Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
30 Jan 2017 20:45 #193266 by A

Asxetoss wrote: Τελος με το mad max και εγω , αν και οντως στην αρχη ξεκινούσε με πολυ καλες προδιαγραφές αργότερα ήταν πολύ επαναλαμβανομενα πράγματα,εγώ το διασκέδασα μιας και το έπαιζα όταν ηθελα να χαλαρώσω λίγο και φαρμαρα τα πάντα στο χάρτη ,90% στα achievements . Και τώρα ασχολουμε με this war of mine και οποτε έχω την διάθεση για τρόμαγμα το νεο resident evil.

Εγώ νιώθω τυχερός που το πλήρωσα 10€. Πάντως έχω αφήσει πολλά achievements στο 90% αλλά δεν ξέρω πόσο θα ασχοληθώ ακόμα. Πάντως το This war of mine αν και διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους το θεωρώ πολύ καλύτερο.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2017 13:08 #193279 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote:

Asxetoss wrote: Τελος με το mad max και εγω , αν και οντως στην αρχη ξεκινούσε με πολυ καλες προδιαγραφές αργότερα ήταν πολύ επαναλαμβανομενα πράγματα,εγώ το διασκέδασα μιας και το έπαιζα όταν ηθελα να χαλαρώσω λίγο και φαρμαρα τα πάντα στο χάρτη ,90% στα achievements . Και τώρα ασχολουμε με this war of mine και οποτε έχω την διάθεση για τρόμαγμα το νεο resident evil.

Εγώ νιώθω τυχερός που το πλήρωσα 10€. Πάντως έχω αφήσει πολλά achievements στο 90% αλλά δεν ξέρω πόσο θα ασχοληθώ ακόμα. Πάντως το This war of mine αν και διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους το θεωρώ πολύ καλύτερο.

Και εγώ φτηνά το είχα πάρει, στα 15 ευρώ. Δεν αξίζει full price σε καμία περίπτωση. Το This War of Mine εξαιρετικό παιχνίδι.

More
02 Feb 2017 15:22 - 02 Feb 2017 15:25 #193374 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σιγά σιγά φτάνω στην τελική ευθεία του Dragon Age: Origins, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο, εξαιρετικό RPG. Αν και μετά το level 10 έχουν ισορροπήσει τα πράγματα, το παιχνίδι είναι απίστευτα δύσκολο, ειδικά στην αρχή φτύνεις αίμα για να νικήσεις αρκετούς εχθρούς. Για μένα το δυσκολότερο παιχνίδι που έχω παίξει, ειδικά αν το παίζεις για πρώτη φορά, καθώς απαιτεί στρατηγική και προετοιμασία σε κάθε κίνηση και μάχη. Τώρα που έχω 2 mages στην ομάδα είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά και πάλι θέλει προσοχή.

Έπεσε και λιώσιμο με Left 4 Dead 2 δοκιμάζοντας τακτικές speedrun.
Last edit: 02 Feb 2017 15:25 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
05 Feb 2017 14:30 #193463 by Αγγελική Γοργορίνη
Τερμάτισα χθες το Slain: Back from Hell, ένα πολύ διασκεδαστικό old school 2d game που σίγουρα χρήζει προσοχής. Πολύ όμορφα pixel γραφικά με απίθανα σχεδιασμένα gothic τοπία κι εννοείται πορωτική heavy metal μουσική να παίζει καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ορισμένα bosses μάλιστα και κάποιοι άλλοι εχθροί απαιτούσαν απ' τον παίκτη αρκετή υπομονή -κι επιμονή- για να τους "καθαρίσει".

Ξεκίνησα επιτέλους το Resident Evil 7 Biohazard, το οποίο βέβαια πέρα από την ωραία θριλερική του ατμόσφαιρα δεν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να με κερδίσει, καθώς το στόρυ του είναι χιλιοειπωμένο. Έχοντας όμως παίξει μόνο 3 περίπου ώρες, δε μπορώ προφανώς να εκφέρω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη, οπότε θα δείξει στην πορεία.

Επιπλέον έχω αφήσει προς το παρόν λίγο στην άκρη το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, γιατί τουλάχιστον για μένα είναι δυσκολούτσικο και θέλει τρελή υπομονή για να οργανώσεις σωστά ποια τακτική stealth κυρίως θα ακολουθήσεις, την οποία συχνά δεν έχω. Οπότε ίσως στα διαλείμματα που θα κάνω απ' το RE να βγάζω μια πίστα τώρα, μια πίστα πιο μετά κλπ.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
05 Feb 2017 17:03 #193464 by Νικολής Ασημάκης
Λόγω έλλειψης χρόνου παίζω κυρίως το Fire Emblem Heroes στο κινητό. Επίσης, ξεκίνησα και συνεχίζω σιγά σιγά το Tyranny. Πολύ ωραίο παιχνίδι.

More
05 Feb 2017 19:36 #193468 by The Zexster
Division Survival mode είναι το στανταράκι για μερικές ώρες το ΣΚ. Πέρα από αυτό, και αφού χτυπήθηκα με τέρατα στο Killing Floor 2, είπα να χαλαρώσω λίγο με το υπέροχο Planet Coaster.

More
05 Feb 2017 19:48 #193469 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Dragon Age: Origins, απίστευτο παιχνίδι, πραγματικά επικό. Το βάζω στα all time favorite, από τα καλύτερα RPG που έχω παίξει. Ειδικά η τελική μάχη ήταν βγαλμένη από επική ταινία φαντασίας στυλ Άρχοντα. Αν και υπάρχουν διαφορετικά(6 νομίζω) origins στο χαρακτήρα για να αρχίσεις δεν θα δοκιμάσω άλλο προς το παρόν καθώς είναι διαφορετικά μόνο μέχρι ένα σημείο αυτά που γίνονται, μετά αλλάζουν ελάχιστα πράγματα.
Ότι και να πω θα είναι λίγο για αυτό το αριστούργημα της Bioware. Το προτείνω σε όλους τους RPG fans.

Τώρα θα ξεκινήσω το Umineko. Είχα δει το anime και μου αρέσει το όλο ψυχολογικό και γεμάτο τρέλα σκηνικό του.

Έπαιξα FIFA Ultimate team και έφτασα division 2 και Left 4 Dead 2 έπαιξα με παρέα μια add-on πίστα που παίζουμε συνέχεια όπου βγαίνουν μόνο Tank.

More
05 Feb 2017 22:32 - 05 Feb 2017 22:35 #193474 by Blood Prince
Αποφάσισα μετά απο καιρό να αφήσω το Skyrim.Σήμερα έπαιξα κάποια παιχνίδια στο Fifa 15 (είμαι δεύτερη σεζόν Bundesliga με Αμβούργο στο manager mode) και απο αύριο ξεκινάω και το Far Cry 3:Blood Dragon.

Το παράπονο μου σχετικά με το manager mode του Fifa 15 είναι πως ενώ θα κατακτήσω το Ch.League,αν θελήσω μετά να αλλάξω ομάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα να απολυθώ παρά μόνο αν κάνω αίτηση σε μια νέα ομάδα και με προσλάβει αλλιώς θα πρέπει να παραμείνω στο Αμβούργο και ας έχω κατακτήσει όλους τους τίτλους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Feb 2017 22:35 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
06 Feb 2017 00:52 #193477 by Angel
Εγώ με αρκετή πίεση απο φίλους μπήκα WoW Legion και έχω λιώσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.Για να σπάει λίγο η μονοτονία το πρόγραμμα έχει Overwatch και Heroes of The Storm.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
06 Feb 2017 12:21 #193480 by Georgios Manolis
Εδώ και λίγες μέρες παίζω το Sleeping Dogs Definitive Edition που πήρα στις εκπτώσεις.Το είχα στα υπόψιν απο τότε που κυκλοφόρησε στο Ps3.
Οι διαφορές στα γραφικά είναι ελάχιστες εως μηδαμινές σαν κάθε HD remaster που κυκλοφορεί. B)
Πολύ στιβαρό σύστημα μάχης,ποικιλία στις αποστολές είτε ως αστυνομικός είτε ως συμμορίτης,είτε ως πολίτης.Επίσης αρκετά αληθοφανής κόσμος και σωστή επιλογή στη μουσική ραδιοφώνου όταν οδηγάς κάποιο όχημα που προσθέτει στο immersion.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι η κάμερα ειδικά όταν βάζεις όπισθεν σε όχημα θα σου σπάσει τα νεύρα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore