Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
08 Aug 2015 19:43 #167277 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: Αυτο με τα θριλερακια δεν το καταλαβα..?Τα παιχνιδια που ανεφερες outlast κ alien isolation υπαρχουν και σε xbox one και το Silent Hills θα κυκλοφορουσε και σε xbox αν κυκλοφορουσε ποτε.

Καπου διαβασα για το ps4 οτι πρόκειται να βγαλει θριλερακια σε σχεση με το one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2015 19:52 #167278 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One

nikolaidis_v wrote:

tonyler wrote: Αυτο με τα θριλερακια δεν το καταλαβα..?Τα παιχνιδια που ανεφερες outlast κ alien isolation υπαρχουν και σε xbox one και το Silent Hills θα κυκλοφορουσε και σε xbox αν κυκλοφορουσε ποτε.

Καπου διαβασα για το ps4 οτι πρόκειται να βγαλει θριλερακια σε σχεση με το one.

Eχει την διαδραστικη ταινια/παιχνιδι until dawn που βγαινει τελη του μηνα απ οτι ξερω.Αν σου αρεσει το στυλ θεωρω οτι θα ειναι πολυ καλο παιχνιδι με επιλογες που κρινουν την πορεια της υποθεσης.

More
08 Aug 2015 20:05 #167279 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν ειχα προσεξει οτι το poll ηταν απο το 2013. Νομιζω πρεπει να φτιαξουμε ενα καινουριο για να αντικατοπτριζει πληρως την κινητικοτητα στην αγορα των 2 παιχνιδομηχανων. Καθε χρονος που περναει αλλαζουν τα δεδομενα και στις νεες κυκλοφοριες και στις πωλησεις. ;)

More
24 Aug 2015 18:42 #167963 by Pankar94
Μετα απο λιγο λιωσιμο με την κονσολα θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.Το xbox one ειναι πραγματικα πολυ καλο μηχανημα και δεν το μετανιωσα που εδωσα το ps4.Ειχα τον φοβο μηπως απογοητευτω αλλα τελικα συνεβη το αντιθετο.Δεν βλεπω να υστερει σε κατι απεναντι στο ps4.Το μονο αρνητικο που ειδα ειναι τα installations.Αργουν παρα πολυ γιατι κατεβαζει και τα updates μαζι, ενω το ps4 τα κανει ξεχωριστα.Τωρα με την αναλυση,το μονο παινχιδι που επαιξα που το ειχα και στο ps4 ειναι το cod aw και η διαφορα ειναι πραγματικα ανυπαρκτη.( απ οτι διαβασα ειναι 1360x1080 στο xbox).Γενικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι και οι 2 κονσολες ειναι πανω κατω ισαξιες και θεωρω πως κυριο λογο πρεπει να παιζουν τα αποκλειστικα και το χειριστηριο και οχι οι αναλυσεις και τα γραφικα.

More
24 Aug 2015 20:35 #167967 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πέρα από τα χαρτιά, στην καθημερινότητα και στις τηλεοράσεις που έχει η πλειοψηφία του κόσμου σπίτι του δεν υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά, χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Τα installations είναι ενοχλητικά αργά και αυτό θα διορθωθεί με το update του Νοεμβρίου!

More
24 Aug 2015 21:15 #167971 by vasilis

Pankar94 wrote: Μετα απο λιγο λιωσιμο με την κονσολα θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.Το xbox one ειναι πραγματικα πολυ καλο μηχανημα και δεν το μετανιωσα που εδωσα το ps4.Ειχα τον φοβο μηπως απογοητευτω αλλα τελικα συνεβη το αντιθετο.Δεν βλεπω να υστερει σε κατι απεναντι στο ps4.Το μονο αρνητικο που ειδα ειναι τα installations.Αργουν παρα πολυ γιατι κατεβαζει και τα updates μαζι, ενω το ps4 τα κανει ξεχωριστα.Τωρα με την αναλυση,το μονο παινχιδι που επαιξα που το ειχα και στο ps4 ειναι το cod aw και η διαφορα ειναι πραγματικα ανυπαρκτη.( απ οτι διαβασα ειναι 1360x1080 στο xbox).Γενικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι και οι 2 κονσολες ειναι πανω κατω ισαξιες και θεωρω πως κυριο λογο πρεπει να παιζουν τα αποκλειστικα και το χειριστηριο και οχι οι αναλυσεις και τα γραφικα.

Εγω νομιζω οτι συγκριτικά εαν παιξει καποιος σε μια 50'' τηλεόρασή το xbox1 και το ps4 θα δει διαφορες... αυτο απ οτι διαβάζω. σε ποσων ιντσων tv παιζεις?

More
24 Aug 2015 22:03 #167972 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

nikolaidis_v wrote:

Pankar94 wrote: Μετα απο λιγο λιωσιμο με την κονσολα θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.Το xbox one ειναι πραγματικα πολυ καλο μηχανημα και δεν το μετανιωσα που εδωσα το ps4.Ειχα τον φοβο μηπως απογοητευτω αλλα τελικα συνεβη το αντιθετο.Δεν βλεπω να υστερει σε κατι απεναντι στο ps4.Το μονο αρνητικο που ειδα ειναι τα installations.Αργουν παρα πολυ γιατι κατεβαζει και τα updates μαζι, ενω το ps4 τα κανει ξεχωριστα.Τωρα με την αναλυση,το μονο παινχιδι που επαιξα που το ειχα και στο ps4 ειναι το cod aw και η διαφορα ειναι πραγματικα ανυπαρκτη.( απ οτι διαβασα ειναι 1360x1080 στο xbox).Γενικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι και οι 2 κονσολες ειναι πανω κατω ισαξιες και θεωρω πως κυριο λογο πρεπει να παιζουν τα αποκλειστικα και το χειριστηριο και οχι οι αναλυσεις και τα γραφικα.

Εγω νομιζω οτι συγκριτικά εαν παιξει καποιος σε μια 50'' τηλεόρασή το xbox1 και το ps4 θα δει διαφορες... αυτο απ οτι διαβάζω. σε ποσων ιντσων tv παιζεις?

Αν ειναι να εχει κανεις 50αρα για να δει διαφορες ασ'το το θεμα...Δεν ειναι σοβαρο επιχερημα μια τοσο μιμρη διαφορα.

More
25 Aug 2015 00:00 - 25 Aug 2015 00:01 #167977 by vasilis

tonyler wrote:

nikolaidis_v wrote:

Αν ειναι να εχει κανεις 50αρα για να δει διαφορες ασ'το το θεμα...Δεν ειναι σοβαρο επιχερημα μια τοσο μιμρη διαφορα.

Εχει ομως διαφορα και εκει ειναι που θα πεις οτι το ps4 εχει καλύτερα details με την μεγαλύτερη ανάλυση. διόρθωσε με εαν κανω λάθος σενιορ...
Το σκέφτηκα καλα να ανταλαξω το play με το one αλα επιδης εχω 50'' σονυ αναθεώρησα.
Last edit: 25 Aug 2015 00:01 by vasilis.

More
25 Aug 2015 01:06 #167979 by Pankar94
@nikolaidis_v Σε 42αρα παιζω.Επισης παιζει και ρολο η αποσταση.Αλλο να καθεσαι στα 2 μετρα και αλλο στα 4.Ειδικα αν εχεις 50αρα πρεπει να κατσεις λιγο πιο μακρια.

More
25 Aug 2015 02:01 #167981 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Τι λετε ρε παιδια?? Εγω 32αρα εχω και νοιωθω ο βασιλιας του κοσμου!!!
Ακομη και με 50 αρα τηλεοραση...ποσο μεγαλες ειναι οι διαφορες ???Η μαλλον ποσες ειναι οι διαφορες??Η ακομη καλυτερα σε ποσα παιχνιδια αυτες οι διαφορες ορατες και θα τις δεις με την πρωτη ματια και οχι κοιταζοντας για καναπενταλεπτο για να βγαλεις συμπερασμα??Μαλλον(σιγουρα δηλαδη) σε κανενα...να λεγα πως συγκρινες γραφικα 4k pc με 1080p κονσολας,οκ,εκει υπαρχουν διαφορες,αλλα ποιος θα δει διαφορες 900-1080p/720p- 1080p με την πρωτη και τη δευτερη ματια??