Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
07 Aug 2015 16:33 - 08 Aug 2015 04:42 #167194 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Τι ειπες τωρα ????
Σοβαρα του κανανε upscale κατα 180p???
Μπραβο στο xbox one.

Στο ps4 σε τι native resolution θα ειναι? Μηπως 1080p 60fps? Λεω μηπως...

Ειρωνεύεται ένα upscale κατά 180p τη στιγμή που 1080p-900p=180p.

Εδω εισαι λαθος γιατι αρχικα δεν ητανε 900p αλλα 720p επομενως δεν θα μου το συγκρινεις με αυτο που ειναι τωρα αλλα με αυτο που ητανε αρχικα γιατι στο ps4 ηταν απο την αρχη στα 1080p 60 fps δεν το αλλαξανε στο μελλον με καποιο patch ετσι δεν ειναι?
Last edit: 08 Aug 2015 04:42 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2015 17:03 #167196 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One
Παιδια καινουριος στο φορουμ εδω.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειχα παλια ps2 μετα xbox και τωρα ps4.
Μπορω να πω οτι το ps2 και το xbox ηταν γαματα. τις καταευχαριστηθηκα τις κονσολες.
Το ps4 δεν μου λεει και πολλα. δεν το εχω μετανιωσει τελειως αλα λιγο το χηριστηριο λιγο μαλον και που ειμαι 28 δεν ξερω.
Μαλον θα προτιμουσα το xbox1. Το ps4 το πηρα ποιο πολυ επειδη διαβαζω παντου οτι υπέρτερη του xbox 1 αλλά και για τα θρηλερακια.
Ξενερωσα που ακυρωσαν το silent hills πεζω το outlast και εχω αφιση στη μεση το alien για τι μου τη ψιλοσπαει.
γενικως ποιο πολυ μπορω να πω οτι μου τι σπαει το χειριστήριο και ασ εχω βαλει και freakz... τα πρασινα.

More
07 Aug 2015 18:15 #167204 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Καλως ηρθες στο forum.Εγω ξεκινησα το gaming με psOne,μετα πηρα ps2 και στη συνεχεια ps3(να σημειωθει οτι εχω και ps vita).Το ps4 το θεωρουσα καλυτερο απο το xbox one το 2013 και το πρωτο μισο του 2014.Στη συνεχεια με ορισμενες πολυ σωστες της ms η αποψη μου περι next gen κονσολες αλλαξε.Backwards compatibility,για μενα το xbox εχει καλυτερα exclusives(και θα εχει ακομη περισσοτερα ) και ορισμενες πολυ ωραιες δυνατοτητες( ορισμενες δεν θα υπαρχουν ακομα).
Αυτο με τα θριλερακια δεν το καταλαβα..?Τα παιχνιδια που ανεφερες outlast κ alien isolation υπαρχουν και σε xbox one και το Silent Hills θα κυκλοφορουσε και σε xbox αν κυκλοφορουσε ποτε.

More
07 Aug 2015 20:42 #167206 by Κατερίνα Μαρίνου
Περιεργο, στο poll το ps4 υπερτερει σε μεγαλο βαθμο του xbox 1 αλλα τα σχολια τελευταια ειναι αρνητικα ως προς την κονσολα. Παντως εχω παιξει αρκετες ωρες σε ps4 φιλου και μου αρεσε πολυ, τι να πω, περιεργα πραγματα. :huh:

More
07 Aug 2015 21:00 #167207 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Περιεργο, στο poll το ps4 υπερτερει σε μεγαλο βαθμο του xbox 1 αλλα τα σχολια τελευταια ειναι αρνητικα ως προς την κονσολα. Παντως εχω παιξει αρκετες ωρες σε ps4 φιλου και μου αρεσε πολυ, τι να πω, περιεργα πραγματα. :huh:

Οι πιο πολλοι ψηφοι επεσαν το 2013-2014 .Δηλαδη οταν το xbox ηταν απλα κακιστο.Με τον phil spencer εχουν γινει πολλες αλλαγες/προσθηκες με αποτελεσμα το 2015 το xbox one ειναι μια σαφως καλυτερη κονσολα απο το ps4.Αυτος ειναι ο κυριος λογος που το ps4 νικα σε αυτο το poll.Το 2015 το xbox ειναι πολυ καλυτερο.Το 2016 αναμενουμε να δουμε τι θα γινει(ποια exclusibe θα ειναι flop κ.α).

More
07 Aug 2015 21:26 #167213 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Και,λέω εγώ μήπως αδικούμε το one ?

More
07 Aug 2015 21:51 #167218 by Vasilis96
Replied by Vasilis96 on topic PS4 vs Xbox One
Νομιζω οτι στην Ελλαδα γενικως υπερεκτιμαμε το PS.Για παραδειγμα οταν σε ολον τον κοσμο αγοραζαν Wιι και το xbox360 ηταν στα ιδια με το PS3 στην Ελλαδα εχω την αισθηση οτι υπηρχε τεραστια διαφορα υπερ του PS και το Wii το ειχαμε ψιλοχεσμενο.Ολα ειναι θεμα marketing και μοδας βεβαια.

More
07 Aug 2015 23:03 #167224 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Γενικά είμαστε λίγο κολλημένοι και δεν αλλάζουμε εύκολα συνήθειες. Πηρα ps1 θα συνεχίσω με PlayStation Για πάντα.Δεν λέω ότι έχει,κάτι το,PlayStation απλα είμαστε γενικά λίγο πρόβατα.

More
08 Aug 2015 19:04 #167273 by vasilis
Θα μείνω μου φαίνεται με το ps4. δεν θα το αποχωριστώ.

More
08 Aug 2015 19:18 #167274 by vasilis
Οταν αγορασα το πρωτο ps4 το αλαξα στη sony και μου έδωσαν αλλο.
Το προβλημα ειναι οτι ειχα εκεινο σαν κυριο μηχανημα και το τωρινο το ενεργοποίησα στον λογαριασμο μου σαν δευτερο. μπωρεις να εχεις μαχ 2 στον λογαριασμο σου.
Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για αυτο?