Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
07 Aug 2015 14:18 - 07 Aug 2015 14:40 #167167 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Ειπα οτι τα παιχνιδια που κυκλοφορουν σε xbox one κυκλοφορουν και σε pc δεν ειπα ποτε μα ποτε οτι το xbox one δινει παιχνιδια στο pc.

Πιθανον να μιλαγες τοτε για third party game που το ιδιο ισχυει και για ps4.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο,γιατι η ουσια ειναι σε αυτο που ειπα εγω.
Γίνε πιο ξεκαθαρος κατά προτίμηση χωρίς edit στα posts.
Last edit: 07 Aug 2015 14:40 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2015 14:23 #167169 by Γιάννης Πετρόχειλος

zer0c00l wrote: Δεν σου συγκρινα καθολου τους υπολογιστες με τις κονσολες

Αλλο πραγμα το gaming στους υπολογιστες που για μενα προσωπικα ειναι καλυτερο καθως θα δεις πραγματικες αναλυσεις (αν βεβαια πληρωσεις για το καταλληλο υλικο) και αλλο το gaming στην κονσολα

Φανταζομαι να γνωριζεις οτι στην κονσολα δεν εχεις αναλυσεις επιπεδου FULL HD (1920x1080) αλλα ειναι "Upscaled"

Εγω σου ειπα απλα οτι εκαναν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ και οι ΔΥΟ (2) ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που εβαλαν σε αυτα τα μηχανηματα 8πυρηνος επεξεργαστης/8GB μνημη καρτα γραφικων του 1GB ενω θα μπορουσαν αν βαλουν 2GB και θα γλυτωναν απο μελλοντικους μπελαδες (π.χ Direct X 12) γιατι πιστεψε με αν δεν βγει αναβαθμισμενη κονσολα και απο τις δυο εταιρειες θα γελασει ο καθε πικραμενος....,με τους τιτλους που ερχονται και με το Direct X 12

Σου μιλαω ως χρηστης του XBOX One

Συμφωνώ και η απάντηση σ'αυτό που λες, δυστυχώς, είναι ότι προτίμησαν να έχουν χαμηλών specs κονσόλες για να τις λανσάρουν στα 400-500 ευρώ και όχι στα 700+ ! Πολύ κρίμα καθώς σε 1-2 χρόνια πάλι θα έχουμε την ίδια κατάσταση με τα πσ να είναι τάξεις καλύτερα σε γραφικά από τις κονσόλες.
The following user(s) said Thank You: Ilias Korolis

More
07 Aug 2015 14:26 - 07 Aug 2015 14:28 #167170 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Δυστυχως ή ευτυχως οι καιροι που τα pc ηταν οι lead platforms που στην ουσια φτιάχνονταν τα παιχνιδια και μετα γινοντουσαν πορτ στις κονσολες εχουν περασει ανεπιστρεπτί.

Πλεον οι κονσολες ειναι οι lead platform και τα pc ειναι που γινωνται πορτ(Τρανταχτο παραδειγμα για ακομα μια φορα batman arkham knight).
Last edit: 07 Aug 2015 14:28 by Grigoris.

More
07 Aug 2015 14:33 #167174 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic PS4 vs Xbox One
απο οτι μου ειπε φιλος που ασχολειται με γραφικα (παιχνιδιων) οι περισσοτερες εταιρειες χρησιμοποιουν ως μοντελο τις κονσολες εκει βγαινουν τα παιχνιδια και μετα κυκλοφορουν σε υπολογιστες που υπαρχουν διαφορετικα setup.

ναι αλλα αυτο θα το πληρωσουμε εμεις μαλλον καθως και οι δυο κονσολες αν θελουν να ικανοποιησουν τους πελατες-αγοραστες-καταναλωτες τους τηρωντας τις προδιαγραφες του DIRECT X 12 και αυτο που λεμε FULL HD (1920x1080) αναλυση θα πρεπει να αναβαθμισουν τις κονσολες τους αρα θα πρεπει εκ νεου να διαθεσουμε ενα ποσο 300-500 ευρω για αγορα νεας κονσολας (που θα επρεπε να την ειχαν κανει εξ αρχης χωρις βιασυνες)

γιατι ετσι οπως ειναι τωρα (οτι τροποποιηση και να κανουν δεν προκειται να εχουν αποτελεσμα ουτε στο DIRECT X 12 ουτε στις αναλυσεις FULL HD με ικανοποιητικα FRAMES (FPS) για να μπορεις να παιζεις MULTIPLAYER

αυτο ειπα στα παλικαρια πιο πανω και προσπαθησαν να με πεισουν λεγοντας τα υπερ του PS4 η το XBOX One (που το εχω)

για μενα καμια κονσολα απο τις δυο μεχρι τωρα δεν θα δωσει τα απαιτουμενα γραφικα και αναλυσεις στο DIRECT X 12

(οποιος ειδε την σχετικη δοκιμη σε υπολογιστη που ειχε δυο καρτες γραφικων NVIDIA TITAN) θα καταλαβει τι εννοω

εκτος αν σας αρεσει στην σουπερ/ντουπερ τηλεοραση σας να παιζεται παιχνιδια με αναλυσεις 720 η 900 γιατι εμενα στην ταπεινη μου τηλεοραση LG (32αρα) δεν μου αρεσει να παιζω παιχνιδια με αναλυση κατω απο FULL HD (1920x1080)

Με εκτίμηση

More
07 Aug 2015 14:51 - 07 Aug 2015 14:53 #167176 by G
Replied by G on topic PS4 vs Xbox One
@fits79
Τα pc πάντα lead platforms ήταν, είναι και θα είναι. Το ότι τα τελευταιά χρόνια προσπαθούν να το γυρίσουν στις κονσόλες το κάνουν καθαρά για εμπορικούς σκοπούς και τίποτε άλλο και σε αυτό φταίμε εμείς οι pc-άκιδες με τα πειρατικά γιατί στις κονσόλες είναι ριψοκίνδυνο η πειρατεία. Να σας δώ εσάς fanboys τις εκάστοτε κονσόλας τι θα κάνατε χωρίς την ύπαρξη του pc και που θα φτιάχναν τα "exclusives" σας και τα δήθεν next gen γραφικά σας, ακόμα με pac-man(no offense εννοείται) θα παίζατε. Και τέλος πάντων νισάφι με όλη αυτή την κόντρα!

@zer0c00l
άστα φίλε, μυαλό δεν βάζουν οι κάθε είδους φανατικόυς fanboys, αντί να χαρούν την κάθε κονσόλα που έχει ο καθένας χωρίς να κοντράρουν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά βλέπεις η κάθε MS και η κάθε Sony τους θέλει, μιας και είναι οι γνωστοί χρήσιμοι ηλίθιοι(ας μου επιτραπεί η έκφραση, δεν πάει σε κανέναν προσωπικά) γιατί όλο αυτό είναι marketing-διαφήμιση ακόμα και η πιό αρνητική είναι θετικό γι'αυτες τις εταιρείες.
Last edit: 07 Aug 2015 14:53 by G.

More
07 Aug 2015 15:21 - 07 Aug 2015 15:23 #167178 by Grigoris
Μαλλον εχεις μπερδεψει το που φτιαχνονται τα παιχνιδια με το για το που φτιαχνονται τα παιχνιδια.

Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

Το οτι ολα τα παιχνιδια φτιαχνονται σε υπολογιστες αυτο δεν κανει τους υπολογιστες lead platform ξερεις.
Και να στο εξηγησω οσο μπορω.

Αν δηλαδη εγω πω οτι θα φτιαξω ενα παιχνιδι για το ps4 και μονο γι' αυτο τι σημαινει?
Ναι οκ θα το φτιαξω σε υπολογιστη αλλα για το hardware του ps4 και τιποτα αλλο και μετα απο εκει και περα το κανω πορτ οπου αλλου θελω.

Καταλαβες τωρα τι ακριβως εννοουμε οτι ενα παιχνιδι φτιαχνεται σε υπολογιστη μεν αλλα για το που ειναι το θεμα.

Και εγω να σας πω για πολοστη φορα οτι δεν κατατασω τον εαυτο μου σαν sony/ps4 fanboy και αυτο γιατι εχω και το xbox one.

Πως γινεται απο τη στιγμη που λετε οτι ειμαι ps4 fanboy να εχω δωσει λεφτα να αγορασω και τον ανταγωνισμο?
Last edit: 07 Aug 2015 15:23 by Grigoris.

More
07 Aug 2015 15:28 #167179 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Τα γραφικά είναι το τελευταίο κομμάτι που πρέπει να κοιτάς σε μια,κονσόλα από τι στιγμή που οι διάφορες είναι μικρές.

More
07 Aug 2015 15:30 - 07 Aug 2015 15:34 #167180 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Το ξεφτυλισαμε το topic παιδες.
Ξεκινησα ωραια και καλα να αναφερω τους λογους για τους οποιους το xbox ειναι καλυτερο(για μενα) και φτασαμε στο σημειο να λεμε για directX12,15χρονα,fanboys,Ασια-Αμερικη και pc.
@fits79 το οτι εχεις και τα δυο δε λεει τιποτα.Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι βρισκεις τα πιο ακυρα επιχειρηματα(περα των γραφικων) και κανεις σαν παλαβος οταν ακους οτι το xbox ειναι καλυτερο απο το ps4 στο ταδε πραγμα.
Last edit: 07 Aug 2015 15:34 by Tony.
The following user(s) said Thank You: Pankar94

More
07 Aug 2015 15:35 - 07 Aug 2015 15:37 #167181 by Grigoris
Αποψη σου και αποψη μου........
Και για ακομα μια φορα αποδυκνιεις περιτρανα μα περιτρανα οτι δεν διαβαζεις τι γραφω ή αν τα διαβαζεις δεν τα καταλαβαινεις.
Δεν συμφωνησα οτι το xbox live εναντι του psn+ ειναι καλυτερο?
Δεν συμφωνησα ετσι.
Ναι μεν ειναι καλυτερο και ποιο σταθερο αλλα και το psn+ εχει καποια θετικα.

Το οτι κρινεις κατι που δεν κατεχεις ή εχεις δει ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ για εμενα λεει πολλα και ειναι ενας απο τους λογους που οπως ειπα ποιο πανω οσο μπορω θα σε αγνοω.
Last edit: 07 Aug 2015 15:37 by Grigoris.

More
07 Aug 2015 15:37 #167182 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Btw το mgs phantom pain θα είναι 900p στο one αντί για 720p που έλεγαν στην αρχή.Και 60 fps φυσικά.