Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Mar 2017 22:47 #195535 by Νικολής Ασημάκης

Divine Raiden wrote:

Zaratoth wrote: Στα αεροπλάνα κατάφερα να ρίξω κανένα τριωράκι στο Zelda. Τι παιχνιδάρα και αυτή.

Πόσο σε βόλεψε το Switch δε λέγεται :P

Γι'αυτό επίσπευσα την αγορά του. Έχω πολλά ταξίδια αυτή την περίοδο και ήθελα να παίξω τίποτα περισσότερο από κινητό ή 3DS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2017 00:11 #195554 by Angel

Zaratoth wrote:

Divine Raiden wrote:

Zaratoth wrote: Στα αεροπλάνα κατάφερα να ρίξω κανένα τριωράκι στο Zelda. Τι παιχνιδάρα και αυτή.

Πόσο σε βόλεψε το Switch δε λέγεται :P

Γι'αυτό επίσπευσα την αγορά του. Έχω πολλά ταξίδια αυτή την περίοδο και ήθελα να παίξω τίποτα περισσότερο από κινητό ή 3DS.

Σωστός ο παίχτης.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
20 Mar 2017 00:14 #195555 by Marios Ntallaris
Έχοντας τερματήσει πρόσφατα το Watch Dogs 2, ασχολούμαι με το Metal Gear Solid V: the Phantom Pain που είναι κάπου στη μέση. Επίσης παίζω (όπως πάντα :P) Smite και Gwent.

More
21 Mar 2017 21:35 #195656 by Angel
Τερμάτισα το Resident Evil 7 και πρέπει να πω οτι δεν τρελάθηκα.Βρήκα αρκετά κενά στην πλοκή και στον τρόπο που χειρίστηκαν τα 2 endings.Επίσης μετά απο ένα σημείο ένιωθα οτι το τραβούσαν χωρίς κανένα απολύτως λόγο...Ξεκίνησα το πρώτο Bioshock αφού τσίμπησα σε sale το Season Pass του Infinite και η ιστορία συνδέεται.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
22 Mar 2017 18:17 #195702 by Blood Prince
Δεν άντεξα την αποχή και μετά απο καιρό με ξαναέπιασε η επιθυμία και επανεγκατέστησα το Skyrim αλλά αυτή την φορά,έχω αρσενικό χαρακτήρα (καθώς δεν είχα κανένα όφελος όταν ο χαρακτήρας μου ήταν θηλυκός) και παίζω και χωρίς στην ουσία να εγκαταστήσω σχεδόν κανένα Mod γιατί θέλω να απολαύσω το παιχνίδι όπως πραγματικά είναι.

Δεν αντιστάθηκα όμως και επανεγκατέστησα αυτόν τον θηλυκό χαρακτήρας για follower μαζί με το Amazing FollowerTweeks,δηλαδή τρία Mod στην ουσία.

Το έλιωσα σήμερα το Skyrim και στο windows phone εγκατέστησα το Asphalt 8 Airborne.Είναι πολύ καλό παιχνίδι για smartphone ιδανικό για όσους αρέσουν τα Racing.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
27 Mar 2017 00:32 #196039 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τέλος το Dragon Age: Inquisition. Έπος τεραστίων διαστάσεων. Όποια προβλήματα είχε ήταν στο τεχνικό κομμάτι. Η ιστορία, για όσους διαβάζουν τα codex του lore και γνωρίζουν τα ονόματα και τα γεγονότα του παρελθόντος, είναι εξαιρετική και φτάνουμε σε ένα επικό after credits cliffhanger, επιπέδου Mass Effect 2. Δεν μπορώ να περιμένω για το 4, η ιστορία ξεδιπλώνεται σαν ζωγραφιά σε καμβά και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά σιγά. Άρχισα και το DLC Trespasser το οποίο είναι αναγκαίο για την ιστορία και το προχώρησα αρκετά. Θα έχει επικές αποκαλύψεις λογικά.

Προς το παρόν μικρό διάλειμμα 2-3 ημερών με Football Manager 2016 με σκοπό να αναστήσω την μεγάλη Μίλαν. Τελείωσα την πρώτη χρονιά και αν και αποκλείστηκα στο πρώτο γύρο του κυπέλλου από μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας(36 σουτ εγώ 2 αυτοί, 0-1) κατάφερα και πήρα το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική από τη Γιουβέντους και χάρηκα πολύ. Με γηγενείς παίχτες θα την χτίσω, έχει πολλούς στις ακαδημίες η ομάδα, πρόσθεσα και 2-3 νεαρούς καλούς και σταδιακά θα την κάνω υπερδύναμη.

More
27 Mar 2017 03:11 #196048 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες τερμάτισα το Valiant Hearts: The Great War. Είναι απλά ένα πανέμορφο puzzle adventure παιχνίδι, ιδιαίτερο, με τις συγκινήσεις του και τα διδάγματά του. Το συνιστώ σε όλους τους λάτρεις αυτού του είδους και όχι μόνο. Πραγματικό διαμάντι. Συμβουλή: καθώς το παίζετε, να έχετε ένα πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα σας καλού κακού. :lol:

Τώρα το βράδυ έπαιξα λίγο το demo τού Pathologic. Μου έκανε θετική εντύπωση το ότι συνδυάζει στοιχεία role playing με το είδος τού survival και adventure, κι όλα αυτά σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, σε ένα χάρτη open world. Απ ό,τι κατάλαβα οι επιλογές σου έχουν αντίκτυπο στην έκβαση της ιστορίας. Ένα παιχνίδι με πολλές προοπτικές σίγουρα.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
27 Mar 2017 12:27 - 27 Mar 2017 12:29 #196062 by Βασιλης Γαλανος

Shikabane_Hime7 wrote: Δεν μπορώ να περιμένω για το 4, η ιστορία ξεδιπλώνεται σαν ζωγραφιά σε καμβά και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά σιγά.

Καλώς ήρθες στο club :lol:

Dovahkiin wrote: Τις προηγούμενες μέρες τερμάτισα το Valiant Hearts: The Great War. Είναι απλά ένα πανέμορφο puzzle adventure παιχνίδι, ιδιαίτερο, με τις συγκινήσεις του και τα διδάγματά του.

Όντως παιχνιδάρα το Valiant Hearts.

Εγώ με έναν μαραθώνιο χτες το βράδυ, τερμάτισα το Bioshock 2 το οποίο είχα αφήσει μια περίοδο στην μέση, αφήνοντας μου ανάμεικτες εντυπώσεις.
Από την μια, οι προσθήκες σε σχέση με το πρώτο στο level design, τα όπλα και τα plasmids είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες και ακόμα και το σενάριο έχει το ίδιο μοτίβο με το πρώτο.Μη εξαιρετέα και τα τεχνικά προβλήματα.
Όσο περισσότερο το έπαιζα όμως, τόσο περισσότερο το συμπαθούσα και στο τέλος βρέθηκα ανήμπορος να βάλω σίγουρο θετικό ή αρνητικό πρόσημο.Παρά τα ελαττώματα του, εμβαθύνει τον λατρευτά σιχαμένο και ανατριχιαστικό κόσμο της Rapture κατά πολύ.

Σειρά έχει το Gta 5 και το Deus Ex:Human Revolution που το είχα ξεκινήσει κάποτε αλλά το άφησα γρήγορα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 27 Mar 2017 12:29 by Βασιλης Γαλανος.

More
27 Mar 2017 12:42 - 27 Mar 2017 12:42 #196066 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Δεν μπορώ να περιμένω για το 4, η ιστορία ξεδιπλώνεται σαν ζωγραφιά σε καμβά και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά σιγά.

Καλώς ήρθες στο club :lol:

Dovahkiin wrote: Τις προηγούμενες μέρες τερμάτισα το Valiant Hearts: The Great War. Είναι απλά ένα πανέμορφο puzzle adventure παιχνίδι, ιδιαίτερο, με τις συγκινήσεις του και τα διδάγματά του.

Όντως παιχνιδάρα το Valiant Hearts.

Εγώ με έναν μαραθώνιο χτες το βράδυ, τερμάτισα το Bioshock 2 το οποίο είχα αφήσει μια περίοδο στην μέση, αφήνοντας μου ανάμεικτες εντυπώσεις.
Από την μια, οι προσθήκες σε σχέση με το πρώτο στο level design, τα όπλα και τα plasmids είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες και ακόμα και το σενάριο έχει το ίδιο μοτίβο με το πρώτο.Μη εξαιρετέα και τα τεχνικά προβλήματα.
Όσο περισσότερο το έπαιζα όμως, τόσο περισσότερο το συμπαθούσα και στο τέλος βρέθηκα ανήμπορος να βάλω σίγουρο θετικό ή αρνητικό πρόσημο.Παρά τα ελαττώματα του, εμβαθύνει τον λατρευτά σιχαμένο και ανατριχιαστικό κόσμο της Rapture κατά πολύ.

Σειρά έχει το Gta 5 και το Deus Ex:Human Revolution που το είχα ξεκινήσει κάποτε αλλά το άφησα γρήγορα.

Πριν παίξεις το Deus Ex: Human Revolution καλό είναι να παίξεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, το πρώτο Deus Ex για να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα για το plot/lore και για μερικούς χαρακτήρες. Το λέω επειδή πολλοί έμειναν με κάποια ερωτήματα επειδή έπαιξαν κατευθείαν το Revolution(χρονολογικά τα γεγονότα στο Revolution συμβαίνουν πριν το Deus Ex) Αν και έχει γεράσει το παιχνίδι αξίζει ακόμα ειδικά με mods που κάνουν καλύτερα τα γραφικά.
Last edit: 27 Mar 2017 12:42 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
27 Mar 2017 20:09 #196083 by Αγγελική Γοργορίνη
Κι εκεί που καθόμουν το απόγευμα σκεπτική για το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ξεκινήσω, με αφορμή το dlc τού Dark Souls III που κυκλοφορεί αύριο, έπιασα και πάλι να παίζω το αρρωστημένα και μισητά αγαπημένο μου αυτό παιχνίδι. :cheer: Με χαρά μου διαπίστωσα ότι είχα ανεβάσει το Great Machete μου σε lvl 10 (το οποίο δεν το θυμόμουν), οπότε μιας που είχα συνηθίσει απ' το Dark Souls Ι να χρησιμοποιώ heavy weapons, χωρίς καμία αμφιβολία το χρησιμοποίησα κι όλοι οι εχθροί ήταν πια στο έλεός του. Στην αρχή ήθελα λίγη ώρα να συνηθίσω και πάλι το controller μου αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχα προσαρμοστεί. Farmαρα αρκετά, άναψα και κάποια bonfires, μπήκα πλήρως στο κλίμα τού παιχνιδιού, οπότε πλέον είμαι έτοιμη για το dlc. :woohoo:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”