PC: Έχω αρχίσει τα placements στο Solo/Duo του LoL. Είμαι στα 3 πρώτα ακόμα, αλλά σκέφτομαι να τα τελειώσω μια και καλή, για να δω πού θα με βάλει και αν θα έχω όρεξη να ανέβω. Αν και mainάρω Support (Braum και Blitzcrank περισσότερο), είμαι 1 win/2 defeats, με το 1 win να είναι σαν AD carry και τα 2 defeats σαν Support. Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει παίξει ακόμα τα placements και παίζει ADC/Support, ας στείλει ένα PM ή να με κάνει add: DoUzOs
Xbox One: Έκανα install τα Far Cry 3: Blood Dragon και Rayman Origins (και τα 2 από τα "Games with Gold"), ενώ επόμενο στην λίστα των downloads είναι το World Of Van Helsing: Deathtrap. Το Blood Dragon φαίνεται πολύ καλό (σκέφτομαι, μάλιστα, να γράψω ένα μικρό blog για το αρχικό Far Cry 3 και το Blood Dragon), ενώ το Rayman Origins το κατέβασα μόνο για τα achievements, μιας και δεν είμαι μεγάλος fan των παιχνιδιών αυτού του τύπου αλλά τα achievements φαίνονται αρκετά εύκολα. Meanwhile, παίζω ranked 1v1 στο Rocket League (current rank: Prospect III, Division V). Feel free to add: DoUzOsGR
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister