Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
23 Feb 2017 16:51 #194070 by Αγγελική Γοργορίνη

efane wrote: Τώρα παίζω Never Alone, συνεχίζω με το Forza Horizon 3, και επιτέλους λέω να αρχίσω το The Witcher 3: Wild Hunt ( εντάξει ρε παιδιά μην βαρατε ξέρω άργησα :-) )

Το Never Alone λέει? Το είχα τσεκάρει πρόσφατα και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ασχοληθώ.

Όσο για το Witcher... Ποτέ δεν είναι αργά για Witcher! Εξάλλου το λέει και η έκφραση, κάλιο αργά παρά ποτέ. :cheer:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2017 16:28 #194190 by Angel
Τερμάτισα το Shadow Warrior 2 σήμερα.Μικρό το story και ολίγον αδιάφορο.Πάνω κάτω ίδιο με το πρώτο θα έλεγα.Αν και το πρώτο μου άρεσε περισσότερο.Το 2 με απογοήτευσε μπορώ να πω.Περίμενα καλύτερη πλοκή και καλύτερο combat.Δεν σε κρατάει πιστεύω.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
26 Feb 2017 23:19 #194207 by A

Dovahkiin wrote:

efane wrote: Τώρα παίζω Never Alone, συνεχίζω με το Forza Horizon 3, και επιτέλους λέω να αρχίσω το The Witcher 3: Wild Hunt ( εντάξει ρε παιδιά μην βαρατε ξέρω άργησα :-) )

Το Never Alone λέει? Το είχα τσεκάρει πρόσφατα και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ασχοληθώ.

Όσο για το Witcher... Ποτέ δεν είναι αργά για Witcher! Εξάλλου το λέει και η έκφραση, κάλιο αργά παρά ποτέ. :cheer:

sorry που απαντώ αργά!
είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, δεν το τερμάτισα ακόμη αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά. Είναι όμορφο, με μια ιστορία που ελέγχεις ένα μικρό κορίτσι στην Αλάσκα με συντροφιά μία μικρή αλεπού( ελέγχεις και τα δύο σε όλο το παιχνίδι). Είναι πολύ εύκολο γενικά και τα puzzles.
το ευχάριστο είναι ότι παίζεται και co-op αλλά και πάλι είναι τόσο μικρό που δεν νομίζω να το ευχαριστηθείς. Πάρτο μόνο αν το βρεις σε ξεφτίλα τιμή γιατί υπάρχουν και καλύτερα του είδους!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
27 Feb 2017 09:19 #194211 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Αυτη την περίοδό που παλεύω διαφορα μένει πάρα πολύ λίγος χρόνος για gaming ,όπως και να έχει όμως δεν το παρατάμε ,έχουμε το falout shelter που είναι πολύ εθιστικο στο pc και το έχουν προσθέσει αρκετά από την πρώτη φορά που είχα ασχοληθεί, το syberia στο laptop και το the last of us όταν αποφασίσω να ανοίξω τηλεόραση και ps4.

More
28 Feb 2017 19:26 #194294 by Blood Prince
Τελευταίο καιρό ξαναέπαιξα Skyrim όπου ολοκλήρωσα τα quests των Dark Brotherhood αλλά έχω πολλά ακόμα να απολαύσω σε αυτό το παιχνίδι.Με το dlc Dragonborn δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Αλλά στο τρέχον διάστημα όταν παίζω,ασχολούμαι με το Resident Evil Revelations καθώς θέλω να το ξανατερματήσω στο normal επίπεδο δυσκολίας ώστε να πετύχω και το αντίστοιχο achievement στο Steam.

Επιπλέον σκέφτομαι να συνεχίσω και το Fifa 15 κάποια στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Mar 2017 21:40 #194367 by Βασιλης Γαλανος
Τελείωσα το Enderal πριν μερικές μέρες και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Πέρα από το ότι το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ετοιμάζω και ένα review για να πάρει όποιος ενδιαφέρετε μια ιδέα.

Τα επόμενα games που θα ασχοληθώ, θα είναι τα GTA 5 και CS:GO τα οποία μου χάρισαν κάτι φίλοι μέσω steam και πρέπει να τα τιμήσω.
Κάπου στον μακρινό ορίζοντα αχνοφαίνεται και το F.E.A.R. 3 αλλά θα πάρει καιρό.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
01 Mar 2017 21:47 - 01 Mar 2017 21:48 #194368 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Κάπου στον μακρινό ορίζοντα αχνοφαίνεται και το F.E.A.R. 3 αλλά θα πάρει καιρό.

Για το Fear 3 περιμένω την αποψή σου γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Εντωμεταξύ στο προηγούμενο διάστημα είχα κερδίσει και την Mytha the Baneful Queen στο Scholar of the First Sin και είχα ξεχάσει να το αναφέρω,μετά απο πολύμηνη αποχή.Αλλά έχασα όλα τα Human Effigies.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Mar 2017 21:48 by Blood Prince.

More
02 Mar 2017 00:31 - 02 Mar 2017 00:32 #194377 by Βασιλης Γαλανος

Blood Prince wrote: Για το Fear 3 περιμένω την αποψή σου γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Μπορεί να αργήσω αρκετά να το παίξω αλλά όταν έρθει η ώρα θα εκφέρω άποψη :lol:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 02 Mar 2017 00:32 by Βασιλης Γαλανος.

More
02 Mar 2017 00:42 #194378 by Angel
Εγώ άρχισα Witcher 3 :D

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
02 Mar 2017 11:32 #194389 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Tο F.E.A.R. 3 το έχω χρόνια τώρα αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα παρότι είμαι φαν της σειράς. Ο λόγος είναι ότι φοβάμαι μόνος και περιμένω ευκαιρία να το παίξω με τον κολλητό μου στη Κρήτη.

Εγώ συνεχίζω με το Dragon Age: Inquisition και θα συνεχίζω για καιρό ακόμα. Το παιχνίδι μπορεί να προσφέρει 400+ ώρες παιχνιδιού αν κάθεσαι και τα κάνεις όλα ή σχεδόν όλα και εξερευνείς. Έχει κάποια θεματάκια στο τεχνικό κομμάτι, σίγουρα φταίει και το PC μου, αλλά γενικά το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, το έχω ερωτευτεί όπως και όλη τη σειρά άλλωστε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince