Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
17 Jan 2017 12:08 #192512 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στο Hearthstone λόγο έλλειψης χρόνου δεν μπορούσα να ασχοληθώ περισσότερο με το ladder και έτσι δεν ακολουθούσα το meta και δυσκολευόμουν να ανέβω ranks. Τις τελευταίες μέρες που ασχολήθηκα λίγο περισσότερο άρχισα πάλι να ανεβαίνω σχετικά εύκολα κάνοντας σερί νίκες με Reno Mage. Εύκολα θα φτάσω rank 5 το οποίο είναι και ο στόχος, legend έχω πάει άλλες φορές παλαιότερα και δεν ψήνομαι να το λιώσω τόσο.

Το Assassin's Creed 2 το συνεχίζω και παρά τα προβλήματα στο χειρισμό και στο σύστημα μάχης είναι αρκετά καλό στα υπόλοιπα, όπως plot, μουσική και τις υπέροχες πόλεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2017 12:56 #192561 by Georgios Manolis
Τελείωσε και το Dreamfall Chapters.Απ' οτι κατάλαβα κλείνει τη σειρά αν και δεν έχω παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια.
Πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή με twists και mindf@cks,κάποιοι έξυπνοι γρίφοι αλλά και κάποιες απλοικές διαδικασίες που μου έπαιρνε ώρες να κάνω επειδή δεν έψαχνα το προφανές.

Το μόνο κακό που συνάντησα ήταν ένα glitch στα animations των χαρακτήρων κατα τη διάρκεια των cutscenes.Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημμα?

Επιτέλους ήρθε η ώρα του Far Cry 3 που περιμένει κι εγώ δε ξέρω πόσο καιρό. :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
18 Jan 2017 13:39 #192563 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Τελείωσε και το Dreamfall Chapters.Απ' οτι κατάλαβα κλείνει τη σειρά αν και δεν έχω παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια.
Πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή με twists και mindf@cks,κάποιοι έξυπνοι γρίφοι αλλά και κάποιες απλοικές διαδικασίες που μου έπαιρνε ώρες να κάνω επειδή δεν έψαχνα το προφανές.

Το μόνο κακό που συνάντησα ήταν ένα glitch στα animations των χαρακτήρων κατα τη διάρκεια των cutscenes.Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημμα?

Επιτέλους ήρθε η ώρα του Far Cry 3 που περιμένει κι εγώ δε ξέρω πόσο καιρό. :)

Το είχα αφήσει στο 3 επεισόδιο γιατί είχα κάνει format και χάθηκαν τα save γιατί δεν τα αποθήκευα στο cloud. Δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πάντως σαν αυτό που έγραψες. Και εγώ κολλούσα σε εύκολους γρίφους. Θα το ξανά αρχίσω για να δω που θα καταλήξει η ιστορία. Τα πρώτα δύο είναι υπέροχα, για μένα το δεύτερο(Dreamfall: The Longest Journey) είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
18 Jan 2017 16:56 #192569 by A
Είμαι στο τελευταίο επίπεδο για να τερματίσω το ReCore και ξεκίνησα το Goosebumps: The game, ένα ωραίο adventure-point and click game.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
19 Jan 2017 19:54 #192781 by Αγγελική Γοργορίνη
Ξεκίνησα σήμερα NG+ στο Bloodborne προκειμένου να παίξω το Old Hunters (yeee επιτέλους!). Ξανάζησα το χτυποκάρδι με τον
Warning: Spoiler!
, αλλά ευτυχώς τη
Warning: Spoiler!
την έβγαλα κι αυτή τη φορά με την πρώτη. Απέκτησα την πρόσβαση για το dlc και πήγα στην καινούρια περιοχή στην οποία όμως περιπλανήθηκα λίγο, γιατί έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω το dlc από Δευτέρα και μετά λόγω διαβάσματος.

Εξάλλου παίζω ακόμα το Far Cry Primal, το οποίο ήδη μ' έχει κουράσει με τις πολλές επαναλαμβανόμενες optional quests. Αποφάσισα να εστιάσω πλέον στις main, και όποια απ' τις άλλες τυχαίνει να βρίσκεται στο δρόμο μου θα την κάνω. Επιπλέον μπορώ να πω ότι μ' έχει απογοητεύσει αρκετά το περιβάλλον, καθώς είναι κι αυτό επαναλαμβανόμενο και νιώθω λες και περνάω απ' τα ίδια μέρη κάθε φορά, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις όπου παρεμβάλλεται κάποιο ποτάμι ή λίμνη. Όσο για το κεντρικό σενάριο, συμπαθητικό, τίποτα άλλο.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
20 Jan 2017 00:36 - 20 Jan 2017 00:37 #192808 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Assassin's Creed 2(18 ώρες μου πήρε, δεν τα έκανα όλα) και πέρα από μικροπροβλήματα στο χειρισμό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό. Απίστευτα σκηνικά, απολαυστικό και μυστήριο σενάριο και ένα από τα καλύτερα OST που έχω ακούσει σε παιχνίδι. Στο τέλος με αυτό που έγινε ήμουν ακριβώς όπως ο Desmond μέσα στο παιχνίδι, "what the f**k!" Πολλά ερωτήματα που ελπίζω να απαντηθούν στα επόμενα.

Θα κάνω ένα διάλειμμα πριν συνεχίσω με τη σειρά(με το Brotherhood) και θα ασχοληθώ με άλλο παιχνίδι, σκέφτομαι είτε το Just Cause 2 είτε το Far Cry Blood Dragon. Έχω και το Pathologic στα υπόψιν αλλά μου φαίνεται πολύ κουραστικό-επιβλητικό και προτιμώ κάτι με δράση και γρήγορη εξέλιξη.
Last edit: 20 Jan 2017 00:37 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
20 Jan 2017 22:53 #192837 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: Έχω αρχίσει τα placements στο Solo/Duo του LoL. Είμαι στα 3 πρώτα ακόμα, αλλά σκέφτομαι να τα τελειώσω μια και καλή, για να δω πού θα με βάλει και αν θα έχω όρεξη να ανέβω. Αν και mainάρω Support (Braum και Blitzcrank περισσότερο), είμαι 1 win/2 defeats, με το 1 win να είναι σαν AD carry και τα 2 defeats σαν Support. Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει παίξει ακόμα τα placements και παίζει ADC/Support, ας στείλει ένα PM ή να με κάνει add: DoUzOs
Xbox One: Έκανα install τα Far Cry 3: Blood Dragon και Rayman Origins (και τα 2 από τα "Games with Gold"), ενώ επόμενο στην λίστα των downloads είναι το World Of Van Helsing: Deathtrap. Το Blood Dragon φαίνεται πολύ καλό (σκέφτομαι, μάλιστα, να γράψω ένα μικρό blog για το αρχικό Far Cry 3 και το Blood Dragon), ενώ το Rayman Origins το κατέβασα μόνο για τα achievements, μιας και δεν είμαι μεγάλος fan των παιχνιδιών αυτού του τύπου αλλά τα achievements φαίνονται αρκετά εύκολα. Meanwhile, παίζω ranked 1v1 στο Rocket League (current rank: Prospect III, Division V). Feel free to add: DoUzOsGR

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
22 Jan 2017 17:05 #192879 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα την Παρασκευή το Just Cause 2 και το τελείωσα πριν λίγο. Χάσιμο χρόνου ήταν δυστυχώς, πολύ μέτριο παιχνίδι. Το μόνο που κρατάω είναι τα πραγματικά πανέμορφα τοπία(όπως και στο πρώτο) και οι πολλές λειτουργίες του grapple hook, πολύ καλύτερο από το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το τομέα. Οι περισσότερες αποστολές ήταν επαναλαμβανόμενες και δεν μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα μου μείνει.

Έβαλα τώρα το Dragon Age: Origins να γίνεται install, δεν έχω ξανά ασχοληθεί με την σειρά, δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ξεκινάω από αυτό.

Στο Hearthstone έφτασα rank 5 που ήταν και ο στόχος για να πάρω τα δώρα που δίνει. Με Reno Mage έπαιξα περισσότερο αλλά στα τελευταία 2-3 rank επειδή είχα κολλήσει άλλαξα σε Aggro/Pirate Shaman και ανέβηκα εύκολα.

More
24 Jan 2017 17:24 #192944 by Αγγελική Γοργορίνη
Τερμάτισα το main story του Far Cry Primal προχθές και μετά απ' αυτό, το παιχνίδι έφαγε κατευθείαν διαγραφή. :P Ενώ αρχικά είχα την εντύπωση ότι θα μου αρέσει πολύ καθώς πρώτη φορά ασχολήθηκα με game που να αναφέρεται σε πρωτόγονη εποχή, και μιας που πάντα μου άρεσε η σειρά αυτή, στην πορεία όμως με κούρασε με τις επαναλαμβανόμενες αποστολές του. Γι' αυτό το τερμάτισα στο 60κάτι%.

Χθες έπιασα πάλι το Old Hunters κι έφτασα στο δεύτερο boss. Μέχρι στιγμής μεγάλη δυσκολία δεν έχω συναντήσει, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Φοβερό dlc εννοείται. Στο μεταξύ είχα αφήσει πριν καιρό το Killing Floor 2 για να ασχοληθώ κάποια στιγμή μελλοντικά, κι αποφάσισα χθες να του ρίξω μια ματιά αλλά τελικά δεν... Οπότε "έφυγε" κι αυτό. :P

Παράλληλα ίσως σήμερα ξεκινήσω στο PC το Limbo. Καιρός ήταν.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
24 Jan 2017 23:12 - 24 Jan 2017 23:15 #192957 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα το Dragon Age Origins και έχω παίξει περίπου 9 ώρες. Το παιχνίδι με έχει κερδίσει από τα πρώτα λεπτά, εκπληκτικό RPG και αρκετά challenging μέχρι στιγμής. Αν δεν είχα και άλλα παιχνίδια να παίξω θα έκανα, αφού το τελείωνα, σίγουρα και άλλο playthrough, καθώς με κάθε φυλή έχεις διαφορετικό story και γενικά υπάρχουν πολλά πράγματα που αλλάζουν ανάλογα με τις επιλογές σου. Σίγουρα όταν μειώσω τα παιχνίδια που έχω "να περιμένουν" να τα παίξω θα κάνω και άλλο playthrough.
Από το Divinity Original Sin είχα να ενθουσιαστώ τόσο με RPG.
Last edit: 24 Jan 2017 23:15 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.