Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
07 Aug 2015 15:39 - 07 Aug 2015 15:40 #167183 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Btw το mgs phantom pain θα είναι 900p στο one αντί για 720p που έλεγαν στην αρχή.Και 60 fps φυσικά.

Τι ειπες τωρα ????
Σοβαρα του κανανε upscale κατα 180p???
Μπραβο στο xbox one.

Στο ps4 σε τι native resolution θα ειναι? Μηπως 1080p 60fps? Λεω μηπως...
Last edit: 07 Aug 2015 15:40 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2015 15:42 #167184 by G
Replied by G on topic PS4 vs Xbox One
Σόρρυ φίλε fits79 αλλά δεν έχω μπερδέψει κάτι. Όταν φτιάχνεις τούμπανο game στο pc και του βγάζεις τα μάτια στο optimization μόνο και μόνο για μια κονσόλα ε σόρρυ κιόλας αλλά η κονσόλα δεν γίνεται lead platform αλλά της λές "άντε βρε πάρε ένα ξεροκόμματο και σύ για να πουλάς ιστορία και exclusives". Γι'αυτό και λέγεται lead κάποια πλατφόρμα, γιατί μπορεί και να παίζει games και να φτιάχνει και να κάνει και να ράνει. Απο την στιγμή που οι κονσόλες δεν παράγουν τίποτα παρά μόνο αναπαράγουν δεν μπορείς να τις λες lead. Τόσο απλό, λιτό και απέριττο.
Τέσπα εγώ δεν το συνεχίζω άλλο επειδή αυτή η κουβέντα είναι καθαρά off-topic και έχει πολύ ψωμί αν θέλεις ανοίγουμε αντίστοιχο τόπικ γι'αυτό. Ας μην βγούμε και άλλο εκτός θέματος.

More
07 Aug 2015 15:45 #167185 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Αποψη σου και αποψη μου........
Και για ακομα μια φορα αποδυκνιεις περιτρανα μα περιτρανα οτι δεν διαβαζεις τι γραφω ή αν τα διαβαζεις δεν τα καταλαβαινεις.
Δεν συμφωνησα οτι το xbox live εναντι του psn+ ειναι καλυτερο?
Δεν συμφωνησα ετσι.
Ναι μεν ειναι καλυτερο και ποιο σταθερο αλλα και το psn+ εχει καποια θετικα.

Το οτι κρινεις κατι που δεν κατεχεις ή εχεις δει ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ για εμενα λεει πολλα και ειναι ενας απο τους λογους που οπως ειπα ποιο πανω οσο μπορω θα σε αγνοω.

Ποσες ωρες θα χρειαστω για να καταλαβω οτι το ps4 ειναι καλυτερο απο το xbox στα γραφικα??Ο μονος λογος για να δοκιμασεις και τα δυο ειναι τα γραφικα(το UI και σε 20λεπτο μαθαινεται).Ποιος ο λογος να το εχω περισσοτερη ωρα??

More
07 Aug 2015 15:47 - 07 Aug 2015 16:10 #167186 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Τις αποψεις μου τις εχω πει παραπανω απο μια φορα.

Θα προσπαθησω να μην ξαναποσταρω σε αυτο το τοπικ γιατι ποτε δεν βγαινει σε καλο.

Καλη συνεχεια λοιπον στους υπολοιπους.
Last edit: 07 Aug 2015 16:10 by Grigoris.

More
07 Aug 2015 15:56 #167187 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Κανείς πάντως δεν αναφέρει για τα controllers που νομίζω είναι πιο σημαντικά από τα γραφικά.

More
07 Aug 2015 16:04 #167188 by Πιέρρος Φουστέρης
Προς fits79: Σου έχω στείλει κάποια private μηνύματα. Διάβασε τα προσεκτικά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
07 Aug 2015 16:17 - 07 Aug 2015 16:18 #167189 by Tony

Pankar94 wrote: Κανείς πάντως δεν αναφέρει για τα controllers που νομίζω είναι πιο σημαντικά από τα γραφικά.

Το topic εχει καταντησει"xbox one vs ps4 graphics comparison".Γιατι?Γιατι πολυ απλα ο,τι αλλο και να αναφερουμε καταληγουμε στα γραφικα καθαρα και μονο επειδη ο fits79 θεωρει οτι το πιο σημαντικο σε μια κονσολα ειναι τα γραφικα(και για να μαστε ειλικρινεις ειναι ενα απο τα πιο ασημαντα οταν η διαφορα ειναι μονο 1080p vs 900p)...και γι αυτο οταν παμε να συγκρινουμε οτιδηποτε αλλο η "μας αγνοει" η επιστρεφει παλι στα γραφικα κανοντας πολυ δυσκολο να γινει μια αντικειμενικη κουβεντα.

Οσο αφορα το controller, εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ.Πολυ καλυτερο απο αυτο του ps3.Δε το συγκρινω με ps4 controller αφου παιζει να ειμαι ο μονος που το θεωρει ελατωματικο controller του ps3 με ελαχιστη προοδο.Αυτι το λεω απο προσωπικη εμπειρια και απο πραγματα που εχω ακουσει.
Last edit: 07 Aug 2015 16:18 by Tony.

More
07 Aug 2015 16:19 - 07 Aug 2015 16:20 #167190 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Τι ειπες τωρα ????
Σοβαρα του κανανε upscale κατα 180p???
Μπραβο στο xbox one.

Στο ps4 σε τι native resolution θα ειναι? Μηπως 1080p 60fps? Λεω μηπως...

Ειρωνεύεται ένα upscale κατά 180p τη στιγμή που 1080p-900p=180p.
Last edit: 07 Aug 2015 16:20 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
07 Aug 2015 16:25 #167192 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote:

Pankar94 wrote: Κανείς πάντως δεν αναφέρει για τα controllers που νομίζω είναι πιο σημαντικά από τα γραφικά.

Το topic εχει καταντησει"xbox one vs ps4 graphics comparison".Γιατι?Γιατι πολυ απλα ο,τι αλλο και να αναφερουμε καταληγουμε στα γραφικα καθαρα και μονο επειδη ο fits79 θεωρει οτι το πιο σημαντικο σε μια κονσολα ειναι τα γραφικα(και για να μαστε ειλικρινεις ειναι ενα απο τα πιο ασημαντα οταν η διαφορα ειναι μονο 1080p vs 900p)...και γι αυτο οταν παμε να συγκρινουμε οτιδηποτε αλλο η "μας αγνοει" η επιστρεφει παλι στα γραφικα κανοντας πολυ δυσκολο να γινει μια αντικειμενικη κουβεντα.

Οσο αφορα το controller, εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ.Πολυ καλυτερο απο αυτο του ps3.Δε το συγκρινω με ps4 controller αφου παιζει να ειμαι ο μονος που το θεωρει ελατωματικο controller του ps3 με ελαχιστη προοδο.Αυτι το λεω απο προσωπικη εμπειρια και απο πραγματα που εχω ακουσει.

Η αληθεια ειναι οτι το ds4 εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με το ds3.Η αυξηση της αποστασης και η χαλαρωση των αναλογικων εχει κανει το ds4 ανετο για fps παιχνιδια.Τα triggers εχουν καμπυλη και δεν γλυστρανε.Αλλα ολα αυτα τα κανει καλυτερα το χειριστηριο του xbox.Συν το οτι η θεση των μοχλων και γενικα το πιασιμο ειναι πολυ πιο ανετο στο xbox.Αυτα για τα δικα μου χερια.Αλλους βολευει το ds4 περισσοτερο.

More
07 Aug 2015 16:31 #167193 by Tony
Ειναι πολυ καλυτερο απο το ds3 αλλα η προοδος κατ'εμε ,επρεπε να ηταν μεγαλυτερη αφου ο ανταγωνιστης εχει controller υποδειγμα(εξου και το ελαχιστη).Ειδικα σε παιχνιδια fps και racing,διαφορα shooters το xbox ειναι ο,τι πρεπει