαλει για το kinekt2?
Εκει δεν παραπληροφορουσαν καθολου το κοσμο ετσι αλλα ειπαμε επειδη εισαι αντικείμενος και δικαιος βλεπεις τα κατα μονο της μιας κονσολας οχι της αλλης.
Και ποτε ειπα εγω οτι το psp vita ειναι η τελεια κονσολα και οτι η sony ειναι αλανθαστη?
.
Είπα εγώ ότι είπες ότι το ps vita είναι τέλειο και ότι η sony δεν κάνει λάθη?
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το κινεκτ και ούτε με νοιάζει να μάθω. Αλλά το κινεκτ είναι gadget και το ps vita παιχνιδομηχανή. Αυτό σημαίνει πως για το κινεκτ δίνεις 150 ευρώ και τέλειωσες.Για το vita θα δώσεις τουλάχιστον άλλα 50 ευρώ. Επομένως δεν είναι το ίδιο.
Οταν κυκλοφορησε το xbox one νομιζω ερχοτανε υποχρεωτικα με το kinect2 και η ms ελεγε οτι χωρις αυτο δεν μπορει να δουλεψει.
Οποτε με βαση αυτο ηταν βασικο κομματι της κονσολας.
Το οτι γυρισε και αυτο κωλοτουμπα μαζι με πολλα αλλα λογο κραξιματος του κοσμου δεν παυει να αναιρει το τι ειχε πει η ιδια η ms οτα κυκλοφορησε η ms τη κονσολα xbos one.
Ετσι?
Ειναι δηλαδη σαν να μου λες οτι θα κυκλοφορησει η κονσολα χωρις μοχλο.
Ετσι ηταν οταν κυκλοφορησε αρχικα τα 2 πρωτα χρονια το xbox one υποχρεωτικο με το kinect2(Μηπως και σε αυτο εχω αδικο και δεν ισχυει?)