Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Jan 2017 00:55 #192182 by Angel
Στα μισά του Middle-Earth Shadow of Mordor.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2017 01:09 #192189 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Rise Of The Tomb Raider, Mafia III και μόλις τελείωσα το Deus Ex: Mankind Divided.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
10 Jan 2017 16:01 #192221 by Απόστολος Μητσακούλης
Gran turismo 6, dragonball xenoverse 2(περιμένω και το καινούριο dlc) και yu gi oh legasy of the duelist σε pc.

More
11 Jan 2017 23:13 #192308 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadorwrun Returns και τώρα επικεντρώνομαι στο Assassin's Creed 2. Πολλά αρνητικά αλλά και αρκετά θετικά. Ο χειρισμός ότι χειρότερο πάντως...

More
12 Jan 2017 00:11 #192310 by Αγγελική Γοργορίνη
Χθες τερμάτισα το Bloodborne. Αρκετά ξαφνικά έφτασα στο τελευταίο boss και το τέλος του παιχνιδιού χωρίς να το ξέρω από πριν, κι έτσι δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω ένα boss σε μια optional location που είχα αφήσει επίτηδες προς το τέλος να κάνω γιατί δεν είχα πριν την υπομονή να το βγάλω. :P Παιχνιδάρα πάντως, τίποτα άλλο.

Σήμερα ξεκίνησα το Far Cry Primal και μέχρι στιγμής μόνο καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει, όπως όλα της σειράς.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
12 Jan 2017 01:16 #192311 by Angel
Τελείωσα το Shadow of Mordor και πήγα σε Batman Arkham Knight :D

More
14 Jan 2017 23:23 #192404 by Βασιλης Γαλανος
Τελειωνω το Ori and the Blind Forest,το οποιο εχει αποδειχτει πιο δυσκολο αποτι περιμενα.Πολυ ομορφο οπως και να'χει.
Παιζω επισης το Clone Drone in the Danger Zone,που ειναι αρκετα αρτιο και χωρις bugs για το alpha σταδιο που βρισκεται.Εχει αρκετα αστειο και ενδιαφερον gameplay.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
16 Jan 2017 14:12 #192462 by Angel

An arrow in the knee wrote: Τελειωνω το Ori and the Blind Forest,το οποιο εχει αποδειχτει πιο δυσκολο αποτι περιμενα.Πολυ ομορφο οπως και να'χει.
Παιζω επισης το Clone Drone in the Danger Zone,που ειναι αρκετα αρτιο και χωρις bugs για το alpha σταδιο που βρισκεται.Εχει αρκετα αστειο και ενδιαφερον gameplay.

Πανέμορφο το Ori And The Blind Forest...
Τερμάτισα το Arkham Knight και τώρα σιγά σιγά λέω να ξεκινήσω το Far Cry Primal.

More
16 Jan 2017 14:42 #192464 by Βασιλης Γαλανος
Το τερματησα εχθες το βραδυ και μου εβγαλε το λαδι το τελευταιο σταδιο του παιχνιδιου.Αρκετο καιρο ειχα να νιωσω αυτη την σχεση αγαπης μισους για παιχνιδι :P
Λεω να τερματησω τωρα το Valkyria Chronicles και το War in the North που τα εχω λιγο πριν το τελος και τα δυο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
16 Jan 2017 14:51 #192467 by Αγγελική Γοργορίνη

An arrow in the knee wrote: Το τερματησα εχθες το βραδυ και μου εβγαλε το λαδι το τελευταιο σταδιο του παιχνιδιου.Αρκετο καιρο ειχα να νιωσω αυτη την σχεση αγαπης μισους για παιχνιδι :P

Την ξέρω αυτή τη σχέση αγάπη-μίσους... Ακριβώς το ίδιο έλεγα όταν έπαιζα το Dark Souls 3, καθώς ήταν το πρώτο της σειράς που είχα ξεκινήσει. :D
Εγώ συνεχίζω με Far Cry Primal και DiRT Showdown που μπορώ να πω ότι έχει αρκετή πλάκα και παράλληλα πορώνεσαι πολύ, ειδικά με τις μουσικάρες που ακούγονται.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος