Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
07 Mar 2017 02:13 #194742 by Βασιλης Γαλανος
Starcraft 2 Archon Mode, που και που κανένα παιχνίδι cs:go ή LoL και πρέπει να αποφασίσω πιο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πρέπει να διαγράψω για να κάνω χώρο για το GTA:5.Μάλλον το Inquisition αλλά δεν μου πάει καθόλου καρδιά :dry:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2017 13:49 #194747 by Καλλινίκη
Άρχισα το Uncharted 3 με ελληνικούς υπότιτλους και οφείλω να ομολογήσω ότι έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Δεν το έχω προχωρήσει αρκετά αλλά μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις όπως όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι φυσικά.

More
07 Mar 2017 17:36 #194771 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Starcraft 2 Archon Mode, που και που κανένα παιχνίδι cs:go ή LoL και πρέπει να αποφασίσω πιο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πρέπει να διαγράψω για να κάνω χώρο για το GTA:5.Μάλλον το Inquisition αλλά δεν μου πάει καθόλου καρδιά :dry:

Θα είναι σκάνδαλο αν διαγράψεις το Inquisition. Στην χειρότερη κράτα εννοείτε τα save.

Εγώ μόνο Dragon Age: Inquisition παίζω αυτές τις μέρες και θα παίζω καιρό ακόμα. 80 ώρες και συνεχίζουμε. Μέχρι στιγμής απίστευτο. Φοβάμαι πως θα είναι το φινάλε.

More
07 Mar 2017 17:55 #194772 by Angel

An arrow in the knee wrote: Starcraft 2 Archon Mode, που και που κανένα παιχνίδι cs:go ή LoL και πρέπει να αποφασίσω πιο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πρέπει να διαγράψω για να κάνω χώρο για το GTA:5.Μάλλον το Inquisition αλλά δεν μου πάει καθόλου καρδιά :dry:

Μη σβήσεις κανα λολ και ρίχνουμε γέλιο :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
07 Mar 2017 22:49 #194787 by Νικολής Ασημάκης
Τσίμπησα σήμερα το Switch και έπαιξα το νέο Zelda. Πολύ καλό παιχνίδι.

More
07 Mar 2017 23:00 - 07 Mar 2017 23:01 #194789 by Βασιλης Γαλανος
Και εγώ θεωρώ σκάνδαλο να διαγράψω το Inquisition αλλά είναι μεγάλο σε μέγεθος!Εννοείτε θα κρατήσω τα saves άμα το κάνω.
Το LoL δεν κινδυνεύει παραείναι μικρό και έχει και την φάση του :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 07 Mar 2017 23:01 by Βασιλης Γαλανος.

More
08 Mar 2017 02:57 - 08 Mar 2017 02:59 #194804 by Blood Prince
Τελικά αποφάσισα να απεγκαταστήσω εντελώς το Skyrim και να το ξαναεγκαταστήσω αλλά αυτή τη φορά θα ασχοληθώ χωρίς να εγκαταστήσω κανένα mod.Πιστεύω θα είναι καλύτερα έτσι. xD

Επιπλέον όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ κάποια στιγμή θα λιώσω τα call of duty απο την αρχή (τα τρία που έχω αγοράσει retail,ΜW,Black Ops 2 και Ghosts) και σκέφτομαι και για Battlefield Hardline να το ξαναβάλω οπότε για να παίζω,έχω ένα σωρό.

Μόνο που Life is not only a game. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2017 02:59 by Blood Prince.

More
09 Mar 2017 23:18 #194897 by Νικολής Ασημάκης
Παίζω το Breath of the Wild στο Switch. Πολύ καλό παιχνίδι και πολύ καλό φορητό.

More
14 Mar 2017 11:41 #195178 by Georgios Manolis
Τσίμπησα το Deus Ex: Mankind Divided στις προσφορές και αυτό θα παίζω τις επόμενες μέρες.
Είμαι μόλις στην αρχή οπότε γενκή γνώμη αργότερα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Mar 2017 16:08 #195197 by Angel
Ξεκίνησα χτες το Resident Evil 7...Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα αν και έχω παίξει μόλις μία ωρίτσα!Απο τα ελάχιστα Horrors που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και το πρώτο της σειράς Resident Evil.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.