Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Feb 2017 00:32 #193551 by Βασιλης Γαλανος
Κατεβαζω παλι το Fractured Space μετα απο αρκετο καιρο,κανα match-ακι Hots και εχω κατεβασει και το mod-DLC Enderal για το Skyrim,το οποιο ειναι στην ουσια ενα ολοκληρο διαφορετικο παιχνιδι.Δεν εχει σχεση η ιστορια του με το Tamriel.
Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και φαινεται πολυ καλοδουλεμενο.Θα δειξει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2017 03:15 - 08 Feb 2017 03:17 #193554 by Blood Prince
Αν και τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολύ χρόνο για gaming και με το skyrim πολύ ασχολήθηκα ήδη,γι'αυτό και το σταμάτησα,η ενημέρωση περί extra αποστολών μέσω mod είναι πολύ σημαντική.Τσέκαρα και αυτό το άρθρο

Thanks a lot.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2017 03:17 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
08 Feb 2017 09:26 #193560 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Enderal δεν μου άρεσε γιατί είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, καμία σχέση με Elder Scrolls το story όσο το έπαιξα. Εξαιρετική δουλειά πάντως. Όσοι θέλουν να δουν κάτι νέο ας το δοκιμάσουν αλλά να φυλάξουν πρώτα το Save τους του Skyrim μη γίνει καμιά στραβή.

Το Umineko που ξεκίνησα αν και μου αρέσει το story του, είναι πολύ κουραστικό λόγο το πως σου εμφανίζει τους διαλόγους, ένα ολόκληρο κατεβατό ξέρω γω και δεν βγάζεις άκρη ποιος λέει τι. Θα το συνεχίσω αλλά προς το παρόν λιώνω το expansion του Dragon Age: Origins, το Awakening. Έχω λατρέψει την σειρά πάρα πολύ, θα πάρω και τα υπόλοιπα μόλις βρω ευκαιρία.

More
08 Feb 2017 11:56 #193566 by Angel

An arrow in the knee wrote: Κατεβαζω παλι το Fractured Space μετα απο αρκετο καιρο,κανα match-ακι Hots και εχω κατεβασει και το mod-DLC Enderal για το Skyrim,το οποιο ειναι στην ουσια ενα ολοκληρο διαφορετικο παιχνιδι.Δεν εχει σχεση η ιστορια του με το Tamriel.
Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και φαινεται πολυ καλοδουλεμενο.Θα δειξει.

Στείλε μου αμα θες b.net να μπαίνουμε κανα HoTS.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
11 Feb 2017 21:54 - 11 Feb 2017 22:03 #193714 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα και το expansion του Dragon Age. Το βρήκα πάρα πολύ καλό καθώς προσθέτει περίπου 16-18 ώρες gameplay και το plot έχει άμεση σχέση με τα γεγονότα του παιχνιδιού, για μένα γίνονται πολύ σημαντικά γεγονότα που λογικά θα έχουν αντίκτυπο στα επόμενα. Τα αγόρασα σήμερα(το 2 και το Inquisition) από Kinguin. Πραγματικά την έχω ερωτευτεί τη σειρά, όπως και την κεντρική ηρωίδα μου με τις επιλογές που έκανα. Τρομερό παιχνίδι.

Ξεκίνησα το 2 και αναμένεται λιώσιμο ακόμα και αν μην είναι τόσο καλό όσο το εκπληκτικό πρώτο, όπως έχω διαβάσει.
Last edit: 11 Feb 2017 22:03 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
11 Feb 2017 23:44 #193719 by Angel
Εγώ λιώνω For Honor και για να αλλάξω λίγο καταστάσεις παίζω WoW και OW.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
12 Feb 2017 00:49 #193721 by Νικολής Ασημάκης
Προχώρησα λιγάκι το save μου στο Tyranny και έπιασα το φρεσκοαποκτηθέν Tokyo Mirage Sessions #FE στο U.

More
12 Feb 2017 05:19 - 12 Feb 2017 20:03 #193726 by Blood Prince
Παίζοντας στο manager mode του fifa 15 για δεύτερη σεζόν με το Αμβούργο,κατέκτησα το πρωτάθλημα και κύπελλο στην Γερμανία αλλά έχασα στον τελικό στα πέναλτι το Champions Cup (champions league δηλαδή) παίζοντας με fast speed στο professional επίπεδο δυσκολίας.

Το ευχάριστο πάντως είναι πως βρήκα νέα ομάδα (κάτι δύσκολο όταν μιλάμε για το manager mode του fifa 15 το οποίο είναι σπαστικό,καθώς μπορείς να υπογράψεις ιούνιο και σε τρεις μέρες να σου πουν απολύεσαι,ότι να'ναι δηλαδή) και υπέγραψα με την Everton.Οπότε τώρα όλα καλά αν και δεν παίζω ευρωπαϊκή διοργάνωση,μένω άνετα τρία χρόνια σε αυτή την ομάδα για να τα κατακτήσω όλα και το super cup.

Αλλο Everton άλλο Αμβούργο. xD

Edit: Σήμερα διαπίστωσα πως τελικά θα παίζω europa league (euroleague) όπως χαρακτηριστικά λέγεται στο fifa 15.Επιπλέον παίζω και προκριματικά mundial με την Αυστραλία οπότε οι επόμενες δύο σεζόν είναι οι ιδανικές με πλούσιο πρόγραμμα. Εχω την ευκαιρία να κατακτήσω μέσα σε δύο σεζόν τόσο την euroleague όσο και το champions cup (και μετά κατηγορούμε το pro για τις ονομασίες :lol:,βέβαια η αλήθεια είναι πως το pes στο θέμα των ονομασιών είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα αν και μπορούν να αλλάξουν manual και μπλά μπλά,το ξέρω ),αλλά και το super cup Ευρώπης όπως και το mundial. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Feb 2017 20:03 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
14 Feb 2017 12:29 #193795 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες έλιωσα ολίγον τη beta του For Honor (ανυπομονώ να το αγοράσω!) και χθες ξεκίνησα το Shadow Warrior 2. Απλά μ' έχει πορώσει πολύ... Κάθε τρεις και λίγο βρίσκω ή αγοράζω νέα όπλα και αυτή η ποικιλία μ' έχει συνεπάρει. Ειδικά τα melee... κόλαση! Μπορεί πρακτικά να μην είναι απαραίτητη, αλλά είναι αναγκαίο συστατικό του παιχνιδιού για να ανεβάσει το επίπεδο της πόρωσης σφαξίματος και κατακρεουργήματος. :lol: Αν δεν υπήρχε αυτός ο παράγοντας των πλούσιων όπλων, λογικά θα με είχε αφήσει αδιάφορη σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι καθώς και η υπόθεσή του είναι τέτοια. Επίσης κάτι άλλο που μου αρέσει είναι οι περιοχές όπου γίνονται οι εκάστοτε αποστολές. Είναι όμορφα φτιαγμένες και μεγάλες, και δε χορταίνω να τις τριγυρνώ σε όλη την έκτασή τους καθώς και οι εχθροί που σου εμφανίζονται είναι ποικίλοι.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
15 Feb 2017 12:51 #193844 by Πιέρρος Φουστέρης
Εκτός από το Rocket League (Competitive 1v1, Challenger I) και το Halo 5: Guardians (περισσότερο Warzone), ξεκίνησα, από χθες, το Overwatch! Το είχα λατρέψει, όταν έπαιζα από το account ενός ξαδέρφου μου (σε PC, όμως), οπότε το ζήλεψα και το απέκτησα για το Xbox One, μιας και το PC μου δεν αντέχει τα specs του. Όσοι θέλουν παρέα για κάποιο από τα 3 παιχνίδια (ή και τα 3 xD), με κάνει add: DoUzOsGR

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister