Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
14 Mar 2017 16:43 #195199 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις τελευταίες μέρες μ' αυτά και μ' εκείνα δεν έχω προλάβει να παίξω (μόνο κανά LoLάκι εδώ κι εκεί), κι έχω αφήσει προς το παρόν το Hollow Knight και το Crysis 3. Ελπίζω να επανορθώσω σύντομα, ειδικά για το Hollow Knight που είναι απίστευτα διασκεδαστικό και όμορφο παιχνιδάκι. Μετά απ' αυτά δεν έχω αποφασίσει ποιο θα ξεκινήσω. Το καλό είναι ότι έχω μπόλικες επιλογές. Μέχρι τότε όμως βλέπουμε.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2017 18:50 #195212 by Μάρκος Ασκανιάν
Έπαιξα πάρα πολλά το τελευταίο καιρό με αποκορύφωση τη τριλογία Bioshock που κυριολεκτικά τα έσπαγε. Τερμάτισα προχθές τα Ninja Scroll και Vampier Night για PS2 και ασχολούμαι τώρα με Onimusha: Warlords (PS2), Suzuki Alstare Extreme Racing (Dreamcast), NFS Most Wanted 5-1-0 (PSP), Star Wars The Clone Wars Republic Heroes (Xbox 360) και Killer Instinct (Xbox One). Α, και Castlevania Lords of Shadow (PS3) το οποίο δε με ενθουσίασε.

Adododo!!!

More
18 Mar 2017 16:52 #195472 by Νικολής Ασημάκης
Έκανα ένα save με vikings στο Crusader Kings 2. Τι γαμάτο παιχνίδι.

More
18 Mar 2017 22:50 #195489 by Αγγελική Γοργορίνη
Δυστυχώς αναγκάστηκα να παρατήσω το Hollow Knight, καθώς δυσκολευόμουν αρκετά να παίξω με το πληκτρολόγιο. Μάλιστα το παιχνίδι λέει κιόλας ότι συνιστάται η χρήση controller, αλλά το δικό μου δεν το αναγνώριζε. Υπήρχαν φορές που εξαιτίας του ότι δε μπορούσα να προσαρμοστώ, έχανα life bars ή ακόμα πέθαινα σε όχι και τόσο δύσκολα σημεία -ας μη μιλήσω καν για τα bosses-, οπότε μου την έδωσε και το άφησα. Το παιχνίδι όσο προχωράς γίνεται όλο και πιο δυσκολούτσικο, οπότε δε θα περνούσα και τόσο ευχάριστα στην πορεία. Κρίμα, γιατί αν μπορούσα να παίξω με το controller θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο.

Σήμερα έπαιξα λίγο το Color Symphony. Πλάκα είχε, αν και απλό, έξυπνο παιχνιδάκι. Επίσης το βράδυ ξεκίνησα το Valiant Hearts: The Great War. Τι να πρωτοσχολιάσεις γι' αυτό το παιχνίδι. Όλα πανέμορφα. Στα πολύ θετικά του συγκαταλέγω ότι όσο προχωράς μαζεύεις πληροφορίες για γεγονότα, μεθόδους που χρησιμοποιούσαν στις μάχες, αντικείμενα κλπ του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οπότε έχει και την εκπαιδευτική πλευρά του, η οποία είναι ευχάριστη.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Mar 2017 23:40 #195490 by Angel
Εγω με ενα φίλο μιας και ψάχναμε κατι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα δυσκολούτσικο αρχίσαμε να παίζουμε το co-op του Portal 2.Το καθαρίσαμε όλο μεσα 3-4 ωρίτσες εκτός απο τις έξτρα πίστες.Μας έχουν μείνει 6.Πολύ γέλιο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
19 Mar 2017 00:21 #195497 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απλά δε θέλω να τελειώσει το Dragon Age: Inquisition, το πάω όσο πιο αργά μπορώ κάνοντας σχεδόν τα πάντα και εξερευνώντας τα πάντα.

More
19 Mar 2017 18:20 #195521 by Angel
Έφυγαν και οι έξτρα πίστες στο Portal 2 και τώρα με τον φίλο μου κατεβάζουμε πίστες φτιαγμένες απο παίχτες...Μερικοί απλά έχουν πολύ φαντασία και φτιάχνουν καταπληκτικά επίπεδα.Θα τελειώσω μεσα στις επομενες μερες και το Resident Evil 7 και θα παω στο πρώτο Bioshock.

More
19 Mar 2017 18:28 - 19 Mar 2017 18:33 #195522 by Blood Prince
Εγώ δεν παίζω σχεδόν τίποτα και έχω απεγκαταστήσει και σχεδόν όλα τα παιχνίδια.Το καλοκαίρι με βλέπω να το κάψω πάλι . Ισως παίξω κανένα Fifa 15 μέχρι τo καλοκαίρι, κάποιες φορές,αν έχω όρεξη αλλά και πάλι βαριέμαι.

Τελευταίες μέρες προτιμάω να παίζω με το Dream League Soccer στο windows phone.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Mar 2017 18:33 by Blood Prince.

More
19 Mar 2017 21:21 #195527 by Νικολής Ασημάκης
Στα αεροπλάνα κατάφερα να ρίξω κανένα τριωράκι στο Zelda. Τι παιχνιδάρα και αυτή.

More
19 Mar 2017 22:10 #195531 by Angel

Zaratoth wrote: Στα αεροπλάνα κατάφερα να ρίξω κανένα τριωράκι στο Zelda. Τι παιχνιδάρα και αυτή.

Πόσο σε βόλεψε το Switch δε λέγεται :P