Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Feb 2017 19:03 #193852 by Angel

Dovahkiin wrote: Τις προηγούμενες μέρες έλιωσα ολίγον τη beta του For Honor (ανυπομονώ να το αγοράσω!) και χθες ξεκίνησα το Shadow Warrior 2. Απλά μ' έχει πορώσει πολύ... Κάθε τρεις και λίγο βρίσκω ή αγοράζω νέα όπλα και αυτή η ποικιλία μ' έχει συνεπάρει. Ειδικά τα melee... κόλαση! Μπορεί πρακτικά να μην είναι απαραίτητη, αλλά είναι αναγκαίο συστατικό του παιχνιδιού για να ανεβάσει το επίπεδο της πόρωσης σφαξίματος και κατακρεουργήματος. :lol: Αν δεν υπήρχε αυτός ο παράγοντας των πλούσιων όπλων, λογικά θα με είχε αφήσει αδιάφορη σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι καθώς και η υπόθεσή του είναι τέτοια. Επίσης κάτι άλλο που μου αρέσει είναι οι περιοχές όπου γίνονται οι εκάστοτε αποστολές. Είναι όμορφα φτιαγμένες και μεγάλες, και δε χορταίνω να τις τριγυρνώ σε όλη την έκτασή τους καθώς και οι εχθροί που σου εμφανίζονται είναι ποικίλοι.

Περιμένω να βγει σε καμία πολύ καλή έκπτωση να το αγοράσω για να παίζω Co-op αλλιώς ντάξει ίδιο με το πρώτο είναι.Γραφικάρες έχει απο οτι εχω δει.
Εγώ παιδιά εχω λιώσει For Honor.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2017 11:22 #193875 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχω επικεντρωθεί στο Dragon Age II, παρά τις αλλαγές σε σχέση με το επικό Origins μου αρέσει πάρα πολύ.

More
21 Feb 2017 01:21 #193989 by Αγγελική Γοργορίνη
Τερμάτισα το Shadow Warrior 2
Warning: Spoiler!
και ξεκίνησα το Assassin's Creed Syndicate. Το είχα αφήσει αρκετό καιρό να περιμένει, καθώς προτιμούσα να ασχοληθώ με άλλα παιχνίδια, μέχρι να μου έρθει η όρεξη να θέλω να μπω και πάλι στο mood της σειράς αυτής.

Μου αρέσει πολύ η καινοτομία που εισήγαγαν με το level up/skills system, το περιβάλλον με τις λεπτομέρειές του στο πανέμορφο βικτοριανό Λονδίνο το οποίο σκιαγραφεί πιστά τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά το τέλος της Βιομηχανικής Επανάστασης και ό,τι καινούριο έχει προστεθεί όσον αφορά τη διαμόρφωση των αποστολών και το γενικότερο gameplay.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
21 Feb 2017 02:08 #193990 by Angel

Dovahkiin wrote: Τερμάτισα το Shadow Warrior 2

Warning: Spoiler!
και ξεκίνησα το Assassin's Creed Syndicate. Το είχα αφήσει αρκετό καιρό να περιμένει, καθώς προτιμούσα να ασχοληθώ με άλλα παιχνίδια, μέχρι να μου έρθει η όρεξη να θέλω να μπω και πάλι στο mood της σειράς αυτής.

Μου αρέσει πολύ η καινοτομία που εισήγαγαν με το level up/skills system, το περιβάλλον με τις λεπτομέρειές του στο πανέμορφο βικτοριανό Λονδίνο το οποίο σκιαγραφεί πιστά τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά το τέλος της Βιομηχανικής Επανάστασης και ό,τι καινούριο έχει προστεθεί όσον αφορά τη διαμόρφωση των αποστολών και το γενικότερο gameplay.

To Crysis περιμένει!Ξέρεις εσύ :P

More
21 Feb 2017 02:15 #193991 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: To Crysis περιμένει!Ξέρεις εσύ :P

Ε λέω θα καίγεται αυτός όλη μέρα με το For Honor, σιγά μην έχει μάτια για άλλο παιχνίδι. :P Μόλις τερματίσω το AC θα σου πω!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
21 Feb 2017 09:12 #193993 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Dragon Age 2, πολύ καλό παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε δεχτεί τόσο κριτική από μερικούς fans. Μπορεί να μην είναι στο γενικότερο επίπεδο του πρώτου αλλά σαν παιχνίδι είναι καλό και μας δείχνει κάτι διαφορετικό στο στόρυ σε σχέση με το πρώτο, αλλά παραμένουν σημαντικά για το όλο lore αυτά που έγιναν. Σε κάποια πράγματα ήταν καλύτερο του πρώτου, όπως το σύστημα μάχης και στην αλληλεπίδραση με τους άλλους χαρακτήρες και φυσικά στα γραφικά. Τώρα θα παίξω τα 2 expansion του, Mark of the Assassin και Legacy και όταν τα τελειώσω θα προχωρήσω στο Dragon Age: Inquisition.

More
21 Feb 2017 15:06 - 21 Feb 2017 16:58 #194002 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι τα τοσα αρνητικα σχολια για το DA2.
Σιγουρα το πρωτο ηταν καλυτερο με πιο επικες μαχες,πιο ενδιαφερον χαρακτηρες(για πολλους)και πολλες πολεις ενω εδω η ιστορια εκτιλυσσεται σε μια πολη μονο,αλλα δεν παυει να εχει πολυ καλα animations ωραια abilities και ανατροπες στην ιστορια.Και ενδιαφερον χαρακτηρες.

Ενα απο τα πραγματα που με χαλασαν εμενα παντως ηταν το οτι στις μαχες δεν ηταν ολοι οι εχθροι μαζι,αλλα ερχοντουσαν σε waves,οποτε δεν ηξερες ποτε τελειωνει η μαχη.Σε αντιθεση με το Origins που σου εδινε τα δεδομενα σου εξ αρχης,ειστε τοσοι ειναι τοσοι και κοφ'το λαιμο σου :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 21 Feb 2017 16:58 by Βασιλης Γαλανος.

More
21 Feb 2017 15:17 #194003 by Angel

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: To Crysis περιμένει!Ξέρεις εσύ :P

Ε λέω θα καίγεται αυτός όλη μέρα με το For Honor, σιγά μην έχει μάτια για άλλο παιχνίδι. :P Μόλις τερματίσω το AC θα σου πω!

Έχει αρχίσει και με κουραζει το For Honor.Χωρίς dedicated servers και ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη για το gamepad μου με ζορίζει.Οχι τιποτα στα low level ok την παλέβεις,μετά όμως που ανεβαίνει το επίπεδο δεν σε παίρνει λογω latency πχ να μην σου πιανει το parry ή το deflect ή να σου δείχνει στην οθόνη σου οτι έχεις σκάσει hit και στο επόμενο sec να σου λέει οτι στο κανε block.Ασε το γέλιο με το grab counter....Θέλει δουλίτσα το παιχνίδι για να το απολαμβάνουν όλοι...Στα forums γίνεται χαμός!

More
23 Feb 2017 11:38 #194063 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα και τα 2 DLC του Dragon Age 2, Mark of the Assassin και το Legacy. Το πρώτο αν και είχε χαβαλέ δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο, το δεύτερο ήταν εξαιρετικό και παίζει ρόλο και στα γεγονότα του Inquisition. Τώρα ξεκίνησα το Inquisition. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται άμεσα upload τα save των προηγούμενων. Πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις την online free εφαρμογή Dragon Age Keep. Εκεί "διαβάζει" τα save σου και ανεβάζει τα πορτραίτα των δημιουργημένων ηρώων από τα προηγούμενα μαζί με τις πληροφορίες τους(gender, race, classes) αλλά όχι τις επιλογές που έκανες τις οποίες πρέπει να επιλέξεις manually. Αυτό είναι και κακό αλλά και καλό. Από τη μια χάνεται κάπως η αίσθηση των επιλογών που έκανες και όλων αυτών που πέρασες, αλλά η εφαρμογή είναι χρήσιμη αν θες να κάνεις μεταφορά της ιστορίας σου ανάμεσα σε διαφορετικά format. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στο να κάνεις αλλαγές(εγώ δεν έκανα) στις επιλογές που είχες αλλά και να αποφύγεις πιθανά bug.(πχ mod που να μπορείς να κάνεις romance την Morrigan με female χαρακτήρα ενώ κανονικά δε γίνεται. Αν δεν υπήρχε η εφαρμογή αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στο save του Inquisition).

Θα δω πως θα πάει το Inquisition, ελπίζω να περάστηκαν σωστά οι επιλογές που έβαλα από τα προηγούμενα και να μην έχω θέμα.

More
23 Feb 2017 15:07 #194068 by A
Αυτό το μήνα έδωσα πολυ χρόνο στο gaming και τερμάτισα τα παρακάτω παιχνίδια:
Τερμάτισα σε hard level τα Battlefield bad company 2, και Battlefield 3( ρε το άτιμο με δυσκόλεψε αρκετά αυτη τη φορά, ίσως επειδή το έπαιξα στην κονσόλα και όχι στο pc).
Τέλος επίσης για το Goosebumps: The game , και για το Back to the future ( σαν να έβλεπα το τέταρτο μέρος της ταινίας, εξαιρετικό).
Τώρα παίζω Never Alone, συνεχίζω με το Forza Horizon 3, και επιτέλους λέω να αρχίσω το The Witcher 3: Wild Hunt ( εντάξει ρε παιδιά μην βαρατε ξέρω άργησα :-) )

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη