Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
08 Nov 2015 20:44 - 08 Nov 2015 21:05 #170812 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote: Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι.

Αυτά παθαίνει η ms όταν καβαλάει το καλάμι.
Η sony όμως που καβαλάει το καλάμι από το τότε που βγήκε Ps4 δεν έχει πάθει τίποτα αντίστοιχο με αυτό που παθαίνει η ms. Και δε μιλάω μόνο για ps4 , αλλά και για το ps vita που μας κορόιδεψε όλους!

Στο εχω πει απειρες μα απειρες φορες να μην απαντας, ουτε να σχολιαζεις τα ποστ μου οπως κανω κι εγω με τα δικα σου και εσυ παρολα αυτα συνεχιζεις και το κανεις.

Να σου απαντησω σε αυτο μιας και σχολιασες πρωτος το ποστ μου(Και ελπιζω να ειναι το τελευταιο ποστ μου που σχολιαζεις).
Αν η sony με το ps4 κανει τις ιδιες μλκιες που εκανε η ms με το xbox one το 2013 να δεις κι αυτη που θα παει και σε πωλησεις και σε κοσμο.

Ελα ομως που δεν εχει κανει κατι τετοιο για να τα γυρισει ολα κωλοτουμπα γιατι εβλεπε οτι ετσι δεν θα πουλαγε ουτε το 1/3 των κονσολών που εχει πουλησει εως τωρα(Να 'ναι καλα ο phil spencer που τα αλλαξε ολα αυτα και ανεβασε τις πωλησεις της κονσολας)

Και για το psp vita που λες οτι σε κοροιδεψε(Κατι που δεν νομιζω να εκανε γιατι ηξερες οταν το αγορασες τι παιχνιδια εχει και παρολα αυτα προτημησες να το παρεις με αυτα που εχει) ειδες που ειναι τωρα σε πωλησεις.

Οπως π.χ. εχει κανει και η ms με το κινεκτ2 που σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τη κονσολα στην αρχη και παρολο που εχει βγει κοντα 3 χρονια μαζι με τη κονσολα για πες μου σε παρακαλω πολυ ποσα παιχνιδια εχει βγαλει?
Να η λιστα 5 παιχνιδιων kinekt2 που εχει βγαλει η ms που δεν σε κοροιδευει για μια συσκευη που εχει βγει εδω και 3 χρονια και σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τα πρωτα xbox one.
Last edit: 08 Nov 2015 21:05 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2015 20:46 - 08 Nov 2015 20:47 #170813 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: όλα τα προβλήματα που αναφέρει ο fits79 έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το OS του one. Υπομονή μέχρι τις 12. Βέβαια το πιο λογικό είναι όλα τα θέματα(bugs,errors κλπ) να λυθούν στα 2-3 updates που θα ακολουθήσουν.
Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ η κονσόλα σε σημείο να το βγάλω από την πρίζα και να το ξανά-ανοίξω.
Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρά! Σκέφτομαι να πουλήσω το xbox. Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια ,αναφέροντάς μου αυτά τόσο σοβαρά προβλήματα.

Παλι σχολιαζεις κατι που ειπα και ειρωνευεσαι κατι που δεν εχω κανει για εσενα.

Ναι οκ αγοραζουμε μια κονσολα για να κολλαει και να περιμενουμε κατη μηνες για να την φτιαξει και να δουλευει απλα αξιοπρεπως.
Τουλαχιστον να μην κολλαει εντελως και να χρειαζεται να βγει/μπει στο ρευμα ξανα.

Και το ξαναλεω για πολλοστη φορα και οι δυο κονσολες εχουν προβληματα αλλα δες χωρις παρωπιδες(Προς το xbox one) που ειναι σιγουρο οτι εχεις τι ειδους προβληματα εχει η καθε κονσολα και ποσο δυσκολο κανουν στον απλο χρηστη να τη χρησιμοποιήσει ή οχι.
Last edit: 08 Nov 2015 20:47 by Grigoris.

More
08 Nov 2015 20:48 #170814 by Κατερίνα Μαρίνου
Τελικα θα πει καποιος που εχει και τις 2 κονσολες αν πραγματι το ps4 εχει προβληματα υπερθερμανσης γιατι απ'οτι διαβαζω παραπανω δεν μπορω να βγαλω ακρη και με ενδιαφερει να το αγορασω τωρα στις γιορτες.
Εγω συγκριτικα ακουω οτι το xbox1 εχει καποια προβληματα με το loading time και με τα install των παιχνιδιων αλλα δινει περισσοτερους τιτλους τον μηνα σε κατοχους live συνδρομης. Απ'την αλλη το ps4 εχει λιγοτερους τιτλους και κυριως indie games για προσφορες μεσω του ps store. Μπερδεμενα πολυ τα πραγματα και εδω ειναι ακριβες οι κονσολες δεν ειναι καιρος για ασκοπες αγορες. Οσο για την απεικoνιση σε μεγαλη οθονη που διαβασα παραπανω αλλο ειναι η 32' και αλλο η 50' tv μην λεμε και οτι θελουμε, τεραστια η διαφορα ποιοτητας ειδικα αν ειναι τελευταια μοντελα full hd. ;)

More
08 Nov 2015 20:56 - 08 Nov 2015 20:58 #170816 by Grigoris
Δεν εχει κανενα προβλημα υπερθερμανσης καμια απο τις δυο κονσολες.

Η καθε μια εχει τα δικα της προβληματα που εν καιρο θελω να πιστευω οτι θα λυθουν.

Καλο ειναι πριν αγορασεις καποια απο τις δυο κονσολες να δεις αρχικα τι αποκλειστικα παιχνιδια σε ενδιαφερουν περισσοτερο και αναλογα με το ποια απο τις δυο κονσολες εχει τα περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν σκεψου σοβαρα αν θα αγορασεις αυτην ή οχι.

Οσο για τους τιτλους δωρεαν το μηνα ισα - ισα που το ps4 δινει 2 παιχνιδια + 1 μετα απο ψηφοφορια 3 παιχνιδιων και το xbox one δινει δυο χωρις καμια ψηφοφορια.

Και μιλαω παντα για οσους εχουν xbox live(xbox one) & psn+(playstation4) ετσι.
Last edit: 08 Nov 2015 20:58 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
08 Nov 2015 21:11 #170818 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One
Τα νεα ps4 με το cuh-12 δεν εχουν κανενα προβλημα,ουτε θορυβου στο ανεμιστηρακι,ουτε υπερθερμανσης.
Να το κοιταξεις(πχ το Bundle με το mgs ειναι απο τα νεα)
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
08 Nov 2015 21:14 - 08 Nov 2015 21:18 #170819 by Tony

fits79 wrote:

tonyler wrote:

fits79 wrote: Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι.

Αυτά παθαίνει η ms όταν καβαλάει το καλάμι.
Η sony όμως που καβαλάει το καλάμι από το τότε που βγήκε Ps4 δεν έχει πάθει τίποτα αντίστοιχο με αυτό που παθαίνει η ms. Και δε μιλάω μόνο για ps4 , αλλά και για το ps vita που μας κορόιδεψε όλους!

Στο εχω πει απειρες μα απειρες φορες να μην απαντας, ουτε να σχολιαζεις τα ποστ μου οπως κανω κι εγω με τα δικα σου και εσυ παρολα αυτα συνεχιζεις και το κανεις.

Να σου απαντησω σε αυτο μιας και σχολιασες πρωτος το ποστ μου(Και ελπιζω να ειναι το τελευταιο ποστ μου που σχολιαζεις).
Αν η sony με το ps4 κανει τις ιδιες μλκιες που εκανε η ms με το xbox one το 2013 να δεις κι αυτη που θα παει και σε πωλησεις και σε κοσμο.

Ελα ομως που δεν εχει κανει κατι τετοιο για να τα γυρισει ολα κωλοτουμπα γιατι εβλεπε οτι ετσι δεν θα πουλαγε ουτε το 1/3 των κονσολών που εχει πουλησει εως τωρα(Να 'ναι καλα ο phil spencer που τα αλλαξε ολα αυτα και ανεβασε τις πωλησεις της κονσολας)

Και για το psp vita που λες οτι σε κοροιδεψε(Κατι που δεν νομιζω να εκανε γιατι ηξερες οταν το αγορασες τι παιχνιδια εχει και παρολα αυτα προτημησες να το παρεις με αυτα που εχει) ειδες που ειναι τωρα σε πωλησεις.

Οπως π.χ. εχει κανει και η ms με το κινεκτ2 που σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τη κονσολα στην αρχη και παρολο που εχει βγει κοντα 3 χρονια μαζι με τη κονσολα για πες μου σε παρακαλω πολυ ποσα παιχνιδια εχει βγαλει?
Να η λιστα 5 παιχνιδιων kinekt2 που εχει βγαλει η ms που δεν σε κοροιδευει για μια συσκευη που εχει βγει εδω και 3 χρονια και σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τα πρωτα xbox one.

Kοίτα να δεις, το forum είναι δημόσιο. Επομένως μπορώ να σχολιάζω ό,τι λες. Και δεν πρόκειται να σε αγνοήσω όσο κι αν το θες.
Δηλαδή εσύ θες να μου πεις ότι όταν έπαιρνα Ps vita το 2012 ήξερα ότι το 2015 θα ανακοίνωνε ότι ''Σταματάμε τα first-party για το ps vita''.
Kαι πραγματικά για όσους είχαν ps vita η μεταφορά παιχνιδιών στο ps4 , όπως gravity rush και tearaway είναι τεράστια ασέβεια για όλους τους κατόχους Ps vita! 3 σοβαρά exclusives είχε όλα και όλα και 2 τα έβαλε στο ps4 για να μειώσουν το κενό από exclusives.
Και να σε ενημερώνω πως όταν διαφήμιζαν το ps vita παραπληροφορούσαν τον κόσμο λέγοντας ότι το ps vita θα έχει features τα οποία ακόμα δεν έχει!
Last edit: 08 Nov 2015 21:18 by Tony.

More
08 Nov 2015 21:24 #170821 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote:

tonyler wrote: όλα τα προβλήματα που αναφέρει ο fits79 έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το OS του one. Υπομονή μέχρι τις 12. Βέβαια το πιο λογικό είναι όλα τα θέματα(bugs,errors κλπ) να λυθούν στα 2-3 updates που θα ακολουθήσουν.
Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ η κονσόλα σε σημείο να το βγάλω από την πρίζα και να το ξανά-ανοίξω.
Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρά! Σκέφτομαι να πουλήσω το xbox. Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια ,αναφέροντάς μου αυτά τόσο σοβαρά προβλήματα.

Παλι σχολιαζεις κατι που ειπα και ειρωνευεσαι κατι που δεν εχω κανει για εσενα.

Ναι οκ αγοραζουμε μια κονσολα για να κολλαει και να περιμενουμε κατη μηνες για να την φτιαξει και να δουλευει απλα αξιοπρεπως.
Τουλαχιστον να μην κολλαει εντελως και να χρειαζεται να βγει/μπει στο ρευμα ξανα.

Και το ξαναλεω για πολλοστη φορα και οι δυο κονσολες εχουν προβληματα αλλα δες χωρις παρωπιδες(Προς το xbox one) που ειναι σιγουρο οτι εχεις τι ειδους προβληματα εχει η καθε κονσολα και ποσο δυσκολο κανουν στον απλο χρηστη να τη χρησιμοποιήσει ή οχι.

Eίπα ότι δεν έχει προβλήματα? Είπα ότι είναι τέλειο?
Που είδες ότι κολλάει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπαίνεις σε forum να γράφεις κι όλας ,μόνο ένας θεός ξέρει!
Και λογικό είναι συγκριτικά με το ps4 μιας και το one έχει πολλές άλλες δυνατότητες εκτός από Gaming(π.χ snap).
Περίμενε λίγο καιρό και μόλις δεις ότι το Ui του one γίνει 2-4 φορές γρηγορότερο θέλω να δω τι θα λες.

More
08 Nov 2015 21:45 #170822 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωραια, ευχαριστω πολυ παιδια. Θα παω να κοιταξω τους τιτλους της καθε κονσολας να δω τι με ενδιαφερει περισσοτερο και ν'αποφασισω για το καλυτερο. Ειχα μια συνδρομη xbox live για 6 μηνες, εβγαλα καποια achievements αλλα τωρα το εχω παρατησει λιγο το 360 μου. Αν παρω το ps4 θα βαλω και την συνδρομη για το store σιγουρα. :)

More
08 Nov 2015 22:07 - 09 Nov 2015 04:14 #170825 by Grigoris
Μηπως ειχες δει καθολου τις διαφημησεις που ειχανε βγαλει για το kinekt2?

Εκει δεν παραπληροφορουσαν καθολου το κοσμο ετσι αλλα ειπαμε επειδη εισαι αντικείμενος και δικαιος βλεπεις τα κατα μονο της μιας κονσολας οχι της αλλης.

Και ποτε ειπα εγω οτι το psp vita ειναι η τελεια κονσολα και οτι η sony ειναι αλανθαστη?
Last edit: 09 Nov 2015 04:14 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2015 22:12 #170826 by Grigoris

aims wrote: Τα νεα ps4 με το cuh-12 δεν εχουν κανενα προβλημα,ουτε θορυβου στο ανεμιστηρακι,ουτε υπερθερμανσης.
Να το κοιταξεις(πχ το Bundle με το mgs ειναι απο τα νεα)

Αν λεει πανω το κουτι cuh-12... τοτε ναι ειναι απο τα νεα μοντελα αν παλι λεει cuh-11... ειναι απο τα παλια μοντελα.
Π.χ. το ps4 batman arkham knight collectors edition ειναι απο τα παλια μοντελα.

Και τι προβληματα εχει δηλαδη η συλεκτικη εκδοση του ps4 με το mgs5?

Μηπως το xbox one ειναι απροβληματιστο?

Και πες μου που ειπα εγω οτι το ps4 δεν εχει προβληματα?
Αν μου αποδειξεις οτι ειπα καπου αυτο τοτε δεν προκειτε να ποσταρω ποτε ξανα στο vs topic.

Ισα - ισα λεω παντα το αντιθετο.
Οτι δηλαδη και οι δυο κονσολες εχουν προβληματα αλλα αλλο τα μικρο-προβληματτα του τυπου δεν ανοιγει ενα παιχνιδι/προγραμμα(xbox one) ή δεν φορτωνει τα στοιχεια ενος μελους του psn+(ps4) και αλλο τα μεγα-προβληματα κολληματος ολοκληρης της κονσολας ή παιχνιδιων.