Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
25 Jan 2017 01:11 #192958 by Καλλινίκη
Το Σαββατοκύριακο έπαιξα μαζί με την αδερφή μου το Resident Evil HD Remaster στο PC και το καταευχαριστηθήκαμε και οι δυο. Μιας και η αδερφή μου δεν το είχε τερματίσει την έβαλα να το παίξει στο Normal - εγώ φυσικά την καθοδηγούσα μιας και το ξέρω απ' έξω το παιχνίδι - και αισίως κατάφερε να το τερματίσει παρά την δυσκολία. Και ήταν σε μεγάλο βαθμό μιας και παρότι είχε ελάχιστο ammo ήταν ακόμη πιο δυνατότερα. Και το παίξαμε και βράδυ οπότε ήταν true survival horror.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2017 17:09 #192973 by Omnibot
Πολλά έκανα αυτό το μήνα, έχουμε και λέμε. Call of Duty 2, Modern Warfare 2+3, Black Ops 1+2, Ghosts, Battlefield: Bad Company, Gears of War Ultimate Edition, 2,3, Judgement, Bayonetta, Medal of Honor European Assault + Vanguard, Avengers: Battle for Earth, Outlast, Valiant Hearts, Fast Neo Racing, Dead Nation και άλλα που μου διαφεύγουν τα τερμάτισα πρόσφατα. Με αυτά που ασχολούμαι τώρα είναι τα CT: Special Forces (Xbox), Onimusha Blade Warriors (PS2), Dead Space Extraction (Wii), Call of Duty Black Ops (DS), Castlevania (PS3), Star Wars: Republic Heroes (Xbox 360) και Killzone: Shadowfall (PS4). Ouf!
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
29 Jan 2017 01:52 #193134 by Αγγελική Γοργορίνη
Έχω κολλήσει από χθες στο τελευταίο (optional) boss του Old Hunters, όπως είχα πάθει και με το προηγούμενο που το έβγαλα στην 30-κάτι προσπάθεια (ναι, είμαι για κλάματα). Ε, αυτό από μόνο του ήταν αρκετό να με αγχώσει οπότε μου φαίνεται και με το τωρινό boss κάπου τόσες θα χρειαστώ, μπορεί και παραπάνω. Είμαι κι εγώ λίγο noob ώρες ώρες και χωρίς υπομονή, τι να κάνω. :P Μαζοχάρα πάντως έτσι, συνεχίζω με επιμονή το βασανιστήριό μου...

Χθες ξεκίνησα το Shadow Tactics: Blades Of The Shogun. Τερμάτισα την πρώτη πίστα, στην οποία μπορώ να πω ένα σημείο το έβγαλα ύστερα από αρκετές προσπάθειες. Ελπίζω σιγά-σιγά καθώς θα μπαίνω στο κλίμα του stealth/real time tactics είδους, να τα πάω καλύτερα. Πάντως μέχρι στιγμής μ' έχει ενθουσιάσει και πιστεύω στην πορεία πως θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
29 Jan 2017 16:46 #193140 by Georgios Manolis
Άκυρο το Far Cry 3.Μόλις είδα να μου βγάζει το Uplay πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να ζητάει login τα πήρα και το έσβησα.
Μα είναι δυνατόν ρε Ubi σε steam version να μου ζητάς Uplay για να παίξει το παιχνίδι?
Κάποιος μπορεί να έχει αγοράσει το παιχνίδι απο το steam γιατί δε θέλει να φτιάχνει παντού accounts και του ζητάς account σε uplay?
Να ζητάνε account για το multiplayer το καταλαβαίνω αν και διαφωνώ επίσης.Αλλά όχι για όλο το παιχνίδι τι αίσχη είναι αυτά ρε?

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
30 Jan 2017 00:18 #193149 by Αγγελική Γοργορίνη

the_prophet1987 wrote: Άκυρο το Far Cry 3.Μόλις είδα να μου βγάζει το Uplay πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να ζητάει login τα πήρα και το έσβησα.
Μα είναι δυνατόν ρε Ubi σε steam version να μου ζητάς Uplay για να παίξει το παιχνίδι?
Κάποιος μπορεί να έχει αγοράσει το παιχνίδι απο το steam γιατί δε θέλει να φτιάχνει παντού accounts και του ζητάς account σε uplay?
Να ζητάνε account για το multiplayer το καταλαβαίνω αν και διαφωνώ επίσης.Αλλά όχι για όλο το παιχνίδι τι αίσχη είναι αυτά ρε?

Uplay everywhere!!!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
30 Jan 2017 14:51 #193259 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Άκυρο το Far Cry 3.Μόλις είδα να μου βγάζει το Uplay πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να ζητάει login τα πήρα και το έσβησα.

Συμφωνώ, πολύ εκνευριστικό. Εγώ το έβαλα πάντως γιατί είχα πάρει το bundle με τα Assassin's Creed και ήθελα να τα παίξω. Όταν πατάω στο steam μου ανοίγει κατευθείαν το uplay και μπαίνω στο παιχνίδι. Ηλίθιο, αλλά τι να κάνεις.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
30 Jan 2017 17:12 #193261 by A
Την εβδομάδα που μας πέρασε έπαιξα λιγο online Gears of war 4,
τερμάτισα το πολύ καλό ReCore (παρά τα προβλήματα του), και τερμάτισα το Mad Max που δεν το διασκέδασα καθόλου, το βρήκα πολύ κακό!
Τώρα παίζω στο Xbox one τα Back to the future: The game, το εξαιρετικό Forza Horizon 3 και ξεκίνησα το Battlefield bad company 2.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
30 Jan 2017 17:18 #193262 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote: Την εβδομάδα που μας πέρασε έπαιξα λιγο online Gears of war 4,
τερμάτισα το πολύ καλό ReCore (παρά τα προβλήματα του), και τερμάτισα το Mad Max που δεν το διασκέδασα καθόλου, το βρήκα πολύ κακό!
Τώρα παίζω στο Xbox one τα Back to the future: The game, το εξαιρετικό Forza Horizon 3 και ξεκίνησα το Battlefield bad company 2.

Επαναλαμβανόμενο δεν ήταν το Mad Max; Μετά από ένα σημείο όλο τα ίδια κάνεις. Στην αρχή μου άρεσε μετά το βαρέθηκα. Μου άρεσε πάντως η απεικόνιση του κόσμου και τα γραφικά και φυσικά το άπταιστο optimization του. Αλλά γενικά δυστυχώς meh.
The following user(s) said Thank You: A

More
30 Jan 2017 19:31 #193263 by A

Shikabane_Hime7 wrote:

efane wrote: Την εβδομάδα που μας πέρασε έπαιξα λιγο online Gears of war 4,

Επαναλαμβανόμενο δεν ήταν το Mad Max; Μετά από ένα σημείο όλο τα ίδια κάνεις. Στην αρχή μου άρεσε μετά το βαρέθηκα. Μου άρεσε πάντως η απεικόνιση του κόσμου και τα γραφικά και φυσικά το άπταιστο optimization του. Αλλά γενικά δυστυχώς meh.

Στην αρχή μου άρεσε αρκετά καθώς το έπαιζα με headset και μπορώ να πω πως οι εκρήξεις του και γενικά ο ήχος του game είναι προσεγμένος.
Το ευχαριστήθηκα πολύ ιδικά σε υπόγειες διαδρομές και τούνελ όπου άλλαζε τελείως το περιβάλλον του παιχνιδιού!
Πέρα απο τα ωραία στοιχεία του είναι πολύ κουραστικό!
Πολλά secondary quest στην ουσία είναι primary καθώς χωρίς αυτά δεν προχωράει το παιχνίδι!
Επίσης πρέπει να έχει τα πιο γελοία deaths. Σε camp που μόλις έχω κατακτήσει βγαίνω απο την κεντρική είσοδο και αφού διαπιστώνω ότι θέλω καύσιμα λέω ας μπω να πάρω....με την δεξιά σκανδάλη τρέχω λοιπόν προς τα πίσω και ξαφνικά πεδικλώνομαι απο το πουθενά και .....Τέλος!
Επίσης πάλι σε οχηρό που πήρα δεν πάτησα παύση για να πάω να πιώ ένα ποτήρι νερό...γυρίζω μετά απο δυο λεπτά γιατί απάντησα και σε τηλεφώνημα, στην κυριολεξία τόσο, και βλέπω νεκροταφείο....απλά το σιχάθηκα.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
30 Jan 2017 20:08 #193265 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τελος με το mad max και εγω , αν και οντως στην αρχη ξεκινούσε με πολυ καλες προδιαγραφές αργότερα ήταν πολύ επαναλαμβανομενα πράγματα,εγώ το διασκέδασα μιας και το έπαιζα όταν ηθελα να χαλαρώσω λίγο και φαρμαρα τα πάντα στο χάρτη ,90% στα achievements . Και τώρα ασχολουμε με this war of mine και οποτε έχω την διάθεση για τρόμαγμα το νεο resident evil.