Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aims wrote: Επειδη ψαχνομουν καιρο πριν αποφασισω..Διαβαζα ολα τα θρεντς,ρωτουσα..Θυμαστε..
Και τα παιδια εδω μεσα μου ειπαν ξεκαθαρα:ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ
να γραψω σε οσους ψαχνουν γενικα στα τυφλα στο ιντερνετ για το τι θα παρουν και τυχει να βρεθουν εδω μεσα, πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ αν παρουν το ΟΝΕ.
Πιστευω πως μετα τα win10 θα μιλαμε για εντελως νεα εμπειρια..
Το μηχανημα δεν ειναι απλα παιχνιδομηχανη,κανει τα παντα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το εχω λιωσει και ουτε καν ζεστενεται..σε αντιθεση με το 360 που καθε 3μηνο ηθελε ταξιδακι στη γερμανια...
Σε αντιθεση με το ps4 που μολις του ριξεις το ΝΒΑ2Κ μεσα αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασια λες και το εβαλες σε φουρνο...
Δεν θα επεκταθω γιατι θα γινει παλι one vs ps4 και δεν μου φταινε κατι οι διαχειριστες να ασχολουνται με flame topics αλλα ηθελα να γραψω τα παραπανω γιατι πιστευω πως πολλοι τωρα στις γιορτες θα ψαχτουν για το ποια κονσολα να προτιμησουν
Ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι για το ps4 που δεν ειναι(Δεν ζεσταινετε οσο λες οσο και να θελεις να το πιστεψει ο κοσμος για να μην το αγορασει(Κατι που προς το παρον δεν συμβαινει ουτε στο ελαχιστο με 26.5 εκατομυρια πωλησεις παγκοσμιως )) αυτο δεν ισχυει στο παραμικορ στα νεα μοντελα cuh-12... που ειναι σαφως ποιο εξελιγμένα απο τα cuh-11... και εννοειτε πλεον μονο αυτα βρισκεις στα μαγαζια.aims wrote: Επειδη ψαχνομουν καιρο πριν αποφασισω..Διαβαζα ολα τα θρεντς,ρωτουσα..Θυμαστε..
να γραψω σε οσους ψαχνουν γενικα στα τυφλα στο ιντερνετ για το τι θα παρουν και τυχει να βρεθουν εδω μεσα, πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ αν παρουν το ΟΝΕ.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το εχω λιωσει και ουτε καν ζεστενεται..σε αντιθεση με το 360 που καθε 3μηνο ηθελε ταξιδακι στη γερμανια...
Σε αντιθεση με το ps4 που μολις του ριξεις το ΝΒΑ2Κ μεσα αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασια λες και το εβαλες σε φουρνο...
Δεν θα επεκταθω γιατι θα γινει παλι one vs ps4 και δεν μου φταινε κατι οι διαχειριστες να ασχολουνται με flame topics αλλα ηθελα να γραψω τα παραπανω γιατι πιστευω πως πολλοι τωρα στις γιορτες θα ψαχτουν για το ποια κονσολα να προτιμησουν
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα φιλε..tonyler wrote:
aims wrote: Επειδη ψαχνομουν καιρο πριν αποφασισω..Διαβαζα ολα τα θρεντς,ρωτουσα..Θυμαστε..
Και εγώ μια απ'τα ίδια φίλε! Θυμάμαι όταν ακόμα είχα ps3 και έβλεπα παιχνίδια που θα κυκλοφορούσαν(π.χ το quantum break,ryse son of rome ) για xbox one . Έλεγα ''κρίμα που δεν θα το παίξω ποτέ'' , γιατί θεωρούσα ότι θα έπαιρνα σίγουρα ps4. Μέχρι τον Ιούνιο( του 2015), θεωρούσα το ps4 καλύτερο , απλά γιατί άκουγα από πολλούς να λένε ''το xbox είναι χάλια'' , ''τα γραφικά στο ps4 είναι πολύ καλύτερα'' κλπ.
Όταν όμως βγήκε το arkham knight , δεν μπόρεσα να αντισταθώ άλλο... έπρεπε να περάσω στην επόμενη γενιά!! Είχα αρκετά λευτά στην άκρη και είχα σχεδιάσει από τον Ιούνιο ,ότι τέλη Ιουλίου θα έπαιρνα ps4/xbox one.
Άρχισα να ψάχνομαι λοιπόν και όσο πιο πολλά μάθαινα για το xbox τόσο πιο συμπαθητικό μου φαινόταν. Να σημειωθεί ότι μια ζωή sonάκιας ήμουν λόγω psOne.
Το backwards compatibility το θεωρώ ανώτερο από κάθε exclusive(αν δουλεύει σωστά ) ,γιατί όσο θα προχωράει ο καιρός το xbox θα αποκτά όλο και περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με το ps4 (και third-party Και first-party).
Τα exclusives του one που με τράβηξαν ήταν ξεκάθαρα το quantum break ,το ryse son of rome και το scalebound. Τα μόνα σοβαρά exclusives που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι το MCC(στην ουσία όλα τα halo σε συνδυασμό με ένα σάπιο online) και το forza motosport 5.
Το halo στην αρχή δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι (έπαιζα πρώτη αποστολή στο halo 4 και μου έκανε τεράστια αρνητική εντύπωση που δεν είχε τη δυνατότητα του να στοχεύεις σαν το cod). Καλά όταν έπαιξα online(έπαιζα σίγουρα halo 3 ή 2) και δεν είχε sprint νόμιζα ότι το sprint ήταν skill του master chief στο campaign( xD ). Γενικά δε με ενθουσίασε ,αλλά το camapign του με τράβηξε και λόγω του ότι τα Halo είναι flagship του xbox έπαιξα όλα τα campaign. Με τον καιρό αγάπησα τα halo. Αν το μόνο exclusive του xbox ήταν το Halo ,πάλι xbox θα αγόραζα! Γενικά πιστεύω πως το xbox μου ταιριάζει πολύ περισσότερο από το Playstation. Είναι πιο κοινωνική και πιο ''παρε-ίστικη κονσόλα''(με την μοντέρνα έννοια πάντα γιατί το local co-op έχει αρχίσει να πεθαίνει).
Δυστυχώς όμως βγήκε το halo 5 και με τσάκισε ψυχολογικά! Μάλλον πρώτα θα πάρω black ops 3 Και μετά halo (και όχι επειδή θεωρώ το cod καλύτερο......δεν είναι..για μένα πάντα).
Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαίρομαι για την επιλογή μου. Μπόρω να πω πως είναι η κονσόλα που χαρεί περισσότερο απ'όλες.
Ελπίζω με το νέο update να μην εκραγεί το xbox γιατί το πιο λογικό είναι να αυτοκτονήσω τα επόμενα 5 λεπτά(μετά την έκρηξη).
Έχω αγωνία για τα πρώτα 100 backwards compatible games......
Προσωπική εκτίμηση : Δεν περιμένω και πολλούς AAA τίτλους για αρχή , αλλά έχω μια πολύ μικρή ελπίδα ότι από αυτούς τους λίγους ΑΑΑ τίτλους θα υπάρχει κάποιο batman ή το Mirror's edge(το δεύτερο έχει αρκετές πιθανότητες λόγω διαφήμισης του catalyst,και λογικά αν το βάλουν το mirror's edge Θα το δώσουν με gold ένα η δυο μήνες πριν την κυκλοφορία του catalyst.Βέβαια αγωνιώ για το αν το ea access θα έχει backwards compatible τίτλους.
Φιλε για την υπερθερμανση δεν το λεω εγω.το λενε οι κατοχοι στα gaming forum,τα φορουμ της σονυ καθως και στο youtube..fits79 wrote:
Ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι για το ps4 που δεν ειναι(Δεν ζεσταινετε οσο λες οσο και να θελεις να το πιστεψει ο κοσμος για να μην το αγορασει(Κατι που προς το παρον δεν συμβαινει ουτε στο ελαχιστο με 26.5 εκατομυρια πωλησεις παγκοσμιως )) αυτο δεν ισχυει στο παραμικορ στα νεα μοντελα cuh-12... που ειναι σαφως ποιο εξελιγμένα απο τα cuh-11... και εννοειτε πλεον μονο αυτα βρισκεις στα μαγαζια.aims wrote: Επειδη ψαχνομουν καιρο πριν αποφασισω..Διαβαζα ολα τα θρεντς,ρωτουσα..Θυμαστε..
Και επειδη το εχετε θεοποιηση το xbox one και το εχετε βγαλει σαν μια κονσολα χωρις προβληματα δειτε λιγο στο ιντερνετ και στο youtube να δειτε αν εχει σοβαρα προβληματα οπως:
01. Στο να κανει log in με την πρωτη
02. Στο οτι κολλαει ολοκληρη η κονσολα και η μονη λυση ειναι να την βγαλεις απο το ρευμα και να την ξαναβαλεις για να ξεκολλησει
03. Δεν εχει quick installs με αποτελεσμα καθε φορα που βαζεις ενα νεο παιχνιδι να πρεπει να περιμενεισ 15-20 λεπτα να εγκατασταθει πριν μπορεσεις να το παιξεις(Κατι που οπως εχει πει η ms θα αλλαξει με το update δεκεμβριου(Ειδωμεν))
04. Μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι αν δεν εγκαταστησεις το update του? Δεν νομιζω
05. Πολλα apps & games στη κονσολα πολλες φορες δεν ανοιγουν καν με αποτελεσμα να πρεπει να την κανεις reboot για να δουλεψουν σωστα.
Και αυτα ειναι πολυ λιγα απο τα προβληματα που εχει η κονσολα που δεν βγαζει ποτε προβληματα με βαση τα λεγομενα σας.
Εννοειτε οτι και το ps4 εχει προβληματα ετσι δεν ειπα ποτε οτι ειναι η τελεια κονσολα αλλα δεν εχει προβληματα του τυπου να κολλησει ολοκληρη η κονσολα και ο μονος τροπος να ξεκολλησει να ειναι να βγει απο το ρευμα κατι που κατα τη γνωμη μου ειναι τρομερα μεγαλο μειον της κονσολας εστω και αν ειναι λιγα τα κρουσματα που συμβαινει κατι τετοιο.
αυτη ειναι η μιση αληθεια.fits79 wrote: Ας μην αυτοκτονούσε η ms με τις ανακοινωσεις που ειχε κανει στην E3 2013 και θα βλεπατε που οι κονσολες ps4 & xbox one θα ητανε ισα βαρκα, ισα νερα σε πωλησεις.
Απο τη στιγμη λοιπον που αποφαισε να αυτοκτονησει με τις ανακοινωσεις που εκανε τοτε καλα να παθει.
Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι(Βλεπε πωλησεις και πορεια xbox360) και νομιζει οτι η επιτυχία του δεν αλλαζει με τιποτα.
fits79 wrote: Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι.
Αν δεν το γυριζε δεν θα ειχε πουλησει ουτε το 1/3 των κονσολων που εχει πουλησει μεχρι τωρα.aims wrote:
αυτη ειναι η μιση αληθεια.fits79 wrote: Ας μην αυτοκτονούσε η ms με τις ανακοινωσεις που ειχε κανει στην E3 2013 και θα βλεπατε που οι κονσολες ps4 & xbox one θα ητανε ισα βαρκα, ισα νερα σε πωλησεις.
Απο τη στιγμη λοιπον που αποφαισε να αυτοκτονησει με τις ανακοινωσεις που εκανε τοτε καλα να παθει.
Αυτα παθαινει καποιος οταν εχει καβαλησει το καλαμι(Βλεπε πωλησεις και πορεια xbox360) και νομιζει οτι η επιτυχία του δεν αλλαζει με τιποτα.
η αληθεια επακριβως ειναι πως οσα ηθελε να φερει στο gaming η Ms ηταν προτασεις εταιριων(κυριως της ΕΑ και της ubisoft)που δεν τολμουσαν να πουν στον κοσμο..Και η σονυ προς τα εκει βαδιζε και ηταν τυχερη (η τακτικα εξυπνοτερη) και αφησε την Ms να μιλησει πρωτη.
Παντα ρισκαρε η ms Και φυσικα αυτο πληρωνει τωρα.
Αλλα το εχει γυρισει αρκετα το θεμα.