tonyler wrote:
fits79 wrote: Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι.
Αυτά παθαίνει η ms όταν καβαλάει το καλάμι.
Η sony όμως που καβαλάει το καλάμι από το τότε που βγήκε Ps4 δεν έχει πάθει τίποτα αντίστοιχο με αυτό που παθαίνει η ms. Και δε μιλάω μόνο για ps4 , αλλά και για το ps vita που μας κορόιδεψε όλους!
Στο εχω πει απειρες μα απειρες φορες να μην απαντας, ουτε να σχολιαζεις τα ποστ μου οπως κανω κι εγω με τα δικα σου και εσυ παρολα αυτα συνεχιζεις και το κανεις.
Να σου απαντησω σε αυτο μιας και σχολιασες πρωτος το ποστ μου(Και ελπιζω να ειναι το τελευταιο ποστ μου που σχολιαζεις).
Αν η sony με το ps4 κανει τις ιδιες μλκιες που εκανε η ms με το xbox one το 2013 να δεις κι αυτη που θα παει και σε πωλησεις και σε κοσμο.
Ελα ομως που δεν εχει κανει κατι τετοιο για να τα γυρισει ολα κωλοτουμπα γιατι εβλεπε οτι ετσι δεν θα πουλαγε ουτε το 1/3 των κονσολών που εχει πουλησει εως τωρα(Να 'ναι καλα ο phil spencer που τα αλλαξε ολα αυτα και ανεβασε τις πωλησεις της κονσολας)
Και για το psp vita που λες οτι σε κοροιδεψε(Κατι που δεν νομιζω να εκανε γιατι ηξερες οταν το αγορασες τι παιχνιδια εχει και παρολα αυτα προτημησες να το παρεις με αυτα που εχει) ειδες που ειναι τωρα σε πωλησεις.
Οπως π.χ. εχει κανει και η ms με το κινεκτ2 που σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τη κονσολα στην αρχη και παρολο που εχει βγει κοντα 3 χρονια μαζι με τη κονσολα για πες μου σε παρακαλω πολυ ποσα παιχνιδια εχει βγαλει?
Να η
λιστα 5 παιχνιδιων
kinekt2 που εχει βγαλει η ms που δεν σε κοροιδευει για μια συσκευη που εχει βγει εδω και 3 χρονια και σε υποχρεωνε να το αγορασεις με τα πρωτα xbox one.